🔥۴۸ ساعت کشتار در تهران❗️
🔻«اتاق کار مرا در تهران آماده کنيد، بعد از ورود به تهران تا ۴۸ ساعت هر کاري خواستيد بکنيد و هرکس را خواستيد بکشيد، تا اينکه من فرمان عفو بدهم!»
این جملات، آرزوهای مسعود رجوی، سرکرده منافقین پیش از عملیات «فروغ جاویدان» و حمله به ایران بود که با #عملیات_مرصاد رزمندگان به گور رفت
🔻همزمان با عملیات فروغ جاویدان، صدها تن از منافقین خطرناک که به جرم کشتار مردم یا جاسوسی فروش اطلاعات در چند شهر زندانی بودند با هماهنگی نفوذیها، شورش کردند تا با پیروزی شهر به شهر مزدوران رجوی، به آنها بپیوندند.
🔻البته مدتی پیش از عملیات مرصاد تعداد زیادی از منافقین با اعلام «توبه»، توسط هیئت های عفو آیت الله منتظری از زندان آزاد شدند.
🔻از این افراد آزاد شده، تعداد زیادی از کشور خارج شده و مجددا به منافقین پیوستند؛ تا جایی که فقط حدود ۲۷۰ نفر از کشتههای عملیات فروغ جاویدان از این افراد بودند.
🔻بنابراین افرادی که هنگام عملیات مرصاد در زندان باقی مانده بودند با شورش هماهنگ با سازمان منافقین، آن هم در شرایط جنگی، مرتکب جرم جدیدی شدند.
🔻این افراد قبلاً هم یا دست به کشتار مردم زده بودند و یا حاضر نشده بودند حتی به ظاهر توبه کنند!
🔻در نهایت علی رغم رافت و تلاش نظام اسلامی برای هدایت این افراد؛ امام راحل به دلیل انجام جنایات پیشین، خیانت جنگی در عملیات مرصاد و عدم توبه، بر مجازات آنها تاکید کردند تا جنایتکارانی که ۱۷ هزار نفر از مردم را تکه تکه کرده بودند، خون بیگناهان دیگری را بر زمین نریزند.
🔻پس از مجازات این جنایتکاران که تعداد آنها حدود ۵۰۰ نفر بود؛ سازمان منافقین با کمک رسانه های معاند و کم کاری رسانه ای مسئولان مربوطه به تدریج این آمار را تا ۱۰۰ هزار نفر افزایش دادند!! و جای جلاد و شهید را در برخی اذهان عوض کردند...
#اگر_اعدام_نمیشدند
@iranjan60
🏴 گریند در عزای تو پیوسته مرد و زن
سوزند از برای تو هر روز خاص و عام
گاهی به دشت کرب و بلا بوده ای اسیر
گاهی به کوفه بر تو شد ظلم، گه به شام
▪️ شهادت حضرت باقرالعلوم امام پنجم شیعیان بر پیروانش تسلیت باد
@iranjan60
✍فرازی از #وصیت_نامه #شهید_علی_تجلایی در خطاب به مسئولین
برادران مسئول! که بهطور مستمر در جهت پیشبرد اهداف انقلاب، شبانهروز فعالیت میکنید، عدالت در کارهایتان و تصمیمگیریهایتان بهعنوان یک مرز ایمان داشته باشید...
اگر این مرز شکسته شود و پای انسان به آنطرف مرز برسد، دیگر حد و قانونی را برای خود نمیشناسد...
عدالت را فدای مصلحت نکنید. پرحوصله باشید و در برآوردن حاجات و نیازهای آنها (زیردستان) بکوشید. در قلب خود، مهربانی و لطف به مردم را بیدار کنید... طوری رفتار نکنید که از شما کراهت داشته باشند...
@iranjan60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این ویدیو، دلم رو زیر و رو کرد.
🔺دلیل گریهٔ #امام_خامنهای و دلتنگیهای مداومشون در غم از دست دادنِ #حاج_قاسم رو از زبان خود سردار بشنوید.
💔#رفتی_و_دنیا_زیر_و_رو_شد...
#سردار_دلها
#عبد_صالح
#خلیفة_الله
🇮🇷 @iranjan60 🇮🇷
#تصویر_اختصاصی
..یقیناً کُلُه خَیر...
پر میشود از آرامش تمام وجودم ،
زمانے که تصور مےکنم صداےِ تــــــــو را که
با یقینِ تمام میگویے :
یقیــــناکلهخیـــــــر❤️...
+ خدایا ؛ قلبے آرام و مطمئن میخواهم ،
شـبیه حــاجقـــاســم
#قرآن
#مقاومت
#قدس_خونبهایت
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
@iranjan60
شهید قاسم سلیمانی
در زندگی به انسانیت، عاطفه ها و فطرت ها بیشتر از رنگ های سیاسی توجه کردم. رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید.
📚 بخشی از وصیتنامه حاج قاسم سلیمانی
@iranjan60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید قاسم سلیمانی:
✍ما یک خرمنی از آتش در اطرافمان وجود دارد. نگاه کنید. جمهوری اسلامی را با کجا مقایسه میکنیم با کجا مبادله کنیم..؟ این نظام هم دیروز ارزش این را داشت که هشت هزاران نفر در راهش شهید شوند هم امروز ارزش این را دارد که هزاران نفر در راهش شهید شوند.
@iranjan60
🌹هیچ کس مانند سردار نبود
همسر شهید سهرابی میگوید: اوایل شهادت همسرم بود که قرار شد به سوریه برویم، بعد از حدود ۳، ۴ ساعت معطلی سوار هواپیما شدیم. سردار هم با چند تا از دوستانشان آمدند و نشستند و شروع کردند به مطالعه. آن زمان بچههای من ۹ و ۶ ساله بودند و ایشان را نمیشناختند. من به بچهها گفتم ایشان سردار سلیمانی هستند بروید و به ایشان سلام کنید، بچهها گفتند خجالت میکشیم.
اصرار کردم و بالاخره رفتند و سلام کردند و ایشان به هر کدام از بچهها یک هدیه داد و با بچهها شروع کرد به صحبت کردن. بچه کوچکم اذیت میکرد، سردار او را روی پایش نشاند و بعد هم آنها را برد داخل کابین هواپیما و با هم چند تا عکس گرفتند. دو سال بعد ما جایی بودیم که ایشان هم آمده بودند. آن روز با بچهها صحبت کردند و عکس گرفتند که عکسهایشان هم منتشر شد. من گفتم بچهها خیلی دوست دارند شما به منزل ما بیایید که گفتند: «چشم چشم حتما میآیم.» سردار به قولشان عمل کردند و حدود دو هفته بعد آمدند.
بچهها گفتند: «ما دوست داریم بیاییم و مانند پدرمان شهید شویم» که حاج قاسم گفتند: «نه شما فقط باید درس بخوانید وقتی درس خواندید و بعد شهید شدید اشکالی ندارد، شما باید درس بخوانید که بدانید پدرتان برای چه شهید شده است.» ایشان خیلی مهربان بودند. خودشان گفتند از من و بچهها عکس بگیرید. گاهی عکسها خراب میشد و من ناراحت میشدم؛ اما سردار با آرامش میگفتند: «خب یکی دیگه بگیرید.»
آن روز دختر یکی از شهدای دفاع مقدس هم منزل ما بود، سردار منزل ایشان هم رفتند و به ایشان هم خیلی احترام گذاشتند و گفتند: «دعا کن من هم مانند پدرتان شهید شوم.» یعنی برایشان فرقی نمیکرد و به شهدای دفاع مقدس هم سر میزدند.
@iranjan60
📃#زندگینامه_امام_باقر_علیه_ السلام
حضرت ابو جعفر، باقر العلوم، در سوم صفر سال 57 هجری شهر مدینه تولد یافت. پدر ایشان علی بن الحسین، زین العابدین (ع) و مادرشان ام عبد الله، فاطمه، دختر امام حسن مجتبی (ع) می باشد.
نام آن حضرت محمد است. این نامی است که رسول خدا (ص) از دیر زمان برای وی برگزیده بود. برای امام باقر (ع) این القاب یاد شده است: باقر، شاکر، هادی، امین شبیه(به جهت شباهت آن حضرت به رسول خدا (ص)).
در منابع تاریخی، برای امام باقر (ع) دو همسر و دو «ام ولد» نام برده اند. همسران عبارتند از: ام فروة دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر، ام حکیم دختر اسید بن مغیره ثقفی.
برای امام باقر (ع) هفت فرزند یاد کرده اند، پنج پسر و دو دختر؛ جعفر بن محمد الصادق (ع)، عبد الله بن محمد(او یگانه برادر امام صادق (ع) بشمار می آید که هم از ناحیه پدر و هم از ناحیه مادر با آن حضرت متحد است)، ابراهیم بن محمد، از ام حکیم، عبید الله بن محمد، از ام حکیم، علی بن محمد، زینب بنت محمد، این دو (یعنی زینب و علی) از یک مادرند که ام ولد بوده است. ام سلمه (مادر وی را نیز ام ولد دانسته اند). گروهی دیگر گفته اند: امام باقر (ع) دو دختر نداشته است، بلکه زینب و ام سلمه در حقیقت دو نام برای یک دختر است.
⚜چگونگی شهادت
آن حضرت در سال 114 هجری، در سن 57 سالگی زندگی را به درود گفته که از این مدت سه یا چهار سال را در جوار جد بزرگوارش امام حسین (ع) و 34 سال و ده ماه یا 39 سال با پدرش و 19 یا مطابق قول دیگر 18 سال پس از پدرش زیسته است که همین مدت دوره امامت آن حضرت محسوب می شود.در روز هفتم ماه ذی الحجه سال 114 رحلت کرد.
منابع روایی و تاریخی علت وفات آن حضرت را مسمومیت دانسته اند، مسمومیتی که دستهای حکومت امویان در آن دخیل بوده است.
از برخی روایات استفاده می شود که مسمومیت امام باقر (ع) به وسیله زین آغشته به سم، صورت گرفته است، به گونه ای که بدن آن گرامی از شدت تأثیر سم بسرعت متورم گردید و سبب شهادت آن حضرت شد. در این که چه فرد یا افرادی در این ماجرای خائنانه دست داشته اند، نقلهای روایی و تاریخی از اشخاص مختلفی نام برده اند.
بعضی از منابع، شخص هشام بن عبد الملک را عامل شهادت آن حضرت دانسته اند.
بخشی دیگر، ابراهیم بن ولید را وسیله مسمومیت معرفی کرده اند.
⚜قبر نورانی حضرت باقر علیه السلام، در شهر مدینه در قبرستان بقیع قرار دارد. هر سال، حاجیان زیادی در این قبرستان، بر سر مزار چهار امام غریبی که آنجا دفن شده اند، حاضر می شوند. امام حسن مجتبی علیه السلام، امام سجاد علیه السلام، امام باقر علیه السلام و امام صادق علیه السلام، چهار امامی هستند که در کنار هم و در قبرستان بقیع دفن شده اند.
@iranjan60