eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
570 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
لینک گروه آشپزیمون: https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
لینک گروه گل و گیاهمون: https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8
پدربزرگ مادربزگ هامون سواد درستی نداشتن اما خوب با خواص و ترکیب کردن غذاها آشنا بودن غذاهای ساده میخوردن و تنشون سلامت بود و هممون هم دیدیم در سنین پیری هم همه کارهاشون رو خودشون میکردن یکی از غذاهایی که در پاییز و زمستان خیلی استفاده میشد اشکنه بود اشکنه انواع مختلفی داره که در بین اشکنه ها از همه رایج تر هست کم چرب و سبک و خوشمزه با کلی خاصیت😋 الان به این نتیجه رسیده که این غذا خاصیت ضدالتهابی داره و با باکتری ها مبارزه میکنه علاوه بر این سم زدا هست و به هم کمک میکنه وجود تخم مرغ در این غذا هم پروتئین مورد نیاز رو تامین میکنه شیرازیها به این مدل اشکنه میگن آب پیازک😋🙈 https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
راضی به کپی در کانال و گروه های دیگه نیستم مواد لازم برای 4-5 نفر یک عدد پیاز یک قاشق روغن یک قاشق چایخوری سرپر زردچوبه دو قاشق غذاخوری آرد فلفل و نمک یک قاشق چایخوری شنبیلیه خشک 3-4 عدد تخم مرغ پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و با روغن داخل یه قابلمه بریزید و چند دقیقه تفت بدین تا طلایی و سبک بشه زردچوبه، آرد و شنبلیله خشک رو اضافه کنید یه تفت مختصر بدین و چهار لیوان آب بریزین آب که جوش آمد نمک و فلفل بزنید و تخم مرغ ها رو داخل قابلمه بشکنید و با چنگال هم بزنید 3-4 دقیقه تخم مرغ ها داخل آب جوش بپزن کافیه اشکنه رو داخل کاسه بریزین و تلیت کنید و با ترشی نوش جان کنید شنبلیله رو زیاد نریزین و زیاد هم تفت ندین که اشکنه تلخ میشه یا علی🙏🌼 🌼 در پناه خدای مهربان باشید💚💖❤️ https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
خوشمزه ترین کیک نارگیلی تا حالا خوردی برات آوردم راحت 😋 ❌کپی برای کانال یا گروه های آشپزی ممنوع مواد لازم شربت؛ آب یک لیوان شکر ۲ لیوان اب نصف لیمو برای کیک ؛ شکر یک لیوان تخم مرغ ۳ عدد وانیل یا اسانس نارگیل روغن مایع یک لیوان سرخالی ۱۷۵گرم ماست یک لیوان ۲۰۰ گرم آرد دو لیوان پر ۳۰۰ گرم پودر نارگیل ۴۵ گرم نصف تا سه چهارم بیکینگ پودر ۲ ق م 😍برای تهیه این کیک ابتدا شربت رو آماده کنید به این صورت که شکر و آب و آبلیمو را به روی حرارت متوسط قرار داده و منتظر بمانید تا به جوش بیاید هر از گاهی هم بزنید وقتی ۱۰دقیقه جوشید خاموش کرده و آن را کنار بگذارید برای تهیه کیک تخم مرغ ها، اسانس و شکر را به صورت دستی دو دقیقه هم بزنید و بعد روغن مایع و ماست را اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده و پودر نارگیل را اضافه کنید دستی آرام هم بزنید تا مواد یکدست شود قالب خود را چرب کنید و مواد کیک را از اطراف درون قالب بریزید و مواد را از وسط به سمت دیواره ها هدایت کنید و در فر گرم ۱۵۰ درجه برقی یا ۱۶۰ درجه گازی برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا روی کیک رنگ بگیرد اگر خواستید می توانید کمی حرارت بالا را روشن کنید . قالبم ۲۶ در ۲۶ وقتی کیک ۱۵ دقیقه در محیط بود به روی آن شربت بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس آن را با پودر نارگیل و پودرگل محمدی تزیین کنید و به اندازه دلخواه برش دهید. یا علی🙏🌼 🌼 در پناه خدای مهربان باشید💚💖❤️ https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
فوق خوشمزه😋 مناسب برای تغذیه یا صبحانه بچه ها و صدالته بزرگترها😋😋 ❌❌❌❌راضی به کپی دستور در کانالها و گروه های آشپزی نیستم 100 گرم کره گیاهی یک قاشق چایخوری وانیل یک عدد تخم مرغ سه چهارم پیمانه شکر یک و یک چهارم پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف پیمانه اسمارتیز نصف پیمانه شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده در صورت تمایل ❇❇اگر دوست دارین کاکائویی درست کنید به مواد بالا دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید فر را روی 180 درجه روشن کنید کره هم دما با محیط و شکر رو با همزن بزنید تا سبک بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز هم بزنید آرد، اگر دوست دارین پودر کاکائو، شکلات در صورت تمایل و اسمارتیز رو اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید زیاد ورز ندین که به روغن بیفته از مواد گلوله هایی اندازه گردو بردارین و با فاصله داخل سینی کاغذ دار بزارین اگر مخلوط کردن اسمارتیز براتون سخته، میتونید به مواد اضافه نکنید و در این مرحله چند تا اسمارتیز رو روی گلوله ها بزارین و کمی فشار بدین تا کاملا ثابت بشه سینی رو به مدت 10 دقیقه در فر کاملا گرم شده بزارین اگر زیاد داخل فر بمونن بیسکویتی و خشک میشن باید داخل کوکی نرم و بیرونش ترد باشه بعد از خارج کردن از فر نرم هست اجازه بدین کامل کامل سرد بشه بعد جدا کنید و در ظرف بزارین امتحانش شدیدا توصیه میشه ...صد درصد معتادش میشید😋😋 یا علی🙏🌼 🌼 در پناه خدای مهربان باشید💚💖❤️ https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c