#ژامبون_مرغ_خانگی
#ژامبون
#ژامبون_خانگی دینا
👈گوشت سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
نشاسته ذرت (سفید رنگ هست)نصف لیوان
روغن مایع ۵ ق غ
زرده تخم مرغ ۱عدد
آب ویخ نصف لیوان
شیر خشک قنادی نصف لیوان
ادویه ها شامل:
میخک پودر شده ۱/۴ق چ
فلفل سفید ۱/۲ق م
زنجبیل ۱/۲ق م
پودر هل سفید ۱/۲ق م
پودر آویشن ۱ق م
جور هندی ۱/۴ق چ
نمک یک ق م (بچشید اگر کم بود میزان کنید چون کالباس بی نمک طعمی نداره)
قارچ بلانچ شده ۶ عدد
هویج پخته شده نگینی ۱عدد متوسط
خلال پسته ،بیکن،باقالا سبزو...به دلخواه به اندازه کم
کاور کالباس ۱متر
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
ادامه آموزش #ژامبون_مرغ_خانگی👇
#کالباس
#کالباس_خونگی
👈گوشت را به همراه سیر دو سه مرتبه خووب چرخ یا میکس کنید سپس روغن مایع،زرده تخم مرغ،نشاسته ذرت،شیرخشک قنادی،آب ویخ و ادویه ها را اضافه کنید خوب ورزدهید (اگر میکسر دارید که چه بهتر نبود با دست مخلوط کنید ولی سریع ) درنهایت هویج و قارچ را بریزیدوخوب مخلوط کنید،
خمیر کالباس رابا قیف یکبار مصرف درون کاور مخصوص فشرده کنید،
🛑کاور مخصوص سوسیس کالباس را ازلوازم قنادی تهیه کنید،ادویه جات راهم از عطاری بعد پودر کنید وبرای مدتها استفاده کنید
مواد رادرون کاور خیلی خوب فشرده کنید وبانخ چهارپنج لا سرته آن را محکم کنید،فشرده کردن کالباس مهمه علت چروک کاور بعد ازپخت ویکدست نبودن کالباس خوب فشرده نکردن اونه،
بعد درون آبجوش به مدت ۲ ساعت بپزید،می تونید بخار پز کنید و بلافاصله درون آب ویخ بگذارید وپس ازسردشدن ۲۴ ساعت دریخچال استراحت دهید وسپس میل کنید
🛑به جای کاور می توان خمیر کالباس را درون سلفون محکم کنید وسپس بافویل بپیچانید و بپزید،
🛑بلانچ کردن قارچ:قارچ را شسته خردکنیدداخل ظرف ریخته روی آن ۱ق غ اب لیمو،کمی نمک ومقداری آب ریخته وبه مدت ۵ دقیقه روی حرارت گذاشته سپس استفاده کنید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
این روزایی که همه درگیر بشور و بساب قبل عید هستیم یه برش کیک دارچینی در کنار یه فنجون چای داغ حسابی میچسبه😋
یه کم تجدید قوا کنیم و انرژی بگیریم و دوباره بریم سراغ بشو و بساب🤪
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c