12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شله_زرد_مجلسی 😍😋
#شله_زرد با تمام نکات👇
برنج (۲۵۰ گرم) ۱ و یک چهارم لیوان
شکر ۳۵۰ گرم ( الی ۵۰۰ گرم)
آب ۱۸ الی ۲۰ لیوان
زعفران (نیم مثقال) ۲ قاشق غذا خوری
کره (۵۰ گرم) ۱/۴ لیوان
گلاب (۱۲۵ گرم) ۱/۲ لیوان
خلال بادام ۵۰ گرم نصف لیوان
روغن مایع ۱۰ قاشق غذا خوری (یک سوم لیوان)
دارچین برای تزئین
خلال پسته برای تزئین
طرز تهیه:
1. یک شب قبل برنج را خیس کرده با 18 پیمانه آب (4.5 لیتر آب) بعد برنج را با همان آبی که خیس کردیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ما بین پخت به هیچ وجه نباید آب اضافه کنیم چون شله زرد آب میندازه. اگه نیاز به اب اضافه کردن بود حتما اب داغ باشه.
2. وقتی برنج حالت شل شد از این به بعد شروع به بهم زدن میکنیم و ابتدا زعفران را اضافه میکنیم و
3. پس از اندازه کردن میزان شکر به دلخواه خود، روغن مایع ، کره ، خلال بادام، گلاب و عرق هل را اضافه کنید.
4. برای جا افتادن شله زرد، روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته حرارت کاملا ملایم حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا دم بکشه، وقتی دم کشید از روی حرارت برداشته ، تزیین و نوش جان کنید.
نکته:
1. در شله زرد ابتدا باید حتما اول زعفران به برنج اضافه شود و بعد از زعفران، شکر اضافه شود. شکر مانع از رنگ دادن زعفران به برنج میشود و مغز برنج سفید میماند.
2. دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود.
3. اگر هنگام پخت برنج، آب آن تمام شد، مقداری آب گرم به آن اضافه کنید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
ادامه مطلب👇👇👇
4. برای چشیدن میزان شکرِ شله زرد، مقداری از آن را در ظرفی ریخته تا سرد شود، سپس آن را مزه کنید زیرا در صورت داغ بودن، میزان شیرینی شله زرد دقیق نخواهد بود. به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود.
5. برای اضافه کردن هل به شله زرد ، بهترین روش به دست آوردن عرق هل است که یعنی چند دانه ی هل را با مقدار کمی آب جوش توی ظرف در بسته ای ریخته و روی بخار آب به مدت نیم ساعت دم بکشد و موقع اضافه کردن عرق هل به شله زرد، دانه های هل را خارج کنید.
6. با این مقدار مواد حدودا 4 کاسه ی متوسط شله زرد خواهید داشت.
7. زعفران حتما باید ساییده شده و حل شده در آب باشد.
8. برای بهترشدن طعم بادام، خلال بادام را در همان مقدار گلابی که میخواهیم به شله زرد اضافه کنیم، قرار میدهیم و در نیم ساعت آخر
پخت شله زرد، اضافه میکنیم.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوش طعم ترين #حلوا 🍘
فرقش با حلوای معمولی فقط شيرخشك ونشاسته ذرته ولی طعمش زمين تا آسمون فرق داره😋
#حلواعراقی
شيرخشك ٢ پيمانه
آرد سفيد ٢ پيمانه
نشاسته ذرت ۱/۵پيمانه
شكر ٣/٥ پيمانه
آب ٢ پيمانه
گلاب ١ پيمانه
هل كوبيده ٦ عدد
تركيب كره و روغن مايع (در حدي كه آرد داخل روغن روون باشه) مشابه ويديو
محلول زعفران به ميزان لازم
❤️🙏
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#سرخ_کردن_بادمجان
#سرخ_کردن
#خانه_داری
#آشپزی
اول وضو میگیریم و نیت نذری میکنیم
بادمجونا پوست میگیریم نصف میکنیم.
هنگام خردکردن مواد ذکرسبحان الله و الحمدلله فراموش نشه .
نمک میزنیم میزاریم کنار تا اب بندازه اگه تو سینی هست سینی رو کج میکنیم تا ی طرف اب بادمجونا جمع بشه اگه تو سبد هست بعد نمک زدن ب صورت عمودی بزارین تا اب اضافی از سبدخارج بشه زیر سبد هم سینی بزارین.
بعد ی تخم مرغ رو خوووووووب هم میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد روون بشه
حالا بادمجونارو که اب انداخته اگه روی سطح بادمجون اب دیده میشه با دست بکشین تا ریخته بشه
بعد یکی یکی میزنیم تو تخم مرغ با دست خوب تخم مرغ اضافی رو تمیز میکنیم یا برعکس دست رو تو تخم مرغ بزنین به سطح بادمجون بکشین میندازیم تو روغن تا سرخ بشه
ممکنه یکم تخم مرغ تو روغن دیده بشه اشکالی نداره بردارین
✅در ضمن اصلا بوی تخم مرغ نمیده
✅همون مقدار روغن که تو تابه داشتین اول کار
اخر کار هم همون مقدار یا یکم کمتر هنوز تو تابه هست .
✅حتی بازم برا اینکه اون روغن سرخ کردنی رو نخورین میتونین با توجه به تجربه من بعد سرخ شدن بزارین تو سبدکه زیرش سینی گذاشتین تا روغن اضافیش گرفته بشه .
✅حالا برا ادامه اون روغن اول رو بریزین دور وتابه رو بشورین روغن تازه اضافه کنین و بقیه مراحل غذاتون رو انجام بدین .
امیدوارم درس کنین لذتشو ببرین
همین☺️☺️☺️
❤️تعجیل در ظهور اقا وهدیه به
اموات صلواتی عنایت بفرمایین❤️
ارسال بدون لینک ممنوع⛔️
#به_نیت_نذری_غذا_بپز_تا_غذات_خوشمزه_تر_بشه
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
خانمای کدبانو و گل
آموزش بعدیمون یه ساندویچ مرغ فوری و خوشمزه هست با نون لواش
با این روشی که یادتون میدم میتونید مرغ ها رو مرینت کنید و حتی برای زمانی که میخواین مرغ رو با برنج سرو کنید از همین روش استفاده کنید
این غذا میتونه یه شام خوشمزه یا یه افطاری لذیذ باشه خیلی هم سریع و ساده آماده میشه
پس منتظر آموزشش باشید
مرحله به مرحله با عکس میزارم براتون
#ساندویچ_مرغ با نان لواش
#مرینت_مرغ
#مرغ_فوری
600 گرم سینه مرغ خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چایخوری آویشن
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف استکان روغن
1 عدد پیاز رنده شده
1 حبه سیر
نمک
همه مواد مرینت رو داخل کاسه ای با هم مخلوط کنید
سینه مرغ خرد شده رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید
روی ظرف رو بپوشونید و یک ساعت در یخچال استراحت بدین
بعد از این مواد رو داخل تابه بریزین و روی حرارت بزارین
حرارت رو ملایم کنید تا مرغ بپزه
زمانی که کاملا پخت و اب مرغ و پیاز کشیده شد آماده هست
یه نون لواش رو بردارین و کمی سس کچاپ بزنید روش از مرغ پخته شده روی بزارین و خیارشور و گوجه بزارین و نون رو رول کنید
سس کچاپ خونگی هم قبلا آموزش دادم👇
https://eitaa.com/iranpokht/923
به همین راحتی
خوشمزه و دلچسب
نوش جانتون باشه
یا علی
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
سلام
قبول باشه
بامیه بدون تخم مرغ رو امتحان کردین؟
اگر ندیدین روی لینک بزنید👇
https://eitaa.com/iranpokht/3296
خیلی خوشحالم آموزشها مفید واقع شده