eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
570 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ۳ تا ۴ نفر🍒🍒 آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته ) برنج ۳ پیمانه شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان) گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد که تقریبا برابر با ۲ لیوان آلبالو میشه. داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه شب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب بندازه. آلبالوها وشکر رو روی حرارت بزارین و همزمان کف هایی که روی البالوها جمع میشه رو جمع کنید از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم . اگر شربتتون رقیق نیست بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین . برنج رو آبکش کردم . کف قابلمه سیب زمینی و یا حالا نون به عنوان ته دیگه قرار دادم این کار رو انجام بدین تا نسوزه . لا به لا برنج و آلبالوها رو همراه شربتش ریختم . من خود آلبالوها رو یه کم ریختم و مابقیش رو نگه داشتم برای تزیین داخل دیس روی برنج قرار بدم . و بعد گذاشتم دم بکشه . برای کوفته قلقلی هم گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو مخلوط و ورز کردم و قلقلی کردم و سرخش کردم . و موقع کشیدن روی پلو قرار دادم . می تونین خود قلقلی ها رو هم همراه پلو موقع دم گذاشتن قرار بدین . نوش جانتون باشه😋 ❌ادمین کانال ها و گروه های آشپزی کپی نکنید راضی نیستم❌ @iranpokht
اینم همون مراحل ها رو باید انجام بدین فقط مرغ رو جدا بپزید و روی پلو بزارین یا این که ریش ریش کنید و لابلای پلو بریزین https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
. یه پیش غذا خوشمزه که هم می تونین به عنوان میان وعده برای عصرونه هم استفاده کنین . اون هایی که بادمجون دوست دارن دوسش می دارن .😊 .
. برای درست کردن معمولا بادمجان رو کبابی میکنن ولی راستش من طعم و مزه دودی رو برای بورانی دوست ندارم برای همین با این روش آموزش میدم و درست میکنم کثیف کاری و دردسر هم نداره😉🙃 .اموزش مرحله به مرحله در کانال ادویه👇 https://eitaa.com/joinchat/1946091874C97a652a6f0 .
یه ادویه بسیار خوشمزه و معطر با طبیعت گرم و مقوی هست و از اونجایی که هدف ما تامین رضایت شما هست طوری طراحی شده که هم برای ماست و ماست خیار و انواع و و قابل استفاده هست یه با کارآیی زیاد😉😉😊 فقط اون دوستانی که این ادویه رو تهیه کردن میدونن من چی میگم😍 به رسم همیشه هست ثبت سفارش @imagepad
. یه کیک خوشمزه و عالی😍😋 ، یعنی کیک دارچینی ، اکثرا غلط به سینابون تلفظ می کنند که سینامون درسته . در واقع کیک ساده هستش دستورش با مواد میانی . مواد میانیش هم میتونین یه خرده خودتون تغییرش بدین ولی به این نحو که عااالی میشه و خوش طعم . تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱۸۰ گرم (حدود۳/۴لیوان) روغن مایع۱۲۰ گرم ( نصف لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم ( ۱ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ مواد میانی ( پودر کاکائو ۱ ق غ ، پودر دارچین ۱ ق غ، پودر نارگیل ۱ ق غ ، پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ ، شکر ۱ ق م) مواد به دمای محیط برسه. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط و با همزن 5 دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، بعد روغن رو اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و خیلی کوچولو هم زدم . بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و داخل موادم ریختم و ترکیب کردم. کف قالب رو چرب کردم (قالب من میام تهی به قطر ۲۵ سانت) و نصف موادم رو ریختم داخل قالب و روش مواد میانی رو با هم ترکیب و ریختم و دوباره مابقی موادم رو ریختم . فرم رو از یک ربع قبل روشن کردم و قالبم رو در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه قرار دادم به مدت ۴۰ تا ۵۹ دقیقه . بعد از پخت هم وقتی که کیک یه کم از دما افتاد از قالب بیرون آوردم و روی توری گذاشتم که خنک بشه .روش کمی ترافل ریختم پ.ن : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز میشه . @iranpokht