#آلبالوپلو
#غذای_ایرانی
برای ۳ تا ۴ نفر🍒🍒
آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته )
برنج ۳ پیمانه
شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان)
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد که تقریبا برابر با ۲ لیوان آلبالو میشه.
داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه شب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب بندازه.
آلبالوها وشکر رو روی حرارت بزارین و همزمان کف هایی که روی البالوها جمع میشه رو جمع کنید
از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم .
اگر شربتتون رقیق نیست بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین .
برنج رو آبکش کردم .
کف قابلمه سیب زمینی و یا حالا نون به عنوان ته دیگه قرار دادم این کار رو انجام بدین تا نسوزه .
لا به لا برنج و آلبالوها رو همراه شربتش ریختم . من خود آلبالوها رو یه کم ریختم و مابقیش رو نگه داشتم برای تزیین داخل دیس روی برنج قرار بدم .
و بعد گذاشتم دم بکشه .
برای کوفته قلقلی هم گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو مخلوط و ورز کردم و قلقلی کردم و سرخش کردم .
و موقع کشیدن روی پلو قرار دادم .
می تونین خود قلقلی ها رو هم همراه پلو موقع دم گذاشتن قرار بدین .
نوش جانتون باشه😋
❌ادمین کانال ها و گروه های آشپزی کپی نکنید راضی نیستم❌
@iranpokht
اینم #آلبالوپلوبامرغ
همون مراحل ها رو باید انجام بدین فقط مرغ رو جدا بپزید و روی پلو بزارین
یا این که ریش ریش کنید و لابلای پلو بریزین
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
لینک گروه دورهمی
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
.
#بورانی_بادمجان
یه پیش غذا خوشمزه که هم می تونین به عنوان میان وعده برای عصرونه هم استفاده کنین . اون هایی که بادمجون دوست دارن دوسش می دارن .😊
.
.
برای درست کردن #بورانی_بادمجان معمولا بادمجان رو کبابی میکنن ولی راستش من طعم و مزه دودی رو برای بورانی دوست ندارم
برای همین با این روش آموزش میدم و درست میکنم
کثیف کاری و دردسر هم نداره😉🙃
.اموزش مرحله به مرحله در کانال ادویه👇
https://eitaa.com/joinchat/1946091874C97a652a6f0
.
#ادویه_ماست یه ادویه بسیار خوشمزه و معطر با طبیعت گرم و مقوی هست و از اونجایی که هدف ما تامین رضایت شما هست طوری طراحی شده که هم برای ماست و ماست خیار و انواع #بورانی و #دوغ و #سالاد قابل استفاده هست
یه #ادویه با کارآیی زیاد😉😉😊
فقط اون دوستانی که این ادویه رو تهیه کردن میدونن من چی میگم😍
به رسم همیشه #ارسال_رایگان هست
ثبت سفارش
@imagepad
.
#کیک_سینامون
یه کیک خوشمزه و عالی😍😋 ، یعنی کیک دارچینی ، اکثرا غلط به سینابون تلفظ می کنند که سینامون درسته . در واقع کیک ساده هستش دستورش با مواد میانی .
مواد میانیش هم میتونین یه خرده خودتون تغییرش بدین ولی به این نحو که عااالی میشه و خوش طعم .
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱۸۰ گرم (حدود۳/۴لیوان)
روغن مایع۱۲۰ گرم ( نصف لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم ( ۱ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد میانی ( پودر کاکائو ۱ ق غ ، پودر دارچین ۱ ق غ، پودر نارگیل ۱ ق غ ، پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ ، شکر ۱ ق م)
مواد به دمای محیط برسه.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط و با همزن 5 دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، بعد روغن رو اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و خیلی کوچولو هم زدم . بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و داخل موادم ریختم و ترکیب کردم.
کف قالب رو چرب کردم (قالب من میام تهی به قطر ۲۵ سانت) و نصف موادم رو ریختم داخل قالب و روش مواد میانی رو با هم ترکیب و ریختم و دوباره مابقی موادم رو ریختم .
فرم رو از یک ربع قبل روشن کردم و قالبم رو در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه قرار دادم به مدت ۴۰ تا ۵۹ دقیقه .
بعد از پخت هم وقتی که کیک یه کم از دما افتاد از قالب بیرون آوردم و روی توری گذاشتم که خنک بشه .روش کمی ترافل ریختم
پ.ن : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز میشه .
@iranpokht