.
#بورانی_بادمجان
یه پیش غذا خوشمزه که هم می تونین به عنوان میان وعده برای عصرونه هم استفاده کنین . اون هایی که بادمجون دوست دارن دوسش می دارن .😊
.
۲۰ خرداد ۱۴۰۲
.
برای درست کردن #بورانی_بادمجان معمولا بادمجان رو کبابی میکنن ولی راستش من طعم و مزه دودی رو برای بورانی دوست ندارم
برای همین با این روش آموزش میدم و درست میکنم
کثیف کاری و دردسر هم نداره😉🙃
.اموزش مرحله به مرحله در کانال ادویه👇
https://eitaa.com/joinchat/1946091874C97a652a6f0
.
۲۰ خرداد ۱۴۰۲
#ادویه_ماست یه ادویه بسیار خوشمزه و معطر با طبیعت گرم و مقوی هست و از اونجایی که هدف ما تامین رضایت شما هست طوری طراحی شده که هم برای ماست و ماست خیار و انواع #بورانی و #دوغ و #سالاد قابل استفاده هست
یه #ادویه با کارآیی زیاد😉😉😊
فقط اون دوستانی که این ادویه رو تهیه کردن میدونن من چی میگم😍
به رسم همیشه #ارسال_رایگان هست
ثبت سفارش
@imagepad
۲۰ خرداد ۱۴۰۲
.
#کیک_سینامون
یه کیک خوشمزه و عالی😍😋 ، یعنی کیک دارچینی ، اکثرا غلط به سینابون تلفظ می کنند که سینامون درسته . در واقع کیک ساده هستش دستورش با مواد میانی .
مواد میانیش هم میتونین یه خرده خودتون تغییرش بدین ولی به این نحو که عااالی میشه و خوش طعم .
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱۸۰ گرم (حدود۳/۴لیوان)
روغن مایع۱۲۰ گرم ( نصف لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم ( ۱ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد میانی ( پودر کاکائو ۱ ق غ ، پودر دارچین ۱ ق غ، پودر نارگیل ۱ ق غ ، پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ ، شکر ۱ ق م)
مواد به دمای محیط برسه.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط و با همزن 5 دقیقه زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، بعد روغن رو اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و خیلی کوچولو هم زدم . بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و داخل موادم ریختم و ترکیب کردم.
کف قالب رو چرب کردم (قالب من میام تهی به قطر ۲۵ سانت) و نصف موادم رو ریختم داخل قالب و روش مواد میانی رو با هم ترکیب و ریختم و دوباره مابقی موادم رو ریختم .
فرم رو از یک ربع قبل روشن کردم و قالبم رو در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه قرار دادم به مدت ۴۰ تا ۵۹ دقیقه .
بعد از پخت هم وقتی که کیک یه کم از دما افتاد از قالب بیرون آوردم و روی توری گذاشتم که خنک بشه .روش کمی ترافل ریختم
پ.ن : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز میشه .
@iranpokht
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
.
#کیک_گیلاس
یکی از انواع کیک های میوه ای پر طرفدار ،خوشمزه و دلپذیر 😍😍 جذاب و عالی برای پذیرایی و دورهمی ها ، یه عصرونه محشر 😍😋😋
تخم مرغ ۴ عدد
ماست ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (نزدیک ۱ لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
گیلاس بدون هسته ۲۵۰ گرم
هسته گیلاس ها رو در آوردم . یک سری از گیلاس ها رو از وسط برش دادم .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم ، وانیل ریختم . روغن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . ماست رو هم ریختم و کمی زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
به گیلاس های برش خرده یک کم آرد زدم (این کار بابت ته نشین نشدن هست ) داخل مایه کیک ریختم .
ظرف من ۲۲ در ۲۲ سانت هست ، کفش کاغذ روغنی انداختم ، مایه کیک رو ریختم و روی کیک گیلاس چیدم
⬅️می تونید فقط رویه کیک گیلاس بچینید و داخلش نریزید
👈فر گازی دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ،حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه .
👈بدون فر ، در تابه دو طرفه ، واشر نارنجی رو در بیارید ، از شعله پخش کن استفاده کنید ، حرارت ملایم رو به کم ، قبل از ریختن مایه کیک ، تابه رو روی گاز یک ربع روی حرارت بزارید که مثل فر از پیش گرم بشه . تایم پخت حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ، حتما چک بشه .
بعد از این که خنک شد برش دادم .
⬅️ جای گیلاس از هر میوه دلخواه مثل آلبالو ،زردآلو ،توت فرنگی ،هلو و ... می توانید استفاده کنید .
❌❌ادمین کانال ها و گروه های آشپزی راضی به کپی نیستم
@iranpokht
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
.
کدبانوهای گل یه چالش کیک پزی داریم که جایزه نفر اول ادویه هست
عزیزانی که مایل به شرکت هستن لطفا پیام سنجاق شده در گروه رو مطالعه کنن👇
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
#گل_طبیعی دوست داری
اما
خراب میشه❗️ برگاش نوک سوز میشه❗️ #پاجوش نمیزنه❗️ پر پشت نمیشه ❗️
زود زرد میشه❗️ #حشره میزنه ❗️
هیچی بلدنیستی❗️؟
❤️میخوای میخوای خاک و کود مناسب برای رشد گلات بخری؟
بیا تو کانالم و از بیخ و بن یاد بگیر همشو 😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8a
#خشک و خالی بیا ، #سبز و گل گلی برو😍
🌼☘🌿🌻☘🌷
۲۱ خرداد ۱۴۰۲
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_چنگالی
#آشپزی
دو سوم پیمانه آب گرم
کمی نمک
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه هم بزنید
دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه یا ماست خامه ای
یک سوم پیمانه شکر
دو عدد تخم مرغ
یک چهارم پیمانه روغن
اضافه و مخلوط کنید
دو و نیم پیمانه آرد به تدریج اضافه و مخلوط کنید
خمیر رو ۵ دقیقه ورز بدین
روی خمیر رو بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدین
پف خمیر رو بگیرید
به۸ قسمت تقسیم و چانه کنید
چانه ها رو باز کنین و یک قاشق چایخوری شیر عسلی آب پز شده (قوطی شیر عسلی رو داخل آب بزارین و اجازه بدید دو ساعت بجوشه، اگه آبش کم شد آبجوش اضافه کنید ،از قابلمه خارج کنید و بزارین سرد بشه و بعد درشو باز کنید )بزارین و خمیر رو جمع کنید میتونید شکلات هم بزارین
داخل سینی فر بچینید
روشو بپوشانید و بیست دقیقه استراحت بدین
روی خمیر ها چنگال بزارین و پودر قند الک کنید
چنگال ها رو بردارین
داخل فر از پیش گرم با دمای ۱۸۰ و زمان ۳۰ دقیقه
نوش جان😋
@iranpokht
۲۲ خرداد ۱۴۰۲