eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
571 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خب خانمای گل و کدبانو خسته نباشید🌺 خیلی از خانمایی که کانال رو همراهی میکنن تازه عروس هستن خیلیا هم کهنه عروس شدن ولی همچنان خانووووم و کدبانو هستن و دوست دارن امسال هم یه تنوعی به غذای یلداشون بدن😅 حالا چه تازه عروس، چه کهنه عروس فرقی نداره در هر صورت براتون یه آموزش خیلی جذاب دارم🙃🙃 اسمش رو میتونیم فینگرفود بزاریم ولی در دسته نون ها هست یه نون بسیار چشم نواز که مواد زیادی هم لازم نداره من آموزش دو مدل پیچیدن این نون رو میزارم براتون دیگه ببینید چقدر میخواین کدبانوگریتون رو به رخ بکشید🥰 همونو درست کنید قبلا هم آموزش سس مایونز بدون تخم مرغ و سس کچاپ خونگی رو براتون گذاشتم و بعد آموزش مجدد لینک میزارم یه سر بزنید
. مواد داخل نون همینه😋 همین قدر ساده و بی ادعا هم با اسفناج فریزری میتونید درست کنید هم با اسفناج تازه ولی خروجی کار خیلی زیباست منتظر باشید تا عکس نهایی رو براتون بزارم اینم بگم این کار جزو آموزش های پرطرفدار آموزشگاه های آشپزی هست ولی الان قراره رایگان در اختیار شما قرار بگیره چون شما بهترینید❤️
بفرماااااا😍 چشات اکلیلی نشد؟😉 خداییش قشنگ نیست؟ نان گل اسفناج 💕💕 حالا بیا رخ قشنگشم ببین🏃‍♀️
. حالا راستشو بگو ارزش درست کردن داره یا نه؟🥰 یه نون زیبا و خوشمزه که گوشت نداره و سرخ کردنی نیست خمیرش تخم مرغ نداره و بسیار هم شیک و جذابه ببینم امسال چکار میکنیااااا مطمئن باش این رو هر میزی باشه حسابی جلوه گری میکنه یه هوموس چغندر صورتی خوشگل هم یادت میدم تا دیگه چش همه حسودات درآد😂
عزیزای دل به درخواست تعدادی از دوستان در روبیکا هم یه کانال ایجاد کردم مایل بودین تشریف بیارین اگر استقبال بشه ان شاءالله مصادف با شب یلدا کارمون رو شروع میکنیم لینک روبیکا https://rubika.ir/joinc/CEDHBHDG0JVVJGLNQDQDZGGLREPFEFYB
🍞 من خانه ام را پر از رنگ می کنم پُر از عطرِ زندگی گل می خرم نان گرم می کنم و باور می کنم کلام فروغ را : زندگی، یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی… ══════════❃✤✤✤❃══════════ سلام عزیزای من 👋 صبحتون بخیر❤️ هفته پیش رو پر از اتفاق های خوب🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان عزیزم یه گروه چت هم داریم که در صورت تمایل میتونید تشریف بیارین با سایر خانم ها تبادل نظر کنید لینک گروه چت آشپزیمون: https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
. و اما برش خورده این دلبر جذاب😍 خودم که خیلی قربون صدقش رفتم و ذوقش رو کردم🙈 آخه فقط اسفناج و پنیر داره ولی خیلی خوشمزس😋
🌱🍞 سه پیمانه آرد یک و نیم قاشق چایخوری خمیرمایه یک و نیم قاشق چایخوری شکر نصف قاشق چایخوری نمک دو قاشق غذاخوری ماست یک پیمانه شیر ولرم یک چهارم پیمانه روغن مواد میانی: یک پیمانه پنیر فتا یا صبحانه 150 گرم یک و یک سوم پیمانه اسفناج 300 گرم زرده تخم مرغ هم برای رومال داخل یه کاسه آرد و خمیرمایه و شکر رو با همزن دستی با هم مخلوط کنید نمک، روغن و ماست رو هم اضافه کنید و بعد شیر ولرم رو اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید ده دقیقه خمیر رو ورز بدین تا خوب مخلوط و جمع بشه کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو داخل کاسه بزارین روی ظرف رو بپوشونید و به مدت سی تا چهل دقیقه جای گرمی استراحت بدین اسفناج رو خرد کنید اگر از اسفناج فریزری استفاده می کنید حتما فشار بدین تا آبش کامل تخلیه بشه اسفناج و پنیر رو با هم مخلوط کنید و کمی پودر سیر هم بزنید تا عالی تر بشه بعد از استراحت، خمیر رو مطابق شکل برش بزنید و مواد رو مرکز گلل قرار بدین و لبه ها رو به هم بچسبونید دقت کنید حتما لبه ها رو با آب خیس کنید تا موقع پخت باز نشن تمام نون ها رو آماده کنید و داخل سینی کاغذ دار بزارین و روش رو بپوشونید و به مدت سی دقیقه یا تا زمانی که حجمش دوبرابر بشه قرار بدین بعد رومال زرده و یک قاشق شیر یا آب رو با هم مخلوط کنید و روی کار بزنید سینی رو در فری که از قبل روی 190 درجه گرم شده به مدت 15-18 دقیقه قرار بدین عزیزای دلم نون رو میتونید تا 3 ماه درون کیسه های زیپ دار داخل فریزر قرار بدین هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج مولامون هست❤️ 🟣🟣ارسال آموزش فقط با لینک راضی هستم @iranpokht