.
بادمجون ها رو نواری پوست میکنیم و سرخ میکنیم
همزمان یه پیاز متوسط رو تفت میدیم شیشه ای که شد زردچوبه و #ادویه_کاری میزنیم
گوجه خرد شده اضافه میکنیم و میزاریم با حرارت ملایم بپزه و آب گوجه کشیده بشه
#روزمرگی
🍆🍆
#خوراک_بادمجان_شکم_پر
مواد لازم برای 4 نفر
4-5 عدد بادمجان قلمی
3 حبه سیر رنده شده
یدونه پیاز بزرگ
4 عدد گوجه
یک قاشق رب گوجه فرنگی
بادمجون ها رو میشوریم و راه راه پوست میکنیم و سرخ میکنیم
پیاز رو ریز خرد میکنیم و داخل تابه تفت میدیم تا شیشه ای بشه
سیر رنده شده، زردچوبه و ادویه کاری میزنیم و تفت میدیم و بعد گوجه های خرد شده رو اضافه میکنیم
میزاریم با حرارت ملایم مواد بپزه و آب گوجه کشیده بشه
شکم بادمجون ها رو با چاقو برش میدیم و با دست کمی بازشون میکنیم
از مواد سسی که درست کردیم لای بادمجون ها میزاریم و همه بادمجون ها رو داخل یه تابه میچینیم یک لیوان آب اضافه میکنیم و میزاریم با درب بسته و حرارت کم بادمجون ها بپزن
بعد یک قاشق رب گوجه رو داخل روغن تفت میدیم و با نصف لیوان آب سس درست میکنیم و روی بادمجون ها میریزیم
نمک و در صورت تمایل آبلیمو میزنیم و باز صبر میکنیم با حرارت ملایم غذا بپزه و به روغن بیفته
اگر دوست داشته باشین میتونید از گوشت چرخی هم استفاده کنید
اینم یه #غذای_گیاهی مخصوص بادمجون خورها که هم با نون هم با برنج قابل سرو هست😊
ادویه اعلا خواستی من اینجام
@imagepad
@imagepad
#غذای_نونی #آشپزی
🍲
میتونی یه عالمه سبزیجات رو بریزی داخل قابلمه و #عصاره_سبزیجات یا همون #استوک_سبزیجات درست کنی
یا این که بری از مغازه عصاره آماد هبخری که کلی مواد نگهدارنده داره
این توئی که انتخاب میکنی سبک زندگیت چجوری باشه😊
#آشپزی #خانه_داری
.
بعد از سرد شدن میریزیم داخل قالب یخ و میزاریم فریزر
#روزمرگی #خانه_داری