🥔🥔
🥔🥔
میدونم که قیمت مرغ و گوشت واقعا گرونه😔
خریدش شاید برای خیلیا مقدور نباشه
از طرفی خیلیامون مصرف گوشت کمی داریم و یا گیاهخواریم
در هر صورت قرار نیست خودمون رو از خوردن غذاهای خوشمزه محروم کنیم
ایشون رو که میبنید ناگت سیب زمینی هستن😋
همین قدر خوشمزه و جذاب😊
بدون گوشت و از همه مهم تر بدون تخم مرغ
#ناگت #آشپزی
🥔
بعد از آموزش #ناگت_مرغ خداروشکر هم استقبال از آموزش خوب بود و خیلی از خانما درستش کردن و هم #ادویه_ناگت فروش خوبی داشت
اون چیزی که غذاها رو متمایز میکنه همین ادویه ها هست وگرنه ناگت مرغ بدون ادویه فقط مرغ سرخ شده هست و ناگت سیب زمینی بدون ادویه کوکو سیب زمینی😄
با همین ادویه ناگت میخوایم این بار #ناگت_سیب_زمینی یا همون #ناگت_گیاهی بدون گوشت و تخم مرغ درست کنیم
و البته منتظر آموزش های دیگه با این #ادویه هم باشین
این پیش مقدمه خدمت شما تا من برم فیلمش رو آماده کنم
راستی آموزش ناگت مرغ رو در لینک زیر میتونید ببینید
https://eitaa.com/iranpokht/6368
.
.
مهر شما خوبان
نوش جان و ممنونم بابت صلوات هایی که میفرستین❤️🌷
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥪
اینم یه #ناگت خوشمزه بدون تخم مرغ و گوشت😋
#ناگت_سیب_زمینی
#ناگت_گیاهی
با این میزان مواد 12 تا 14 عدد ناگت دارین😊
مواد لازم:
300 گرم سیب زمینی پخته و پوره شده
دو سوم پیمانه هویج نگینی شده
دو سوم پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
یک چهارم پیمانه پیاز نگینی خرد شده
یک دوم پیمانه آب
یک دوم پیمانه نشاسته ذرت یا آرد ذرت
نمک و فلفل و #ادویه_ناگت
سه چهارم پیمانه پودر سوخاری
توضیحات رو روی فیلم گوش کنید🎧
نکات مهم:
🥪سیب زمینی باید حتما سرد شده باشه بعد پوره کنید
🥪مواد سبزیجات پخته شده سرد شده رو به سیب زمینی اضافه کنید
🥪ادویه ناگت رو در دومرحله اضافه میکنیم کمی داخل مواد پختنی و کمی هم همراه سیب زمینی
🥪حتما دوره استراحت داخل فریزر داشته باشه
از آرد گندم به جای نشاسته ذرت یا آرد ذرت استفاده نکنید❌
🥪اگر میخواین رژیمی باشه میتونید پشت و روی ناگت ها رو اسپری روغن بزنید و در فر 200 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بزارین
یا این که در سرخ کن بدون روغن روی 200 درجه به مدت 15 دقیقه سرخ کنید
🟣🟣با ادویه ناگت ایران پخت با هر چیزی میتونی ناگت درست کنی
قول میدم هون طعم و مزه ای که از ناگت انتظار داری رو بهت بده😊
🔴ادویه خواستی من اینجام
@imagepad
@imagepad
کانال آشپزی ایران پخت
دوستان خوبم از اونجایی که دوست دارم همه شما عزیزان طعم خوشمزه غذاها رو مزه کنید و از ز طرفی ادویه ه
عکس نفر اول مسابقه 😊
خانم حاجی عزیز که قبلا ادویه کتلت رو خریداری کرده بودن مجدد سفارش دادن
برای جایزشون هم زعتر رو انتخاب کردن که ان شاءالله میفرستم خدمتشون
اگر دوست داری برای هفته جدید در مسابقه شرکت کنی تشریف بیار👇
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
کانال آشپزی ایران پخت
.
من دوست دارم همیشه غذاها رو آپدیت کنم😊
دوپیازه اسفناج رو قبلا آموزش داده بودم و خداییش خوشمزه و مقوی هم هست
با استقبال زیادی هم روبرو شد و جزو برنامه غذایی خیلی از خانما قرار گرفت
الان میخوام ورژن جدیدش یعنی دوپیازه گشنیز رو آموزش بدم😋😋
#آشپزی
.
اینم #دوپیازه_گشنیز خوشمزه
حتما امتحانشون کنید هم دوپیازه اسفناج هم دوپیازه گشنیز
اینجوری دیگه غذاهای تکراری هم نمیخورین😍
#آشپزی #دوپیازه
.
#دوپیازه_گشنیز
مواد لازم برای 3-4 نفر
نیم کیلو سیب زمینی آبپز
یدونه پیاز بزرگ
چهار حبه درشت سیر
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
یک قاشق چایخوری زیره
نمک و فلفل و #ادویه_کاری
یک پیمانه گشنیز خرد شده
سیب زمینی ها رو بپزید و نگینی خرد کنید
پیاز رو داخل تابه تفت بدین تا سبک و طلایی بشه
زیره رو اضافه کنید تا بوی عطرش بلند شه
سیر رنده شده و پودر زنجبیل رو اضافه کنید
کمی ادویه کاری بزنید و سیب زمینی ها رو اضافه کنید و تفت بدین
گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدین تا سبک و پخته بشه
کمی فلفل و مجدد ادویه کاری بزنید و نمک غذا رو اندازه کنید
اگر دوست دارین آب نصف یک لیمو ترش هم به غذا اضافه کنید
خیلی راحت و سریع آماده میشه
با ترشی و نون تازه نوش جان کنید❤️
✅اگر میخواین سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید، اول سیب زمینی ها رو سرخ کنید بعد از تفت دادن پیاز و ادویه ها به تابه اضافه کنید و باقی مراحل رو برین
✅تندی این غذا سلیقه ای هست ولی کلا غذای تندی هست میتونید میزان زنجبیل رو کمتر کنید و یا از زنجبیل تازه رنده شده هم استفاده کنید
یه دوپیازه متفاوت باعطر و بوی عالی👌😋
پودر زنجبیل و سیر هارمونی خیلی عالی با هم دارن
💕💕#ادویه_کاری خواستی بهم پیام بده
@imagepad
@imagepad
#آشپزی