eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
569 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍬 از هم برای هم میتونین با کاتر تزیینات کیکتون رو دربیارین هم با مولد و هم میتونین خودتون تاپر عروسک و گل و... درست کنین رو حتما داخل کیسه بذارین و داخل کابینت نگهداری کنین در مجاورت با هوا خشک میشه من از فوندانت مارک کارو استفاده میکنم و راضی ام عکس و دستور از بانو حاجی عزیز از کدبانوهای گروه آشپزی ایران پخت ارسال برای دوستانتون با لینک حلال •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
🍬 برای از رنگ های ژله ای استفاده کنین در همه رنگ ها توی لوازم قنادی ها هست اگه فوندانت رنگ تیره نیاز دارین بهتره که فوندانتی که خریداری میکنین همون رنگی باشه چون اگه به فوندانت زیاد رنگ بزنین شل و چسبنده میشه ولی برای رنگ های روشن میتونین رنگ سفید بگیرین و خودتون با رنگ ژله ای رنگ کنین ارسال برای دوستانتون با لینک حلال •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
🍯 این ایام خیلی درست میشه یه خوشمزه و مقوی که نیاز به مواد خاصی هم نداره قبلا یه مدل حلوا با شیرخشک آموزش دادم که بینهایت خوشمزه میشه برای دیدن آموزش بزن رو لینک زیر https://eitaa.com/iranpokht/350 شیرخشک شیرین هم برای پخت انواع حلوا و شیرینی موجوده اگر خواستی بهم پیام بده @imagepad برای دیدن حلوای کاکائویی هم بزن رو لینک زیر https://eitaa.com/iranpokht/6855 اما این حلوایی که امروز میخوام آموزشش رو بزارم همون معمولی هست که بچه بودیم مامان و مامان بزرگامون زیاد درست میکردن😋 تا فیلمش رو آماده میکنم نکات مهم پخت حلوا رو بخونید👇
🔴نکات و تجربیات خودم 🔴 رنگ حلوا بستگی به مقدار زعفران مصرفی و مقدار سرخ کردن آرد داره . بسته به سلیقه افراد میشه رنگ حلوا را تیره تر یا روشنتر برداشت 🔴 توجه داشته باشیدهر نوع آردی کشش و آبخوره متنوعی داره پس همه شربت لزومی نداره استفاده بشه .ولی من همه رو ریختم و شیرینی این حلوا اصلا دل نمیزنه. بهتره کم کم اضافه بشه 🔴 برای اینکه متوجه بشید رنگ حلوا مورد علاقتونه یا نه مقداری از آرد سرخ شده در روغن رو در بشقابی بریزید و شربت رو به آرد اضافه کنید اگر رنگ حلوا مورد علاقه تون نبود مدت بیشتری نیاز به سرخ شدن دارد . 🔴همیشه شربت حلوا ولرم باشد شربت حلوا را خیلی داغ یا سرد به حلوا اضافه نکنید . 🔴 بعد از سرخ شدن آردها در روغن و رسیدن به رنگ دلخواه تابه از روی حرارت بردارین و شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و سریع هم بزنید . هیچوقت شربت را روی حرارت به آرد اضافه نکنید چون باعث تبخیر سریع شربت میشود ممکنه دستتون بسوزه و یا شربت بیشتری به خورد حلوا برود و خشک بشه . از همه مهم تر ممکنه شربت در اثر حرارت زیاد تابه و آرد به بیرون پاشیده بشه و باعث سوختن دست و صورتتون بشه 🔴اگر شربت اضافه تر ریختین کمی حلوا را روی حرارت بذارین تا شربت اضافه به خورد حلوا بره 🔴برای تزیین با ماسوره اول حلوا را گرم در ظرف سرو پهن کنید و با وردنه یا قاشق یا کف دست صافش کنید . حلوا را گرم برای کناره ظرف ماسوره بزنید . از ماسوره فلزی حتما استفاده کنید برای کناره حلوا از ماسوره ستاره ای یا شکوفه که در طرح و اندازه مختلف هست استفاده کنید . 🔴مقدار روغن در دستور هم نسبی است بسته به آبخوره هر آردی میزان روغن هم متغییر است بحدی روغن اضافه کنید که ترکیب آرد و روغن شبیه ارده بشه ارسال برای دوستانتون با لینک حلال •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. یک چهارم قاشق چایخوری زعفران پودر شده یک پیمانه شکر یک و نیم پیمانه آب دو قاشق گلاب آتشی اعلا اگر ندارین نصف پیمانه آب رو کم کنید به جاش گلاب بریزین یک پیمانه آرد یک سوم پیمانه روغن 5-6 قاشق غذاخوری کره زعفران پودر شده رو روی چند قطعه یخ بریزینو صبر کنید یخ آب بشه و رنگ زعفران کاملا باز بشه شکر و آب رو داخل یه ظرف بریزین و 10 تا 15 دقیقه بجوشونید بعد زعفران و گلاب اضافه کنید و بزارین 5 دقیقه دیگه بجوشه و بعدش حرارت رو خاموش کنید آرد رو با حرارت ملایم داخل یه تابه تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه برای من سی دقیقه طول کشید روغن و کره رو اضافه کنید و بزارین ده دقیقه دیگه آرد تفت بخوره تا رنگش تیره تر بشه حالا کم کم شربت ولرم رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید مواد رو مرتب هم بزنید تا زمانی که حلوا از کف تابه جمع بشه تابه رو با دو دست بگیرین و گهواره کنید تا حلوا به خوبی و یکدست و کامل جمع بشه داخل ظرف سرو بکشید و با غنچه گل محمدی، پودر نارگیل و پودر پسته تزیین کنید نوش جان ❤️ التماس دعا🙏 🔴هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل مولامون صاحب الزمان هست ارسال برای دوستانتون با لینک حلال •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
کانال آشپزی ایران پخت
. حالا دیدی ترس نداره😊 دستور تضمینی هست حتی اگر مبتدی باشید🤌
. 7 قالب روشن بخریم یا تیره؟ قالب تیره، گرمای زیادی به خودش جذب می کنه و حرارت رو بیشتر در خودش نگه میداره، پس برای دستورهایی که برشته شدن مدنظره مثل پای، تارت، پیتزا... می تونید از قالب های تیره استفاده کنید. اما استفاده از قالب های تیره، به خصوص مشکی رنگ، برای کیک ها پیشنهاد نمیشه. در این قالب ها به دلیل جذب بیشتر گرما، مایه کیکِ نزدیکِ به دیواره ها سریع تر بسته شده و پخت دور کیک، زمانیکه هنوز قسمت میانی کیک خام مونده کامل میشه. این پخت زود هنگام به معنی قله ای شدن بیش از حد کیکه، ضمن اینکه با سفت شدن دور کیک، انتقال گرما سخت تر شده و احتمال دوگانه شدن بافت کیک به وجود میاد. البته نکات گفته شده به معنی بلا استفاده بودنِ قالب های تیره نیست، اما بدونید که استفاده از اون ها متد خودش رو داره. برای پخت کیک در این قالب ها باید دما رو پنج درجه کمتر از میزان ذکر شده در دستور بذارید و بین پنج تا ده دقیقه حرارت رو زودتر خاموش کنید تا به نتیجه دلخواه برسید. در تصویر زیر هر دو کیک در قالب سیاه رنگ پخته شدن و همونطور که می بینید، کیک سمت راست با قرار دادن دما و زمان کمتر به نتیجه مطلوبی رسیده. در صورتیکه قصد خرید قالب رو دارید، و می خواید کیک هاتون در زمان کافی، بصورت یکنواخت و با رویه ای طلایی پخته شه، بهتره قالب ها روشن خریداری کنید. ارسال برای دوستانتون با لینک حلال •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
🍎 هوا سرد باشه، ابری هم باشه همه هم خواب باشن، قطعا در این شرایط خوابیدن لذت بخش ترین کار دنیاست😴 اماخدای مهربون ما زن ها رو جوری خلق کرده که میتونیم لذت دیگران رو بر خودمون ترجیح بدیم☺️ پس پامیشیم و وضو میگیریم و میگیم بسم الله و میریم برای اهل خونه درست میکنیم😋🍏