🥕
یکی از سبزیجاتی که این خیلی برای این روزا مناسبه #هویج هست
میشه باهاش انواع #مربا #مارمالاد #اسموتی درست کرد و بهتر از همه #کیک_هویج و #کوکی_هویج درست کرد و به عنوان تغذیه یا میان وعده همراه یه لیوان شیر به بچه ها داد
از نظر #طب_سنتی هویج دارای مزاج گرم و تر هست
🥕دارای مقادیر زیادی از ویتامین آ می باشد که به کبد کمک می کند تا سموم مختلف از بدن انسان خارج شود
🥕آب هویج نوعی سد دفاعی از بدن در مقابل بیماری ها و انواع التهاب ها ایجاد می کند و به این ترتیب از تشکیل سلول های سرطان سینه جلوگیری می کند.
🥕افزایش سوخت و ساز بدن را به همراه دارد. از آن جا که هویج مقوی معده و ملین طبع است تجویز آن در کسانی که به سبب ضعف معده دچار یبوست شدهاند، بسیار مناسب است
🥕منبع غنی از بتا کاروتن (ویتامین A) است که با پیشگیری از پیشرفت مشکلات تنفسی، سلامت ریه ها را بهبود می بخشد.
🥕 سرشار از ویتامین C است که تاثیر آنتی اکسیدانی آن به پاک سازی ریه ها کمک کرده و مانع از کار افتادگی آنها می شود.
و ......
🥕
اینم یه #کوکی_هویج بدون تخم مرغ و بسیار خوشمزه و معطر
البته برای شما با تخم مرغش رو میزارم👌
منتظر باشید تا فیلمش رو آماده کنم
#آموزش_آشپزی
⚫️ انا لله و انا الیه راجعون ⚫️
▪️شهادت دکتر #رئیسی و همراهان تبریک و تسلیت.🖤
🥀او که در آستانه ولادت امام رضا آمد و در آستانه ولادت امام رضا آسمانی شد
#تسلیت
@iranpokht
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥕
میدونم همه ناراحت هستیم ولی خیلی ها گفتین منتظر این آموزشین
#رئیسی
#کوکی_هویج با بافتی کیک مانند و بسیار خوشمزه
دو و نیم پیمانه آرد قنادی
یک پیمانه جو پرک فوری
یک پیمانه کره
سه چهارم پیمانه شکر قهوه ای
سه چهارم پیمانه شکر سفید
یدونه تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم پیمانه هویج رنده شده
یک پیمانه گردو خرد شده
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
یک پنس نمک
🥕برای روی کوکی ها هم یه #گلیز خوشمزه درست میکنیم که اجباری نیست اما کوکی رو خوشمزه تر میکنه نخواستین حذفش کنید
برای درست کردنش 60 گرم پنیر خامه ای رو با 2 قاشق کره مخلوط کنید بعد یک سوم پیمانه پودر شکر با کمی وانیل بهش اضافه کنید و روی کوکی ها بریزید. این گلیز برای دونات هم مناسبه
✴️دمای فر 180 درجه به مدت 15-20 دقیقه
مدت زمان ثابت نیست بعد از 15 دقیقه چک کنید زیر کوکی تغییر رنگ داده بود و وسط کوکی خام نبود کافیه
✳️اگر شکر قهوه ای نداشتین به جاش شکر سفید بریزین که میزان شکر حدودا یک و نیم پیمانه میشه
نوش جان❤️
•┈┈┈┈•••✾•••┈┈┈┈•
@iranpokht
.
بعضی دستورات رو به نام دستور مادر میشناسیم
یعنی چی؟
یعنی این دستور بسیار دقیق هست و چندیل مدل #کیک یا #شیرینی رو میشه با همین دستور درست کرد
آموزشی که میخوام براتون بزارم یکی از همین دستورهای مادر هست
پس لطفا یه دفتر تهیه کنید و دستورهایی که خیلی مهم و کاربردی هستن رو یادداشت کنید تا همیشه دم دستتون باشه
.
این #کیک_وانیلی خیلی عالیه
پفش هم که دارین میبینید😍
حالا چرا مادر هست؟
چون میتونید مثلا کنجدی درست کنید یا این که مغز گردو و بادام روش بریزین
یا کشمش داخلش بریزین و یا کاکائویی درست کنید
اصلا چطوره یه کیک زبرا و دورنگ خوشگل درست کنیم؟😊
خلاصه این که خیلی کاربردی هست و تقریبا بافت و مزه همون کیک هایی داره که وقتی از مدرسه میومدیم خونه مامان ها داخل قابلمه برامون درست کرده بودن😋❤️
دستورش رو براتون تایپ میکنم
@iranpokht
.
خوشمزه هاتون نوش جانتون کدبانوترین ها❤️
عالی هستین و خدا به دستاتون توان و برکت بده
#ارسالی_شما
.
#کیک_وانیلی
#کیک_کنجدی
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1.5 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
ماست 4 قاشق غذاخوری
آرد 3 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک وانیلی شف طیبه
همه مواد رو جلوی رو آماده جلوی خودتون بگذارید.
تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید. شکر و وانیل رو اضافه کنید و خوب بزنید تا کف کنه. به زدن ادامه بدین تا کاملا سفید رنگ و کشدار بشه.
حالا ماست را اضافه کرده و خوب بزنید. و به همین ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنید.
بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط و الک کنید.
اینکار را باید خیلی سریع انجام دهید که پف تخم مرغها نخوابد. در همین لحظه فر را هم روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید.
آرد را مرحله به مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن خاموش هم بزنید.
توجه کنید گلوله ها ای از آرد تشکیل نشود. حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید.
یک دایره برابر با قطر قالب از کاغذ روغنی ببرید.
آن را ته قالب قرار داده و روی کاغذ و دیواره قالب را چرب کنید.
روی مواد کنجد بریزین و یا طبق توضیحاتی که در بالا دادم، گردو خرد شده یا پرک بادام بریزین.
کیک را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید و به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز . هرگز هرگز
بعد از بیرون آوردن کیک از فر باید صبر کنید که سرد شود بعد از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی را بردارید
میتونید از قالب با سایز 20-22 و یا ظرف پیرکس استفاده کنید.
یه کیک عالی با مزه دل انگیز و نوستالژی
نوش جان❤️
•┈┈┈┈•••✾•••┈┈┈┈•
@iranpokht