eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
571 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
. هیچی به اندازه شیرینی مامان پز تو روزای پاییزی کنار چای و شیر نمیچسبه😍 نوش جان دستورش اینجاست👇 https://eitaa.com/iranpokht/5883
سخت ترین کار دنیا، سبزی پاک‌کردن اونم ۷صبح🥴
. یه مدتی هست اصلا سبزی خورشتی فریز نمیکنم یکم دردسر داره ولی میرزه😋🙃 ترکیب سبزی هر شهر و منطقه ای مخصوص به خودش هست من👇 ۳۰۰ گرم تره ۳۰۰ گرم جعفری ۲۰۰ گرم گشنیز ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم گرم شنبلیله حدود ۱۰۰ گرم اسفناج ،اسفناج اختیاریه برای لعاب سبزی
🍊🍋 فصل پرتقال های تازه از راه رسیده بعد از خوردن پرتقال پوستش رو دور نریزین تا باهاش های خوشگل درست کنید😍 توضیح میدم براتون طوبی رو نگاه کنم بعد میام تصویری براتون توضیح میدم☺️ @iranpokht
. به دو روش میتونیم رو درست کنیم: با پودر ژله آماده و آب با آبمیوه و پودر ژلاتین اگر میخواین از پودر ژله استفاده کنید یک بسته ژله و یک و سه چهارم پیمانه آب لازم داریم برای آبمیوه به دو پیمانه آبمیوه طبیعی و سه و نیم قاشق چایخوری پودر ژلاتین یا پودر آگار آگار نیاز داریم این میزان مواد برای دو تا پرتقال هست🍊 @iranpokht
. دو تا پرتقال رو از وسط برش بزنید و به آرومی میوه داخلش رو خالی کنید تا پوست میوه آسیب نبینه @iranpokht
. پودر ژلاتین را با یک و سه چهارم پیمانه آب داغ مخلوط کنید و هم بزنید تا دانه های ژلاتین حل بشه. برای شفاف شدن میتونید مخلوط را چند دقیقه روی بخار کتری بزارین تا کاملا شفاف بشه. @iranpokht
مخلوط را بعد از این که از حرارت افتاد، داخل پرتقال ها بریزین. پرتقال ها را داخل یخچال بزارین. بین 1 تا 4 ساعت زمان بدین تا ژله داخل پرتقال ها خوب بسته بشن. @iranpokht
ژله ها را برش بزنید و میل کنید. میتونید در رنگ های مختلف درست کنید تا پرتقال های رنگی رنگی داشته باشین. 🥭🍍🥝اگر از آبمیوه طبیعی استفاده میکنید، از آب انبه، آناناس و کیوی استفاده نکنید چون سفت نمیشن. @iranpokht
شام داریم یه نکته: اگر بعد از کباب کردن 🍆 تا داغ هست داخل به کیسه بزارین و صبر کنید سرد بشه به راحتی و بدون این که گوشت بادمجان آسیب ببینه میتونید پوستش رو جدا کنید
🍆 ها کاملا سالم هستن و پوستشون به راحتی جدا شده☺️
در مصرف پیاز اصلا خسیس نباشین من برای دو نفر یدونه پیاز متوسط رو به بزرگ رو نگینی کردم داخل روغن تفت دادم تا سبک بشه سبک بشه یعنی چی؟ یعنی وقتی با قاشق روش فشار میاری از وسط نصف میشه اما به مرحله سرخ شدن نرسیده پیاز این مدلی مزه خوبی به غذا میده و عطرشون رو هنوز حفظ کرده خب زردچوبه و سیر هم می‌زنیم و یه تفت مختصر می‌دیم تا با هم مخلوط بشن بعد بادمجان کبابی کوبیده شده رو اضافه میکنیم