.
هیچی به اندازه شیرینی مامان پز تو روزای پاییزی کنار چای و شیر نمیچسبه😍
نوش جان
دستورش اینجاست👇
https://eitaa.com/iranpokht/5883
#ارسالی_شما
.
یه مدتی هست اصلا سبزی خورشتی فریز نمیکنم
یکم دردسر داره ولی میرزه😋🙃
ترکیب سبزی هر شهر و منطقه ای مخصوص به خودش هست
من👇
۳۰۰ گرم تره
۳۰۰ گرم جعفری
۲۰۰ گرم گشنیز
۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم گرم شنبلیله
حدود ۱۰۰ گرم اسفناج ،اسفناج اختیاریه برای
لعاب سبزی
#روزمرگی
#قورمه_سبزی
🍊🍋
فصل پرتقال های تازه از راه رسیده
بعد از خوردن پرتقال پوستش رو دور نریزین تا باهاش #ژله های خوشگل درست کنید😍
توضیح میدم براتون
طوبی رو نگاه کنم بعد میام تصویری براتون توضیح میدم☺️
@iranpokht
.
به دو روش میتونیم #ژله رو درست کنیم:
با پودر ژله آماده و آب
با آبمیوه و پودر ژلاتین
اگر میخواین از پودر ژله استفاده کنید یک بسته ژله و یک و سه چهارم پیمانه آب لازم داریم
برای آبمیوه به دو پیمانه آبمیوه طبیعی و سه و نیم قاشق چایخوری پودر ژلاتین یا پودر آگار آگار نیاز داریم
این میزان مواد برای دو تا پرتقال هست🍊
@iranpokht
.
دو تا پرتقال رو از وسط برش بزنید و به آرومی میوه داخلش رو خالی کنید تا پوست میوه آسیب نبینه
@iranpokht
.
پودر ژلاتین را با یک و سه چهارم پیمانه آب داغ مخلوط کنید و هم بزنید تا دانه های ژلاتین حل بشه.
برای شفاف شدن میتونید مخلوط را چند دقیقه روی بخار کتری بزارین تا کاملا شفاف بشه.
@iranpokht
مخلوط را بعد از این که از حرارت افتاد، داخل پرتقال ها بریزین.
پرتقال ها را داخل یخچال بزارین.
بین 1 تا 4 ساعت زمان بدین تا ژله داخل پرتقال ها خوب بسته بشن.
@iranpokht
ژله ها را برش بزنید و میل کنید.
میتونید در رنگ های مختلف درست کنید تا پرتقال های رنگی رنگی داشته باشین.
🥭🍍🥝اگر از آبمیوه طبیعی استفاده میکنید، از آب انبه، آناناس و کیوی استفاده نکنید چون سفت نمیشن.
@iranpokht
شام #میرزا_قاسمی داریم
یه نکته:
اگر بعد از کباب کردن 🍆 تا داغ هست داخل به کیسه بزارین و صبر کنید سرد بشه
به راحتی و بدون این که گوشت بادمجان آسیب ببینه میتونید پوستش رو جدا کنید
#روزمرگی
#خانه_داری
در مصرف پیاز اصلا خسیس نباشین
من برای دو نفر یدونه پیاز متوسط رو به بزرگ رو نگینی کردم
داخل روغن تفت دادم تا سبک بشه
سبک بشه یعنی چی؟
یعنی وقتی با قاشق روش فشار میاری از وسط نصف میشه اما به مرحله سرخ شدن نرسیده
پیاز این مدلی مزه خوبی به غذا میده و عطرشون رو هنوز حفظ کرده
خب زردچوبه و سیر هم میزنیم و یه تفت مختصر میدیم تا با هم مخلوط بشن بعد بادمجان کبابی کوبیده شده رو اضافه میکنیم