کانال آشپزی ایران پخت
اینم کیک اسفناج خوش رنگ مناسب پذیرایی یلدا
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت(خورش) یلدا 🧆🥙
مرغ کاری + سس یلدا
تقدیم به همه شما
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۴ عدد بزرگ (به صورت ریز خورد شود)
سینه مرغ: ۸۰۰ گرم
ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۵ قاشق چایخوری
آبجوش: ۲ لیوان
برای سس یلدا:
آب انار تازه: ۱ فنجان
رب انار (با مزه دلخواه): ۲ قاشق غذاخوری
دون انار: ۱ عدد بزرگ (یا ۲ عدد کوچک)
(به غلظت نهایی سس توی فیلم دقت کنید)
#شب_یلدا
کته ایرانی:
به ازای هر نفر ۱ پیمانه برنج و ۱/۵ پیمانه آب. به همراه نمک و روغن.
.
⏰در تهیه خورشت، پیاز رو به خوبی سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید، هر وقت رنگش عوض شد، ادویه رو بزنید و ۷-۸ دقیق سرخ کنید. ۲ لیوان آب جوش بریزید و ۹۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
هدایت شده از کانال آشپزی ایران پخت
از ما نیستی اگه یه #گل_طبیعی درست و درمون تو خونه نداری😁
خراب میشه❗️ برگاش نوک سوز میشه❗️ پاجوش نمیزنه❗️ پر پشت نمیشه ❗️
زود زرد میشه❗️ حشره میزنه ❗️
هیچی بلدنیستی و حسرتشو میخوری❗️؟
🌺 پس من اینجا چه کاره ام؟؟؟
بیا تو کانالم و از بیخ و بن یاد بگیر همشو 😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8a
#خشک و خالی بیا ، #سبز و گل گلی برو😍
تازه فروش کود و محصولات مراقبتی هم داریم
ارسال هم رایگان به سراسر ایران
🌼☘🌿🌻☘🌷
گروه مشاوره و درمان هم داریم
https://eitaa.com/joinchat/2334195955C3e785f8602
کانال آشپزی ایران پخت
#کیک_لبو یه کیک عالی و خوشمزه، این کیک دقیقا مثل کیک هویج ، کدوحلوایی خوشمزه است و مثل اون ها با و
اینم کیک لبوی خوشمزه و مقوی برای پذیرایی یلدا
سلام سلام
کدبانوهای هنرمند
اگر نمیدونید برای این روزها چکار کنید و دوست دارین ایده بگیرین تشریف بیارید گروه آشپزیمون
خانمای کدبانو از صبح زود مشغول درست کردن شیرینی و دسر و ... هستن😋💪🏻😉
https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کلوچه_اهری_زنجبیلی 😋🍪
داخل تابه بدون فر و قالب خوشمزه ترین کلوچه با بافت نرم و لطیف رو درست کن😍
حتما ذخیرش کن تا سر فرصت درست کنی
🔻مواد لازم👇
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر قند : سه چهارم لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
ماست سفت : نصف لیوان
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ی سفید : ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : ۱ قاشق غذاخوری سرپر
آرد قنادی یا نونوایی : ۲/۵ لیوان
🔻برای رومال👇🏻
زرده تخم مرغ + شیره ی انگور ۱ ق غ خ
🔻نکته ها👇🏻
✅️حتما از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید.
✅داخل فر یا تستر از قبل گرم شده با دمای حرارت ۱۷٠ درجه به مدت ۲۵ دقیقه.
✅اگه خمیر چسبناک بود روشونو بپوشونید یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه.
تمام مراحل در کلیپ توضیح داده شده☺️
#شیرینی_بدون_فر
#کلوچه
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت تو خونه #گز درست کن 😍😍😋😋👌
اینم آموزش گز خونگی با تمام فوت و فناش 👇 تمام نکات گفته شده. حتما درست کنین از گزهای بازاری خوشمزهتر میشه.😃😋☺️
.
مواد لازم:
شکر: ۱ لیوان سرخالی
آب: ۱/۴ لیوان
گلاب یا عرق بیدمشک: ۱/۴ لیوان
گلوکز بی رنگ: نصف لیوان
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد ب دمای محیط رسیده
مغزهجات: ب میزان دلخواه
آرد سفید: کمی
.
طرز تهیه
🍃ابتدا شکر، آب و گلاب رو روی حرارت ملایم میذاریم تا شکر حل بشه.
.
🍃 بعد گلوکز رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم و بین دو انگشتمون چک میکنیم وقتی نخ داد آمادست.میذاریمروی بخار کتری.
.
🍃حالا سفیدهها رو میزنیم تا پف کنه و سفید رنگ بشه به صورتی که وقتی برمیگردونیم چیزی نریزه.
.
🍃 سه ق شهد رو به سفیدهها اضافه میکنیم و هم میزنیم.
.
🍃 همه سفیده رو به شهد اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم ده دقیقه با همزن میزنیم.
.
🍃 ادامه کار رو با لیسک انجاممیدیم. نیمساعت الی چهل دقیقه مرتب باید هم بزنیم تا ته نگیره. وقتی مثل فیلم شد زیر گاز رو خاموش میکنیم و مغزهها رو اضافه میکنیم.
.
🍃 کف ظرف رو آردپاشی میکنیم و بلافاصله گز رو داخلش پهن میکنیم روش رو کمی آرد میریزیم و سه چهار ساعت میگذاریم داخل یخچال .
حتما حتما درستش کنید 😋
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️یک دسر یلداییه راحت و کم هزینه و البته خیلی فوری💥
مواد لازم :
شیر دو لیوان
پودر ژلاتین چهار قاشق پر
شکر نصف لیوان
آب سرد نصف لیوان
وانیل کمی
خامه ۲۰۰گرم (میتونید حذف کنید)
نارنگی ۴یا ۵ عدد
💕پودرژلاتین رو داخل آب سرد حل کنید و روی بخار کتری بذارید تا کاملا روون بشه
خامه رو با یکی دو قاشق شیر کمی رقیق کنید و روی بخار کتری بذارید تا گرم و روون بشه
💕شیر ولرم رو به خامه اضافه کنید، وانیل، شکر و پودرژلاتین رو هم اضافه کنید و هم بزنید
💕نارنگیهارو بعد از پوست گرفتن از یک سیخ کباب چوبی رد کنید و داخل یک بطری یا قالب استوانه ای قرار بدید،
💕مواد ژلاتینی رو داخل قالب بذارید و مدت نصف رو داخل یخچال بذارید تا کاملا ببنده و بعد برش بدید
موقع خارج کردن از قالب دقت کنید.
👌یه نکته : بهتره نارنگی ها کوچک و شیرین باشه و پوستشو تمیز بگیرین که توش زخم نشہ
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
کانال آشپزی ایران پخت
#شیرینی_تابه_ای🥠🥠🥠👌👌👌😋 #شیرینی_بدون_فر هم اسون و هم موادش تو خونه همه پیدا میشه پیشنهاد ویژه👌👌بریم
یه شیرینی فوری فوتی ساده و کم هزینه مناسب یلدا
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #ژله_بریلوخونگی فقط با سه قلم مواد
سلام سلام کدبانوهای گل
اینم ژله بریلو خونگی که برای شیرینی مشهدی و یا کاور کیک و .. خیلی کاربرد داره.
مواد لازم
آب ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ ق غ
طرز تهیش هم که میبینید خیلی راحته کافیه مواد رو با هم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم بزارین مدام هم بزنید تا به غلظت برسه. سرد که شد رنگ دلخواهتون رو اضافه کنید.
✅این ژله داخل شیشه در بسته تا یک ماه دریخچال ماندگاری دارد.
✅این ژله که در تهیه آن از نشاسته ذرت استفاده شده است با گذاشتن داخل یخچال زیاد سفت نمیشود و شفاف و روان باقی خواهد ماند.
✅از ژله بریلو برای انواع شیرینی میتونید استفاده کنید.
✅به جای آب از آب میوه مانند آب پرتقال هم میتونید استفاده کنید.
برای کاور کیک با بریلو اول کیک را خامه کشی کنید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر یا ۲_۱ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد ژله بریلو ولرم را روی کیک بریزید.
برای نوشتن و تزیین روی کیک و شیرینی باید ژله را داخل قیف بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود و بعد استفاده کنید.
برای کاور کردن کیک غلظت بریلو باید کم باشد ولی برای نوشتن و تزیین، بریلو باید غلیظ تر باشد.
با اضافه کردن آب ولرم به ژله می توانید آن را رقیق تر کنید.
در پناه خدای مهربون باشید💖💖💖
✔کپی جایز نیست فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍🙏
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#آش_بادمجون خوشمزه و ساده مناسب دورهمی ها
اینم یه غذای ساده ولی خوشمزه مناسب #شب_چله 😋
امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید
❌❌راضی به کپی نیستم
بلغور جو ۲ لیوان
لوبیا چیتی عدس، لوبیا قرمز، نخود، ۲ لیوان
کشک ۲۵۰ گرم
بادمجان ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
نعنا خشک ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
اول از هم هبادمجون ها رو برش بزنید و در ده دقیقه در مخلوط آب نمک بزارین بعد آبکش کنید و بشورید
ابتدا پیاز را خرد كرده و در قابلمهای كه گنجایش آش را داشته باشد، سرخ میكنیم. سیر را كوبیده و به پیاز میافزاییم. بعد از چند دقیقه زردچوبه و بادمجون ها رو اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدین. بلغور را نیز اضافه كرده و روی آن آب بریزین تا بپزد.حبوبات را جداگانه بپزید و بعد از پخت بلغور به آش اضافه کنید اگر دوست دارین سبزی بزنید الان اضافه کنید و کمی آب و نمک و فلفل بزنید و صبر کنید تا سبز یبپزه و آش کاملا جابیفته
آش که خوب جا افتاد، كشک را كمی رقیق کنید و به آش اضافه کنید سپس آن را در ظرف مناسب ریخته و رویش را با نعنا داغ و چند حلقه بادمجان سرخ شده تزیین کنید
🔴🔴من چون پسرم بادمجون دوست نداره، بادمجون ها رو نگینی بزرگ خرد میکنم، کمی در روغن سرخ میکنم وقتی نرم شد میکوبم و بعد به آش اضافه میکنم
مقداری از پیازداغ و نعنا داغ رو به آش اضافه میکنم
کشک رو فقط روی آش میریزم
کمی هم سبزی جعرفی، اسفناج و گشنیز خرد شده اضافه میکنم اما در دستور اصلی آش سبزی نیست
فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍🙏
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c