🍎
هوا سرد باشه،
ابری هم باشه
همه هم خواب باشن، قطعا در این شرایط
خوابیدن لذت بخش ترین کار دنیاست😴
اماخدای مهربون ما زن ها رو جوری خلق کرده
که میتونیم لذت دیگران رو بر خودمون ترجیح بدیم☺️
پس پامیشیم و وضو میگیریم و میگیم بسم الله و میریم
برای اهل خونه #پنکیک_سیب درست میکنیم😋🍏
#روزمرگی
🍏
#پنکیک_سیب
یدونه تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
دو سوم پیمانه ماست
سه قاشق غذاخوری شکر
دو قاشق غذاخوری روغن
یک و دو سوم پیمانه آرد
یدونه سیب پوست کنده و رنده درشت شده
یک هشتم قاشق چایخوری نمک
در یک کاسه متوسط تخم مرغ را با شکر، ماست، وانیل و روغن نباتی مخلوط کنید.
داخل یه کاسه روغن و شکر و ماست، وانیل و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید
داخل یه کاسه دیگه آرد، نمک، بکینگ پودر و دارچین رو با هم الک کنید
حالا مواد تخم مرغی رو به مخلوط آرد اضافه و مخلوط کنید
سیب رنده شده هم اضافه و مخلوط کنید
تابه رو روی حرارت متوسط گرم کنید با برس کمی کفش رو چرب کنید
با یه ملاقه کوچیک مقداری از مواد رو داخل تابه بریزین
وقتی زیرش پخت و روش حباب تشکیل شد برگردونید تا طرف دیگش هم بپزه
صبحانه حاضر است!😋😊
نوش جان❤️
💕هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج مولامون هست
ارسال برای دوستانتون با لینک حلال
•┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
🍪🍔@iranpokht🍪🍔
•┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
.
#پاکوره یا پاکورا یا پکورا اسم یه غذای فوری هندی هست که به صورت گلولههای برشته شده خمیر به همراه مخلفات دیگه پخته میشه
در کشورهای هند، پاکستان، مالزی، آسیای جنوب شرقی، ایران، افغانستان و چین این غذا خورده میشه
همچنین از پاکوره برای سحری و افطار مسلمانان در ایام ماه رمضان استفاده میشه. در جنوب ایران به ویژه استان بوشهر، استان خوزستان و استان سیستان و بلوچستان پاکوره در دکههای متعددی در شهرها به فروش میرسه.
🥦با سبزیجات ساده میشه یه غذای کم هزینه و فوری درست کرد👌
#آشپزی #غذای_نونی
.
پاکوره خوشمزه که میتونه در ردیف فلافل و سمبوسه قرار بگیره😋
خواهرای گلم دستوری که بیشتر استفاده میشه تخم مرغ و خمیرمایه داره و باید خمیر استراحت کنه
اما میدونید که من دنبال دستورات بدون تخم مرغ هستم
دستوری که میدم خدمتتون تخم مرغ نداره، خمیرمایه و استراحت هم نداره👌
یعنی اراده کنی بیست دقیقه بعد غذاحاضره❤️
با سس سیر و کچاپ سرو کنید
البته سس اصلی این غذا #چاتنی_گشنیز هست که قبلا آموزش دادم
حتما امتحان کنید طعم جدید و خوشمزه ای داره☺️
آموزش سس چاتنی👇
https://eitaa.com/iranpokht/1274
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#پاکوره
#پاکوره_سبزیجات خوشمزه و بدون نیاز به تخم مرغ و استراحت و خمیرمایه
یک عدد پیاز
یک ق چ بکینگ پودر
#ادویه_کاری ،نمک و فلفل
جعفری و گشنیز خرده دو ق غ
آرد نخود یک پیمانه
آب حدودا یک چهارم پیمانه
یدونه سیب زمینی رنده شده
یک پیمانه اسفناج خرد شده
نکته:
🧆آرد نخود خام با آرد نخودچی فرق داره. باید از لوازم قنادی یا عطاری بگیرین
اگر خیلی عجله داشتین دیگه به اجبار از آردنخودچی استفاده کنید
🧆میزان آب دقیق نیست حتما غلظت خمیر رو نگاه کنید. یهو یه پیمانه آب نریزین که از اون طرف مجبور بشین آرد اضافه کنید
🧆اگر حرارت زیاد باشه رویه پاکوره سریع سرخ میشه ولی داخلش خامه
اگر روغن داغ نباشه باعث میشه پاکوره جذب روغن داشته باشه. پس صبر کنید خوب داغ بشه بعد یدونه تستی بزنید و حرارت رو میزون کنید
🔴🔴این غذا با #ادویه_کاری و همین طور #ادویه_گرام_ماسالا عالیه
برای داشتنشون بهم پیام بده
@imagepad
#آموزش_فوندانت
میتونین برای تزییناتتون از مولد استفاده کنین انواع مولد در انواع شکل ها تو لوازم قنادی ها موجوده
اگه سفارش نمیگیرین و میخواین برای مصرف خونگیتون مولد بخرین طرح های کاربردی مثل گل و برگ و ستاره و قلب و از این دسته مولد ها بگیرین
کار با مولد خیلی راحته اول دستا تون باید تمیز باشه بعد شستن دستا و خشک کردن بایه تکه کوچیک خمیر فوندانت همه جای دستتون بکشین یکم باهاش بازی کنین 😉تا کامل پرز دستتونو بگیره با همین خمیر سطح کارتونو هم تمیز کنین چون با اینکه با چشم چیزی تو دستتون یا سطح نمیبینین موقع ورز دادن کلی پرز میچسبه به خمیر و جالب نمیشه خمیرتونو بعد اینکه ورزدادین یه تکه از خمیر بردارین روی مولد فشار بدین و با کمک دست همه جای طرح فشار بدین میتونی برای اطمینان یه دور روش آرم وردنه بکشید تا کامل طرحو بگیره یه چاقو تیزرو به نشاسته آغشته کنید و اضافات خمیر روببرید و آروم خمیر رو از قالب جدا کنید اگه خمیرتون به مولد میچسبید یکم بهش نشاسته بزنید و با کمک قلمو اضافه های نشاسته بگیرین
از مولد برای تزیین ژله و حلواو دسر هم استفاده میشه
کانال آشپزی ایران پخت
. شیرینی دورنگ مجلسی هم میتونید با این دستور #شیرینی_دانمارکی هم درست کنید آموزش با فیلم و توضیحا
آفرین به شما👏
من فقط یه ایده نشونتون میدم
قطعا شما با خلاقیت خودتون میتونید صدبرابر بهتر درست کنید❤️
نوش جان