.
اما این روزها این قدر قیمت مرغ و گوشت گرون هست که کمتر کسی میتونه این #خورش اصیل رو درست کنه😥
بعضیهاتون پیام میدین و خیلی دلمون میسوزه چون بعضی غذاها رو نمیتونیم برای بچه هامون درست کنیم و داره تبدیل به یه خاطره میشه🥺
.
.
حالا خبر خوب اینه که امروز میخوایم با هم #خورش_فسنجان گیاهی بدون گوشت درست کنیم🙂
مگه میشه؟
بعـــــــــــــــــــــله😉
@iranpokht
.
وقتی یه فاکتور از غذا حذف میشه باید جایگزینی براش داشته باشیم
الان ما گوشت رو حذف میکنیم و به جاش از عدس که پروتئین بالایی داره و در طعم هم پروتئین عدس مزه گوشت رو میده جایگزین میکنیم
پس میشه #فسنجان_عدس
یه #غذای_گیاهی خوشمزه که میدونم تو خیلی از شهرها درست میشه و هنوز هم روش پخت، از مادر به دختر منتقل میشه❤️
.
مواد اولیه که خیلی ساده هست☺️
با همین چند قلم میشه یه خورش گیاهی درست کرد
غذای امروز نذر امام حسن عسکری❤️
@iranpokht
.
داخل قابلمه پیاز رو همراه روغن تفت میدیم تا طلایی بشه
آب یا استاک مرغ اضافه میکنیم عدس شسته رو میریزیم و صبر میکنیم تا عدس نیم پز بشه
.
بعد از پختن عدس، گردوهای چرخ شده،رب انار و نمک و اگر شیرین دوست دارین کمی شکر اضافه کنید و بزارین با درب نیمه باز و حرارت کم نیم ساعت بپزه و جابیفته
@iranpokht
.
#فسنجان_عدس یه مدل فسنجان گیاهی هست که میتونه یه غذای جدید و خوشمزه برای شمایی که تا نخوردی باشه👌
خدایی نکرده اگر ما یا یکی از عزیزانمون بیمار باشه و نتونه غذا بخوره، حتی اگر تمام کشوهای فریزرمون پر از گوشت و مرغ باشه هیچ ارزشی نداره🥺
یا این که هر چقدر مال و ثروت داشته باشیم برای کم کردن دردمون بی فایده است!
پس خدایا شکرت بابت سلامتی و این نعمت بزرگی که به ما دادی❤️
تن همگی سلامت
دلتون خوش
دستور کامل این غذا اینجاست👇
http://iranpokht.ir/4618/
🍎
فصل سیب های خوشمزه از راه رسیده
تو این فصل خیلی چیزها میتونیم درست کنیم
تعادی آموزش با سیب در کانال هست لینک میزارم هر کدوم رو که مایل باشید کافیه روش بزنید تا به آموزش هدایت بشین
مربای سیب
کلوچه سیب
کمپوت سیب
کیک سیب بدون تخم مرغ
@iranpokht
.
و اماااااااااااا
به امید خدا امروز یه دستور بینهایت ساده برای #کیک_سیب میزارم براتون
این کیک نیازی به فر نداره و داخل قابلمه درست میشه😍
@iranpokht
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍎
با یدونه سیب و دو تا تخم مرغ یه #کیک_سیب خوشمزه بدون فر درست کن👌
#کیک_بدون_فر
با حرارت کم مثل زمانی که برنج دم میکنیم، به مدت 30 تا 35 دقیقه
قبل از برداشتن حتما با سیخ چوبی مرکز کیک رو چک کنید اگر هنوز نپخته بود، زمان بیشتری بدین
در صورت تمایل میتونید بعد از سرد شدن، پودر شکر و دارچین روی کیک الک کنید
درست کنید و بخورید و از خوردنش لذت ببرین❤️
💟هزینه آموزش صلوات جهت فرج مولامون هست
@iranpokht