#کیک_نارگیلی_شربتی
خوشمزه ترین کیک نارگیلی تا حالا خوردی برات آوردم راحت #بدون_همزن😋
❌کپی برای کانال یا گروه های آشپزی ممنوع
مواد لازم شربت؛
آب یک لیوان
شکر ۲ لیوان
اب نصف لیمو
برای کیک ؛
شکر یک لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل یا اسانس نارگیل
روغن مایع یک لیوان سرخالی ۱۷۵گرم
ماست یک لیوان ۲۰۰ گرم
آرد دو لیوان پر ۳۰۰ گرم
پودر نارگیل ۴۵ گرم نصف تا سه چهارم
بیکینگ پودر ۲ ق م
😍برای تهیه این کیک ابتدا شربت رو آماده کنید به این صورت که شکر و آب و آبلیمو را به روی حرارت متوسط قرار داده و منتظر بمانید تا به جوش بیاید هر از گاهی هم بزنید وقتی ۱۰دقیقه جوشید خاموش کرده و آن را کنار بگذارید برای تهیه کیک تخم مرغ ها، اسانس و شکر را به صورت دستی دو دقیقه هم بزنید و بعد روغن مایع و ماست را اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده و پودر نارگیل را اضافه کنید دستی آرام هم بزنید تا مواد یکدست شود قالب خود را چرب کنید و مواد کیک را از اطراف درون قالب بریزید و مواد را از وسط به سمت دیواره ها هدایت کنید و در فر گرم ۱۵۰ درجه برقی یا ۱۶۰ درجه گازی برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا روی کیک رنگ بگیرد اگر خواستید می توانید کمی حرارت بالا را روشن کنید .
قالبم ۲۶ در ۲۶
✅وقتی کیک ۱۵ دقیقه در محیط بود به روی آن شربت بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس آن را با پودر نارگیل و پودرگل محمدی تزیین کنید و به اندازه دلخواه برش دهید.
یا علی🙏🌼
🌼
در پناه خدای مهربان باشید💚💖❤️
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#کوکی_اسمارتیزی فوق خوشمزه😋
مناسب برای تغذیه یا صبحانه بچه ها و صدالته بزرگترها😋😋
❌❌❌❌راضی به کپی دستور در کانالها و گروه های آشپزی نیستم
100 گرم کره گیاهی
یک قاشق چایخوری وانیل
یک عدد تخم مرغ
سه چهارم پیمانه شکر
یک و یک چهارم پیمانه آرد
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
نصف پیمانه اسمارتیز
نصف پیمانه شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده در صورت تمایل
❇❇اگر دوست دارین کاکائویی درست کنید به مواد بالا دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید
فر را روی 180 درجه روشن کنید
کره هم دما با محیط و شکر رو با همزن بزنید تا سبک بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز هم بزنید
آرد، اگر دوست دارین پودر کاکائو، شکلات در صورت تمایل و اسمارتیز رو اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید
زیاد ورز ندین که به روغن بیفته
از مواد گلوله هایی اندازه گردو بردارین و با فاصله داخل سینی کاغذ دار بزارین
اگر مخلوط کردن اسمارتیز براتون سخته، میتونید به مواد اضافه نکنید و در این مرحله چند تا اسمارتیز رو روی گلوله ها بزارین و کمی فشار بدین تا کاملا ثابت بشه
سینی رو به مدت 10 دقیقه در فر کاملا گرم شده بزارین
اگر زیاد داخل فر بمونن بیسکویتی و خشک میشن
باید داخل کوکی نرم و بیرونش ترد باشه
بعد از خارج کردن از فر نرم هست اجازه بدین کامل کامل سرد بشه بعد جدا کنید و در ظرف بزارین
امتحانش شدیدا توصیه میشه ...صد درصد معتادش میشید😋😋
یا علی🙏🌼
🌼
در پناه خدای مهربان باشید💚💖❤️
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
#کلم_پلو
کپی در کانال و گروه های آشپزی ممنوع هست❌❌
سلام عزیزای دلم.
میخوام یه کلم پلو خوشمزه آموزش بدم. البته فکر کنم همگی بلد باشین ولی شاید برای عده ای تازگی داشته باشه. البته یادآوری کنم که غذاهای محلی اصولا در مناطق مختلف طریقه پخت متفاوت دارند. پس به سلیقه های مختلف احترام بگذارید😍
برای تهیه کلم پلو ،هم از کلم قمری و هم کلم برگ میشه استفاده کرد من از کلم برگ یا کلم پیچ استفاده کردم
مقدار مواد برای سه نفر:
دو پیمانه برنج
نصف یک عدد کلم برگ (خرد شده اندازه ی ۴لیوان شد)
سبزی کلم پلو شامل تره -شوید-ترخون-ریحان که من فقط ترخون و ریحان ریختم شما به سلیقه خودتون میتونین تغییر بدین،____
دو قاشق ترخون خشک (اگر تازه بود 5 قاشق ریز شده)
دو قاشق ریحان خشک(اگر تازه بود 5 قاشق ریز شده)
سه قاشق آبغوره
دو قاشق آبلیمو
نمک . فلفل سیاه. زردچوبه. زعفران. زیره ساییده شده و پودر دارچین
دو پیمانه برنج را از دوساعت قبل با مقداری نمک خیس کردم. بعد نصف یک کلم برگ متوسط را ریز و نازک خرد کردم و در مقداری روغن و کره سرخ میکنیم طوری که آبش کمی تبخیر بشه و شروع کنه به رنگ عوض کردن. حالا کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریخته بازم کمی تفت بدین بعد آبلیمو و آبغوره را ریخته و روی حرارت تفت میدیم تا تبخیر بشه و به خورد کلم بره و مزه دار بشه؛ بعد سبزیها رو اضافه کرده و زعفران دم کرده میریزیم و خاموش میکنیم. برنج را آبکش کرده و لابه لا از کلم آماده شده ریخته و ادویه ها رو میپاشیم و دم میکنیم
اگر از کلم قمری استفاده میکنید اول پوست بگیرید و خلال نازک خرد کنید و با کمی آب نیمپز کنید و آبکش کنید و سرخ کنید و مابقی مثل کلم برگ انجام بدین
بعد از پخت وقتی برنج را دردیس کشیدین از گوشت چرخکرده قلقلی و سرخ شده و یا مرغ در کنار اون میشه استفاده کرد
فراموش نکنید برای تهیه گوشت قلقلی حتما از ترکیب گوشت چرخکرده؛ پیاز رنده شده؛یک قاشق ارد نخودچی؛پودر دارچین؛ پودرزیره؛نمک و فلفل استفاده کنید و خوب ورز بدین و قلقلیها ریز و یکدست داخل تابه بچینید کمی روغن ریخته و روی حرارت بذارین اول هم نزنید تا خودشو بگیره و آبش کشیده بشه و به روغن بیافته😋
✅✅ در اصل باید قلقلیها رو سرخ کرد و لابلای برنج ریخت اما اینجوری هم میشه و برای تزیین راحت تر و بهتر هست
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c