eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
574 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکی ترک دار پرتقالی یه کوکی عالی با عطر و طعمی دلپذیره😍🍊 یه کوکی شیک و مجلسی که هم خوشمزه و خوش عطره هم بسیار شیک و چشم نواز بافتش بین کیک و کوکی هست یعنی رویه تردی داره اما همین که گاز میزنی تو دهن آب میشه😋 بدون نیاز به تخم مرغ هستن و میتونید خمیر را تا سه روز قبل از پخت درست کنید و در یخچال بزارین و برای مهمونی درست در همان روز اقدام کنید تا عطرش فضا رو پرکنه اگر درست کردین عکسش رو به گروه بفرستین لطفا در پناه خدای مهربون باشید❤️❤️❤️ @iranpokht گروه آشپزی👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
برای درست کردن این شیرینی از آب پرتقال طبیعی و رنده پوست پرتقال استفاده میشه پوست پرتقال رو تمیز بشورین و با دنده ریز رنده قسمت نارنجی رو رنده کنید دقت کنید که از پوست سفیدرنگ پرتقال چیزی رنده نشه این قسمت اگر داخل شیرینی بشه حتما شیرینی رو تلخ میکنه از آبمیوه های صنعتی استفاده نکنید این آبمیوه ها باعث تلخ شدن شیرینی میشن اگر رنگ نارنجی مثل عکس رو دوست دارین یکی دو قطره رنگ خوراکی بزنید اگر نه بی خیال حتما کوکی ها رو با فاصله داخل سینی بزارین چون حین پخت بزرگتر میشن سایز کوکی بستگی به خودتون داره اما بدونید که بعد از پختن حداقل دو برابر اون مقداری میشن که از اول گلوله کردین من از کره گیاهی برای شیرینی استفاده میکنم چون عطر کره در شیرینی رو دوست ندارم کره مارک آذربایجان، مهگل و ... هر کدوم باشه خوبه فقط بزارین تا به دمای محیط برسه و بشه با همزن هم زد این کوکی ها تا یک هفته در دمای اتاق در ظرف دربسته و یا تا یک ماه در فریزر قابل نگهداری هستن @iranpokht
دو پیمانه آرد شیرینی دو قاشق چایخوری بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری نمک نصف پیمانه کره گیاهی هم دما با اتاق (114 گرم) 3/4 پیمانه شکر 1/4 پیمانه آب پرتقال تازه دو قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال رنگ خوراکی در صورت تمایل برای پوشش روی کوکی: 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز 1/3 پیمانه پودر شکر 🍊🍊🍊 فر را روی 180 روشن کنید. کف سینی را کاغذ روغنی بزارین آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و دوبار الک کنید. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا کره کاملا شفاف و پوک بشه دیواره ظرف رو مرتب تمیز کنید تا همه کره یکدست سبک بشه بعد از این آب پرتقال، رنده پوست پرتقال و اگر دوست دارین رنگ خوراکی و کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید آرد رو اضاف کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. همین که مخلوط بشه کافیه زیاد هم زدن بافت کوکی رو سفت میکنه خمیر جمع شده رو داخل نایلون بزارین و 15 دقیقه در فریزر استراحت بدین بعد با قاشق مقداری بردارین گرد کنید، اول داخل شکر و بعد داخل پودر شکر بزنید و با فاصله داخل سینی بزارین 12 دقیقه در فر گرم شده زمان پخت بدین بعد بیرون بیارین و صبر کنید تا سرد بشن اگر کوکی ترد دوست دارین 15 دقیقه زمان پخت در نظر بگیرید🍊 در پناه خدای مهربون باشید.❤❤❤ 👩🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @iranpokht ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✔کپی جایز نیست فوروارد واسه کدبانوها یادت نره 😍🙏
پخت مجلسی اول از همه ران مرغ رو داخل روغن داغ سرخ کنید اگر حرارت کم باشه مرغ آب میندازه و کار خراب میشه پس اول با حرارت بالا سرخ کنید. بعد از این با توجه به تعداد ران ها، یک یا چند پیاز رو رنده ریز کنید به همراه یک یا چند حبه سیر ،حرارت رو کم کنید و در همون ظرفی که مرغ ها رو سرخ کردین، پیاز و سیر و زردچوبه و نمک رو اضافه کنید هم بزنید و در ظرف رو ببنیدن بعد از مدتی پیاز آب میندازه و با عطر پیاز و سیر مرغ ها مغز پخت میشن. صبر کنید تا آب پیاز کشیده بشه بعد رو روی مرغ بریزین و در روغن داخل ظرف سرخ کنید رب گوجه بزنید و بعد از سرخ شدن رب، مقداری آب اضافه کنید. چند تا برگ بو هم اضافه کنید و در ظرف رو ببندین و حرارت رو کم کنید اجازه بدین خوب مرغ بپزه و عطر و طعم ادویه ها و برگ بو با مرغ مخلوط بشه اگر دوست داشتین پنج دقیقه آخر کمی زعفران هم اضافه کنید در نهایت بعد از پخت برنج و کشیدن در ظرف، ران رو روی بشقاب بزارین و کمی از آب مرغ رو روی ران بریزین قول بهتون میدم با این ترکیب ادویه عطر بی نظیری به غذا میدین @imagepad
برای خوشرنگ شدن زرشک به این صورت عمل کنید: 3/4 پیمانه زرشک رو بشورین. یک قاشق کره رو داخل تابه بریزین و نصف قاشق چایخوری شکر داخل کره بریزین و بلافاصله زرشک های آبکش و خشک شده رو اضاف کنید مواد رو با هم تفت بدین و سریع حرارت رو خاموش کنید شکر باعث براق شدن زرشک میشه اما اگر حرارت بالا باشه یا شکر زیاد باشه میسوزه و برعکس رنگ زرشک ها سیاه و زشت میشه پس حواستون به مدت زمان تفت دادن باشه @iranpokht
بفرما آش جو🥣😍 آش جو یه آش خوشمزه و مقوی هست که میتونه داروی خوبی برای سرماخوردگی باشه هم با گوشت هم بدون گوشت قابل پخت هست @iranpokht