#کلوچه
#کلوچه_زنجبیلی
#کلوچه_سبزواری
#کلوچه_زنجبیلی_دینا
🔸روغن جامد یا مایع: نصف لیوان
🔸شکر: نصف لیوان
🔸ماست: نصف لیوان
🔸تخم مرغ: 1 عدد
🔸زنجبیل:3قاشق غذاخوری
🔸بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
🔸آرد سبوس دار (آرد کامل گندم):۳لیوان و نصفی
📝ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید. بعد روغن را اضافه کنید. سپس ماست و زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. بعد آرد را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت 1 سانتی متر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
نکته:
می توان به این کلوچه، طعم های مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و...) ضمنا این کلوچه حالت بیسکویت دارد و می توانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت 3 ماه نگهداری کنید. می توان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد سبوس دار بهتره
و یه ظرف آب داخل فرتون بزارید.
https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
اگر نمیدونی برای #سبزه_عید چکار کنی بیا اینجا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/741343431Cb6cfc26b8a
آموزش #سبزه_گندم #سبزه_شاهی #سبزه_ریحان
سبزه روی کوزه، سبزه ایموجی، سبزه ماش درآب و کلی ایده براتون گذاشتیم