eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
570 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 فیله مرغ آب پز و ریش شده پیاز هویج رنده شده خامه ترش یا پنیر خامه ای نان لواش سبز شوید وجعفری تازه نمک،ادویه دلخواه سس: خامه ترش سس مایونز سیر نمک وفلفل @iranpokht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 🍒😋 . امروز با ما همراه باش تا بتونی یکی از بهترین کمپوت ها رو تو خونه درست کنی،خوشمزه تر از بازاری وبدون مواد نگهدارنده👌 . راستی این کمپوت رو می تونی داخل کابینت و بیرون از یخچال تا یه سال نگه داری کنی. چی احتیاج‌داریم برای درست کردنش؟🤔👇 دو کیلو گیلاس هشت پیمانه آب دو پیمانه شکر حالا بریم برای آماده کردنش گیلاس ها رو بشورید و شاخه اونا رو جداکنید وبعد بریزید رو یه دستمال تا آبش بره آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا شکر کاملا داخل آب حل بشه بعد بزارید کنار تا سرد بشه حالا گیلاس ها رو بریزید داخل یه شیشه تمیز و روی اونو از مخلوط آب و شکر که سرد شده بریزید و درش رو محکم ببندید. دقت کنید درب شیشه ها حتما باید فلزی باشه 👌 بعد شیشه ها رو داخل یه قابلمه قرار بدید و تا نصف شیشه داخل قابلمه آب بریزید و بزارید رو حرارت وقتی که جوش اومد زمان بگیرید و حدود پانزده دقیقه اجازه بدید شیشه ها داخل آب با شعله ملایم بجوشه بعد شیشه ها رو از داخل آب آرام بیارید بیرون و برعکس روی میز قرار بدید . یه شب بمونه و فردا می تونید برش گردونید و داخل کابینت قرار بدید. @iranpokht
. سلام کدبانوهای گل روزتون بخیر .
یه غذای خوشمزه و مجلسی هست که هر جوره درستش کنید خوشمزس این غذا رو با هر چی که بخواید درست می تونین کنین ، چه گوشت قلقلی ، چه مرغ و .... 😊 کلا غذای خوش خوراکی هست نه ترش هست نه خیلی شیرین ملس و دلچسبه😋 میتونید از زعفران داخلش استفاده کنید و یا زعفران رو حذف کنید عزیزانم دقت کنید که اصلا با مربای آلبالو درستش نکنید مربا خیلی شیرینه و پلو شیرین میشه از طرفی شهد مربا ته دیگ میره و باعث سوختن غذا میشه https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c
برای ۳ تا ۴ نفر🍒🍒 آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته ) برنج ۳ پیمانه شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان) گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران به میزان لازم حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد که تقریبا برابر با ۲ لیوان آلبالو میشه. داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه شب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب بندازه. آلبالوها وشکر رو روی حرارت بزارین و همزمان کف هایی که روی البالوها جمع میشه رو جمع کنید از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم . اگر شربتتون رقیق نیست بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین . برنج رو آبکش کردم . کف قابلمه سیب زمینی و یا حالا نون به عنوان ته دیگه قرار دادم این کار رو انجام بدین تا نسوزه . لا به لا برنج و آلبالوها رو همراه شربتش ریختم . من خود آلبالوها رو یه کم ریختم و مابقیش رو نگه داشتم برای تزیین داخل دیس روی برنج قرار بدم . و بعد گذاشتم دم بکشه . برای کوفته قلقلی هم گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو مخلوط و ورز کردم و قلقلی کردم و سرخش کردم . و موقع کشیدن روی پلو قرار دادم . می تونین خود قلقلی ها رو هم همراه پلو موقع دم گذاشتن قرار بدین . نوش جانتون باشه😋 ❌ادمین کانال ها و گروه های آشپزی کپی نکنید راضی نیستم❌ @iranpokht
اینم همون مراحل ها رو باید انجام بدین فقط مرغ رو جدا بپزید و روی پلو بزارین یا این که ریش ریش کنید و لابلای پلو بریزین https://eitaa.com/joinchat/4143513727Cc6258c346c