eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
570 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
🍚 پرخاصیت 300 گرم گوشت گوسفندی یا گوساله یک کیلو اسفناج یدونه پیاز 150 گرم آلو خورشتی نمک و فلفل و زردچوبه آبلیمو بهترین پیاز برای تفت دادن گوشت پیاز قرمز هست یدونه پیاز رو خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدین سبک که شد گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه بزنید بعد از این که کمی تفت خورد در قابلمه رو بزارین و صبر کنیدپیاز و گوشت همزمان آب بندازن و داخل این آب پخته شن زمانی که آب گوشت و پیاز کشیده شد کمی میزنیم و دو لیوان آب اضافه می کنیم و میزاریم با حرارت ملایم گوشت بپزه اگر گوشت گوساله دارین که زمان پخت بیشتری میخواد در این فاصله اسفناج های شسته و خرد شده رو داخل روغن یا کره تفت میدیم آلوها رو هم خیس میکنیم نمیخوایم اسفناج ها کامل سرخ بشن دو سه دقیقه تفت بخورن و سبک بشن کافیه زمانی که گوشت پخت، اسفناج و آلو رو اضافه میکنیم و میزاریم با حرارت ملایم خورش ریزجوش بزنه و جابیفته ده دقیقه آخر مجدد کمی ادویه خورشتی میزنیم و در صورت تمایل یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم در قابلمه رو نیمه باز میزاریم تا روغن خورش بالا بیاد و به روغن بیفته ادویه خورشتی ایران پخت برای خورش آلو اسفناج و و سایر خورش ها قابل استفاده هست مزه بینظیری به خورشها میده در صورت تمایل به خرید ادویه بهم پیام بده @imagepad @imagepad اگر دوست دارین آلوها کامل شکل خودشون رو حفظ کنن و خیلی نرم نشن ده دقیقه آخر به خورش اضافه کنید هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج مولامون هست❤️ 🟣🟣ارسال آموزش فقط با لینک راضی هستم •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈
AUD-20231213-WA1105.mp3
5.47M
🍉 یلدا شده باز دوباره غم ها رو امشب رها کن آرزوهاتو با من صدا کن بزار که شادی بتونه خنده رو روی لبهات بشونه ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کانال آشپزی ایران پخت
🍉🍉 بمناسب #شب_یلدا جشنواره فروش ویژه ادویه جات ایرانپخت با تخفیف فوق العاده برگزار میگردد: پک پنج ا
. تخفیفات جشنواره یلدا فقط تا پایان امروز تمدید شده و عزیزانی که شماره کارت گرفتن فقط تا ساعت 12 امشب وقت دارن و برای ثبت سفارش شون؛ این مهلت دیگه تمدید نمیشه
. یه وقتایی این قدر کارامون زیاده و مشغله داریم که انگار تو اون موقعیت غذادرست کردن برامون مثل کوه کندن میمونه😫 یا این که گاهی اوقات خودمون حال و حوصله نداریم و یا کسالت داریم و دوست داریم یه غذای ساده درست کنیم یا این که بچه بدغذایی داریم که غذا درست کردن رو برامون سخت کرده خب اگر بحث نون و پنیر و و نیمرو رو کنار بزاریم خداییش دیگه جزو غذاهای ساده هست😉 اما اگر آقای خونه یا بچه ها کوکو دوست نداشته باشن و یا مثلا آقا از بیرون آمده و توقع داره غذای محبوبش رو بخوره بادیدن کوکو چه حالی بهش دست میده؟😵 قطعا چاره نداره پوستمون رو بکنه😂 اشکال نداره بیا این روش رو ببین
. تا حالا کیک کوکو درست کردی؟ همون کوکو هست اما با یه دیزاین متفاوت دیگه حالا خودت کمی چاشنی عشق و محبت هم قاطیش کن قطعا آقا و بچه ها خوششون میاد😉🥰
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. یه کوکوی متفاوت و خوشمزه برای 4 تا 6 نفر 4 تا کدو متوسط دو سه قاشق سبزی معطر خشک یا تازه نمک و فلفل سیاه و سه تا تخم مرغ روی فیلم توضیح دادم با صدا گوش کنید اگر تابه رو کوچک تر بگیرید تا همه لایه ها یک اندازه باشن بهتره هر لایه رو خیلی ضخیم یا خیلی نازک درست نکنید اول یدونه رو جداگانه درست کنید ببینید داخل روغن باز میشه یا مشکلی نداره بعد از این که همه کوکوها سرد شدن لایه لایه مواد رو بچینید لای لایه ها خیارشور نزارین که موقع برش زدن اذیت میشین میتونید خیارشور رو با سس مخلوط کنید و پای غذا بزارین سعی کنید برش های گوجه یک اندازه باشن و همه روی هم چیده بشن تا موقع برش زدن، برش ها یک دست بشن با سیب زمینی هم میتونید این کوکو رو درست کنید ادویه سس همبر و ادویه کوکو و کتلت خواستین بهم پیام بدین @imagepad @imagepad
. خدا کند غیرمنتظره‌ترین اتفاقِ ممکن بیفتد، خدا کند حالِ همه خوب شود. خدا کند این‌بار که پاییز تمام شد؛ زمستان نشود، بهار شود. خدا کند باران که بند آمد، آفتاب بتابد و رنگین‌کمان شود. خدا کند درخت‌های خشک، ناگهانی سبز شوند، آدم‌های غمگین، ناگهانی لبخند بزنند و همه چیز، ناگهانی خوب شود. سلام👋👋 صبح همگی بخیر اولین روزِ اولین هفته زمستونیتون بخیر باشه☃️❄️
دوستان خوبم از اونجایی که دوست دارم همه شما عزیزان طعم خوشمزه غذاها رو مزه کنید و از ز طرفی ادویه های باکیفیت ایران پخت رو همتون استفاده کنید، به خانمای گروه قول دادم یه مسابقه آشپزی برگزار کنم و اگر استقبال شد این مسابقه ادامه دار باشه 🌸🥳💰جایزه برنده یکی از ادویه های ایران پخت هست که به رایگان برای فرد برنده ارسال میشه 🔴موضوع مسابقه این هفته کوکوی عدس😊 آموزش این غذای خوشمزه رو در لینک زیر میتونید ببینید https://eitaa.com/iranpokht/6414 کافیه غذا رو درست کنید و یه دیزاین خوشگل انجام بدین عکس غذا رو که حتما باید کاغذ اسم کانال یعنی ایران پخت داشته باشه رو برای ادمین مسابقه به آیدی زیر ارسال کنید 👇 @sar786 ✅✅از امروز تا پنج شنبه ساعت 10 شب میتونید عکس ها رو ارسال کنید روز جمعه عکس ها در گروه گذاشته میشه و خانم ها به عکس مورد نظرشون رای میدن بیشتری رای قطعا برنده است ❇️حداقل 10 نفر باید شرکت کننده داشته باشه تا مسابقه به مرحله رای گیری بره ما تلاش خودمون رو میکنیم تا همه شما بتونید از ادویه های باکیفیت ایران پخت استفاده کنید برای جذاب شدن مسابقه میتونید دوستانتون رو هم دعوت کنید یا علی لینک گروه آشپزی https://eitaa.com/joinchat/936640735Cb296aea036
. تا فصل اسفناج هست پیشنهاد می کنم حتما رو درست کنید و از مزایای بی نظیر این غذا بهره ببرید🥰😋
یه روش خوب برای سرخ کردن گوشت: پیاز رو کامل سرخ نکنید همین که سبک شد زردچوبه و گوشت و فلفل سیاه بزنید و تفت بدین و در قابلمه رو بزارین اول گوشتو پیاز اینجوری آب میندازن با حرارت کم بزارین گوشت در این آب خوب تفت بخوره زمانی که آب کشیده شد ادویه بزنید و باقی مراحل رو برین
😋 خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به ما دادی🙏 بفرمایید 😍 خوشمزه هاتون نوش جانتون سفره هاتون پربرکت❤️
🍚 پرخاصیت 300 گرم گوشت گوسفندی یا گوساله یک کیلو اسفناج یدونه پیاز 150 گرم آلو خورشتی نمک و فلفل و زردچوبه آبلیمو بهترین پیاز برای تفت دادن گوشت پیاز قرمز هست یدونه پیاز رو خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدین سبک که شد گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه بزنید بعد از این که کمی تفت خورد در قابلمه رو بزارین و صبر کنیدپیاز و گوشت همزمان آب بندازن و داخل این آب پخته شن زمانی که آب گوشت و پیاز کشیده شد کمی میزنیم و دو لیوان آب اضافه می کنیم و میزاریم با حرارت ملایم گوشت بپزه اگر گوشت گوساله دارین که زمان پخت بیشتری میخواد در این فاصله اسفناج های شسته و خرد شده رو داخل روغن یا کره تفت میدیم آلوها رو هم خیس میکنیم نمیخوایم اسفناج ها کامل سرخ بشن دو سه دقیقه تفت بخورن و سبک بشن کافیه زمانی که گوشت پخت، اسفناج و آلو رو اضافه میکنیم و میزاریم با حرارت ملایم خورش ریزجوش بزنه و جابیفته ده دقیقه آخر مجدد کمی ادویه خورشتی میزنیم و در صورت تمایل یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم در قابلمه رو نیمه باز میزاریم تا روغن خورش بالا بیاد و به روغن بیفته ادویه خورشتی ایران پخت برای خورش آلو اسفناج و و سایر خورش ها قابل استفاده هست مزه بینظیری به خورشها میده در صورت تمایل به خرید ادویه بهم پیام بده @imagepad @imagepad اگر دوست دارین آلوها کامل شکل خودشون رو حفظ کنن و خیلی نرم نشن ده دقیقه آخر به خورش اضافه کنید هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج مولامون هست❤️ 🟣🟣ارسال آموزش فقط با لینک راضی هستم •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈