eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
569 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
. بدون فر و با فر برنج3 پیمانه ماست غلیظ کم آب1 لیوان زرده تخم مرغ2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری روغن یک چهارم پیمانه فیله مرغ یک عدد زرشک سه چهارم پیمانه اول از همه برنج رو بشورید و از یک ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. مرغ رو به همراه یدونه پیاز کوچک و نمک و زردچوبه بپزید و بعد از پخت تکه تکه و یا ریش ریش کنید. یک چهارم از زرشک خیس خورده رو برای تزیین بردارین. داخل تابه یک قاشق کره و یک قاشق روغن بریزین و باقی زرشک ها رو اضافه کنید و کمی تفت بدین. ◀️زیاد تفت دادن زرشک باعث سیاه شدنش میشه پس همین که یه تفت مختصر دادین کافیه. حالا مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید و تفت بدین و حرارت رو خاموش کنید. زرده های تخم مرغ را جدا کنید و بریزین داخل یه کاسه و فلفل سیاه و زعفران سائیده یا زعفران دم کرده رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بومی زرده گرفته بشه. حالا ماست سفت و پرچرب و روغن رو اضافه کنید. من از ماست سون استفاده میکنم. در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای 2 ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره. ◀️اگر از زعفران دمکرده استفاده کنید نیازی به استراحت دادن نیست. برنج رو آبکش کنید و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید. ته و دیواره یه قابلمه رو چرب کنید و نصف مایه برنج رو بریزین داخلش و با پشت قاشق فشرده کنید بعد مخلوط مرغ و زرشک رو اضافه کنید. در آخر مابقی برنج رو بریزین روش دوباره با پشت قاشق فشرده کنید. قابلمه رو روی اجاق گاز بزارین و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت ته چین مرغ رو دم کنید. یادتون نره که حتما باید شعله پخش کن روی گاز بزارین و بعد قابلمه رو روی شعله پخش کن قرار بدین. در آخر با زرشک های باقی مانده و خلال پسته تزیین کنید. ◀️طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی در فر مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید . کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید، دست و دلبازانه روغن بریزید چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره. نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه یا ریشه شده با زرشک رو روی اون بریزید. در این مرحله بعد از ریختن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن. لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه!!! بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید. روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه. قالب را در فر 200 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت یا تا زمانی که تهچین طلایی بشه. میتونید تهچین رو در تابه دو طرفه هم تهیه کنید. بهتره کف قالب روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید. ❤️هزینه آموزش که صلوات برای تعجیل فرج مولامون هست فراموش نشه 🙏 بی حد و عــــــــــدد یا علی مدد✨ •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آفتابگردان ارسال آموزش ها فقط با ریپلای از کانال ماسوره استفاده شده ماسوره برگ سایز متوسط 🙏 بی حد و عــــــــــدد یا علی مدد✨ •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
🍅 هر چی بیشتر در مورد غذاهای اصیل و قدیمی تحقیق میکنم، بیشتر متوجه میشم که چقدر دستور پخت این غذاها حساب شده و بر اساس نیاز بدن و طبع انسان تهیه شده. غذاهایی ساده ولی سرشار از خاصیت👌 خبری هم از تجمل و گوشت و فست فود نبوده😛 با همین چند قلم میشه خاویار کدو درست کرد😋 اگر خاویار بادمجون خوردی ایشون خاویار کدوشون هستن😅 یه غذا با اصالت روسی هست و مربوط میشه به جنگ جهانی. زمانی که قحطی همه جا رو فرا گرفته بود، یه غذای ساده اختراع شد به نام خاویار بادمجان و چون خاویار یه غذای مجلل به حساب می آمد، لقب خاویار فقیر رو به این غذا دادن. حالا خاویار کدو هم مشابه همین غذاست. •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
🍆🍅 یه خوشمزه و سالم به نام خاویار بادمجون هم طلبتون☺️ مواد لازم برای 2-3 نفر کدو سبز 2 عدد پیاز 1 عدد متوسط سیر 1 حبه بزرگ فلفل دلمه ای نصف یک عدد خرد شده هویج 1 عدد رنده شده گوجه 2 عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم در ابتدا باید همه مواد رو ریز خرد کنید و هویج رو رنده بزنید. اگر کدوها ریز هستن به صورت حلقه ای برش بزنید. کدو رو خوب بشورین و نیاز نیست پوست کدو رو بگیرین. پیاز رو ریز ریز خرد کنید و داخل یه تابه بریزین. دو سه قاشق روغن اضافه کنید و اجازه بدین پیاز با روغن تفت بخوره و کاملا سبک بشه. اما سرخ و طلایی نشه. سیر رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. زمانی که عطر سیر بلند شد، زردچوبه رو اضافه کنید و بعد از تفت دادن، کدو خرد شده و هویج رنده شده رو اضافه کنید. در تابه رو بزارین و صبر کنید کدو تفت بخوره و سبک بشه. حالا فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و با سایر مواد تفت بدین. نمک و فلفل بزنید و گوجه های خرد شده رو اضافه کنید. مجدد در تابه رو بزارین و حرارت رو کم کنید تا گوجه آب بندازه. زمانی که آب گوجه خارج شد نصف استکان آب به غذا اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه بزنید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه زمان بدین تا غذا پخته و تنگ آب بشه. چاشنی این غذای گیاهی آبلیمو هست در صورت تمایل پنج دقیقه آخر پخت اضافه کنید. راستی فلفل دلمه ای هم قابل حذف هست ولی باشه عطر بسیار خوبی به غذا میده. بی حد و عــــــــــدد یا علی مدد✨ •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
☕️ سبک زندگی امروزه، پر از استرس و نگرانی هایی هست که خواسته یا ناخواسته به ما تحمیل میشه 😔 شاید مدیریت این استرس ها برای بسیاری از ما کار سخت و دشواری باشه و اگر استرس و نگرانی زیادی بر ما وارد بشه و نتونیم مدیریتش کنیم، بیماری های مزمنی چون ، بیماری های گوارشی و … هم سراغمون میاد و زندگی برامون سخت تر میشه. از روزی که همه چیزمون صنعتی شد، خورد و خوراکمون کنسروی و پر از رنگ و مواد شیمیایی و نگهدارنده شد، اعصاب هامون کم کم ضعیف شد، بیماری هامون زیاد شد و کلی مشکلات به مشکلاتمون اضافه شد🤦‍♀️ حالا که استرس، سبک زندگی در دنیای مدرن امروزی شده، بدون شک انتخاب گزینه سبک زندگی سالم و آشتی با طبیعت کمک بزرگی برای بشر امروزی هست. آشتی با طبیعت همون راه نجاتی هست که میتونه برای رهایی از شر این مشکلات به ما کمک کنه👌✌️ اگر شما یک چای خور قهار هستید، پیشنهاد میکنم برای مدت کوتاهی چای رو ترک کنید و یا مصرف اون رو بسیار کم کنید و به جاش دمنوش آرامبخش رو میل کنید. این به پاک سازی روح و روان و همین طور بدن شما بسیار کمک میکنه. مخصوصا اگر شب قبل از خواب میل بشه، یک خواب آرام و شیرین رو برای شما به همراه داره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️ این رو روزانه و قبل خواب بخور و سلامتی رو به بدنت هدیه بده❤️☺️ این میزان مواد حداقل برای 8-10 بار استفاده شما میشه. ☕️چای 4 ق غ ☕️گل محمدی 3 ق غ ☕️گل همیشه بهار 2 ق غ ☕️پوست پرتقال خشک شده 1 ق غ ☕️چوب دارچین شکسته 1 ق غذاخوری یا کمتر ☕️گل گاوزبان 2 ق غ چه این دمنوش رو درست کنید یا خودتون یه دمنوشی باب میل و مناسب حال و حواتون میل کنید، آرزوی من برای شما صحت و سلامتی هست❤️ بی حد و عــــــــــدد یا علی مدد✨ •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
کانال آشپزی ایران پخت
. ببینید😍 چه پف و بافت نرم و منعطفی داره 👌 حالا فرض کن با این خمیر نون بپزی😋
. این آموزش هم خیلی مورد توجه شما دوستان قرار گرفت 👆 چرا؟ به این دلیل که علاوه بر آموزش شیرینی دو رنگ، خمیر هم آموزش داده میشه من به دوستانی که این آموزش رو تهیه کردن قول دادم که ایده بزارم براشون☺️ خب الوعده وفا❤️ اینم یه شیرینی یا نان دو رنگ خیلی خیلی شیک و خوشمزه❣️ بیا فیلم پیچیدنش رو ببین🏃‍♀️
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. اینم روش پیچیدن میتونید مغزی نون رو شکلات بزارین و یا خرما له شده همراه با مغز گردو و دارچین اون موقع میشه یه بسیار خوشمزه😋 برای ثبت نام آموزش من اینجام @imagepad