eitaa logo
کانال آشپزی ایران پخت
4.2هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
569 ویدیو
0 فایل
با هر سطح مهارت در #آشپزی میتونی بهترین غذاها و #شیرینی ها رو درست کنید آدرس سایت: https://iranpokht.ir/ مرجع تخصصی آموزش کیک و شیرینی بدون تخم مرغ 🌿🌿 ارتباط با ادمین 👇 @imagepad تبلیغات ایران پخت https://eitaa.com/joinchat/1689846033Ca1a1c1c466
مشاهده در ایتا
دانلود
. به شسته وخرد شده یک کیلو. شکر یک کیلو. آب شش لیوان. (لیوان دسته دار فرانسوی) . اول از همه به رو خوب بشورین و کرک روی پوستش رو کاملا تمیز کنید. به رو به قطعات دلخواه برش بزنید. حتی میتونید رنده کنید. به رو بریزید تو قابلمه و به ازای هر کیلو به، شش لیوان آب بریزید وبزارید روی گاز با شعله ملایم و در قابلمه رو بزارید. اجاه بدین نیم ساعت به با آب خالی بپزه، بعد شکر رو بهش اضافه کنید وهم بزنید و دوباره در قابلمه رو بزارید. حالا شعله رو متوسط رو به پایین کنید چرا که با حرارت بالا مربا زود قوام میاد ولی رنگ نمیگیره. بین یک تا یک و نیم ساعت طول میکشه تا رنگ مربا گلبهی بشه و شربت مربا کمی قوام بیاد. زمانی که دیدین رنگ مربا گلبهی شد، باید دیگه دمکنی رو روی قابلمه بزارین و شعله رو کمِ کم کنید. . از حالا به بعد هم حدود یک الی یک ساعت ونیم اجازه بدین با دمکنی مربا بپزه تا به رنگ قرمز خوشرنگ برسه. زمانی که رنگ مربا قرمز شد، دیگه شربت هم حسابی قوام اومده. زیر حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین مربا تو همون قابلمه با دمکنی سرد بشه. بعدا بریزید تو شیشه اگه زیاد مربا درست کردین در ظرف مناسب بریزید و فریز کنید. پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه در غیر این صورت شربت قوام نمیاد و مربا کپک میزنه •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
. نوش جان 😍 چقدر پیتزا با خمیرجادویی عالی میشه❤️
. خیلی خوشحالم که میتونم سهم کوچکی در به ثمر نشستن کسب و کار شما داشته باشم و از این بابت خدا رو شکر میکنم❤️ الهی که خدا به کارتون برکت و به تنتون سلامتی بده و پرفروش باشید🤲🍃
🌹 خب خب اینم یه آموزش مخصوص کدبانوهای گل☺️ این ژله های خاص بدون پودر ژله درست میشن هر چند که میتونید با پودر ژله هم درست کنید اما یه وقتایی هست پودر ژله نداریم و میخوایم یه ژله فوری فوتی درست کنیم با این روش که میزارم براتون میتونید ژله های خوشگلی درست کنید فیلم رو ادیت کنم بعد میزارم براتون @iranpokht
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍮 اینم بدون نیاز به پودر ژله برای قسمت رنگی: یک پیمانه آب نصف قاشق غذاخوری پودر آگار گاگار یا پودر ژلاتین یک سوم پیمانه شکر یک پنس نمک نصف پیمانه شیر یا یک عدد بستنی لیوانی کمی رنگ خوراکی برای قسمت بی رنگ: دو پیمانه آب یک قاشق غذاخوری پودر آگار آگار یا پودر ژلاتین یک دوم پیمانه شکر اگر خواستین بستنی استفاده کنید، بزارین مایه ژله از حرارت بیفته و هم دما با محیط بشه بعد بستنی رو اضافه کنید 💟هزینه آموزش صلوات جهت تعجیل فرج آقامون هست •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•
. فصل پاییز فصل میوه های خوشمزه و پرخاصیته فصل ترشی انداختن و مربا پختنه😉 یکی از مرباهای خوشمزه و مقوی و همه پسند هست برای خرید به خوب دقت کنید به هایی رو بردارین که درشت نباشن رنگشون کاملا زرد باشه و روشون پرز داشته باشن بوی عطر داشته باشن بعضی از به ها پیوندی هستن و فقط چثه بزرگی دارن اما نه طعم دارن نه بو! @iranpokht
نکات پخت مربا به: مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره دوست دارید بریزید ازمن گفتن! پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه اگر به تون آگه شیرینه 800گرم شکر بزنید ☺️ وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره @iranpokht
. به شسته وخرد شده یک کیلو. شکر یک کیلو. آب شش لیوان. (لیوان دسته دار فرانسوی) . اول از همه به رو خوب بشورین و کرک روی پوستش رو کاملا تمیز کنید. به رو به قطعات دلخواه برش بزنید. حتی میتونید رنده کنید. به رو بریزید تو قابلمه و به ازای هر کیلو به، شش لیوان آب بریزید وبزارید روی گاز با شعله ملایم و در قابلمه رو بزارید. اجاه بدین نیم ساعت به با آب خالی بپزه، بعد شکر رو بهش اضافه کنید وهم بزنید و دوباره در قابلمه رو بزارید. حالا شعله رو متوسط رو به پایین کنید چرا که با حرارت بالا مربا زود قوام میاد ولی رنگ نمیگیره. بین یک تا یک و نیم ساعت طول میکشه تا رنگ مربا گلبهی بشه و شربت مربا کمی قوام بیاد. زمانی که دیدین رنگ مربا گلبهی شد، باید دیگه دمکنی رو روی قابلمه بزارین و شعله رو کمِ کم کنید. . از حالا به بعد هم حدود یک الی یک ساعت ونیم اجازه بدین با دمکنی مربا بپزه تا به رنگ قرمز خوشرنگ برسه. زمانی که رنگ مربا قرمز شد، دیگه شربت هم حسابی قوام اومده. زیر حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین مربا تو همون قابلمه با دمکنی سرد بشه. بعدا بریزید تو شیشه اگه زیاد مربا درست کردین در ظرف مناسب بریزید و فریز کنید. پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه در غیر این صورت شربت قوام نمیاد و مربا کپک میزنه •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈• 🍪🍔@iranpokht🍪🍔 •┈┈••✾❀🕊♥️🕊❀✾••┈┈•