eitaa logo
اداره کل پژوهش‌های اسلامی رسانه
154 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
3 ویدیو
812 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📖 صلوات خاصه امام هادی علیه‌السلام 🌹 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِي‏ءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
📚معرفی کتاب هادی امت؛ رهيافتی در سیره شناسی، اندیشه شناسی و شخصیت شناسی حضرت امام هادی علیه السلام ✅در چیکده این اثر که به کوشش جمعی از پژوهشگران از سوی اداره‌‏کل پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما به چاپ رسیده است، می خوانیم: اداره كل پژوهش هاي اسلامي رسانه افتخار دارد در طول بيست سال گذشته در جهت نشر و گسترش فرهنگ اهل بيت عليهم السلام در موضوعات مختلف آثار و تأليفاتي را با اهداف تأمين محتواي برنامه سازي رسانه ملي ارائه نموده است. كتاب حاضر، مجموعه اي است از متون مناسبتي درباره امام هادي عليه السلام كه در پنج بخش كلي شخصيت‌شناسي، سيره‌شناسي، انديشه‌شناسي، بخش متون ادبي و بخش پاياني محورهاي برنامه سازي، با هدف كمك فكری به گروه هاي مختلف برنامه‌سازي تهيه و تدوين گرديده است. 💠 متن کامل کتاب در سایت اداره کل پژوهش های اسلامی صدا و سیما به نشانی: http://pajuhesh.irc.ir/product/book/show.text/id/2527/book_keyword/%D9%87%D8%A7%D8%AF%D9%8A+%D8%A7%D9%85%D8%AA/current//order/1? @irc_ir
🎋 دهم رجب المرجب، سالروز ولادت باسعادت اسوه شکیبائی، تندیس تقوا و پارسائی، مشعل حق و حقیقت، جلوه جمال الهی و جلال کبریایی، الهام‌بخش اخلاص و معرفت، حضرت جوادالائمه امام محمد تقی علیه‌السلام تبریک و تهنیت باد.
📖 صلوات خاصه امام جواد علیه‌السلام 🌹 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى عَلَمِ التُّقَى وَ نُورِ الْهُدَى وَ مَعْدِنِ الْوَفَاءِ پروردگارا درود فرست بر محمد بن على (حضرت امام جواد) كه نشانه و مثل اعلاى تقوى و خدا پرستى است و نور هدايت و ارشاد خلق و معدن اهل وفا وَ فَرْعِ الْأَزْكِيَاءِ وَ خَلِيفَةِ الْأَوْصِيَاءِ وَ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ‏ و پيرو ساير صاحبان تزكيه نفس و جانشين اوصياى پيغمبر اكرم و امين بر اسرار وحى توست اللَّهُمَّ فَكَمَا هَدَيْتَ بِهِ مِنَ الضَّلاَلَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَيْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَى وَ زَكَّيْتَ بِهِ مَنْ تَزَكَّى‏ پروردگارا پس چنانكه خلق را تو بواسطه او از گمراهى به راه هدايت آوردى و از وادى حيرت جهالت نجات دادى و هر كه لايق هدايت بود بواسطه او ارشاد كردى و هر كس قابل تزكيه نفس بود روحش را تزكيه و صفا دادى فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ بَقِيَّةِ أَوْصِيَائِكَ إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ‏ پس اى خدا درود فرست بر او بهترين درودى كه بر احدى از اولياء و دوستان خاصت و ساير اوصياى پيغمبر اكرمت فرستادى كه تو اى خدا صاحب عزت و اقتدار و حكمت بى نهايتى.
📚 🔸"طراحی الگوی مفهومی‌کارشناسی دینی در رسانه ملی از منظر صاحب نظران"، اثری است به کوشش سید محمدجواد میرجعفری که از سوی نشر دین و رسانه وابسته به اداره‌‏کل پژوهش‌های اسلامی سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران به چاپ رسیده است. 💠در چکیده ی این اثر، می خوانیم: ◀️ رسانه‌های دینی پیش از انقلاب، به منابر، کتب و مجلات محدود بود و توانایی استفاده از رسانه‌های مدرن، به ذهن نمی رسید؛ اما امروزه بستر رسانه ملی برای مبلغان و کارشناسان دینی، هموار و آماده شده است. ◀️ اکنون، این رسانه با تولید برنامه‌های مذهبی متنوع و با دعوت از کارشناسان دینی، سعی در تبلیغ و تبیین دین اسلام دارد. بنابراین، منطقی است که ورود و حضور متخصصان علوم دینی در رسانه ملی به الگویی نیازمند باشد که از آن طریق بتوان آسیب های برنامه‌های دینی را کاهش داد و تأثیر تولیدات دینی بر مخاطب را دوچندان ساخت. ◀️از این رو، هدف از نگارش این پژوهش، دستیابی به الگویی بود که با آن، ضمن شناخت آسیب ها و مشکلات روند کارشناسی دینی، کیفیت کارشناسی را ارتقا بخشید. داده‌های به دست آمده در این تحقیق، از طریق مصاحبه با صاحب نظران ساحت دین و رسانه بوده که طبق روش تحلیل مضمون، با استفاده از نرم افزار «MAXQDA»، کدگذاری و در پایان هر بحث، شبکه مضامین ترسیم شده است.
📚 🔸"دریای حلم؛ رهیافتی بر سیره شناسی، اندیشه شناسی و شخصیت شناسی امام کاظم علیه السلام"، اثری است که به کوشش جمعی از پژوهشگران که از سوی نشر دین و رسانه وابسته به اداره‌‏کل پژوهش‌های اسلامی سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران به چاپ رسیده است. 💠در چکیده ی این اثر، می خوانیم: ◀️کتاب «دریای حلم» برگرفته از آثار اداره کل پژوهش های اسلامی رسانه با محوریت زندگانی امام کاظم(ع) در سه بخش اصلی: شخصیت شناسی، سیره شناسی و اندیشه شناسی تدوین شده است و به موضوعات متنوعی از ولادت تا شهادت آن حضرت پرداخته است.
🏴 حضرت امام موسی کاظم علیه‌السلام فرمودند: ◾️ «إنَّ لِلَّهِ عِبَاداً فِي اَلْأَرْضِ يَسْعَوْنَ فِي حَوَائِجِ اَلنَّاسِ هُمُ اَلْآمِنُونَ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ؛ ◾️خداوند در روی زمین بندگانی دارد که در تأمین نیازهای مردم می کوشند. اينان در روز قيامت در امان هستند». 📗بحار الأنوار ج71 ص319 🔳 شهادت مظلومانه اسوه زهد و پارسایی؛ حضرت باب الحوائج امام موسی کاظم علیه‌السلام بر همه دوستداران آن حضرت تسلیت باد.
📚⁣⁣ ⁣ 🔸"چشم انداز گمراهی؛ آینده فعالیت رسانه ای غرب در حوزه اسلام و راهکارهای مواجهه با آن"، اثری است به کوشش فاطمه عموعبداللهی و ایرج حجازی که از سوی نشر دین و رسانه وابسته به اداره‌‏کل پژوهش‌های اسلامی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به چاپ رسیده است.⁣⁣ ⁣⁣ 💠در چکیده‌ی این اثر، می‌خوانیم:⁣⁣ ⁣⁣ ◀️ حضور دین و موضوعات دینی و مذهبی در رسانه‌ها، به ویژه رسانه‌های پُرمخاطب تلویزیونی و سینمایی، مانند بسیاری از پدیده‌های اجتماعی دارای دو وجه متضاد است؛ از سویی بهره‌مندی دین از رسانه، و از سوی دیگر کاستی‌هایی که از رسانه متوجه دین می‌شود.⁣ ⁣⁣ ◀️ حال این پرسش رخ می‌نماید که رسانه‌های دیداری غربی چه تأثیری بر جهت‌گیری افکار عمومی درباره اسلام ناب محمدی داشته و این جهت‌گیری‌ها در آینده چه سمت و سویی خواهدداشت؟ اربابان رسانه‌های غربی در آینده برای پیشبُرد اهداف امپریالیستی خود از ارائه چه نوع تصویری از اسلام و مذاهب اسلامی در رسانه های خود، بهره‌مند می شود؟ چگونه می‌توان با استفاده از امکانات و قابلیت‌های رسانه‌ها به مقابله با سیاست‌های پشت پرده رسانه‌های غرب پرداخت؟ ⁣ ⁣⁣ ◀️ این پژوهش به دنبال یافتن پاسخی برای این پرسش‌هاست و با اتخاذ رویکرد آینده‌پژوهی اعتقاد دارد یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش زیان‌های ناشی از پیش‌بینی‌ناپذیری آنچه که در آینده وقوع می یابد، استفاده از روش‌های آینده‌پژوهی است.