🔶🔹سموم خطرناک آکرولئین
🔹از سوختن زیاد روغنها
🔹با حرارت بالا شکل میگیرد
🔶🔹سم خطرناک آکرولئین چیست
🔹آکرولیین ،مایعی است بیرنگ ، فرّار ، با بوئی تند و آزار دهندۀ چشم و بینی ،که در آب و الکل محلول است،این ماده سرطانزا ،از حرارت دادن زیاد چربیها و طبخ مواد غذایی در روغن، با حرارت بالا، تولید میگردد.
🔹این ماده بعنوان عامل سمیت ژنتیکی شناخته شده است.واکنش پذیری بالای آن با پروتیینها،عامل اصلی ان میباشد.
🔹آکرولیین یک سم ریوی قوی بوده ،در تحریک آسم کودکان نقش دارد و در ایجاد سرطان ریه دخالت مستقیمی دارد.
🔹استفاده از روغنهای غیراستاندارد آن هم با حرارت بالا ،باعث تولید این سم خطرناک میشود.حرارت بالا در این فرآوردهها از یک طرف ، منجر به تخریب برخی مواد مغذی شده و از طرف دیگر حرارت بالا که منجر به دود کردن روغن میشود ،ترکیباتی به نام آکرولئین تولید میکند که حتی تنفس و استنشاق آن نیز خطرناک است.
🔹گرچه پختن غذا، برخی مواد سمی بویژه سم باکتریها را کاهش می دهد، اما در صورتی که از روش های نادرست طبخ استفاده کنیم ،ممکن است مواد سمی در مواد غذایی ایجاد شوند و به علاوه بخشی از مواد مغذی، بویژه ویتامین های حساس به حرارت و مواد محلول در آب در اثر پخت نادرست غذا از دست می روند.
🔹طی جریان سرخ شدن، حرارت ایجاد شده توسط روغن، آب موجود در ماده غذایی را تبخیر و بخار حاصل وارد روغن میشود و زمینه هیدرولیز و ایجاد ترکیب سرطانزایی به نام آکرولئین در روغن را فراهم می آورد.
🔹این ترکیب می تواند باعث ایجاد سرطان کبد شود ، بنابراین دستگاه های سرخ کن در منزل یا اغذیه فروشی ها باید در مجاورت هود یا هواکش های صنعتی قرار گرفته تا رطوبت خارج شده از ماده غذایی ،از محیط سرخ کن دور شود.
🔹توصیه و تاکید میکنم ؛در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن، نمک اضافه نکنید، چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و نیز سبب ایجاد این مواد سمی و سرطانزا میشود.
🔹چربی گوشت ها یا چربی که به گوشت اضافه می کنیم در هنگام کباب کردن تولید آکرولئین می کند.اگر گوشت را قبل از کباب کردن به مدت یک تا دو ساعت، با سبزیجاتی مانند آویشن، رزماری، پونه، ریحان و سیر مزه دار کنیم، در کاهش تشکیل ترکیبات سرطانزا بسیار موثر است.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹سموم خطرناک آکرولئین 🔹از سوختن زیاد روغنها 🔹با حرارت بالا شکل میگیرد 🔶🔹سم خطرناک آکرولئین چیست 🔹
🔶🔹سموم خطرناک آکرولئین
🔹از سوختن زیاد روغنها
🔹با حرارت بالا شکل میگیرد
🔹در مطلب بالا
🔶🔹نمک و درمانگری آن برای دل درد
🔹و دندان درد و خوره و پیسی
🔹برمبنای طب اسلامی
⚛ پیامبراکرم صلیالله علیه وآله
✅نمڪ
✍ای علی!غذای خودرابانمک آغازکن چرا که درنمک درمان هفتاد درداست
⚜دیوانگی
⚜خوره
⚜پیسی
⚜گلودرد
⚜دنداندرد
⚜دل درد
🔹وسائلالشیعه ج۲۴،ص ۴۰۶
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹صبحانه نخوردن در ریزش مو
🔹و پوکی استخوان و سردرد
🔹و لک بدن و سرگیجه و ضعف بدن
⛔️برخی از عوارض ترک صبحانه
۱⃣ریزش مو
۲⃣پوکی استخوان
۳⃣سردرد
۴⃣لکهای پوستی( به علت کاهش ایمنی بدن و عدم توانایی آن در غلبه بر رادیکال های آزاد)
۵⃣سرگیجه
۶⃣ضعف بدن
۷⃣ناراحتی های گوارشی
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🔶🔹دختر بدرالدجی
🔹امشب ۳ جا دارد عزا
🔶🔹برنج و خاصیت آن
🔹و شلتوک برنج
🔹بر مبنای طب سنتی
🔶🔹چلتوک یا همان شلتوک برنج
🔹دانه برنج در ابتدای امر در پوسته ای به نام چلتوک یا شلتوک قرار دارد که پس از درو ، از طریق کوبیدن ،از آن جدا میشود. این چلتوک در واقع همان سبوس برنج است که منبع ویتامین ها و مواد معدنی است اما از برنج جدا میشود .
🔹مقدار ویتامینB1 در برنج سفید شده، یک ششم و ویتامین B2 نصف و ویتامین B3 به مقدار یک سوم برنج قهوه ای (برنج سبوس دار ) میباشد و موتد معدنی آن به مقدار بسیار زیادی کاهش مییابد.
🔹چلتوک برنج ، سرشار از پروتئین ها و مواد معدنی نظیر فسفر ، پتاسیم ، منیزیم ، سیلیس و ویتامینهای گروه B و E میباشد.
برنج یکی از غذاهای اصلی مردم آسیاست و به مقادیر زیاد در چین ، هندوستان ، ژاپن ، تایلند،فیلیپین و ایران کشت میگردد.
در ژاپن ، مدتها از سبوس برنج برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده میشد؛ زیرا سبوس برنج رطوبت را در خود حفظ میکند و پوست را روشن مینماید و دارای اثر صاف کنندگی پوست است.
🔹ترکیب شیمیایى: در یکصد گرم پوست چلتوک برنج بهطور خام مواد زیر وجود دارد.
آب ۷/ ۹ گرم- پروتئین ۳/ ۱۳ گرم- مواد چرب ۸/ ۱۵ گرم- هیدراتهاى کربن ۵۰ گرم- خاکستر ۴/ ۱۰ گرم- کلسیم ۷۶ میلىگرم- فسفر ۱۳۸۶ میلىگرم- آهن ۱۹ میلىگرم- پتاسیم ۱۴۹۵ میلىگرم- تیامین ۲۶/ ۲ میلىگرم- رایبوفلاوین ۲۵/ ۰ میلىگرم- نیاسین ۸/ ۲۹ میلىگرم- انرژى ۲۷۶ کالرى ویتامینB 1 در پوست چلتوک وجود دارد.
🔶🔹خواص:
🔹هربار نیم سیر از آن را به همراه یک عدد لیموعمانى شکسته دم کنید و آب آن را صاف و شیرین نموده بنوشید. از ریزش مو جلوگیرى مىکند، ضد التهاب عصبى است، بیمارى برىبرى را درمان مىکند.
❗️ تذکر: اسراف در خوردن آن مسمومیت ایجاد مىکند دانه برنج در ابتدای امر در پوسته ای به نام چلتوک یا شلتوک قرار دارد که پس از درو ، از طریق کوبیدن ،از آن جدا میشود. این چلتوک در واقع همان سبوس برنج است که منبع ویتامین ها و مواد معدنی است اما از برنج جدا میشود .
🔹مقدار ویتامینB1 در برنج سفید شده، یک ششم و ویتامین B2 نصف و ویتامین B3 به مقدار یک سوم برنج قهوه ای (برنج سبوس دار ) میباشد و موتد معدنی آن به مقدار بسیار زیادی کاهش مییابد.
🔹چلتوک برنج ، سرشار از پروتئین ها و مواد معدنی نظیر فسفر ، پتاسیم ، منیزیم ، سیلیس و ویتامینهای گروه B و E میباشد.
برنج یکی از غذاهای اصلی مردم آسیاست و به مقادیر زیاد در چین ، هندوستان ، ژاپن ، تایلند،فیلیپین و ایران کشت میگردد.
در ژاپن ، مدتها از سبوس برنج برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده میشد؛ زیرا سبوس برنج رطوبت را در خود حفظ میکند و پوست را روشن مینماید و دارای اثر صاف کنندگی پوست است.
🔶🔹خواص درمانی:
🔹تاثیر بر روی دستگاه قلبی_عروقی:
دمنوش چلتوک برنج باعث کاهش کلسترول خون میشود.
🔹ویتامین E و اسیدهای چرب اشباع شده و نشده و در دمنوش چلتوک برنج ، آن را به یکی از مواد غذایی بسیار ارزشمند و مفید برای افزایش توازن هموستاز خون و ضد سرطان تبدیل کردهاند.دمنوش چلتوک توازن قند خون را باعث میشود.
🔹نقش ویتامین B1 موجود د دمنوش چلتوک برای عملکرد صحیح قلب بسیار مفید است و ضربان قلب را تنظیم میکند.
🔴⬇️ادامه⬆️🔴
🔶🔹تاثیر بر روی دستگاه عصبی :
🔹نقش ویتامین B1 موجود در دمنوش چلتوک برای افراد عصبی ، نگران ومضطرب بسیار مفیداست.
توانایی مغز را زیاد میکند.
دمنوش چلتوک احساس خستگی را از فرد دور میسازد.
برای رفع سردرد و گیجی مفید است .
برای درمان زود رنجی مفید است.
تاثیر بر روی دستگاه تنفسی :
دمنوش چلتوک در تسکین التهابات ناشی از آلرژی مفید است.
🔶🔹تاثیر بر روی دستگاه حرکتی :
🔹کمبود ویتامین B1 باعث گرفتگی ماهیچه ساق پا ، درد و سنگینی در ساق پا ، گرمی پا، خواب رفتن و بی حس شدن انگشتان دست و پا میشود؛ دمنوش چلتوک به رفع این عوارض کمک میکند .
🔶🔹تاثیر بر روی دستگاه گوارش :
🔹دمنوش چلتوک ملین و مسهل است.
دمنوش چلتوک برنج ، مهمترین راه درمان طبیعی و یبوست به شمار میرود.
در درمان بواسیر و نیز و سرطان کولون موثر است.سوءهاضمه را رفع میکند و در رفع کم اشتهایی موثر است.
🔶🔹تاثیر بر روی پوست:
🔹از مهمترین و شناخته شده ترین مواد موجود در چلتوک برنج ویتامین E است. خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین E ، خواصی نظیر ضد پیری و ضد چروک را برای این ویتامین ارزشمند توجیه میکند.دمنوش چلتوک در ترمیم زخمهای پوست موثر است .
🔶🔹خواص دیگر :
🔹ویتامینهای گروه B و به خصوص B5 در دمنوش چلتوک برنج ، باعث تحریک سوخت و ساز سلولهای زنده و فعال پیاز مو میشود.
🔹دمنوش چلتوک به رشد کودکان کمک میکند.دمنوش چلتوک ، سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد.
❗️موارد منع مصرف و عوارض جانبی
زیاده روی در مصرف سبوس ممکن است ایجاد اسهال نماید. همچنین منجر به انسداد روده و التهاب روده میشود.
طبیعت چلتوک برنج از نظر طب سنتی ایران، گرم و خشک است
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹برنج و خاصیت آن 🔹و شلتوک برنج 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹چلتوک یا همان شلتوک برنج 🔹دانه برنج در ابتدای ا
🔶🔹برنج و خاصیت آن
🔹و شلتوک برنج
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹در ۲ مطلب بالا
🔶🔹صلاح عادات غذایی
🔹رژیم استاندارد ۱۵ روزه اصلاح مزاج
🔹بررسی مشکلات گوارشی وتدابیر طب سنتی
🔹بسیاری از بیماریها بخصوص بیماریهای گوارشی در اثر عادات بد غذایی ایجاد می شود.
🔹پرخوری، درهم خوری، با عجله غذاخوردن و نجویدن غذا و … از مهمترین علل بیماریها هستند که برای درمان و یا پیشگیری از انها اصلاح وضعیت غذا خوردن اهمیت دارد.
🔹رژیم استاندارد که در ادامه می آید می تواند در بسیاری از مشکلات به تنهایی کمک کننده باشد.
♻️رژیم استاندارد (رژیم پاکسازی بدن، تقویت معده، اصلاح عادات غلط تغذیه ای)
🔹مدت استفاده از این رژیم ۱۵ روز است که طی این مدت هیچ نوع غذا یا نوشیدنی یا میوه و… خارج از موارد گفته شده نباید مصرف شود و از روز ۱۶ تا نوبت ویزیت بعدی هرروز می توانید ۱ غذا یا میوه و … که در رژیم زیر نیست را امتحان کنید به شرط اینکه جزء موارد ممنوعه نباشد.
وقتی که ماده غذایی جدید را امتحان می کنید تا ۲۴ ساعت چیز جدید دیگری نخورید تا اگر آن ماده باعث اذیت بدن شود بدانید که مربوط به کدام ماده غذایی است.
مواد جدیدی را که هر روز امتحان می کنید در برگه ای یادداشت کرده و در ویزیت بعدی همراه بیاورید. در ضمن درست جویدن غذا فراموش نشود.
🔶🔹صبحانه:
🔹یک کف دست نان سنگک یا بربری برشته یا نان تست به همراه کره محلی با عسل یا یکی از مرباهای بالنگ، به، سیب یا آمله (مرباها بدون شیرابه باشد و فقط میوه آن مصرف شود)، ارده و شیره، زرده تخم مرغ عسلی با کمی نمک و فلفل و دارچین و آویشن بدون چای و سایر نوشیدنی ها
🔶🔹ناهار:
🔹گوشت گوسفند (ترجیحا سردست) یا گوشت مرغ (ترجیحا سینه مرغ خانگی) به صورت ته چین یا خورش تفت داده شده کم آب یا کباب به همراه برنج آبکشی با زیره و زعفران و یا سبزی پلویی که به مدت طولانی دم کشیده باشد.می توانید به جای برنج از نان سنگک یا بربری برشته نیز استفاده کنید.
🔹حتما غذا را خوب بجوید و همراه آن آب، دوغ یا نوشابه، ماست، سالاد، سبزی، سوپ و … به عنوان پیش غذا یا پس غذا نخورید.
فقط مصرف زیتون شور یا پرورده مجاز است. ادویه عادت روزانه خانواده را می توانید به غذاها اضافه کنید.
🔶🔹شام:
🔹یا مثل ناهار (یعنی گوشتها را با نان یا برنج مصرف کنید) یا دو تا سه سیب درشت شیرین رسیده بدون پوست رنده کرده، با کمی گلاب و زعفران و عسل به تنهایی یا با نان سنگک میل کند.میوه یا میان وعده در طول روز: مویز، بادام درختی، سیب، گلابی، انگور و انار.
🔶🔹نوشیدنی در طول روز:
🔹آب و عسل و کمی زعفران شربت کرده و میل کنید. البته نیم ساعت قبل و ۲ ساعت بعد غذا نوشیدنی نخورید.
🔶🔹دمنوش به جای چای:
🔹دمنوش بابونه یا دارچین و زنجبیل با کمی زعفران
❗️تذکر: ساعات صرف وعده های غذایی ترجیحاً باید منظم باشد مثلاً صبحانه ۷-۸ صبح، ناهار: ۱۲-۱۳، شام: ۱۹-۲۰ و خواب شبانه ۲-۳ ساعت بعد از شام باشد. فاصله بین غذاها و نوشیدنیها بسته به سبک یا سنگین بودن غذا بین ۲-۱ساعت باشد.
🔴⬇️ادامه⬆️🔴
🔶🔹پرهیزات یا مواد غذایی ممنوعه:
🔹انواع روغن های نباتی و مایع، انواع کره های گیاهی و مارگارین، انواع آبمیوه های کارخانه ای و نوشیدنیهای گازدار، انواع مواد خمیری و حجیم (ماکارونی، لازانیا، رشته های صنعتی و..)، انواع مواد مخدر و دخانیات، انواع سس، انواع ساندویچ، پیتزا، فراورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر، کباب لقمه و…)، انواع تنقلات مصنوعی (پفک، چیپس، آدامس، شکلات و کاکائو، اسنک، نوشمک، یخمک و…)، انواع شیرینی جات قنادی، بیسکوییت و آب نبات، انواع نان های سفید (فانتزی و نان هایی که دارای آرد نول میباشد)، انواع کمپوت و کنسرو صنعتی، یخ و آبی که یخ در آن ذوب شده باشد، آب نارنج جوشیده شده در غذا، انواع بستنی و فالوده صنعتی، انواع میوه جات غیر فصلی، انواع غذاهای شور (خیارشور، ماهی دودی، انواع ترشی که با سرکه های صنعتی تهیه شده باشند، انواع فراورده های لبنی پاستوریزه (ماست، شیر، خامه، سرشیر، پنیر و دوغ)، کشمش و زرشک تیزابی، خوردن غذاهای مانده، بیات و فریز شده، انواع مواد کافئین دار (قهوه، نسکافه و…)، سیب زمینی، قارچ.
همانطور که گفته شد در اکثر بیماریهای گوارشی اجرای صحیح و دقیق رژیم غذایی استاندارد کمک کننده است
🔶🔹ولی در مواردی که بیماری شدید است
🔹می توانید از داروهای زیر نیز کمک بگیرید:
۱- سفوف منقی که ترکیبی از بذرهای گرم است، نیم ساعت قبل از غذا باعث کمک به هضم بهتر غذا و مانع نفخ و ورم می شود. به علاوه این دارو در درمان بیماریهای رحمی و تنقیه اعضای عصبی موثر است که در آینده توضیح بیشتر داده خواهد شد.
۲- در کسانی که مشکل ریفلاکس و برگشت غذا یا اسید به مری و ترش کردن دارند، می توانید معجون جهاز هاضمه یا کپسول معده نیم ساعت بعد از غذا به همراه کمی عرق نعنا و آبجوش و عسل تجویز نمایید.
🔹می توانید کمی تخم بارهنگ نیز به آبجوش و عسل و عرق نعنا اضافه کنید. این دارو باید حتما بعد غذا مصرف شود تا با خاصیت قبضی که دارد دهانه معده را تنگ کرده و مانع برگشت غذا یا اسید شود.
۳- اکثر کسانی که دچار نفخ و یا سایر مشکلات گوارشی هستند دچار یبوست نیز می باشند و نکته مهم این که ممکن است خود واقف به یبوست نبوده و در جواب سوال شما هم اعلام کنند که یبوست ندارند ولی وقتی دقیق پرسیده شود متوجه خواهید شد که تخلیه کامل معده و روده روزانه صورت نمی گیرد.
🔹در این موارد استفاده از روغن مالی شکم با روغنهای گرم و ملین مثل زیتون، کرچک، مصطکی، قسط و سیاهدانه و … روزی ۴-۵ بار در جهت عقربه های ساعت می تواند کمک کننده باشد. بادکش شکم نیز باعث گرم شدن و افزایش حرکات روده و تحلیل نفخ می گردد.
🔹استفاده از داروهایی مانند آلو، انجیر، خاکشیر، ترنجبین و یا کپسول ایارج که مخصوص تنقیه مغز و معده است و یا کپسول راحت و مالجبن و … می تواند کمک کننده باشد.
🔹البته همانطور که می دانید مبحث یبوست از مباحث کلیدی طب سنتی است که در آینده درمورد غذاهای ملین و نحوه انتخاب داروهای ملین و یا مسهل و نیز موارد احتیاط آنها خواهیم پرداخت.
♻️همچنین یکی از علل ایجاد مشکلات گوارش نزله و ضعف دماغ (مغز) است که باید به آن نیز توجه شود.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹صلاح عادات غذایی 🔹رژیم استاندارد ۱۵ روزه اصلاح مزاج 🔹بررسی مشکلات گوارشی وتدابیر طب سنتی 🔹بسیاری ا
🔶🔹صلاح عادات غذایی
🔹رژیم استاندارد ۱۵ روزه اصلاح مزاج
🔹بررسی مشکلات گوارشی
🔹وتدابیر طب سنتی
🔹در ۲ مطلب بالا
🔶🔹لاغرها شیره انگور را
🔹برای رفع عدم تمایل
🔹به گوشت خوری جایگزین کنند
🔹افراد لاغر،مخصوصا افرادی که تمایلی به گوشت و غذا ندارند و دچار ضعف می شوندبرای جبران نیازمندی بدن به غذا می توانند از #شیره_انگور استفاده کنند
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133