eitaa logo
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
20هزار دنبال‌کننده
15هزار عکس
3.8هزار ویدیو
58 فایل
آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد گیاهان دارویی شهیدین با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور شماره شناسایی ۳۸۷۹۷ شهیدین یعنی ۲ شهید شهید سید هاشم موسوی و فریدون بابایی نژاد 🔻درخواست تبلیغ در ۳ کانال🔻 https://eitaa.com/joinchat/2558329197C9588e173ba
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶🔹اشتها و علل کاهش آن 🔹در سنین چهارگانه مزاجها 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹پرسش و پاسخ  🔹استادفرزندمن ۸ سال دارد مشکل من با اواین است که اشتهایی برای غذا درسه وعده ندارد و دادن شربتها و قرصهای اشتهاآورکلا بیفایده بوده است شما دارویی و درمانی برای ایجاداشتها درنوجوان من دارید خداخیرت بده 🔶🔹پاسخ 🔹دلایل و علل بی اشتهایی::: اول بررسی میزان زردی در کودک و بررسی میزان خشکی گوارش و غلظت خونش مهم است + فعال بودن انگل + یبوست مستمر + التهابات درگوارش بالاخص روده بزرگ + خارش درمقعد+ در کودکان دندان درآوردن + کم کاری غددفوق کلیوی + فقرآهن + تب مالت + افزایش اسیداوریک + هپاتیت + بیماری ریوی + سل + اختلال درسیرپزکبدی و یا کلیه ها + انواع سرطانها + شوک های ناگهانی در زندگی + درکودکان بازی گوشی + بازیهای خطرناک با گوشی ها + بروزاسترسها با دیدن فیلم های مهیج درمقاطع تحصیلی خارج از مدرسه و خانه + غلبه خلط صفرا یعنی گرمی و خشکی + دور کردن کودک از تغذیه مزاج سرد و سوداوی 🔶🔹راهکاررفع بی اشتهایی درمزاج 🔹صفراوی یعنی سنین ۱۵ الی ۴۰ سالگی :: 🔹سرکه انگبین ( عسل ۲ واحد + عرق نعنا ۱ واحد + س که سیب خانگی ۱ واحد) ناشتا پنج قاشق دریک لیوان تا چهل روز + انگور + دمنوش ترنجبین با خاکشیر دمنوش ناشتا + پودرکلپرروی تغذیه ها + عرق بومادران با عرق شاهتره با خاکشیر ناشتا + بذرکرفس + روغن بادام تلخ با پایه اصلش یک قاشق ناشتا و قبل از غذاها + اب سیرابی + اب لیموباعسل + زیتون سبزرسیده + انگورسیاه + لیموشیرین + گریپ فروت + میوه به + سیب درختی + آلبالو + زنجبیل +مویز + پودرزنیان درتغذیه + سبزی تذخون + توت سیاه + کاهوبا سکنجبین+ زالزالک + سرکه انگور بعدغذا فقط یک قاشق + آبغوره یک قاشق + زرشک قرمز دریک لیوان درحداعتدال + شاتوت + خرفه + گل بنفشه + تمشک + ترشک + اب انار+ اب پرتقال زیادش یبوست آوراست + شربت اب لیمو + گلاب با عرق کاسنی و عسل ناشتا و قبل خواب و…. 🔶🔹راهکاربی اشتهایی درمزاج سوداوی 🔹یعنی سنین بدو تولد تا ۳۵ الی ۶۰ سالگی:  🔹خاکشیر + زعفران و شربت ان + بابونه داروخانه دوم بدن و غفلت همه ماها + پیاز+ تربچه + سبزی نعتا + بذرشوید + + رازیانه برای زنان + زنجبیل + شیرین بیان مشوط به عدم فشارخون + دارچین + بومادران + هل و دمنوش ان + سبزی و بذزشنبلیله + سیرترشی بالای ده ساله و یا سیر + سیاهدانه + سبزی و بذر تره + سبزی های ترخون و مرزه + فالوده سیب با بیدمشک و زعفران و عسل معجونی پرقدرت و…. ❗️بی اشتهایی دربلغمی ها یعنی سنین ۶۰ الی تا آخر عمر 🔶🔹علل و عوامل آن 🔹غلبه خلط بلغم + کیستها +میگرن+ پارکینسون ( لرزشها) + کم خوردن گوشت + بیخوابی ها+ حالات عصبی + اعتیاد به تریاک + کاهش قندخون و…. 🔶🔹راهکاربرای بی اشتهایی بلغمی  🔹تغذیه گرم دراولویت ویژه ارده با شیره انگور گوشت کبابی گرم ❗️بی اشتهایی درکودکان دموی مزاج یعنی بدو تولد تا سنین ۱۵ سالگی  🔶🔹علل و عواملش 🔹بیماریهای عفونی + نوشیدنی های شیرین مکرر+ سرخک + تنها غذا خوردن + گلودرد + تب ها + آبله مرغان + هله هوله خوری قرن ۲۱ + استمرارمشاجرات و استرسهای داخل خانه + رژیم غذایی یکنواخت بدون آهن مثل سیب زمینی تنها دادن به کودک + استامینوفن + داروی خواب آور+ انتی بیوتیک ها که بسیا متداول شده !! + دیدن رنگ سیاه و قرمزمستمرتوسط کودک + فست فودها + غذای چرب + شکلات تلخ خارجی توام با الکل ❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
🔶🔹پای مرغ داروی ویژه اعصاب 🔹بر مبنای طب سنتی 🔹اعصاب آرام را با تغذیه طبیعی پای مرغ خانگی و نگاه طب سنتی ایجاد کنیم  ایجاد آرامش اعصاب به روش تغذیه  🔹برای ازبین بردن ضعف مغز و اعصاب ، پای مرغ یک کیلو ( پوست زرد رنگ و ناخن آن کنده شوند ) و حدود ۲ ساعت داخل آب نمک کم غلظت گذاشته و سپس در دیگ مسی قرار داده و ۱۰۰ گرم ماش و ۲۰۰ گرم هویج با سبزی مورد علاقه افزوده و پخته شوند و سپس صاف کرده و روزی چند لیوان آب آن خورده و یا بعنوان یک وعده غذائی مصرف شود . 🔶🔹 *گوشت مرغ ماشینی و صنعتی : 🔹( مزاجش سرد و تر ) مصرفش باعث بلوغ زودرس ، فقدان ارزش غذایی ، بروزسرطان های سینه در بانوان و پروستات آقایان ، و بخاطر پرورشی بودن آن و نوع تغذیه ، برای انسان ۲۷ درصد چربی اشباع دارد و فوق العاده مضر می باشد ، به علل رشد در فضای بسته بدون نور آفتاب در انسان سبب بالا رفتن اسید لاکتیک و حالتهایی چون افسردگی، ترس،اضطراب و دیدن کابوس را موجب می شود. 🔶🔹پای مرغ محلی داروی ویژه : 🔹پای مرغ در قسمت پنجه را به ھمراه پیاز، سبزیجات معطر جوشانده تا کاملًا آب باقیمانده آن حالت ژلاتین شود.سپس آب آن را صاف کرده و مابقی محتوای ظرف را دور ریخته میشود. 🔹خواص: تامین کلسیم بدن + تقویت حافظه + آرام کردن اعصاب + کمک به درمان آرتروز کمک به درمان پوکی استخوان و غضروف سازی + زیاد کردن فسفر مغز بال و گردن مرغ برای خانم‌ها به علل تولید کیستهای رحمی ممنوع پوست مرغ دارای آلودگی‌های محیطی ودارای چربی‌های اشباع شده‌ که سبب بالارفتن کلسترول ❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133
🔶🔹شیر بادام 🔹و خواص آن برای تقویت استخوان 🔹و تقویت مغزو ضد آلزایمر 🔹بر مبنای طب سنتی 🔹شیر بادام طرز تهیه و خواص شیر بادام: تقویت مغزجلوگیری ازپوکی استخوان وآلزایمر 🔹 طرز تهیه شیر بادام: ♨️آب:۱لیوان ♨️مغزبادام:۱۲عدد ♨️عسل یاخرما:۱ق یا۲عدد ✍تمام مواد داخل مخلوط کن ۱۵دقیقه میکس وبعدمیل کنید روش تهیه نوشیدنی های بی نظیر گیاهی+ خواص درمانی شیر بادام پرچرب 🔶🔹مواد لازم: 🔹مغز بادام خام ۵۰ گرم,بادام هندی خام۱۰ عدد, عسل ۳قاشق غذا خوری, آب سرد ۳ لیوان 🔶🔹طرز تهیه: 🔹بادام را ۴ الی ۶ ساعت در آب ولرم بخیسانید تا پوست آن نرم شود سپس پوستش را جدا کنید و آن را به همراه بادام هندی, آب سرد و عسل  در مخلوط کن بطور کامل مخلوط کنید ( ۲ تا ۵ دقیقه )تا مخلوط کاملا به صورت شیر در آید .البته الزامی نیست که بادام هندی را به همراه داشته باشد . 🔶🔹خواص : 🔹این نوشیدنی بسیار گوارا پر چرب و خوشمزه است و فواید فراوانی دارد. الکترولیت‌های بدن را تنظیم می‌کند، تقریبا همه اسید آمینه ها مور نیاز را برای بدن فراهم می کند برای رشد و کودکان و نوجوانان بسیار مفید است ‌و باعث لطافت پوست می‌شود و به آن نشاط و شادابی می‌بخشد. برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است. در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و می تواند جایگزینی برای مکملهای کلسیم غیر ضروری باشد ❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
🔶🔹گوشت و ادرار و چربی 🔹و روغن شتر و خاصیت آنها 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹گوشت شتر:  🔹شتر چون حیوان سخت‌کوشی است و در شرایط سخت آب و هوائی روزگار می‌گذراند و ساختار بدنی او با شرایط سخت آب و هوائی، تشنگی و … وفق پیدا نموده به همین جهت مصرف گوشت آن حسب رابط آکل (خورنده) و مأکول (خورده شده) روی انسان اثر مثبتی می‌گذارد و مایه سخت‌کوشی و مقاومت جسم و روح انسان می‌گردد. 🔹گوشت شتر بالاخص برای افراد سرد مزاج مناسب است، پیچیدن پوست شتر به دور اندام سرد گرمابخش اندام است. 🔹از جمله منافع شتر ادرار شتر می‌باشد که برای بیماری آسم و برونشیت به‌ صورت نوشیدنی مجرب است. 🔹چربی شتر و کوهان او از بهترین روغن‌ها و چربی‌ها جهت گرمابخشی اندام و رفع سردی آن است و رافع درد مفاصل است. 🔹در احادیث و روایات مکرر در خصوص خواص ادرار شتر تائید و تأکید گردیده تا بدان جا که امام کاظم (ع) در کتاب وسائل الشیعه جلد ۲۵ می‌فرماید: ادرار شتر بهتر از شیر آن است. 🔶🔹همچنین جناب مفضل از امام صادق (ع) برای درمان بیماری تنگی نفس خود از او پرسش می‌کند و امام (ع) در پاسخ به ایشان فرمود: 🔹ای مفضل برای این عارضه، ادرار شتر شیرده بخور. 🔹مفضل می‌گوید من از آن خوردم و خداوند بیماری‌ام را زدود. (طب الائمه ص ۱۰۳)  🔹همچنین ترکیب دو واحد مغز شتر به همراه یک واحد از مغز گوسفند به ‌صورت پخته شده یک قاشق در روز از داروهای مجرب جهت درمان کمبود پلاکت خون می‌باشد. 🔹مصرف زیاد گوشت شتر برای افراد گرمایی خوب نمیباشد واین افراد بهتر است گوشت شتر به اندازه وبهمراه خوراکی ها خنک مصرف نمایند. 🔹دوغ شتر دارای خواص بسیار خوب است وبرای استخوانسازی و دیابت مناسب. ❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
🔶🔹سویق عدس و راهکار تهیه آن 🔹و تعارضات 🔹در مصرف غیر متعارف عدس 🔶🔹سوال 🔹سویق عدس چند دقیقه رو حرارت تفت بدین کافیه؟متشکرم 🔶🔹 جواب 🔹۱:با سلام استاد تو این مطلب در مورد سویق نوشته نمیخواد پخته بشه حبوبات بصورت خام تفت داده شود اما شما فرمودین پخته وخشک سپس تفت داده شود کدوم بهتره ؟؟ ۲- اگرپخته شده و خشک شود اب ذاتی آن که نیازاست بیرون ریخته ایم عقل میگه این خطااست و اما اگرهمانند آردی که برای حلواتفت میدهیم این عدس را تفت بدهیم و سویق کنیم این خاصیت ذاتی حفظ میشه ۳= سویق عدس زیادش تولید خلط سودا میکنه و بانوانی که بیش از حدخونریزی رحمی در یک مقطع دارند و یا عازم سفر زیارتی هستند برای قطع خونریزی مفید است و لیکن زیادش برای بانوان سردی رحم و تخمدان تولید میکنه ❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
🔶🔹تغذیه سنگین 🔹و مضر برای غلطت خون 🔹و ضعف هاضمه شامل ماکارونی 🔹و لازانیا و پاستا 🔹، و ، غذای غلیظ محسوب می شوند و مصرف آنها برای افراد دچار ، و ، اصلا توصیه نمی شود. ❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔹گران‌ترین دزدی تاریخ 🔹دزدی که با سرقت یک گوشی، صاحب باارزش‌ترین دارایی دنیا شد.
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔹درد و دل‌های احساسی یک زائر 🔹با امام رضا (ع) 🔹از زبان احمد بابایی
🔶🔹رنگهای اشتها برانگیز 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹رنگ​های​ اشتها برانگیز 🔹میوه​ ها و غذاهای انرژی‌زا با رنگ‌های زرد، نارنجی، قرمز و صورتی مشخص می‌شود آیا تاکنون رنگ یک غذا، میوه یا رنگ بسته‌بندی یک محصول خوراکی موجب تحریک اشتهایتان شده است؟ آیا می‌دانید بیشتر تولیدکنندگان غذاهای صنعتی، از طریق همین رنگ‌ها کشش شما را به خرید تنقلات و محصولات غذایی بیشتر می‌کنند؟ آیا می‌دانید چه رنگ‌هایی سرد و کدام یک گرم بوده و چه رنگی موافق ذائقه بزرگسالان و کدام رنگ، کودکان را شیفته خود می‌کند؟ رنگ غذا یا رنگ‌های به کار رفته در بسته‌بندی مواد غذایی یکی از جذابیت‌های پرکششی است که مصرف‌کننده را وادار به خرید محصول و تست آن می‌کند. البته قدرت کشش و جذب نگاه افراد درباره رنگ‌های مختلف متفاوت است. رنگ‌ها سه زمینه سرد، گرم و خنثی دارند. رنگ‌های سرد همچون رنگ‌های آبی، سبز و سفید تداعی سرما را داشته و به القای رفع عطش و تشنگی کمک می‌کند. رنگ‌های گرم نظیر زرد، نارنجی، قرمز، صورتی و ارغوانی تداعی گرما را داشته و معمولا غذاهای انرژی‌زا و پرکالری با این رنگ مشخص می‌شود و بسیار مورد توجه کودکان است. رنگ‌های خنثی نیز مانند رنگ بنفش که از ترکیب دو رنگ گرم و سرد تشکیل می‌شود بیشتر مطابق میل بزرگسالان است، اما این که رنگ‌های اغواکننده اشتها کدام است و چه اثرات سودمندی برای بدن دارند موضوعی است که به آن می‌پردازیم. 🔶🔹رنگ قرمز، محرک اشتها 🔹مزاج رنگ قرمز گرم آتشین است و به همین دلیل القاکننده شادی و هیجان بوده و طول موج آن سریع به چشم می‌خورد. میوه‌ها، غذاها یا بسته‌بندی‌های دارای این رنگ تحریک‌کننده خوب اشتها بویژه در کودکان است و حتی استفاده از سفره‌های قرمز و نارنجی بالا برنده سوخت و ساز بدن بوده و اشتهاآور خوبی به شمار می‌رود. این رنگ گرم‌کننده بدن و محرک جنسی، یاریگر هضم غذا، تشدیدکننده احساس گرسنگی و نیرو بخش است. 🔹میوه‌های حاوی این رنگ در پاکی و تصفیه خون اثرگذار بوده و لاغری و نحیفی، سردی دست و پا و در مواردی سوءتغذیه را از بین می‌برد. این رنگ نوعی آنتی‌اکسیدان قوی است که از قلب محافظت کرده، عملکرد حافظه را بهبود می‌بخشد و رگ‌های خونی، غضروف‌ها و رباط‌ها را از گزند آسیب‌ در امان داشته و از تحلیل بافت‌های بدن پیشگیری کرده و سبب سلامت مجاری ادرار می‌شود. رنگ نارنجی کودک را بی‌قرار می‌کند مزاج رنگ نارنجی گرم است و به دلیل درخشندگی و تابندگی فوق‌العاده‌ای که دارد، خود را به چشم تحمیل می‌کند. رنگی پرکشش، پرتحرک و نشاط‌آور است. نوعی اشتهای کاذب ایجاد می‌کند و می‌تواند بی‌اختیار فرد را به تست محصول وا دارد. به همین دلیل انواع پفک‌ها و بسته‌بندی آنها به این رنگ است و باعث بی‌قراری کودک برای به دست آوردن آن می‌شود. رنگ نارنجی به سبب تحریک حرارت و فعالیت سیستم گوارشی، مناسب افرادی است که غذای آنها دیر هضم می‎‎‎شود، بالا برنده ضربان قلب و تا حدودی بر فشار خون تاثیر می‌گذارد. میوه‌ها و سبزی‌های حاوی این رنگ همچون کدو حلوایی، ‌زردک، زردآلو، گرمک، طالبی و همچنین میوه‌های نارنجی ـ زرد مانند پرتقال، نارنگی،‌ و شلیل غنی از‌ ویتامین A هستند و بینایی و پوست شما را تقویت می‌کنند و از طرفی کشش رنگی آنها می‌تواند محرک اشتهای کودکان باشد. البته باید بدانید تنقلات صنعتی، آبمیوه‌های مصنوعی و نوشابه‌های گازدار نارنجی فقط تحریک‌کننده اشتها بوده و به علت دارا بودن رنگ‌های سنتزی و ترکیبات کم‌ارزش تهدیدکننده سلامت است. رنگ سبز القاکننده طعم تلخ و ترش مزاج این رنگ معتدل و کمی سرد است، اما زود با شما صمیمی می‌شود و سبزی آن امید به زندگی را زیاد می‌کند. بیشتر ترشیجات به این رنگ هستند و سبز کاهویی و معمولی القاکننده طعم ترش و سبز زیتونی طعم تلخ را نشان می‌دهد. بهترین رنگ برای التیام اختلالات روحی و تمدد اعصاب بوده و آرامبخش قوی است. از بین برنده خستگی اعصاب، بالا برنده تحمل، خنک‌کننده، مفید برای افراد میگرنی، تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن و تنظیم‌کننده ضربان قلب و فشار خون است. سبزی‌های حاوی این رنگ انواع کلم، کدو و اسفناج است که از طریق تحریک ژنی در کبد آنزیمی تولید می‌کند که در تخریب مواد شیمیایی سرطان‌زا نقش مهمی دارد. همچنین سبزی‌های سفید ـ سبز مانند سیر، پیاز، کرفس، پیازچه و موسیر اثرات ضدتومور داشته و سم‌زدای قوی و کاهنده التهابات بدن است. این را هم بدانید بیشتر خوردنی‌های سبزرنگ، حاوی کلسیم و اسید فولیک بوده و استخوان‌ها و دندان‌ها را تقویت کرده و خونساز است. 🔴⬇️ادامه⬆️🔴
🔶🔹به دام رنگ زرد نیفتید 🔹رنگی خوش‌رو، خوشحال و پرنشاط با مزاجی گرم و خشک است. نگاه را خیلی سریع به سوی خود می‌کشد. به همراه رنگ نارنجی پرجاذبه شده و رنگ برخی بیسکوئیت‌ها، اسنک، چیپس، کیک و بسته‌بندی آنها را تشکیل می‌دهد و بی‌تامل فرد را به خرید محصول وامی‌دارد. اگر رنگ زرد طلایی باشد جنبه فانتزی داشته و تجمل محصول را نشان داده و بیشتر رنگ بسته‌بندی شکلات‌های گران قیمت را تشکیل می‌دهد. این رنگ محرک انرژی عضلانی و حرکتی بوده و با ایجاد مسرت، کم‌کننده ناراحتی‎‎‎های عصبی است. از بین میوه و سبزیجات زرد رنگ و پرخاصیت می‌توان به آرتیشو، فلفل دلمه‌ای زرد و گلابی اشاره کرد. 🔶🔹رنگ آبی هم گول می‌زند! 🔹مزاج این رنگ سرد است. در کنار رنگ سفید القاکننده پاکی، خلوص و بهداشت است و به نوعی آرامش را تداعی کرده و به همراه رنگ بنفش بسیار مورد توجه بزرگسالان و البته سالمندان است و بیشتر در رنگ بسته‌بندی شیر، ماست، کشک، خامه، آب معدنی، بستنی و مواد غذایی منجمد دیده می‌شود. البته این را هم بدانید برخی تولیدکنندگان از رنگ آبی در بسته‌بندی برخی تنقلات کم‌ارزش مثل چیپس و انوع اسنک‌ها برای جلب توجه بزرگسالان استفاده کرده و این رده سنی را به نوعی درگیر آرامش و خلوص این رنگ می‌کنند و در نهایت هم پیروز می‌شوند! این رنگ رفع‌کننده تشنگی، تسکین‌دهنده حرارت بدن، مفید برای دردهای عصبی، برطرف‌کننده وسواس، کنترل‌کننده هیجانات زیاد، برطرف‌کننده تب و بی‎‎‎خوابی، سردکننده و پایین‌آورنده فشار خون است. 🔹بیشتر میوه و سبزیجاتی که رنگشان آبی تیره بنفش است همچون بلوبری و شاه‌توت خواص ضدپیری داشته و به رفع استرس کمک کرده و با کاهش تخریب بافت‌های بدن از خطر ابتلا به سرطان پیشگیری و مقوی حافظه و پاک‌کننده مجاری ادرار است ❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید 🆔@abuhashem133 🔴کانال محصولات @caa133