20. گروه خونی فرد بر بارداری او نیز تأثیر میگذارد. اگر مادر RH منفی و جنین RH مثبت باشد، در آن صورت سیستم ایمنی مادر علیه RH مثبت جنین پادتن تولید میکند. در طی آزمایشات بارداری نوع RH آزمایش میشود. اگر RH مادر منفی باشد ایمونوگلوبولین RH به او تزریق میشود.
21. افرادی با گروه خونی AB جالب، قابل کنترل، و منطقی اما در عین حال انتقادی، مردد و بی مسئولیت هستند.
22. اگر گروه خونی شما AB منفی است، شما نادرترین گروه خونی را دارید؛ زیرا تنها ۱ درصد افراد این گروه خونی را دارند.
23. اگر گروه خونی شما O مثبت است شما رایجترین گروه خونی را دارید و A مثبت هم پس از آن رایجترین است.
24. گروه خونی O مثبت بیش از سایر گروههای خونی به اهدا نیاز دارد.
✅باز شدن گرفتگی قلب، #درمان لختۀ خون، درمان رسوب رگها و درمان سکتۀ خفیف:
¹_زیتونخوراکیطبیعی سِفت شَفّاف سرکهای (هفتعدد با ناهارو هفتعدد با شام) یا روغنزیتونخوراکیطبیعی (یکقاشق غذاخوری با ناهار و یک قاشق غذاخوری با شام)
²_کاهو بدون سُس با ناهارو شام
³_کرفسخام شب قبلاز خواب
⁴_تره وحشی= تره فرنگی= پُوارُو (به زبانفرانسوی) با ناهارو شام
⁵_سبزی ریحانکوهی با ناهارو شام
⁶_روزی سهعدد قرهقاط زرد (قندخون را نیز کاهشمیدهد)
⁷_هرروز، یک عدد پیاز قرمز با ناهار
⁸_عنّاب را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کرده و میل نمایید(درمان لخته، درمان پلاک و درمان سرطان)
✅ #پیشگیری از لخته شدن خون در مسافرتها (زمینی، هوائی و دریائی):
💠 #پرهیز شود از: کافئین زیاد (چای، قهوه، شکلات، نسکافه، کاکائو)، اسانسهایشیمیائی (نوشابههای شیمیائی، آبمیوههای شیمیائ)، تنقّلات شیمیائی و صنعتی (پُفک، اسمارتیز و...)، قند و شکر شیمیائی، نان سفید، کیک سفید، ژِلِه، آدامس شیمیائی، سُس، خامه، سرشیر، کیک خامهای
🔴 #توجّه:
❶ آب، آبجوش وِلَرم بنوشید، بسیار خوب است
❷ شربت آلبالو، شربت گُل بهار نارنج، شربت گُل بیدمشک بنوشید
❸ شیر عسل بنوشید
❹ میتوانید خُرما با آب و با آبجوش ولرم بنوشید
❺ آجیل خامِ تازه (مانند: مغز خام بادام شیرین درختی، چلغوز خام تازه) بخورید
❻ نان سبوسدار (نان جو سبوس دار، نان گندم سبوسدار) بخورید
❼ برنج سبوسدار بخورید
❽ گوشت بصورت بُخار پَز یا کبابی(با شعلۀ غیر مستقیم حرارت، کباب شود) یعنی گوشت سفید مانند: ماهی سفید بدون پوست، ماهی قزلآلا بدون پوست، رانِ مرغ بدون پوست، رانِ بوقلمون بدون پوست. و گوشت قرمز مانند: سَر دست گوسفند، رانِ گوسفند.
✅ فواید #سیر ⇩
✍پیشگیری از بیماری های #قلبی_عروقی :سیر به دلیل دارا بودن آلیسین فشار خون را در حد نرمال حفظ میکند و با جلوگیری از جذب کلسترول، باعث کاهش سطح کلسترول خون میگردد. پس میتوان آن را به عنوان یک محافظت کننده بینظیر در برابر ایجاد لخته خون و پلاکهای چربی دانست که از سکته و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.
🔹دارای خواص آنتی باکتریال و ضد قارچی: سیر میتواند در زمان حمله باکتریها به بدن، سیستم ایمنی را تقویت کند.
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹تشریح کامل #خون در طب سنتی 🔴کدام گروه خونی، کدام بیماری؟ لخته شدن خون: AB سرطان معده: A زخم های
🔴٠ تا ١٠٠ #خون در ٢مطلب بالا ⬆️
⬅️لطفا مطالعه بفرمایید
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داداش مجید، حر مدافعان حرم
❤️ایول ایول داش مجیدو ایول😭
🔶از چاقوی ضامن دار و قلیان تا شهادت در خان طومان
✅ درمانهای اورژانسی #فشارخون
✍ بین انگشت شصت و سبابه را ۳ الی ۴ دقیقه فشار دهید.
✍ نوک انگشتان را سوزن می زنید تا چند قطره خون بیاید.
✍ ۱۲ الی ۲۰ عدد سیاه دانه را با دندان بجویید تا فشار سریع کاهش یابد.
✍ ترشیها هم مثل سرکه ـ آبلیمو ـ آبغوره ـ آب نارنج و . . . در مواقع اوراژنسی کمک کننده هستند.
💥توجه :
یکی از درمانهای اوراژنسی را انجام دهید و اگر به نتیجه نرسیدید راه بعدی را امتحان نمایید
✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید
🆔 @abuhashem133
🔴کانال محصولات
🔜@caa133
✅ آب #مروارید
🔹شستشوی چشم با عرق رازیانه «۴۰ شب »
🔹شبے 1قطره آبلیموی تازهداخلچشم «۴۰شب»
🔹بعداز آبلیمو ۴۰ شب شبی یک
🔹قطره عسل داخل چشم بچکانید.
🔹حجامت ماستوئید «پشت گوش»
🔹دو هفته بعد حجامت ناحیه گیجگاهی
✍ با تکرار این روش درمان می شود.
✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید
🆔 @abuhashem133
🔴کانال محصولات
🔜@caa133
✅ #واریس پا
✍1⃣اگر رگها ریز باشند شبی ۱ قاشق مربا خوری اسپند خوراکی با ۱ لیوان آب خورده شود به مدت ۴۰ شب ( اسپند را نباید اصلا جوید باید قورت داده شود )
2⃣ اگر پیشرفت داشته و رگها درشت شده اند بعد از خوردن ۴۰ شب اسپند باید ۳ مرحله هر ۲ هفته یک بار بین رگهای واریسی زالو انداخته شود .
💥توجه :
در این مدت ۴۰ شب بهتر است غذاهای سرد کمتر خورده شود .
✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید
🆔 @abuhashem133
🔴کانال محصولات
🔜@caa133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #اختلال_مزاج و علت بروز #سینوزیت ؟
حکیم.حسین.خیراندیش
✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید
🆔 @abuhashem133
🔴کانال محصولات
🔜@caa133
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌درمان #زگیل
🎥 حکیم حسین خیراندیش
✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید
🆔 @abuhashem133
🔴کانال محصولات
🔜@caa133
❇️#تدابیرروزه داری
🔴توصیه های روزه داری به بیماران دچار ضعف معده وضعف هضم
در این بیماری نیز باید عادات ناپسند غذایی ترک شده و آداب صحیح غذا خوردن رعایت شود.اگر علت ضعف معده از تجمع اخلاط در معده است قبل از شروع ماه رمضان باید با مراجعه به پزشک جهت پاکسازی معده از اخلاط نامناسب اقدام نمایند و سوءمزاجهای حاکم بر معده را اصلاح نمایند.
🔹اما در این میان رعایت توصیه های چند در کمک به این بیماران و کمک به روزه داری بدون مشکل می تواند مفید واقع شود.
از دیدگاه طب سنتی، بهترین علاج در ضعف معده تقلیل غذاست. حکیم محمد اعظم خان در کتاب اکسیر اعظم می نویسد: ” اکثر مریضان ضعف معده که تقلیل غذا کردند در مدت قلیل به عنایت رب جلیل شفای کلی یافتند و کسانی که از تکثیر طعام و امتلای شکم دست نکشیدند دچار ذرب و استسقا گردیده و عاقبت شربت مرگ چشیدند.
🔹بنابراین روزه داری در این بیماران با رعایت توصیه های زیر، در درمان بیماری می تواند مفید واقع شود
1. کسانی که دچار این بیماری هستند، علاوه بر پرهیزات ذکر شده در مشکلات معده از مصرف شنبلیله و کنجد نیز پرهیز نمایند که هر دو ضعیف کننده معده اند.
2. در رژیم غذایی این افراد مربای زنجبیل، مربای آمله، مربای هلیله، ماش، بادام، عسل و گشنیز قرار گیرد.
3. گوشتهای مفید برای این بیماران گوشت پرندگانی چون جوجه مرغ، دراج، تیهو که سریع الهضم بوده و معده را برای هضم دچار اشکال نمیکنند.
4. یکی از غذاهای مفید برای این بیماران گوشت جوجه مرغ است که بنا بر مزاج فرد با دارچین، زعفران و زیره سبز و سیاه و سماق و ابلیمو و آب انار چاشنی دار شده باشد.
5.مصرف مویز کرفس و نعناع برای انواع بیماریهای معده از جمله ضعف معده مفید است.
🔴سوزش و ترش کردن معده:
از دیدگاه طب سنتی سوزش معده و ترش کردن آن می تواند به علت رطوبت زیاد در دهانه معده باشد که در این صورت احساس سوزش و ناراحتی با گرسنگی بهبود یافته و با مصرف غذا تشدید می شوند.
🔹علت دیگر ریختن زیاد از حد خلط سودای ترش بر دهانه معده است که در این صورت سوزش باغذاخوردن تسکین یافته (به علت اختلاط غذا باخلط موذی) و گرسنگی تشدید می یابد. رعایت
❗️توصیه های زیر در بیماران دچار ترش کردن و سوزش معده مفید است
١. رعایت آداب صحیح غذا خوردن
۲. پرهیز از غذاهای غلیظ و نانهایی مثل نان فطیر و باگت که هضم خوبی ندارند.
٣. اگر علت سوزش و ترش کردن از رطوبت باشد بهتر است به عنوان غذا از گوشتهای لطیف و سریع الهضم به صورت کبابی استفاده شود.
۴. اگر علت سوزش و ترش کردن معده از فزونی ریختن خلط سوداست، استفاده از مربای آمله، مربای هلیله و شربت سکنجبین مفید واقع می شود.
5. مصرف مخلوط کنجد له شده و کوبیده با نبات، ترشی ، رطوبت معده را برطرف می سازد .
6. استفاده از دم کرده بابونه، نعناع، رازیانه و بادرنجبویه نیز سوزش معده را تسکین می بخشد
🔴بهداشت دوران بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
🔹آنقدر در طب اسلامی و سنتی به مسائل دوران بارداری اهمیت داده شده که نظیر آن را در هیچ مکتب علمی نمی توان یافت.احکام اسلامی، خانمهای بارداری را که آمادگی روزه گرفتن نداشته باشند از روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان معاف میداند. اما مادران بارداری هم وجود دارند که در وضعیت خوبی به سر می برند و پزشک معالجشان هم این امر را تأئید می کند و منعی برای روزه گرفتن ندارند.
🔹به طور کلی غذا نخوردن در زمان بارداری سبب کاهش قند خون می شود. اما حتی در نخوردن غذا به مدت طولانی، انرژی جنین از طریق روشهای جبرانی تأمین می شود. در زنان باردار روزه دار، در انتهای روز، کاهش معنی داری در سطح سرمی گلوکز، انسولین، لاکتات، کارنیتین و افزایش معنی دار در سطح تری گلیسیرید سرم مشاهده شده است. در مناطقی که دچار سوءتغذیه هستند، پیامدهای حاملگی در زنان باردار روزه دار مناسب نیست.
🔹روزه داری ماه رمضان سبب اشکال در رشد داخل رحمی جنین نمی شود و وزن موقع تولد در ۱۳۳۰۰ نوزاد طبیعی گزارش شده است.
🔹روزه داری ماه رمضان اثری بر نمایه مایع آمنیوتیک و حجم آن ندارد و سبب ایجاد اجسام کتونی در خون و ادرار مادر باردار نمی شود.
❗️در یک مطالعه کودکان4-13 ساله مادرانی که زمان بارداری روزه گرفته بودند از نظر رشد جسمی و ذهنی و آزمونهای روانی – حرکتی مانند کودکانی بودند که مادرانشان در زمان بارداری روزه نگرفته اند.
🔹زنان بارداری که قبل از بارداری و حین آن تغذیه مناسبی داشته اند، استفراغ دوران بارداری ندارند و مواد غذایی کامل روزهای بارداری را مصرف می کنند می توانند روزه بگیرند و بقیه زنان : باید از روزه داری ماه رمضان اجتناب ورزند.
🔴⬆️ادامه ⬇️🔴
🔴چند توصیه به زنان بارداری که می خواهند در ماه رمضان روزه بگیرند:
❗️⬇️❗️
1. به مادران بارداری که در گرفتن روزه اصرار دارندتوصیه میشود که با کنترل وزن خود از اضافه وزن لازمی که می بایست در طی حاملگی کسب کنند، مطمئن گردند.
2.زنان باردار قبل از شروع ماه رمضان و در طول این ماه برنامه ای منظم برای معاینه دوره ای خود توسط پزشک تنظیم کنند و ازمایشات لازم از جمله قند خون و … را انجام دهند.
٣. مادران باردار برنامه روزانه خود را طوری تنظیم کنند که تا حد ممکن استراحت منظم داشته باشند. از شرایط پردغدغه و اضطراب اور دوری کنند و تحت هر شرایطی آرامش خود را حفظ کنند.
۴. اگر زنان باردار شاغل می باشند، از کارفرمای خود تقاضا کنند که مدت زیادی را در بین کارهای خود استراحت کنند و یا در ماه رمضان مدت کمتری کار کنند.
5.توجه به حرکات جنین در قبل از ماه رمضان در طول این ماه بسیار مهم است. در صورتی که جنین در طول روزداری خیلی کمتر و یا خیلی بیشتر از قبل حرکت می کند باید حتما با پزشک در میان گذاشته شود. همچنین اگر در طول روزه داری دردهایی مثل انقباضات زایمانی برای مادر به وجود آمد، حتما باید با پزشک خود تماس بگیرد.
6.زن باردار باید از مصرف خوراکی های مصنوعی و صنعتی مانند آبمیوه های بسته بندی شده، تنفلات نا سالم، رنگهای خوراکی و فست فودها به شدت پرهیز نماید. بعلاوه از خوردن مواد غذایی تلخ و تند مانند زیتون تلخ، فلفل و نیز لوبیا و کنجد خودداری ورزد.
7. زنان باردار در ماه رمضان باید از خوردن غذای زیاد به یکباره اجتناب ورزند زیرا این کار باعث ایجاد تخمه و فساد غذا در معده شده و این مسأله زیانبارترین بیماری برای زن حامله است
8.همچنین باید از مصرف غذاهای دیرهضم و سنگین اجتناب کرد.
🔴تدابیر-مادران-باردار-در-ماه-مبارک-رمضان-نسخ-استاد
رعایت توصیه ها و دستورات زیر به بهبود کیفیت و افزایش شیر، در مادران شیرده کمک میکند:
بهترین مواد غذایی برای زن شیرده:
نان گندم خوب پخته شده
گوشت بره، بزغاله، گوشت و مغز گوسفند،
ماهی تازه کرفس،
کنجد
کرفس
چغندر
آشی که با نخود و جو پخته شده باشد
کاهو
بادام
فندق.
🔴غذاهایی که مصرف آنها برای زن شیرده مناسب نیست:
🔶خردل، نعناع، سیر و پیاز
❗️برای غلیظ شدن شیر زنانی که شیر آنها رقیق است: پرهیز از فعالیتهای شدید و ورزش های سنگین، مصرف شیره انگور با نان سنگک به عنوان صبحانه یا شام، استراحت و خواب کافی کم بودن شیرچند علت دارد❗️⬇️❗️
1.غلبه حرارت بالا بر بدن: استفاده از سوپ جو با اسفناج برای افزایش شیر در این حالت مفید است.
2. غلبه سردی بر بدن یا گرفتگی در مجاری شیر: در این مورد استفاده از هویج یا تخم آن و همچنین بادکش گرم زیر سینه در افزایش شیر موثر است.
3.کمبودشیر به دنبال کم غذایی مادر: افزودن سیاهدانه، رازیانه و تخم شوید به رژیم غذایی به افزایش شیر کمک میکند.
8. زن باردار باید از مصرف آب بسیار سرد یا بسیار داغ و آب یخ در کل دوران در ماه رمضان امساک ورزد.
9. در ماه رمضان وعده سحری حتما توسط زن باردار مصرف شود تا گرسنگی طولانی به تشکیل اجسام کتونی در بدن وی نگردد.
10. باز کردن روزه با قندهای طبیعی مثل خرما، کشمش، توته عسل، مویز و … از مصرف شیرینی جات مصنوعی و چرب به شدت پرهیز شود.
11.برای جلوگیری از یبوست بهتر است از شورباها و سوپها در هنگام افطار استفاده شد مصرف تمرهندی، گل قند و ترنجبین با گلاب توصیه می گردد.
12.زنان باردار از گیاهانی مثل خطمی، پنیرک و بنفشه به عنوان ملین استفاده ننمایند.
13. اگر با وجود توصیه های فوق باز هم یبوست ایجاد گردید می توان برای برطرف کردن آن، ازخیسانده انجیر و آلوبخارا استفاده کرد. استفاده از روغن زیتون در غذا نیز در این امر مفیداست.
14. بهترین میوه ها برای مصرف توسط زن باردار عبارتند از : سیب، به، مویز، گلابی، زردآلو، انگور وانار
15. بهترین خشکبار برای مصرف توسط زن باردار عبارتند از: بادام، پسته، فندق و گردو البته به شرطی که در مصرف آنها حد اعتدال رعایت شود.
16.به عنوان نوشیدنی زنان باردار می توانند از آب میوه های طبیعی و شربت سکنجبین در این ماه بهره ببرند.
البته مصرف این شربتها باید ۱ تا 1/5ساعت با غذا فاصله داشته باشد. در مقالات طب جدید ثابت شده که مصرف آب انار استرسهای اکسیداتیو و ارده به جفت را کاهش داده و نتیجه بارداری و رشد جنین را بهبود می بخشد.
🔴⬆️ادامه⬇️🔴
🔴توصیه هایی که بیماران دیابتی در طول ماه رمضان
1.پرهیز از رفت و آمد در هوای آلوده
2.مصرف با فاصله افطار و شام:
🔹بیماران دیابتی، باید سعی کنند وعده های افطار و شام را به صورت دو سه وعده جداگانه تقسیم کرده و از به یکباره خوردن مقدار زیاد غذا پرهیز نمایند. از دیدگاه طب جدید بلافاصله پس از خوردن غذا، سطح گلوکز خون بالا می رود. در افراد عادی این افزایش توسط غده پانکراس درک شده من شده ترشح انسولین افزایش یافته و سطح گلوکاگون کاهش می یابد، به دنبال آن آزادشدن گلوکز از کبد نیز محدود می گردد و بدین ترتیب سطح گلوکز خون تنظیم می شود.
🔹در افراد دیابتی به دلیل وجود اختلال در ترشح یا عملکرد انسولین، سطح گلوکاگون همچنان بالا بده و آزاد شدن گلوکز از کبد نیز به خوبی مهار نمی شود، این مسأله باعث افزایش بیش از قند خون پس از غذا خوردن می شود، بویژه اگر ناگهان مقدار زیادی غذا وارد بدن گردد.
🔹از دیدگاه طب سنتی در افراد دیابتی به علت غلبه گرمی و خشکی در مزاج و گرم بودن کبد و هم چنین گرسنگی طولانی مدت در طی روزداری که خود باعث استیلاء حرارت بر معده شده و بر وضعیت موجود دامن می زند، بویژه اگر ماه رمضان در فصل تابستان که خود زمان غلبه گرمی و خشکی است، قرار گرفته باشد، هضم غذا بخوبی در بدن افراد عادی صورت نمی گیرد، بنابراین اگر بدن ناگهان با ورود مقدار زیادی غذا مواجه شود، در هضم آن دچار اشکال خواهد شد.
🔹بعلاوه به دنبال گرسنگی، هیجان صفرا در بدن رخ می دهد و مقداری از این صفرا وارد معده می شود و اگر در این حالت مقدار زیادی غذا وارد معده شود صفرای موجود آن را فاسد می سازد.
3. افراد روزدار معمولا به دنبال گرسنگی طولانی مدت در هنگام صرف غذا، به غذاهای چرب و شیرین مثل زولبیا و بامیه و شربتهای غلیظ و غذاهای سرخ کرده تمایل بیشتری دارند، اما مصرف این نوع غذاها بخصوص در زمان افطار و به ویژه در افراد دیابتی، برای سلامتی زیان آور است.
🔹از دیدگاه طب جدید، در افراد دیابتی همانگونه که قبلا ذکر شد- به علت عدم کفایت انسولین در تنظیم قند خون به دنبال مصرف غذاهای فوق، احتمال هایپرگلیسمی پس از غذا بالا می رود.
از دیدگاه طب سنتی نیز غذاهای گرم و چرب و شیرین باعث افزایش تولید صفرا در بدن می کردند و این مسأله در بیماران دیابتی که خود با غلبه صفرا مواجهند، مخاطر آمیز است.
🔹افراد دیابتی بهتر است از غذاهای سریع الهضم مانند گوشت جوجه مرغ یا جوجه خروس و دست بره جوان که با زرشک، سرکه، آبغوره یا آبلیمو چاشنی داده شده باشد استفاده نمایند.
🔹اگر قصد استفاده از مواد غذایی شیرین در حد تحمل در وعده افطار را دارند، بهتر است از مرباهایی مثل مربای بالنگ و شربتهایی مثل شربت آبلیمو، انار و سکنجبین استفاده نمایند.
🔹بالنگ لطیف کننده و تصفیه کننده خون از صفرا و مانع ریختن صفرا به معده بوده و در تقویت و تسکین حرارت آنها و برطرف شدن تشنگی نقش دارد. زرشک نیز قاطع صفرا و سنگی و کاهش دهنده حرارت معده و کبد است از این رو برای بیماران دیابتی با غلبه صفرا می باشد. آب لیموی تازه جوشش خون و صفرا را فرو می نشاند و مقوی معده و کبد گرم است.انار میخوش مسکن جوشش خون و کاهش دهنده حدت صفر است و شربت آن با شکر مقوی معده می باشد.
🔹سکنجبین نیز برطرف کننده تشنگی، مقوی معده و قاطع صفراست. از منظر طب جدید، انار کاهش دهنده قند خون، تنظیم کننده چربی خون و ضد فشار خون در افراد دیابتی است. اثرات ضد دیابتی و کاهش دهنده کلسترول خون در آب لیموترش نیز در مقالات مختلف بیان گردیده است. زرشک هم در مطالعات جدید اثرات کاهش دهنده قند خون را نشان داده است.
🔴⬆️ادامه⬇️🔴
🔴شیردهی
🔹مادران شیرده که روزه می گیرند، ممکن است آب بدنشان کم شود و تغییراتی در سدیم و اسید اوریک پلاسما و نیز میزان لاکتوز، سدیم، پتاسیم شیر آنها به وجود آید. به علاوه اگر چه کمیت درشت مغذی ها در شیر تغییر نمی کند اما محتوای روی، منیزیم و پتاسیم آن ممکن است شیرده روزدار کاهش یابد.
❗️بنابراین روزه مداری برای زنان شیرده که بچه های کمتر از شش ماه دارند چندان مناسب نیست.
🔹البته در سال اول تولد شیر مادر غذای اصلی کودک می باشد واکثر مواد مورد نیاز رشد وی از طریق شیر مادر تامین می شود ولی بعد از یک سالکی خانواده استفاده می کند و شیر مادر نقش کمکی در تغذیه وی دارد ریز مغذی ها نیز از تامین خواهند شد و مادران می توانند با مشورت پزشک و با توجه به قوای بدنی خود نیز وضعیت منحنی رشد کودک و میزان دریافت سایر غذاها، در مورد روزه داری تصمیم بگیرند.
🔶از دیدگاه طب جدید، بیماران دیابتی با شرایط زیر، نباید در طول ماه رمضان روزه بگیرند❗️❗️❗️
1. کسانی که در طول سه ماه ماه قبل از ماه رمضان سابقه هایپوگلیسمی شدید منجر به بستری در بیمارستان با سابقه کتواسیدوزیا کمای دیابتی داشته اند.
2.سابقه هایپو گلایسمی مکرریا ناآگاهی از کاهش قند خون
3.کنترل ضعیف دیابت .
4.وجود یک بیماری حاد به همراه دیابت مانند عفونت
5. بیماران تحت دیالیز مزمن کسانی که نارسایی کلیه در اثر دیابت دارند
6. اختلال شبکیهای پیشرفته ناشی از دیابت
7. کسانی که دچار عوارض شدید عروقی، مغزی و قلبی دیابت هستند.
8. سالمندانی که وضعیت جسمانی مناسبی ندارند، بخصوص کسانی که به تنهایی زندگی می کنند
9. بیمارانی که تحت درمان مطلق با دوزهای بالای انسولین هستند.
10. کسانی که دچار اختلالات شناختی بوده و مجبور به استفاده از داروهای روانپزشکی می باشند.
11.حاملگی
اما بیمارانی که واجد شرایط فوق نبوده و دیابت کنترل شده دارند، با رعایت دستوراتی قادر به روزه گرفتن در ماه رمضان هستند.
✅برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به آیدی زیر پیام دهید
🆔 @abuhashem133
🔴کانال محصولات
🔜@caa133