🔶🔹عدس و مضرات
🔹و محاسن آن
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹سوء تفاهم درباره عدس شناسی و مضرات و محاسن آن برمبنای طب سنتی در رابطه با عدس باورهای غلطی بین عموم رواج دارد که باید اصلاح شود.
🔹شاید این امر برخاسته از این دیدگاه طب جدید باشد که عدس منبع آهن و خونساز است اما همچنان که اشاره خواهد شد از نظر طب سنتی مصرف زیاد عدس تولید کننده خون سوداوی و غلیظ است و حتما باید با مصلحات آن مثل انواع روغن ها یا گوشت های لطیف مصرف شود البته متخصصان تغذیه نیز دریافته اند که خاصیت خونسازی خوب عدس فقط در کنار گوشت خود را نشان می دهد.
🔹به هر روی مصرف عدس به شکل امروزی مخصوصا به صورت کنسرو که گاهی در برنامه روزانه جوانان وجود دارد اصلا توصیه نمی شود.
🔹جایگزین عدس از نظر طب سنتی ماش است که تا حد زیادی از برنامه غذایی ایرانیان کنار رفته و جای دارد که به سفره های ایرانی باز گردد. به ویِژه ماش غذای بسیار خوبی برای فصل گرما است. البته عدس نیز خالی از فایده نیست و در برخی شرایط و برای برخی مزاجها می تواند مفید باشد اما مصرف زیاد آن برای هیچ مزاجی توصیه نمی شود.
🔹طبیعت آن: در حرارت مایل به اعتدال ( در واقع پوست آن گرم در اول و لب آن سرد در اول است و لهذا آب مطبوخ پوست آن ملین و لب یعنی جرم مقشر آن قابض است) و خشک است.
🔶🔹افعال و خواص آن:
🔹نفاخ و دیر هضم و مصرف زیاد آن مولد خون سوداوی و سودا و غلیظ کننده خون و
مانع عبور خون از عروق باریک است و باعث دیدن خوابهای پریشان و تاریکی بینایی می شود.
🔹آشامیدن آب پخته آن جهت امراض صدر و ریه و سرفه و درد سینه مفید است. (کوتاه مدت)و اگر بسیار خوب با سرکه پخته شود مقوی معده و بی نفخ و بی سرکه پخته آن نفاخ است.
🔹سوپ آن با روغن بادام جهت دوره نقاهت تب ها مفید است (کوتاه مدت) مضر سوداوی مزاج و افراد با ضعف بینایی و معده و قولنج و بواسیر است و سوزاننده خون و حتی در مصرف زیاد و طولانی مدت زمینه ساز ابتلا به برخی سرطانها است.
❗️مصلح آن بسیار پختن آن با روغن کنجد تازه و یا روغن گاو و یا روغن بادام و یا سرکه و با گوشت خوردن است.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹عدس و مضرات 🔹و محاسن آن 🔹بر مبنای طب سنتی 🔹سوء تفاهم درباره عدس شناسی و مضرات و محاسن آن برمبنای
🔶🔹عدس و مضرات
🔹و محاسن آن
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹در مطلب بالا
🔶🔹لبنیات و مضرات آن
🔹برای بخشی از زنان و مردان
❗️افرادی که نباید_لبنیات مصرف کنند :
❌افرادی که از درد مفاصل رنج میبرند و یبوست دارند .
❌افرادی که سنگ “”کلیه، مثانه، کیسه صفرا”” دارند .
❌افرادی که نفخ معده و باد روده دارند .
❌افرادی که میکروب معده دارند .
❌افرادی که لک سفید “”برص””روی پوست خود دارند .
❌زنانی که عفونت و ترشح زنانگی دارند .
❌زنانی که کیست تخمدان دارند .
❌زنانی که درد قاعدگی و شکم درد دارند .
❌زنانی که دیر به دیر قاعده میشوند .
❌زنانی که سزارین شده اند.باید مصرف ماست و دوغ را به حداقل برسانند .
❌بچه هایی که شب ادراری دارند .
❌افرادی که صرع “”تشنج””دارند .
❌افرادی که افسردگی و ناراحتی اعصاب دارند .
❌افرادی که پر خواب هستند .
❌افرادی که فراموشکار هستند .
❌افرادی که لرزش بدن “”سر، دست، پا، گردن””دارند .
❌افرادی که نفس تنگی وآسم وسینوزیت دارند .
❌افرادی که زیاد عرق میکنند .
❌افرادی که کم کاری تیروئید دارند.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹اشتها و علل کاهش آن
🔹در سنین چهارگانه مزاجها
🔹بر مبنای طب سنتی
🔶🔹پرسش و پاسخ
🔹استادفرزندمن ۸ سال دارد مشکل من با اواین است که اشتهایی برای غذا درسه وعده ندارد و دادن شربتها و قرصهای اشتهاآورکلا بیفایده بوده است شما دارویی و درمانی برای ایجاداشتها درنوجوان من دارید خداخیرت بده
🔶🔹پاسخ
🔹دلایل و علل بی اشتهایی:::
اول بررسی میزان زردی در کودک و بررسی میزان خشکی گوارش و غلظت خونش مهم است + فعال بودن انگل + یبوست مستمر + التهابات درگوارش بالاخص روده بزرگ + خارش درمقعد+ در کودکان دندان درآوردن + کم کاری غددفوق کلیوی + فقرآهن + تب مالت + افزایش اسیداوریک + هپاتیت + بیماری ریوی + سل + اختلال درسیرپزکبدی و یا کلیه ها + انواع سرطانها + شوک های ناگهانی در زندگی + درکودکان بازی گوشی + بازیهای خطرناک با گوشی ها + بروزاسترسها با دیدن فیلم های مهیج درمقاطع تحصیلی خارج از مدرسه و خانه + غلبه خلط صفرا یعنی گرمی و خشکی + دور کردن کودک از تغذیه مزاج سرد و سوداوی
🔶🔹راهکاررفع بی اشتهایی درمزاج
🔹صفراوی یعنی سنین ۱۵ الی ۴۰ سالگی ::
🔹سرکه انگبین ( عسل ۲ واحد + عرق نعنا ۱ واحد + س که سیب خانگی ۱ واحد) ناشتا پنج قاشق دریک لیوان تا چهل روز + انگور + دمنوش ترنجبین با خاکشیر دمنوش ناشتا + پودرکلپرروی تغذیه ها + عرق بومادران با عرق شاهتره با خاکشیر ناشتا + بذرکرفس + روغن بادام تلخ با پایه اصلش یک قاشق ناشتا و قبل از غذاها + اب سیرابی + اب لیموباعسل + زیتون سبزرسیده + انگورسیاه + لیموشیرین + گریپ فروت + میوه به + سیب درختی + آلبالو + زنجبیل +مویز + پودرزنیان درتغذیه + سبزی تذخون + توت سیاه + کاهوبا سکنجبین+ زالزالک + سرکه انگور بعدغذا فقط یک قاشق + آبغوره یک قاشق + زرشک قرمز دریک لیوان درحداعتدال + شاتوت + خرفه + گل بنفشه + تمشک + ترشک + اب انار+ اب پرتقال زیادش یبوست آوراست + شربت اب لیمو + گلاب با عرق کاسنی و عسل ناشتا و قبل خواب و….
🔶🔹راهکاربی اشتهایی درمزاج سوداوی 🔹یعنی سنین بدو تولد تا ۳۵ الی ۶۰ سالگی:
🔹خاکشیر + زعفران و شربت ان + بابونه داروخانه دوم بدن و غفلت همه ماها + پیاز+ تربچه + سبزی نعتا + بذرشوید + + رازیانه برای زنان + زنجبیل + شیرین بیان مشوط به عدم فشارخون + دارچین + بومادران + هل و دمنوش ان + سبزی و بذزشنبلیله + سیرترشی بالای ده ساله و یا سیر + سیاهدانه + سبزی و بذر تره + سبزی های ترخون و مرزه + فالوده سیب با بیدمشک و زعفران و عسل معجونی پرقدرت و….
❗️بی اشتهایی دربلغمی ها یعنی سنین ۶۰ الی تا آخر عمر
🔶🔹علل و عوامل آن
🔹غلبه خلط بلغم + کیستها +میگرن+ پارکینسون ( لرزشها) + کم خوردن گوشت + بیخوابی ها+ حالات عصبی + اعتیاد به تریاک + کاهش قندخون و….
🔶🔹راهکاربرای بی اشتهایی بلغمی
🔹تغذیه گرم دراولویت ویژه
ارده با شیره انگور
گوشت کبابی گرم
❗️بی اشتهایی درکودکان دموی مزاج یعنی بدو تولد تا سنین ۱۵ سالگی
🔶🔹علل و عواملش
🔹بیماریهای عفونی + نوشیدنی های شیرین مکرر+ سرخک + تنها غذا خوردن + گلودرد + تب ها + آبله مرغان + هله هوله خوری قرن ۲۱ + استمرارمشاجرات و استرسهای داخل خانه + رژیم غذایی یکنواخت بدون آهن مثل سیب زمینی تنها دادن به کودک + استامینوفن + داروی خواب آور+ انتی بیوتیک ها که بسیا متداول شده !! + دیدن رنگ سیاه و قرمزمستمرتوسط کودک + فست فودها + غذای چرب + شکلات تلخ خارجی توام با الکل
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹اشتها و علل کاهش آن 🔹در سنین چهارگانه مزاجها 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹پرسش و پاسخ 🔹استادفرزندمن ۸ سال
🔶🔹اشتها و علل کاهش آن
🔹در سنین چهارگانه مزاجها
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹در مطلب بالا
🔶🔹پای مرغ داروی ویژه اعصاب
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹اعصاب آرام را با تغذیه طبیعی پای مرغ خانگی و نگاه طب سنتی ایجاد کنیم
ایجاد آرامش اعصاب به روش تغذیه
🔹برای ازبین بردن ضعف مغز و اعصاب ، پای مرغ یک کیلو ( پوست زرد رنگ و ناخن آن کنده شوند ) و حدود ۲ ساعت داخل آب نمک کم غلظت گذاشته و سپس در دیگ مسی قرار داده و ۱۰۰ گرم ماش و ۲۰۰ گرم هویج با سبزی مورد علاقه افزوده و پخته شوند و سپس صاف کرده و روزی چند لیوان آب آن خورده و یا بعنوان یک وعده غذائی مصرف شود .
🔶🔹 *گوشت مرغ ماشینی و صنعتی : 🔹( مزاجش سرد و تر )
مصرفش باعث بلوغ زودرس ، فقدان ارزش غذایی ، بروزسرطان های سینه در بانوان و پروستات آقایان ، و بخاطر پرورشی بودن آن و نوع تغذیه ، برای انسان ۲۷ درصد چربی اشباع دارد و فوق العاده مضر می باشد ، به علل رشد در فضای بسته بدون نور آفتاب در انسان سبب بالا رفتن اسید لاکتیک و حالتهایی چون افسردگی، ترس،اضطراب و دیدن کابوس را موجب می شود.
🔶🔹پای مرغ محلی داروی ویژه :
🔹پای مرغ در قسمت پنجه را به ھمراه پیاز، سبزیجات معطر جوشانده تا کاملًا آب باقیمانده آن حالت ژلاتین شود.سپس آب آن را صاف کرده و مابقی محتوای ظرف را دور ریخته میشود.
🔹خواص: تامین کلسیم بدن + تقویت حافظه + آرام کردن اعصاب + کمک به درمان آرتروز کمک به درمان پوکی استخوان و غضروف سازی + زیاد کردن فسفر مغز بال و گردن مرغ برای خانمها به علل تولید کیستهای رحمی ممنوع پوست مرغ دارای آلودگیهای محیطی ودارای چربیهای اشباع شده که سبب بالارفتن کلسترول
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔶🔹شیر بادام
🔹و خواص آن برای تقویت استخوان
🔹و تقویت مغزو ضد آلزایمر
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹شیر بادام طرز تهیه و خواص شیر بادام:
تقویت مغزجلوگیری ازپوکی استخوان وآلزایمر
🔹 طرز تهیه شیر بادام:
♨️آب:۱لیوان
♨️مغزبادام:۱۲عدد
♨️عسل یاخرما:۱ق یا۲عدد
✍تمام مواد داخل مخلوط کن ۱۵دقیقه میکس وبعدمیل کنید
روش تهیه نوشیدنی های بی نظیر گیاهی+ خواص درمانی
شیر بادام پرچرب
🔶🔹مواد لازم:
🔹مغز بادام خام ۵۰ گرم,بادام هندی خام۱۰ عدد, عسل ۳قاشق غذا خوری, آب سرد ۳ لیوان
🔶🔹طرز تهیه:
🔹بادام را ۴ الی ۶ ساعت در آب ولرم بخیسانید تا پوست آن نرم شود سپس پوستش را جدا کنید و آن را به همراه بادام هندی, آب سرد و عسل در مخلوط کن بطور کامل مخلوط کنید ( ۲ تا ۵ دقیقه )تا مخلوط کاملا به صورت شیر در آید .البته الزامی نیست که بادام هندی را به همراه داشته باشد .
🔶🔹خواص :
🔹این نوشیدنی بسیار گوارا پر چرب و خوشمزه است و فواید فراوانی دارد. الکترولیتهای بدن را تنظیم میکند، تقریبا همه اسید آمینه ها مور نیاز را برای بدن فراهم می کند برای رشد و کودکان و نوجوانان بسیار مفید است و باعث لطافت پوست میشود و به آن نشاط و شادابی میبخشد. برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است. در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و می تواند جایگزینی برای مکملهای کلسیم غیر ضروری باشد
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹گوشت و ادرار و چربی
🔹و روغن شتر و خاصیت آنها
🔹بر مبنای طب سنتی
🔶🔹گوشت شتر:
🔹شتر چون حیوان سختکوشی است و در شرایط سخت آب و هوائی روزگار میگذراند و ساختار بدنی او با شرایط سخت آب و هوائی، تشنگی و … وفق پیدا نموده به همین جهت مصرف گوشت آن حسب رابط آکل (خورنده) و مأکول (خورده شده) روی انسان اثر مثبتی میگذارد و مایه سختکوشی و مقاومت جسم و روح انسان میگردد.
🔹گوشت شتر بالاخص برای افراد سرد مزاج مناسب است، پیچیدن پوست شتر به دور اندام سرد گرمابخش اندام است.
🔹از جمله منافع شتر ادرار شتر میباشد که برای بیماری آسم و برونشیت به صورت نوشیدنی مجرب است.
🔹چربی شتر و کوهان او از بهترین روغنها و چربیها جهت گرمابخشی اندام و رفع سردی آن است و رافع درد مفاصل است.
🔹در احادیث و روایات مکرر در خصوص خواص ادرار شتر تائید و تأکید گردیده تا بدان جا که امام کاظم (ع) در کتاب وسائل الشیعه جلد ۲۵ میفرماید: ادرار شتر بهتر از شیر آن است.
🔶🔹همچنین جناب مفضل از امام صادق (ع) برای درمان بیماری تنگی نفس خود از او پرسش میکند و امام (ع) در پاسخ به ایشان فرمود:
🔹ای مفضل برای این عارضه، ادرار شتر شیرده بخور.
🔹مفضل میگوید من از آن خوردم و خداوند بیماریام را زدود. (طب الائمه ص ۱۰۳)
🔹همچنین ترکیب دو واحد مغز شتر به همراه یک واحد از مغز گوسفند به صورت پخته شده یک قاشق در روز از داروهای مجرب جهت درمان کمبود پلاکت خون میباشد.
🔹مصرف زیاد گوشت شتر برای افراد گرمایی خوب نمیباشد واین افراد بهتر است گوشت شتر به اندازه وبهمراه خوراکی ها خنک مصرف نمایند.
🔹دوغ شتر دارای خواص بسیار خوب است وبرای استخوانسازی و دیابت مناسب.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹گوشت و ادرار و چربی 🔹و روغن شتر و خاصیت آنها 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹گوشت شتر: 🔹شتر چون حیوان سختکو
🔶🔹گوشت و ادرار و چربی
🔹و روغن شتر و خاصیت آنها
🔹بر مبنای طب سنتی
🔹در مطلب بالا
🔶🔹سویق عدس و راهکار تهیه آن
🔹و تعارضات
🔹در مصرف غیر متعارف عدس
🔶🔹سوال
🔹سویق عدس چند دقیقه رو حرارت تفت بدین کافیه؟متشکرم
🔶🔹 جواب
🔹۱:با سلام استاد تو این مطلب در مورد سویق نوشته نمیخواد پخته بشه حبوبات بصورت خام تفت داده شود اما شما فرمودین پخته وخشک سپس تفت داده شود کدوم بهتره ؟؟
۲- اگرپخته شده و خشک شود اب ذاتی آن که نیازاست بیرون ریخته ایم عقل میگه این خطااست و اما اگرهمانند آردی که برای حلواتفت میدهیم این عدس را تفت بدهیم و سویق کنیم این خاصیت ذاتی حفظ میشه
۳= سویق عدس زیادش تولید خلط سودا میکنه و بانوانی که بیش از حدخونریزی رحمی در یک مقطع دارند و یا عازم سفر زیارتی هستند برای قطع خونریزی مفید است و لیکن زیادش برای بانوان سردی رحم و تخمدان تولید میکنه
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹تغذیه سنگین
🔹و مضر برای غلطت خون
🔹و ضعف هاضمه شامل ماکارونی
🔹و لازانیا و پاستا
🔹#ماکارونی، #پاستا و #لازانیا ، غذای غلیظ محسوب می شوند و مصرف آنها برای افراد دچار #غلظت_خون، #چربی_خون و #ضعف_هضم، اصلا توصیه نمی شود.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔹گرانترین دزدی تاریخ
🔹دزدی که با سرقت یک گوشی، صاحب باارزشترین دارایی دنیا شد.