فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید
♦️ماجرای شهادت شهید آیت الله محمد باقر صدر به همراه خواهرش ...
🍃🌷
🎋#جهاد_تبیین
#جوانان_انقلابی
#شهدا_گاهی_نگاهی
@istadeh_tashahadat
🍃♦️امام خامنهای:
🔹در میان چهرههای برجستهی حوزههای علمیه در دهههای اخیر مرحوم آیتاللّه شهید سید محمد باقر صدر (قدّس الله روحه) یکی از ممتازترین و شگفتانگیزترین آنهاست.
🔹هر مجمع علمی حق دارد که به فرآوردهی انسانی بزرگی چون این عالم بزرگوار به خود ببالد. او بیشک یک نابغه و یک ستارهی درخشان بود. از جنبهی علمی، جامعیت و تحقیق و نوآوری و شجاعت علمی را یکجا دارا بود. در اصول، در فقه، در فلسفه و در هرآنچه به این دانشها ارتباط مییابد در زمرهی بنیانگذاران و صاحبان مکتب محسوب میشد.
استعداد خارقالعاده و پشتکار کمنظیر او از وی عامل ذوفنون و ژرفنگری پدید آورده بود که دید نافذ و ذهن جستجوگرش در آفاق علوم متداول حوزهها محصور نمانده و هرآنچه را که برای یک مرجع بزرگ دینی در دنیای متنوع امروز سزاوار است به حیطهی تحقیق و مطالعه کشیده بود و سخنی نو و فکری بکر و اثری ماندگار در آن میآفرید
۱۳۷۰/۱۰/۲۹
🍃🌷
🎋#جهاد_تبیین
#جوانان_انقلابی
#شهدا_گاهی_نگاهی
@istadeh_tashahadat
هدایت شده از کاروان عشق
💢 آیا #شرف_الشمس ساخت #بهائیت است⁉️
⚪ بررسی کتب #حدیثی و #روایات نشان میدهد حرز شرف الشمس (طراحی نقوشی بر روی سنگ #عقیق زرد #یمنی یا پارچه و کاغذی زرد رنگ رسم میشود) به اثبات نرسیده و ابهامات بسیاری دارد.
⚪ از منظر #روایی و #تاریخ حدیث، حداقل تا 7 قرن، از روایت منسوب به #امیرالمومنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود #شیعه ، مطلبی وجود ندارد. و ابهام اصلی همین است که تا قرنها، این روایت کجا بوده و ناگهان پیدا شده است؟!
🔵 اخیراً برخی کانالهای مجازی مدعی شدند که حرز شرف الشمس نشان متعلق به #بابیت و #بهاییت است. لذا در پاسخ به ایشان و کسانی که با این شبهه مواجه شدند میگوییم:
⚪ هرچند در انتساب حرز شرف الشمس به حضرت علی (علیه السلام) تردید هست، اما پیشینهی این حرز به قرن هفتم هجری برمیگردد و فرقهی بابیت و بهائیت در قرن سیزده هجری به وجود آمدهاند، لذا انتساب حرزی که پیش از پیدایش بابیت و بهائیت وجود داشته، به آنها، معقول نیست.
⚪ از طرفی دلایلی که برای انتساب این حرز به بابیت و بهائیت ارائه شده، سُست و بیپایه هست.
به طور مثال میگویند چون روز #نوزدهم_فروردین باید نوشته شود و عدد نوزده در بابیت و بهائیت مقدس است، پس این حرز ساخت بهائیت میباشد، حال آنکه از دیرباز نوزدهمین روز از ماه فروردین برای منجمان مسلمان اهمیت ویژهای داشته است. روزی که خورشید 19 درجه در برج حَمَل (فروردین) باشد و البته در ساعتهای خاصی در این روز، بهترین موقعیت خورشید در کهکشان در سال است. لذا در روایات نیز، شرفِ خورشید، در برج حَمَل دانسته شده است.[1]
⚪ یا میگویند ستارهی این حرز شباهت به ستارهی پنج پَر بابیت دارد؛ حال آنکه اگر شباهت ستارهی شرف الشمس را به ستارهی بابیت، دلیل بابی ساخت بودن این نقوش در نظر بگیریم، باید بپذیریم که نقوش ستارههای به کار برده شده در حرم معصومین (علیهم السلام) نیز ساخت و یا نشان #یهود و... است؛ ادعایی که هر عاقلی از پذیرش آن اِبا دارد!
⚪ از نگاه مراجع عظام شیعه نیز حرز شرفالشمس، بیاعتبار [2] محسوب گردیده و تنها از نگاه برخی و با حسن نظر،عمل به آن بیاشکال دانستهاند[3]
⚪ لذا به نظر میرسد که حتی اگر منبع و ریشهی #اسلامی شرف الشمس را رد کنیم، نهایتاً میتوان آن را طلسمی #غیراسلامی دانست. اما انتساب این حرز به بابیت و بهائیت یا حاصل بیدقتیها و یا توطئهی خود بهائیت میباشد.
🔵 در هر صورت، فرقهای که به هر بهانه قصد علنی کردن نام خود دارد، تا توجه همگان را نسبت به خود برانگیزد، از علنی کردن این ادعا در هر صورت سود خواهد برد.
📚پینوشت:
[1]. ر.ک: سجادی، فرهنگ معارف اسلامی، ج 2، ص 1053؛ علامه مجلسی، بحارالانوار، ج 54، ص 227.
[2]. استفتائات آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله سید علی سیستانی. [3]. آیت الله میرزا جواد تبریزی، صراط النجاة، ج 10، ص 426؛ استفتائات آیت الله صافی گلپایگانی و... .
@karevaneshgh
هدایت شده از کاروان عشق
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❅❁❅
🔴پناهیان: گوشت تلخ بودن امیرالمومنین(علیهالسلام) عبارت حسودان نسبت به امام علی(علیه السّلام) بود نه عبارت من
♦️پاسخ حجت الاسلام #پناهیان به #شبهاتی پیرامون صحبت های سحرگاهی:
تمامی عبارات بکار برده شده من از زبان حسودانی بود که طاقت عدالت امیرالمومنین(ع) را نداشتند
♦️تشکر میکنم از منتقدین مغرض که به من رحم کردند و از قسمتی از صحبت هایم که گفتم باید اینجا ولی خدا را کشت تقطیع نکردند
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
@karevaneshgh
هدایت شده از کاروان عشق
28.mp3
3.89M
🔰 #شرح و تفسیر ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 #دعای_روز_بیست_و_هشتم
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
@karevaneshgh
🔹سالروز عملیات کربلای ۹ در قصر شیرین توسط ارتش جمهور اسلامی ایران در ۲۰فروردین ۱۳۶۶
🔸عملیات کربلای ۹ درتاریخ ۲۰/۱/ ۱۳۶۶ با رمز یامهدی(عج) ادرکنی در جبهه غرب کشور طرح ریزی و اجرا شد.
🔹این عملیات به منظور عقب راندن دشمن از ارتفاعات قصر شیرین و کنترل منطقه به اجرا گذاشته شد
🔸ارتش جمهوری اسلامی ایران بعنوان نیروی عمل کننده توانست به اهداف مشخص شده در این عملیات دست پیدا کند، و ارتفاعات ۵۴۲ و ۴۰۰ و پاسگاه مرزی باباهادی در منطقه بیشگاه که مدت ۷ سال در تصرف ارتش متجاوز صدام بود، آزاد گردید.
🔹تعداد ۱۸۵۵ نفراز دشمن کشته ، زخمی و یا اسیر شدند .
🔸غنائم بدست آمده شامل: تعداد ی خمپاره انداز ، تیربار ، جنگ افزارهای انفرادی و مقادیری مهمات بود
🍃🌸
🎋#جهاد_تبیین
#جوانان_انقلابی
#شهدا_گاهی_نگاهی
@istadeh_tashahadat
🍃♦️۲۰ فروردین سالروز حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی T4 و شهادت جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی
♦️شهیدان مدافع حرم
♦️ حامد رضایی، از شهر تهران
♦️اکبر زوار جنتی، از شهر تبریز
♦️مهدی لطفی نیاسر، از شهر قم
♦️سید عمار موسوی ،از شهر اهواز
♦️مرتضی بصیری پور، از شهر بیرجند
♦️مهدی دهقان، از شهر کاشان
♦️حجت الله نوچمنی، از گلستان
🍃🌷
🎋#جهاد_تبیین
#جوانان_انقلابی
#شهدا_گاهی_نگاهی
@istadeh_tashahadat
🍃♦️شهید سید مرتضی آوینی:
دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح چه بسیارند اهل دین ...
♦️۲۰ فروردین سالروز شهادت مرتضی آوینی گرامیباد
🍃🌷
🎋#جهاد_تبیین
#جوانان_انقلابی
#شهدا_گاهی_نگاهی
@istadeh_tashahadat
🍃♦️۲۰ فروردین سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم مرتضی آوینی در سال ۱۳۷۲
🔹سید مرتضی آوینی در سال ۱۳۲۶ شمسی در شهرری، واقع در جنوب تهران، به دنیا آمد. پدرش مهندس معدن بود. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در شهرهای زنجان، کرمان و تهران سپری کرد و در سال ۱۳۴۴ دیپلم گرفت. همان سال وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد. رشته تحصیلی او معماری بود. هم درس میخواند و هم کار میکرد. در سال ۱۳۵۴ فوقلیسانس معماری گرفت.
🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی آوینی به فیلمسازی روی آورد. او به گروه تلویزیونی جهاد سازندگی رفت و شروع به ساخت فیلمهای مستند کرد.
🔹نخستین فیلم او درباره سیلی بود که در سال ۱۳۵۸ در خوزستان آمد.
فیلمهای مستند بعدی او یکی «شش روز در ترکمن صحرا» بود که درباره اقدامات ضد انقلاب در منطقه گنبد تهیه شد و دیگری «خان گزیدهها» بود که درباره خانهای منطقه فیروزآباد فارس ساخته شد.
🔹آوینی با شروع جنگ (۳۱ شهریور ۱۳۵۹) و محاصره بندر خرمشهر به این شهر رفت و با یاری همکارانش فیلم «فتح خون» را ساخت. سپس مجموعه «حقیقت» را برای شهر آبادان تهیه کرد.
🔹 مشهورترین کار آوینی ساخت مجموعه تلویزیونی «روایت فتح» بود که از سال ۱۳۶۴ از تلویزیون پخش شد. روایت فتح، از آنجا که چهره واقعی جبهههای جنگ را نشان میداد مورد توجه قرار گرفت. آوینی، متن این فیلمها را خودش مینوشت و گویندگی آن را نیز به عهده داشت.
🔹 او غیر از ساخت فیلمهای مستند، فعالیت چشمگیری نیز در مطبوعات داشت. مقالات او ابتدا در ماهنامه اعتصام چاپ شد و بعدها در ماهنامه جهاد. او از سال ۱۳۶۸ ش در ماهنامه سوره مقاله مینوشت. مدتی نیز سردبیر آن بود.
🔹مجموعه مطالبی که او در سوره چاپ کرد بیش از ۲۵۰۰ صفحه است. از کارهای دیگر او راهاندازی ماهنامه «ادبیات داستانی» و تأسیس «دفتر مطالعات دینی هنر» در حوزه هنری بود. آوینی در سال ۱۳۷۱ بار دیگر ساخت مجموعه تلویزیونی روایت فتح را آغاز کرد و راهی مناطق مختلف جنگی شد. او شنیده بود، دالانهایی در منطقه فکه پیدا شده که پیکر دهها رزمنده ایرانی در آنجا مدفون است.
♦️در ۲۰ فروردین ۱۳۷۲ او و همکارانش به آن منطقه رفتند. پای سید مرتضی آوینی روی یک مین خنثی نشده رفت. در اثر انفجار، یک پای او قطع شد و بر اثر شدت خونریزی در راه بیمارستان به شهادت رسید. مهندس سعید یزدانپرست نیز در این حادثه شهید شد. فیلمهای ساخته شده آوینی که از تلویزیون پخش شد ۲۵ مجموعه بود. نوشتههای او نیز تاکنون در دوازده جلد کتاب منتشر شده است.
🍃🌷
🎋#جهاد_تبیین
#جوانان_انقلابی
#شهدا_گاهی_نگاهی
@istadeh_tashahadat
🕊◍⃟♥️🕊
🌹در بیستم فروردین روز ملی فناوری هسته ای یاد شهدای گرانقدر هسته ای گرامیباد.
🕊شادی روح بلندشان صلوات
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
🎋#جهاد_تبیین
#جوانان_انقلابی
#شهدا_گاهی_نگاهی
@istadeh_tashahadat
هدایت شده از کاروان عشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزد این سی شبه یک کرببلایم ببرید
چند وقتی است که من منتظر این سفرم
#وداع_با_ماه_مبارک_رمضان🌙
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌺
#ماه_رمضان🌙
🍃🌹🔸ـــــــــــــــــــــــــ
@karevaneshgh