باسلام
به استحضارمی رسانداستادهدایی فقط به شکل پیامکی وفقط باشماره روابط عمومی اش ۰۹۱۹۸۶۸۷۵۴۰درخدمت سوالات،استخاره ،تعبیرخواب ومشاوره خواهی وراهنمایی خواهی مردم شریف است.
وقت ایشان بیش ازاین گنجایش نداشته وشرمنده مردم شریف هستیم.
لطفا ازطرق دیگروباشماره های دیگراستادتماس گرفته نشود.
@jafar1352hodaei
📍فروش ویژه در آستانه ماه رجب:
📚 #ادب_حضور (دفتر اول)
اسرار #ماه_رجب و مراقبات و مناسک آن
➕همراه با آداب اعتکاف
استاد محمدتقی فیاض بخش
👌 این کتاب ممتاز و منحصر بفرد است؛ زیرا استاد فیاضبخش در آن برخی ظرایف و لطایفی را گرد آوردهاند که خود مستقیماً و سینه به سینه از محضر اساتید اخلاق و سیر و سلوک، به ویژه مرحوم آیتالله سعادتپرور(ره) دریافت نمودهاند و لذا بسیاری مطالب آن در کتب مشابه ذکر نشده.
👈ادب حضور مجموعهای پنج جلدی است که به آداب و مراقبات مهمترین ایّام سال در نزد اهل معنا می پردازد؛ اوقاتی که در فرهنگ اهل بیت(ع)، فرصتی ویژه برای سیر و سلوک توحیدی معرفی شدهاند. این ایّام عبارتند از: سه ماه ارجمند رجب، شعبان و رمضان، اربعین موسوی (یعنی ماه ذیقعده و دهه اول ذیحجّه) و ایام سوگواری حسینی(ع) در محرم و صفر.
👈در این مجموعه، عصاره دستورات اخلاقی و عبادی و همچنین معارف توحیدی پیرامون این اوقات، بنا بر مکتب تربیتی علامه طباطبایی(ره) آمده.
☎️ (۰۲۱)۳۳۹۵۲۳۸۴
کانال استاد فیاض بخش
https://sapp.ir/fayyazbakhsh
عکس العمل شیخ انصاری در برابر توصیه متنفذین
مدتی مرحوم شیخ مرتضی انصاری به دزفول آمده بود و به امور شرعیه مردم رسیدگی می کرد. روزی دو نفر که باهم نزاعی داشتند خدمت شیخ رسیده درخواست کردند به مرافعه آنها خاتمه دهند.
شیخ فرمود: فردا برای حکم حاضر شوید.
شبانه یکی از شخصیتهای شهر به شیخ پیغام داد که چون یکی از این دو با او نسبت دارد استدعا دارد که از ایشان جانبداری کند.
شیخ از این پیغام به قدری ناراحت شد که شبانه قصد هجرت از وطن خود نموده چنین فرمود:
شهری که متنفذین آن در احکام شرعش مداخله می کنند توقف در آن جا صلاح نباشد.
منبع : بیدارگران اقالیم قبله، محمدرضا حکیمی، ص27
audio_2019-03-05_18-56-09.ogg
783.3K
تذکرات رجبیه ی علامه آیت الله حسن زاده ی آملی حفظه الله
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #کلیپ_تصویری #رجب
🎥 موضوع: اهمیت ماه رجب
⏱ زمان: 5 دقیقه
📥 حجم: 8 مگابایت
حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
✅پرسش:
آیا چهله زيارت عاشورا را بايد از اول ماه محرم شروع کرد تا اربعين تموم کرد يا هر زمان ميتوانيم چهله ي زيارت عاشورا بگيريم؟
🌺پاسخ:
در روایتی از حضرت امیرالمومنین علیه السلام آمده است: قلیل مدوم علیه خیر من کثیر ملول منه. کار خیری که بر آن مداومت شود و لو اینکه کوچک باشد بهتر است از کار خیری که زیاد و خسته کننده و ملال آور باشد.(1)
🍀 بنابراین بیشتر از اینکه تعداد زیاد یک ذکر و مقدار زیاد یک عبادت مد نظر باشد مداومت و نظم در انجام آن مورد نظر است تا برای انسان زدگی به وجود نیاورد.
🔺از طرف دیگر هم عدد چهل در آیات و روایات اسلامی دارای اثر و خاصیت خاصی معرفی شده است. از اینرو و به قصد عمل به این دو روایات مداومت بر یک عمل خیر حداقل تا چهل روز مطلوب است و دارای اثر خاصی است.
🌸چهله زیارت عاشورا یعنی خواندن چهل زیارت عاشورا در چهل روز پشت سر هم می تواند از هر روزی از روزهای سال آغاز شود. البته انجام آن در ایام عزای اباعبدالله اولویت و ثواب بیشتری دارد.
🖊همچنین در روایات روز چهارشنبه به عنوان یوم الشروع معرفی شده است. یعنی بهتر است کاری را که می خواهیم برای مدتی ادامه دهیم از روز چهارشنبه آغاز کنیم. این کار باعث میشود در اتمام آن موفق تر باشیم.
(1) نهج البلاغه صبحی صالح، ص 554.
🔸" حدیـــــثِ روز "....
امیرالمؤمنین عليه السلام:
صُحبَةُ الأَخيارِ تَكسِبُ الخَيرَ كَالرّيحِ إذا مَرَّت بِالطّيبِ حَمَلَت طيبا
همنشينى با نيكان، نيكى مى آورد، مثل باد كه چون بر بوى خوش بگذرد، با خود، بوى خوش مى آورد
📗نهج البلاغه از نامه ۳۱
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tareagheerfan.mp3
1.94M
✍روایتی عجیب برای خوانندگان قرآن
لحظه ای تفکر...........
حتما گوش بدین
سخنران حجت الاسلام سیدمهدی حسینی
#لقاء_الله
بسم الله الرحمن الرحیم
رساله لقاء الله یا سیر و سلوک(1) اثر ارزنده و شورانگیز حضرت آیت الله سندالتجرید و العرفان حاج میرزا جوادآقا ملکی تبریزی (وفات: 1343 ه.ق 1304 ه.ش) است.
این عارف بزرگ و حکیم فرزانه یکی از برجستگان و نخبگان عرصه عرفان نظری و عملی قرن اخیر است. ایشان در گسترش اخلاق و عرفان در میان اهل علم و ایمان، سهم به سزایی داشته اند و با نگارش سه کتاب مهم و سرنوشت ساز یعنی المراقبات، اسرارالصلاه و لقاءاللهگام مهمی در راستای تهذیب اخلاق مردمان برداشته اند. مؤلف با طرح و سبک ساده و روشن مطالب سیر و سلوک را بیان کرده اند چنانکه برای همگان قابل درک است و برای همین نیز از کتابهای ایشان استقبال کم نظیری به عمل آمده است. مؤلف از شاگردان معروف عارف نامی آخوند ملاحسینقلی همدانی و استاد امام خمینی است.(2) امام راحل برای این استاد بزرگوارش احترام و قدر و مقام خاص قائل بوده و در نوشته هایش از او با احترام یاد می کند و خواندن کتابهایش را توصیه می فرماید: از علمای معاصر، کتب شیخ جلیل القدر عارف بالله حاج میرزا جواد تبریزی (قدس سره) را مطالعه کن، شاید - ان شاء الله تعالی - از این تأبی(3) و تعسف(4) خارج شوی(5) و در بحث لقاءالله می فرماید: ... اگر کسی تفصیل بیشتری بخواهد به رساله لقاء الله مرحوم عارف بالله حاج میرزا جواد تبریزی (قدس سره) رجوع کند که اخبار در این باب را تا اندازه ای جمع کرده است.(6)
علامه سید محمد حسین طهرانی (رحمه الله) درباره کتاب لقاءالله می نویسد: حقاً از نفیس ترین کتب مدونه در عرفان و سلوک است،(7) کتاب لقاءالله ایشان آتشی مخصوص دارد و برای فتح باب سالکین الی الله، کلید و رمز موفقیت است.(8)
علامه حسن زاده آملی نیز می فرماید: ... تا شنیدم آن جناب را رساله ای در لقاءالله است برای تحصیل آن بسیار این در و آن در زدم تا به حکم این که عاقبت جوینده یابنده بود، آن را تحصیل کرده با شراشر جان و دلم آن را مطالعه کردم و در حد وسع خودم از او حظ و لذ برده ام.(9)
آیت الله میرزا خلیل کمره ای (رحمه الله) می فرماید: این کتاب لقاءالله که با حجم کوچک، بسیار بزرگ و سترگ و محتوی اعظم موضوعات و اهم مقاصد است که راه به خدا باشد، در نظر زمره ای از مخلصین خلص، برای ابرار به منزله جان است، مسحه ای از انوار الهی بر جبهه آن نمایان است....(10)
آیت الله فهری می فرماید: این کتاب لقاءالله، از آن رو که حقایق آن التقاطی نیست بلکه نویسنده اش خود، سالک این راه و اهل وجدان و در عین حال، فقیهی عالیقدر و متشرعی دور از تمایل به افراط و تفریط و ملتزم به صراط مستقیم اهل بیت (علیهم السلام) بوده و برای مبتدیان در سلوک آنقدر سودمند است که شاید تا مدت ها آنان را از استاد بی نیاز کند. این کتاب در تجزیه و تحلیل غامض ترین مسایل اسلامی که نوشته های بسیاری از مدعیان بی خبر بجز سرگردانی و یا احیاناً گمراهی و انحراف فکری، نتیجه ای دستگیر نمی شود، آنچنان ماهرانه و با بینش کامل و کافی از پیچ و خم های این گردنه صعب العبور، گذشته که برای سالک الی الله با کمال اطمینان خاطر، چراغ راه و نور تابان است.(11)
علامه طباطبایی (قدس سره) درباره کتاب المراقبات میرزا جوادآقا تبریزی، می فرماید: ... این کتاب دریایی است پر از مروارید که در پیمانه نگنجد و نویسنده آن بدون شک الگوی بلند مرتبه والا مقامی است که قدر و ارزشش با متر و مقیاس، اندازه نمی شود... در این کتاب، لطایف و تیزبینی هایی است که همیشه اهل ولایت الهی از آن مراقبت می کردند.(12)
حجت الاسلام دکتر هدایی تبریزی
🎵 #منبر_حرم 💠 حجت الاسلام و المسلمین #رفیعی 🔸 موضوع : تفسیر سوره انبیا (میزان) 📅8 خرداد 98
۱) انتخاب اسم لقاءالله برای این کتاب از آیت الله میرزا خلیل کمره ای است که از شاگردان برجسته مؤلف بوده است و گرنه خود مؤلف نامی بر آن ننهاده بود و در بعضی منابع و شرح حال ها از این کتاب به سیر و سلوک نام برده اند.
2) ر.ک: طبیب دلها (گفته ها و ناگفته ها درباره میرزا جوادآقا ملکی تبریزی).
3) سرپیچی و نافرمانی.
4) بد رفتاری و گمراهی.
5) سرالصلاه ص 68، چاپ اول.
6) چهل حدیث امام خمینی ص 453، حدیث 28.
7) توحید علمی و عینی ص 329.
8) الله شناسی 2/40.
9) طبیب دلها ص 175.
10) طبیب دلها ص 128.
11) طبیب دلها ص 123.
12) طبیب دلها ص 154 و 157.