فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرمانه
🔴 نهیب روحانی عراقی به فریبخوردگان و فتنهگران
@secret_file
خودتان مفسدان را آوردید و حالا علیه ایران و #قاسم_سلیمانی شعار میدهید؟!
#فتنه_امریکایی
🔰 متن حدیثی که حضرت آیتالله خامنهای پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه (۱۳۹۸/۰۹/۱۰) شرح و تفسیر کردند.
🔻 توصیه پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) خطاب به ابوذر
👈 بر دو نفر هم ریاست نکن!
🔹️ عَن اَبی ذَرٍّ اَنَّ النَّبیَّ (صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی اِنّی اَراکَ ضَعیفاً فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلی اِثنَینِ وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم.
(امالی شیخ طوسی، مجلس سیزدهم، ص۳۸۴)
🔹️ از ابوذر روایت است که پیغمبر (صلّیاللهعلیهوآله) فرمود ای ابوذر من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم؛ من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! هیچ مال یتیمی را هم شما به عهده نگیر.
#حدیث
کلیپ صوتی «جوان دیروز، جوان امروز، جوان فردا» - حسین یکتا.mp3
3.79M
📻 #پادکست
🔊 جواندیروز، جوانامروز، جوانفردا
🎙 به روایت حاج حسین یکتا
مهم ترین عامل لجاجت نوجوان و تقویت انگیزه او در رسیدن به خواسته غیر منطقی، این است که حق انتخاب را از او بگیرید.
پس در برابر خواسته های
غیرمنطقی نوجوان خود، بی درنگ «نه»نگویید.
بلکه با سردی بگویید؛ نظری ندارید و او خود باید انتخاب کند.
او بی درنگ می فهمد که با این خواسته اش موافق نیستید؛ ولی چون با صراحت مخالفت نکردید و حق انتخاب را به او دادید، به احتمال فراوان، همان چیزی را بر می گزیند که شما خواسته اید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه باید درباره آنفولانزا و راههای مقابله با آن بدانیم
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅پرسش:
برای از بين بردن کم طاقتي و بيشتر شدن صبر چه کار کنيم؟
🌺پاسخ:
براي تقويت صبر و بردباري به نكات زير توجه كنيد:
- 📌يکي از عوامل مهم در افزايش توان بردباري و يکي از مهارتهاي لازم براي مقابله با فشارهاي رواني، شناخت واقعيت هاي موجود درباره ي سختي هاي زندگي در دنيا است.
☘️بايد بپذيريم که دنيا محل مشکلات و حوادث است. اين پذيرش و اين ديد به دنيا، انتظارات ما را تنظيم مي کند. چرا که اگر دنيا را محلي براي رسيدن به خواسته هايمان بپنداريم، در صورت نرسيدن به آن کنترل خود را از دست مي دهيم و به عصبانيت و خشم خود را پيوند مي زنيم. بنابراين در ابتدا لازم است که شکل واقعي دنيا را بپذيريم.
🔹 يکي از کليدهاي اصلي رضايت از زندگي و توان افزائي و صبر در اين نگرش نهفته است. توجه به اين که دنيا خواستگاه مشکلات است، انسان را از جهت رواني آماده و صبر را در آدمي نهادينه مي سازد.
- 📌آنچه آن را تحمل ناپذير و بسيار تلخ جلوه مي دهد، تصورات و انتظاراتي است که از دنيا و زندگي داريم و اکنون آنها را بر آورده شده نمي بينيد و به همين جهت ناراضي و کم صبر مي شويم.
👈از حساسيت بيش از حد در هر زمينه بپرهيزيد. خود را براي دريافت رفتارهاى نابجا و خلاف انتظار آماده سازيد، هميشه فضاى ذهنى و روانى خود را براى شنيدن و دريافت رفتارهاى نابجا و خلاف انتظار آماده سازيد. به اين معنا که 👈🏽همواره در هر مسالهاى، ابتدا از ديگران انتظار بدترين برخورد را داشته باشيد و خود را براى تحمل آن آماده کنيد.
🌸اين مساله باعث مىشود برخوردهاى بهتر از مورد انتظار در شما ايجاد خشنودى نمايد. در حالى که اگر هميشه انتظار برخورد خوب داشته باشيد، چه بسا نتيجه عکس خواهيد گرفت.
- 📌تفريحات سالم داشته باشيد، از تفريحات سالم و تقويت کننده اراده؛ مانند کوهنوردى، شنا، دو ، صحرانوردي و پيادهروى و گردش در طبيعت و... نيز استفاده کنيد.
- 📌با افراد صبور دوست شويد، بيشتر با افراد خوش خلق و صبور معاشرت کنيد، دوستي ها سبب انتقال روحيات و خلقيات مي شود.
- 📌توجه به پايان پذيري و محدود بودن دنيا توان انسان را در مشکلات افزايش مي دهد. چرا که اين نگرش عاملي مي شود تا مشکلات را هميشگي نپندارد، و اين باور فرد را با انگيزه مي سازد که با صبر و اميد در زندگي حرکت کند.
🍃سختي هاي دنيا اگر چه محدود هستند، اما در ضمن هميشگي و در طول حيات در دنيا نيز نيستند. آري در دل اين مشکلات آسايش نيز نهفته است.
🔸بنابراين يکي از عوامل ديگر که از واقعيات دنيا است، پايان پذيري بودن مشکلات آن است، توجه به اين واقعيت براي افزايش صبر بسيار موثر است، و خوش بيني راه نسبت به آينده در دل انسان ايجاد مي کند.
- 📌هر موقعيت ناخوشايندي، توسط انسان، ارزيابي مي گردد. اين ارزيابي ها تأثير مستقيمي برفشار رواني حاصل از موقعيت دارد. اگر موقعيت ناخوشايند را مثبت بنگريم و يا داراي بار مثبت بدانيم، قابل تحمل خواهد بود. اما اگر آن را منفي ارزيابي کنيم، از کنترل ما خارج و غير تحمل مي گردد.
🌺در حقيقت، ما آن گونه که حوادث را تفسير مي کنيم، به آن واکنش نشان مي دهيم. به بيان ديگر، 👈حوادث، تعيين کننده نيستند؛ بلکه تفسير ما از موقعيت ناخوشايند است که در کاهش يا افزايش تنيدگي و فشار رواني، تعيين کننده است.
🔹بنابراين، ما به وسيله ي تفسيرهايمان مي توانيم موقعيت هاي ناخوشايند را کنترل و مديريت کنيم، و توان خود را بالاببريم..
✍️ ما بايد تفسير مناسبي از مسائل در زندگي داشته باشيم. چرا که مشکلات بر اساس علم و حکمت خداوند شکل مي گيرد و از آن جا که خداوند خير است و رشد و کمال بندگان را مي خواهد عموماً اين مشکلات در اين جهت هستند.
REC0003.MP3
10.56M
سلسله کلاس های در س اخلاق
اصول و رموز نیل به کمال آدمی
کم حجم
حجت الاسلام دکتر هدایی
جلسه ۱۳۰
اصل سیزدهم پاسبانی قلب
قم مقدسه-پردیسان
مسجدامام حسن مجتبی ع
چهارشنبه مورخه ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
عنوان
قلب غافل (۳)
جلسه سوم
REC0004.MP3
6.81M
معارف مهدوی
سخنرانی های دعای ندبه
حجت الاسلام دکتر هدایی
کم حجم
قم مقدسه-پردیسان
مسجدامام حسین ع
جمعه مورخه ۱۳۹۸/۰۸/۲۴
عنوان
شرح حدیث سلمان در احوالات آخرالزمان(۴)
جلسه چهارم
REC0005.MP3
8.38M
معارف مهدوی
سخنرانی های دعای ندبه
حجت الاسلام دکتر هدایی
کم حجم
قم مقدسه شهرک مهدیه طلاب
مسجدامیرالمومنین ع
جمعه
مورخه ۱۳۹۸/۰۸/۲۴
عنوان
تشکیل مدینه فاضله مهدوی با وحدت