#نبی_اکرم #علم
💠 معنای اُمّی بودن پیامبر
🔻چرا به رسول اکرم صلی الله علیه و آله «اُمّی» میگویند؟ شايد يک بخش از معناي اُمّي اين باشد که پیامبر اکرم سر سفره داشته هاي نظري و توهمي و تخيلي قدما نمينشيند، بلکه مستقيم حقیقت را از طریق وحی دريافت ميکند. یک بار دیگر لازم است از دید قرآن، علوم بازخوانی شود. وببینیم قرآن به چه چیزی علم می گوید؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
#زیارت
💠 طلب حاجت از اهل بیت علیهم السلام
🔻 اگر برای زیارت به محضر امام رضا عليه السلام يا هر کدام از ائمه برويم و تمام همّمان مسائل دنيايي باشد، ما کوچک خواهيم بود. اينکه انسان ريز قضاياي خود را هم از آنها بخواهد طوري نيست اما بايد يادش باشد که انسان است و خدا مقاصدي بزرگتر را برايش تعريف کرده است و ولايت اهل بيت او را در يک مدار تکاملي ميپسندد. نبايد به کم قانع باشد. نبايد تمام مقصدش را دنيايي تعريف کند. ولي انسان بالاخره دارد زندگي ميکند، مشکلات مادياش را هم از آنها بخواهد، طوري نيست.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
✅ أَلْعَبْدُ حُرٌّ ما قَنَع َ، أَلْحُرُّ عَبْدٌ ماطَمَعَ !
بنده اگر قناعت كند آزاد است، آزاد اگر طمع داشته باشد برده!
( متن عربی روایت را بخوانید و از زیبایی کلام لذت ببرید )
📕 غررالحكم / جلد 1 / صفحه ی 113
Ghadir1397-A096.mp3
4.37M
#قطره_ای_از_دریا شماره 4
در ذکر فضائل مولانا امیرالمومنین علی علیه السلام..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاخره خدایا ..
ما هم بندتیم
دوست داریم بفهمیم ...
•وضعیتسفید
+حرفزدنباخداهنرمیخواد؛
#امیر_ڪلام
وَ لَا كَنْزَ أَغْنَى مِنَ الْقَنَاعَةِ
و
هيچ گنجى،
بی نياز كننده تر از قناعت نیست.
📗— #نهج_البلاغه #حکمت371 —📖
🔔فضایل مولا از زبان قران
🌿🌸🌿
🌸🌿
🌿
☘الْحُجَّةُ الْبالِغَةُ
💜خدای تعالی در آیه قرآن فرموده:
و علی حجت بالغه الهی است.
🔹 پیامبر اکرمصلی الله علیه وآله در حالی که فضایل و مناقب امیرالمؤمنینعلیه السلام را بیان میفرمود، به یکباره عباس عموی آن حضرت از جا برخاست و بین دو چشم علی را بوسید و گفت: به خدا قسم که تو حجت بالغه خدایی، برای هر کسی که به خدا و روز قیامت ایمان داشته باشد.
💚در یکی از زیارات مطلقه امیرالمؤمنینعلیه السلام آمده است:
«سلام بر تو که حجت بالغه الهی هستی».
📚 بحارالانوار، ج 97، ص 28
625.mp3
1.48M
#سوال
📝آیا غير مسلمانان هم به بهشت مي روند؟ يا تنها مسلمانان و شيعيان مي روند از این موهبت برخوردار می گردند؟
#استادمحمدی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا نذر کردن درسته و سنديت ديني داره؟
✍️پاسخ:
✅نذر یک امر مستحب است که در قرآن کریم به آن تصریح شده و نذر برخی از بزرگان مثل مادر حضرت مریم و نذر های دیگر نقل شده است و امر می فرماید که اگر نذرکردید به آن پایبند باشید و احکام نذر بیان شده است چطور ممکن است کسی بگوید نذر کردن مکروه است؟
نذر می تواند مادی باشد مثل این که بگوئی برای خداهست برای من که اگر فلان حاجتم بر آورده شد ده فقیر را طعام بدهم یا غذا بدهم یا به فلان امام زاده یا حرم یا مسجد کمک کنم
می تواند معنوی باشد مثلا برای خداهست بر عهده من که اگر فلان حاجت من بر آورده شد اینقدر صلوات به نیت چهارده معصوم بفرستم هدیه به چهارده معصوم
🔴خدای بچّهها بیدار است
💠 وقتی #چمران یتیمخانهای در لبنان دایر کرد به خانمش میگوید از این به بعد غذایی را میخوریم که این #یتیمها میخورند. همسر لبنانی شهید چمران تعریف میکند یک روز مادرم غذای گرم و لذیذی را برای من و مصطفی پخته بود. مصطفی آن شب دیر وقت به خانه آمد. وقتی به او گفتم بیا این غذا را بخور، همین که خواست بخورد از من پرسید آیا بچهها هم از همین غذا خوردند؟ گفتم نه بچهها غذای یتیمخانه را خوردند و این غذا را مادرم برای شما پخته، چمران با تمام گرسنگی و ولعی که برای خوردن غذا داشت، این غذا را کنار گذاشت و گفت ما قرار گذاشتیم فقط غذایی را بخوریم که بچّهها بخورند. به او گفتم حالا که بچّهها خوابند و شما هم که همیشه رعایت میکنید این دفعه این غذا را بخورید. دیدم چمران شروع کرد اشک ریختن و گفت بچّهها خوابند، خدای بچهها که بیدار است.
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا حقيقت داره کسي رو که شب جمعه خاک کنند سوال و جواب شب اول قبر نداره؟
✍️پاسخ:
شب و روز جمعه در بین ایام هفته از یک امتیاز و شرافت خاصی برخوردار است که یکی از آنها این است که اگر انسان مؤمنی در این وقت از دنیا رفت به برکت و شرافت آن برخی از مشکلات و حوادث عالم قبر و برزخ از او برداشته می شود.
از پیامبر اکرم (ص) روایت شده است که جمعه سرور ایام است و خداوند در آن حسنات را مضاعف و گناهان و معاصی را محو می کند، درجات مؤمنان را بالا می برد، دعاها را مستجاب می کند، حوایج را بر می آورد و ...[1] در این باره روایاتی در منابع دینی آمده است که به عنوان نمونه به چند مورد اشاره می شود:
وَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص مَنْ مَاتَ یَوْمَ الْجُمُعَةِ أَوْ لَیْلَةَ الْجُمُعَةِ رَفَعَ اللَّهُ عَنْهُ عَذَابَ الْقَبْرِ.
پیامبر اکرم (ص) فرمود: کسی که در شب یا روز جمعه بمیرد، عذاب قبر از او برداشته می شود.[2]
همین طور از امام صادق (ع) روایت شده است:
قَالَ الصَّادِقُ ع مَنْ مَاتَ مَا بَیْنَ زَوَالِ الشَّمْسِ مِنْ یَوْمِ الْخَمِیسِ إِلَى زَوَالِ الشَّمْسِ مِنْ یَوْمِ الْجُمُعَةِ أَمِنَ مِنْ ضَغْطَةِ الْقَبْرِ.
کسی که بین ظهر روز پنج شنبه تا روز جمعه از دنیا برود، از فشار قبر در امان خواهد بود.[3] به همین مضمون نیز روایاتی وارد شده است؛
وَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ ع...وَ مَنْ مَاتَ یَوْمَ الْجُمُعَةِ کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بَرَاءَةً مِنْ عَذَابِ الْقَبْرِ وَ مَنْ مَاتَ یَوْمَ الْجُمُعَةِ أُعْتِقَ مِنَ النَّارِ.
کسی که در روز جمعه از دنیا برود عذاب قبر از او برداشته و از عذاب جهنم آزاد می شود.[4]
با وجود این روایات؛ به جهات مختلف نمیتوان این روایات را به صورت کلی پذیرفت، بلکه باید آنها را مشروط به وجود شرایط مختلف کرد؛ زیرا اصل و قوام امور بر اعمال و اعتقادات انسانها پیریزی شده است و اگر امور دیگری دخیل میباشند؛
بر اساس این اصل هستند. مرگ در زمانی مشخص، یک امر اختیاری برای انسان نیست و انسان در آن نقشی ندارد؛ حال چگونه میتوان پذیرفت که امری غیر اختیاری چنین ثمراتی برای انسان داشته باشد. علاوه بر این؛ بسیاری از انسانهای فاسد و فاسق در شب و روز جمعه مردهاند؛ حال چگونه میتوان تنها به جهت مرگ در این زمان خاص، امتیازات مطرح شده در روایات را برای آنان نیز عمومیت داد.
حال که مشخص شد منظور از این روایات، مطلق انسانها نیستند؛ باید به دنبال مراد این دسته از احادیث باشیم.
امام باقر(ع) میفرماید: «شخصی که در روز جمعه بمیرد، در حالیکه به حق ما اهل بیت آگاه باشد؛ خداوند او را از آتش جهنم رهایی میبخشد و او را از عذاب دور میکند».[5] این روایت که برخی آنرا از امام صادق(ع) نیز نقل کردهاند[6] نشان میدهد که مرگ در این زمان، تنها کمککننده میباشد.
اگر انسان در زندگی خود راه درست را پیموده باشد و در عین حال خطاهای اندکی از او سر زده باشد، مردن در این ایام به او کمک خواهد کرد. طبیعی است که برخی ایام دارای شرایطی هستند که خداوند آنها را مبارک گردانیده و در آن زمانها رحمت الهی، شامل افراد بیشتری میشود؛ لذا پیامبر اسلام(ص) فرمود: «براى پروردگار شما در دوران عمرتان، نسیمهاى رحمتى است ...».[7]
[1] الکافی، ج 3، ص 414،
[2]منلایحضرهالفقیه، ج 1، ص 138، ح 371
[3] همان، ح 372،
[4] همان، ح 373.
[5]. کافی، ج 3، ص 415.
[6]. الاختصاص، ص 130.
[7]. کشف الأسرار، ج 8، ص 116،
#ازدواج
⚠️ شهوات و عشقهای بیمبنا، ماندگار نیست❌
💠 رهبرانقلاب:
#محبت ها و #عشق هایی که بر اساس مبانیِ انسانی نیست و از روی مسائل ظاهری و #شهوات زودگذر است، اینها خیلی پایه و بنیادی ندارد.
اما محبتی که بر اساس آن اصل انسانی است که خدای متعال آن را قرار داده، بخصوص با شرایط ازدواج اسلامی، این محبت روز به روز بیشتر میشود. ١٣٨٠/٠١/٠٢
Panahian-Clip-KoodakZibayeDaroon-64k.mp3
2.25M
🎵مراقب کودک زیبای درونت باش!
🔻بیایید کودکی خودمان را حفظ کنیم ..
5acc86c038239423a6c7944d_6564056900799874179.mp3
9.05M
🎧 روضه امروز: حضرت رقیه(س)
هر روز زیارت عاشورا بخونیم و روضه گوش کنیم.
امام زمان:
یا جدّاه، هر صبح و شام بر مصائب تو گریه می کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه شیخ جعفر آقا مجتهدی رحمت الله علیه به استاد فاطمی نیا در رابطه با حضرت معصومه سلام الله علیها
باسلام
به استحضارمی رساند،استادهدایی تبریزی ،علاوه برایتادرپیام رسان تلگرام طلایی واینستاگرام نیز فعالیت دارندومطالب سه کانال(تلگرام_اینستاگرام_ایتا) متفاوت است واستادهرروز دریک کانال فعالیت دارند (البته سخنرانی های ایشان فقط در تلگرام طلایی بارگذاری می شود به دلیل کثرت مخاطبان این کانال نسبت به اینستاگرام وایتا).
علاقه مندان می توانندازمطالب استاد دراینستاگرام وتلگرام طلایی نیز بهره مندشوند.
آدرس چنین است :
ایتا:
Eitaa.com/jafar1352hodaei
اینستاگرام :
Https://WWW.instagram.com/jafar1352hodaei
تلگرام طلایی :
@jafar1352hodaei
توجه داشته باشیدکه آدرس کانال
چه درتلگرام طلایی
وچه دراینستاگرام
وچه درایتا
یک چیز بوده وهرسه یک آدرس باحروف وکلمات یکسان است.
باتشکر.موفق باشید.آمین
@jafar1352hodaei
@jafar1352hodaei
باسلام
به استحضارمی رسانداستادهدایی فقط به شکل پیامکی وفقط باشماره روابط عمومی اش ۰۹۱۹۸۶۸۷۵۴۰درخدمت سوالات،استخاره ،تعبیرخواب ومشاوره خواهی وراهنمایی خواهی مردم شریف است.
وقت ایشان بیش ازاین گنجایش نداشته وشرمنده مردم شریف هستیم.
لطفا ازطرق دیگروباشماره های دیگراستادتماس گرفته نشود.
@jafar1352hodaei
چگونه از #خشم خود استفاده کنیم؟
وقتی بچه بودیم به ما نیاموختند که چگونه با خشم به عنوان واقعیتی از زندگی برخورد کنیم. ما را وادار کرده بودند که وقتی خشمگین می شویم، احساس گناه بکنیم و وقتی ابراز خشم می کنیم، خودمان را گناهکار بحساب آوریم. این عقیده را در ذهنمان جا داده بودند که خشمگین بودن یعنی بد بودن . در واقع خشم تنها یک گناه نبود بلکه جنایت هم بحساب می آمد.
ما سعی می کنیم در رفتار با کودکان خود بردباری بخرج بدهیم؛ در واقع، آن قدر بردباری و احساس می کنیم داریم منفجر می شویم. می ترسیم که خشممان آسیبی به فرزندانمان برساند
به همین خاطر، همان گونه که يك غواص نفسش را در آب حبس می کند خشممان را در درون خود حبس می کنیم. با وجود این، در هر کدام از آن دو نمونه بردباری و یاخشم انجام این کار حد و اندازه ای دارد.
شاید در باطنمان از آن آگاه باشیم ولی نتوانیم از بروز آن جلوگیری کنیم خشم در زمانهای متوالی و موقعیتهای قابل پیش بینی طغیان می کند، با وجود این، همیشه ناگهانی و غیر منتظره به نظر می رسد. اگرچه ممکن است زمان خشم طولانی نباشد، اما خشم در آن لحظه، همیشگی و فناناپذیر به نظر می آید.
وقتی از کوره در می رویم و خلق و خوی معمولی خود را از دست می دهیم، طوری عمل می کنیم که گویی سلامت فکری خود را از دست داده ایم. به فرزندان خود چیزی می گوییم و یا طوری با آنها برخورد می کنیم که وقتی بخواهیم همان رفتار را در برابر دشمنان در پیش بگیریم، ابتدا تردید می کنیم. به آنها فحش می دهیم، بر سرشان داد می کشیم و آنها را مورد حمله قرار می دهیم و وقتی جارو جنجال به پایان می رسد، احساس گناه می کنیم و به طور جدی تصمیم می گیریم که هرگز این کار را تکرار نکنیم.
اما چیزی نمی گذرد که خشم دوباره ظاهر می شود و مقاصد و نیات نيك مارا بی اثر می سازد. و بار دیگر، به آنها که زندگی و دارایی مان را صرف آسایش و سعادتشان کرده ایم، وحشیانه حمله ور می شویم. تصمیمهایی که ما می گیریم تا دوباره خشمگین نشویم، نه تنها پوچ هستند بلکه از آن هم بدتر، آتش خشم را بیشتر دامن می زنند.
خشم، همچون يك گردباد، واقعیتی از زندگی است که وجود آن را باید پذیرفت و آنگاه برای مقابله با آن آماده شد. خانه صلح آمیز و بدون جنگ، همچون دنیای بی جنگ مورد امید، از این طریق حاصل نمی شود که تغییری ناگهانی در ماهیت بشر فراهم اید و دنیا گلستان شود. برای ایجاد صلح و آرامش در خانه می بایست از يك سری روشها و روندهای حساب شده استفاده کرد و بدین ترتیب تنشها را پیش از آنکه به انفجار ختم شوند، کاهش داد.
در تربیت کودك، خشم والدین هم سهمی برای خودش دارد. در واقع، اگر والدین نتوانند در لحظاتی معین خشمگین بشوند، نشان خواهند داد که نسبت به کودکشان بی تفاوت هستند. بروز ندادن خشم از طرف والدین خوبی آنها را ثابت نمی کند. روی هم رفته، والدینی که نسبت به فرزندانشان بی تفاوت نیستند ، نمی توانند از خشم پرهیز کنند.
کودکان نمی توانند در برابر طغیانهای خشم که همراه با بی حرمتی است بی تفاوت باشند و آن را تحمل کنند اما می توانند خشمی را که می گوید : “ صبر من هم اندازه ای دارد “ تحمل و درک کنند.
«برگرفته از کتاب رابطه بین والدین و کودکان نوشته دکتر هایم جی گینات »
«راه درمان و رفع اختلافات و ایجاد برکت و نزول خیرات در خانه˝
💟 امام صادق (عليه السلام) :
☘️ خانه اى كه در آن قرآن خوانده نمى شود و از خدا ياد نمى گردد، سه گرفتاری در آن خانه بوجود می آید :
1️⃣ بركتش كم شده،
2️⃣ فرشتگان آن را ترك مى كنند
3️⃣ و شياطين در آن حضور مى يابند.(مجادلات و اختلافها را شیاطین در خانه ها ایجاد میکنند)
📚اصول كافى، ج ۲، ص ۴۹۹، ح۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تصویری🎥
🔺ویژگی های عجیب زنان که خودشان از آنها خبر ندارند!
#استاد_پناهیان
📚 تازههای نشر
•┈┈••✾••┈┈•
📗 کتاب ارزشمند «سَلُونِی قَبْلَ أَن ْتَفْقِدُونِی، تحریر نهج البلاغه» به قلم آیت الله العظمی جوادی آملی، به زیور طبع آراسته شد
http://hawzahnews.com/detail/News/499602
📗کتاب هستی شناسی ایمان؛ کاوشی در رابطه ایمان به همت مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران منتشر شد
http://hawzahnews.com/detail/News/502112
📱عرضه ۱۰ عنوان کتاب صوتی جدید از انتشارات سوره مهر
http://hawzahnews.com/detail/News/499276
📱 نرم افزار ماهنامه مبلغان ۵ تهیه و عرضه شد
http://hawzahnews.com/detail/News/499471
📱 نرم افزار تلفن همراه «صهبای حج» آماده و رونمایی شد
http://hawzahnews.com/detail/News/499599
📗کتاب «وحیانیّت الفاظ قرآن کریم» نوشته لطفالله خراسانی، منتشر شد
http://hawzahnews.com/detail/News/502047
📗 نگاهی به کتاب «محبت افراطی»
http://hawzahnews.com/detail/News/502051
📗 «مشق معنی بیدل» کتاب شد
http://hawzahnews.com/detail/News/502102
📗 مجموعه مقالات دومین همایش ملی فقه و هنر، کتاب شد
http://hawzahnews.com/detail/News/502070
📗 برای زِین اَب؛ روایت زندگی شهید بلباسی منتشر شد
http://hawzahnews.com/detail/News/501902
📗 معرفی و بررسی کتاب «شیخ مفید»
http://hawzahnews.com/detail/News/502046
📗 کتاب «تاریخ کتابت قرآن و قرائات (تاریخ قرآن)» منتشر شد
http://hawzahnews.com/detail/News/502053
📗 بازی عوض شد؛ اثر نویسنده برگزیده جشنواره داستان انقلاب
http://hawzahnews.com/detail/News/501900
📗 انتشار جلد اول مجموعه داستانی نیکو و نیکان ویژه کودک و نوجوان
http://hawzahnews.com/detail/News/502000
📗 ۲۰۰ داستان دینی برای کودکان تازهترین اثر غلامرضا حیدری ابهری
http://hawzahnews.com/detail/News/499672
📗 تاتیک مسیحی؛ کتاب داستانی با محوریت شهدای مسیحی، منتشر شد
http://hawzahnews.com/detail/News/499625
📗 کتاب «نظریه اسلامی رشد انسان» رونمایی شد
http://hawzahnews.com/detail/News/501945
📗 کتابستان معرفت رمان «گمشده در غبار» را منتشر کرد
http://hawzahnews.com/detail/News/499487
📗«زیباترین روزهای زندگی» روایتی از روزهای مقاومت خرمشهر
http://hawzahnews.com/detail/News/499484
📗انتشار «شین طوفان» دومین کتاب از شهدای دلیر لشکر زینبیون
http://hawzahnews.com/detail/News/499482
•┈┈••✾••┈┈•
📲 آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در کانال رسمی خبرگزاری حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅سخنرانی تصویری
✅ "حاج آقا عالی"
🔰صفات #شیعه 🔰
#استاد_عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا قيامت در همين دنيا که در آن زندگي ميکنيم برقرار ميشود؟ یا جهان ديگري بوجود مي آيد؟
✍️پاسخ:
✅ از ظاهر بعضي از آيات شريفه قرآن کريم و رواياتي که در ذيل آنها بيان شده اند، استفاده مي شود که محل حشر انسانها زمين است نه جاي ديگر.
يکي از آياتي که مي توان گفت، نسبتاً اين مسأله را واضح کرده است آيه (48) سوره ابراهيم است که اوصاف زمين و آسمان را در آستانه قيامت بيان مي کند و مي فرمايد: «در آن روز (روز قيامت) زمين و آسمان، به زمين و آسمان ديگر تبديل مي شوند.»
ابن عباس مي گويد: «در زمين و آسمان کم و زيادي پديد مي آيد، پستي و بلندي هاي زمين، درختان و... نابود مي شوند و زمين امتداد پيدا کرده وسيعتر مي شود، زميني به وجود مي آيد که خوني در آن ريخته نشده باشد و گناهي بر روي آن صورت نگرفته باشد؛ خورشيد، ماه و ستارگان آسمانها نيز از بين مي روند.»
ديدگاه مرحوم علامه طباطبايي(ره)
مرحوم علامه طباطبايي (ره) روايتي را از کتاب درالمنثور سيوطي نقل مي کند که شفافتر از روايات گذشته است و آن اينست که رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله ـ فرمود: «زمين در روز قيامت مثل چرم دباغي شده کشيده مي شود، آنگاه هر انسان فقط به اندازه جاي دو پاي خود جا دارد.»
در قيامت و بهشت و جهنم از زمان به مفهوم فعلي آن که از حرکت زمين به دور خورشيد و طلوع و غروب آفتاب، و گذر روز، ماه و سال تشکيل ميشود ،خبري نيست چون با آمدن قيامت نظام کيهاني برچيده ميشود و در قيامت نظام جديد و عالم جديد به وجود ميآيد.
#مقاله
💠 سوگند بيجا💠
📚 برگرفته از کتاب تفسیر حکیم، نوشته استاد حسین انصاریان
👈 و خداوند را در معرض سوگندهاى خود قرار ندهيد به اين كه سوگند بخوريد كه نيكى نكنيد و تقوا را رعايت ننمائيد و ميان مردم آشتى برقرار نكنيد، [خدا رضايت ندارد كه نامش وسيله امتناع از امورى شود كه خود به انجام آنها فرمان داده است ] خدا نسبت به همه نيات و گفته هاى شما شنوا و داناست.
👈 خدا شما را به خاطر سوگندهاى لغوتان كه جدى و حقيقى نيست مؤاخذه نمى كند، ولى شما را به سبب آنچه در دل هايتان از سوگند جدى مرتكب شده ايد كيفر مى دهد، و خدا بسيار آمرزنده و بردبار است. براى كسانى كه سوگند ياد مى كنند كه از آميزش با زنانشان خوددارى كنند شرعا چهار ماه مهلت امتناع دارند، چنانچه به آنچه مقتضاى زناشوئى است بازگردند گناهى بر سوگندشان نيست و خدا بسيار آمرزنده و مهربان است.
👈 از سياق اين سه آيه شريفه استفاده مى شود كه هر سه آيه در رابطه با زن و شوهر است، شوهرى كه بخاطر كم ظرفيتى، و خشمگين شدن در برابر مسئله اى ناچيز سوگند مى خورد كه از نيكى به زن و رعايت تقواى الهى در حق او و برقرارى صلح ميان مردم خوددارى كند، و نيز سوگند مى خورد كه تا هر مدتى بخواهد از انجام حق زناشوئى نسبت به همسرش امتناع ورزد تا او را به صورتى غير عادلانه در فشار روحى قرار دهد
♦️ دحوالارض♦️
در روایات زیادی آمده است: در بیست و پنجم ذي العقده کعبه نصب گردیده، زمین گسترده شده، آدم به زمین آمده، حضرت خليل و عیسی(ع) متولد شدند و رحمت الهی پراکنده شده است.
از امیرمؤمنان علی روایت شده است که فرمودند:
«اولین رحمتی که از اسمان به زمین نازل شد، در بیست و پنجم ذي العقده بود. کسی که این روز را روزه داشته و شبش را به عبادت سپری کند، عبادت صدسال را که روزش را روزه و شبش را در عبادت باشد، خواهد داشت.
هر گروهی که در این روز برای ذکر پروردگار بزرگشان دور هم جمع شوند، پراکنده نمی گردند، مگر اینکه خواسته ی آنان داده می شود.
در این روز یک میلیون رحمت نازل می شود که نود و نه هزار رحمت از آن ، به روزه داران این روز و عبادت کنندگان این شب اختصاص دارد»
#المراقبت ص ۳۶۳
حاج میرزا #جواد_اقای_ملکی_تبریزی