سگ را بر سر گوسفند نزنید❌
گروه ها و کانال ها را باز کردم
دیدم نوشتند ایلان ماسک یهودی
صاحب یازدهمین فرزندش شد
برید خوش باشید شیعیان!!!!!!
یا افراد باهوشی مثل ایلان ماسک این تعداد بچه دارند
یا هنر پیشه های اصیل یهود این تعداد بچه دارند والی ماشالله از این حرفای نادقیق
ما حق نداریم
سگ را بر سرگوسفند بزنیم
به فرموده ی امام صادق علیه السلام
برکت گوسفند بسیار بیشتر از سگ هست با اینکه تعداد زاد و ولد سگ بسیار بیشتر از گوسفند هست..
مقایسه ی ایلان ماسک
با بچه شیعه ها
یا زدنش تو سر بچه شیعه ها
بسیار اشتباه است..
چرا امثال شیخ زکزاکی هارا اسم نمی آوریم
که هم فرزندان زیادی داشته هم بیش از بیست ملیون نفر را شیعه کرده
بله قبول داریم
یهود با جلو انداختن و رسانه ای کردن
چند هنر پیشه ی.... برای پیروان خودش تبلیغ افزایش نسل می کند
اما ما هم مفاخر زیاد ی از شیعه را داریم که با افتخار از آن ها می توانیم به عنوان الگو
نام ببریم...
در آخر به نظرم رسانه ای کردن
ایلان ماسک ها باید برای این باشه
که ما بدونیم دشمن چه خوابی برای ما دیده
اما اینطور نشود که این هنر پیشه هایی
که معلوم نیست با چندین رحم اجاره ای یا چه رابطه هایی و با چه امکاناتی و با چه اهدافی این تعداد فرزند دارند
را به سر نسل طیب و پاک شیعه بزنیم
✍مطهره وافی یزدی
👇✅
@motaharevafi77
دعاهای مجرب برای دختردار شدن :
هر چه حکمت خدا باشد همان می شود، اگر صلاح بداند به یکی دختر می دهد به یکی پسر به یکی هردو را می دهد و به یکی هیچ کدام را نمی دهد. همه باید به هر آنچه خدا مقدر می کند راضی باشد.
خداوند در قرآن کریم مي فرمايد :
«لله ملك السموات و الارض يخلق ما يشاء يهب لمن يشاء اناثا و يهب لمن يشاء الذكور ؛ او يزوجهم ذكرانا و اناثا و يجعل من يشاء عقيما انّه عليم قدير».
ملک آسمانها و زمين از خداست، هر چه مى خواهد خلق مى كند، به هر كس بخواهد دختر و به هر كس بخواهد پسر مى دهد؛ و يا هم پسراني مى دهد و هم دخترانى، و هر كه را بخواهد عقيم مى كند كه او دانايى توانا است.
برخی اوقات حکمت خدا ایجاب می کند که فردی تنها پسر داشته باشد، یا تنها دختر داشته باشد، یا هم پسر داشته باشد و هم دختر، یا اصلا فرزندی نداشته باشد.باید به هر چه خدا برایمان مقدر کند راضی باشیم (البته تمام تلاش خود را برای فرزند آوری انجام دهیم ولی اگر صاحب بچه نشدیم یا فقط پسر داشتیم یا فقط دختر، راضی به تقدیر خداوند باشیم) این است رسم بندگی است. اما دعاهایی برای دختر دار شدن وجود دارند که می توانید آن ها را بخوانید اما باز هرچه خداوند برای شما صلاح بداند همان می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
✘ بهترین دستفرمون برای حالگیری توی دعوا.
منبع : کارگاه ارتباط موفق
🎞 رسانه رسمی استاد محمد
شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تربیت فرزند --- زنده باد نام و یادت مادر ( صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا )
سلام
در روایات اسلامی
بیشترین تاکید روی ازدواج فامیلی هست
و سیره ی اهل بست هم ازدواج فامیلی بوده
الا
در بعضی روایات گفتن، فرزند بعضی از ازدواج های فامیلی ضعیف میشود
پس باید بررسی شود کدام ازدواج هاست
فاصله سنی مناسب از دیدگاه اسلام چیست؟
از نظر اسلام نه تنها سن مشخصی برای ازدواج ذكر نشده است بلكه، فاصله سنی معینی هم بین دختر و پسری كه تمایل به ازدواج با هم را دارند نیز بیان نشده است و از كوچكتر و یا بزرگتر بودن دختر و پسر به هنگام ازدواج سخنی به میان نیامده است. اگرچه در اسلام سنّ مشخصي براي ازدواج مقرّر نگرديده و فاصله سنی معینی هم ذكر نشده است، اما احاديث منقول از پيامبر اكرم و امامان معصوم(ع) و سيره عملي آن بزرگواران، شواهد گويايي بر اهتمام ايشان در تعجيل امر ازدواج است. بر اساس سيره معصومان(عليهم السلام) و شواهد تاريخي، ازدواج امامان(ع) در سنين بعد از بلوغ و پيش از 20 سالگي بوده است. اين بزرگواران در مورد فرزندانشان نيز همين شيوه را داشتند و نوعاً قبل از 20 سالگي زمينه ازدواج آنان را فراهم مي نمودند. در مجموع، از روايات استفاده مي شود كه سن پايه براي ازدواج بعد از بلوغ است و اگر شخص احساس نياز كند، به گونه اي كه ترك آن موجب گناه شود، ازدواج در اين سن واجب مي گردد.
از سوی دیگر، سيره معصومان(ع) و شواهد تاريخي گویای این است كه امامان(ع) و اولیای الهی به جزء موارد اندك مثل ازدواج حضرت خدیجه با پیامبر اعظم(ص) از همسران خود بزرگتر بوده اند از این روی شاید بتوان این مسئله را به عنوان یك معیار بیان كرد كه در ازدواج بهتر است مردان از زن بزرگتر باشد اما، این كه فاصله سنی چقدر بوده باشد هنوز به معیار مناسبی نمی توان دست یافت چرا كه شواهد تاریخی نشانگر این است كه در آن زمان این موضوع اهمیت چندانی نداشته است و ائمه(ع) فاصله های متفاوتی با همسرانشان داشته اند.
از طرف دیگر، از آن جا كه بین بلوغ دختران و پسران معمولاً فاصله بین 2تا6 سال وجود دارد بهتر است این مقدار فاصله در ازدواج دختران و پسران رعایت شود چرا كه تحقیقات علمی و یافته های روانشناسانه و جامعه شناسانه این نكته را به اثبات رسانیده و تأیید می كند كه اگر سن دختر از سن پسر كمتر باشد معمولاً در برابر موضع مرد كوتاه مي آيد و مي كوشد مطیع باشد. در صورتي كه هر چه اين تفاوت سني افزايش يابد، حس مادري، خواهر گونه و يا سرپرست در زن بیشتر مي شود، مثلاً زني كه 15 سال و يا بیشتر از همسرش بزرگتر است، همواره همانند مادر يا خواهر بزرگتر با شوهرش برخورد مي كند. از سوی دیگر، اگر سن مرد بزرگتر باشد، زن می تواند به او تكیه كند. ضمن این كه در این صورت، مدیریت خانواده دچار مشكل نمی شود و جذابیت زن برای مرد حفظ می شود و تفاهم و درك متقابل افزایش می یابد.
از آن جا كه عمل و سيره معصومان(ع) براي ما الگو و حجت است و یافته های علمی كه عقل سلیم آن را بپذیرد مورد تأیید دین قرار گرفته است، در تعيين سن ازدواج و نيز كوچكتر و یا بزرگتر بودن دختر و پسر به هنگام ازدواج مي توانيم سيره آن بزرگواران و یافته های علمی را به عنوان يك معیار و هنجار ديني در نظر بگيريم و بگوییم كه بهتر است در ازدواج دختران و پسران، چند سالی سن دختر از پسر كوچكتر باشد.
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم مهم مهم👆👆👆
قابل توجه رئیسی ( روحانی)
و امیر عبدالهیان(ظریف)
♻️♻️♻️ راه و کلام رهبر معظّم انقلاب اسلامی ؛ «آیةالله العظمی ؛ امام خامنهای» دامظلّه
* کسانی که دم از مذاکره با آمریکا میزنند
یا الفبای سیاست را بلد نیستند
یا الفبای غیرت را بلد نیستند ...
🇮🇷🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری| (سری 3)
🏴ویژه #شهادت_پیامبر_اکرم(ص)
🌹