روزمان را با#قرآن آغاز کتیم
✅جهاد تبیین (۹)
🔰اصول روشی جهاد تبیین بر مبنای قرآن
1⃣.آگاهانه باشد. "لا تَقْفُ ما لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ"
2⃣نرم و لین باشد."قَوْلاً لَّيِّناً" زبانمان تیغ نداشته باشد.
3⃣حرفی که میزنیم خودمان هم عمل ڪنیم."لِمَ تَقُولُونَ ما لا تَفْعَلُونَ"
4⃣.منصفانه باشد."وَإِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا"
5⃣حرفمان مستند و متقن باشد."قَوْلًا سَدِيدًا" منطقی حرف بزنیم.
6⃣.سادہ و روان حرف بزنیم."قَوْلاً مَّیْسُورًا" پیچیدہ حرف زدن هنر نیست، روان حرف بزنیم.
7⃣ڪلام رسا باشد."قَوْلاً بَلِیغًا"
8⃣.زیبا و نیکو باشد."قولوللناس حسنا"
9⃣.بهترین کلمات را انتخاب کنیم."یَقُولُ الَّتے هِیَ أحْسَن"
0⃣1⃣.سخن هایمان روح معرفت و جوانمردی داشته باشد."و قولوا لهم قولا معروفا"
1⃣1⃣.همدیگر را با القاب خوب صدا بزنیم."قولاً كريماً"
2⃣1⃣کمک کنیم تا درجامعه حرف های پاک باب شود."هدوا الی الطّیب من القول"
✍#رجبعلی_بازیاد
@jahaade_kabir
💢حق پدر و مادر
✍از محضر مقدّس خاتم الأنبياء (ص) سؤال شد ، ای رسول خدا ! حقّ پدر چيست ؟حضرت فرمود اينكه تا زنده است ، از او اطاعت كنى
✅سؤال شد ، حقّ مادر چيست ؟
حضرت فرمود هيهات ، هيهات (که کسی به حقّ مادر برسد) ، اگر کسی به تعداد ريگهای بيابان ، و به اندازه قطره هاى باران در همه عمر دنيا در برابر مادرش بايستد و خدمت كند ، معادل روز باردارى مادر و حملِ فرزند در شكم نمی شود
📚مستدرک السائل ۱۵ / ۱۸۲
#غیرت_دینی
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 الماسهایی که آلوده میشوند را دور نیندازید‼️
🗯 الماسهای آلوده یعنی چی؟
#چراغ_راه
@jahaade_kabir
💠 مثلث جهاد تبیین!
📝 مهدی سعیدی
💠 رهبر معظم انقلاب در بیانات دیروزشان بار دیگر بر جهاد تبیین تاکید نمودند. محوريت بحث جهاد تبيين بر پايه "بصيرت" شکل ميگيرد. بهواقع جهاد تبیین، جهاد بصيرت افزايي است. در جهت موفقیت جهاد تبیین یک مثلث سه ضلعی باید هم افزایی و تلاش کنند:
1⃣ - رهبر امت: امام جامعه در طول ساليان متمادي تسلط و اشراف و آگاهي و زمانشناسی و بصيرت خود را براي همگان آشکار کرده است. امروز کسي نيست که بتواند منکر اين خصيصه در حکیم انقلاب باشد. حتي دشمنان منصف نيز بر بصيرت و هوشمندي ايشان اعتراف کرده و عامل شکستهاي پیدرپی دشمن در اين ساليان متمادي را در حکمت و بصيرت و شجاعت حکيم انقلاب يافتهاند!
2⃣ - خواص جامعه: خواص نقش به سزایی در جهاد تبیین دارند اما گاه کجفهمیها، منفعتطلبي و دنياگراييها و عدم تشخيص اولويتها و تقدم منافع شخصی و جناحي بر مصالح ملي، مانع نقشآفريني صحيح در ميدان مقابله با دشمن شده است. انتظار از خواص این است که در دهه پنجم انقلاب اسلامی بیشازپیش نقشآفرین باشند.
3⃣ - امت انقلابی: مثلث بصيرت آنگاه کامل ميگردد که تودههاي جامعه نيز از حداقل بصيرت برخوردار بوده و به نقش تاريخي خود عمل نمايند؛ بصيرت ابعاد مختلفي دارد که شرط لازم آن شناخت امام و خواص اهل حق و حرکت کردن در مسیر پرچمدار جهاد و مبارزه است که این شرط کافي برای شناخت دشمن و آگاهي از سناريوهاي آن است.
#ثامن
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جمعی از هنرمندان کشورمان از پرچم ایران و احساسشان نسبت به آن میگویند...
🔸پرچم افتخار
#دهه_فجر
#پرچم_افتخار
@jahaade_kabir
🇮🇷 گلبانگ تکبیر در ساعت ۲۱ روز بیست و یکم بهمن
🔻 گلبانگ تکبیر «الله اکبر» به شکرانه ۴۳ سال عزت و شکوه جمهوری اسلامی ایران
🔹وعده ما: ساعت ۲۱ شب سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سراسر کشور
#پرچم_افتخار
#جهادتبیین
#جهادکبیر
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👏ما میتوانیم .. (۶)
در گزارشهای بین المللی:
❌ کاهشی ضریب جینی و کم شدن اختلاف طبقاتی بعد از انقلاب ۵۷
#ایران_۲۰
@jahaade_kabir
⭕️ دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی
👤 سیدیاسر جبرائیلی
📍معمولا دولت ها به گفتمانشان شناخته میشوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانهها، نشان میدهد دولت نتوانسته خود را پرچمدار یک گفتمان به جامعه معرفی کند.
یکی از دلایل اینکه این دولت از همین آغاز کار زیر ضرب رفته، همین خلا گفتمانی است.
گفتمان، قدرت نرم ایجاد میکند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است.
🔸گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد میکند. گفتمان، عینک آسیبشناسانهای است که دولت به چشم میزند، مشکلات را از زاویه این گفتمان میبیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه میدهد و اجرا میکند.
دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا می کند و این یکی از جدی ترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید میکند.
🔹دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی میشود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- شکسته میشود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمیتوان خلاص شد.
📍گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیمهای دیگر شکل میگیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی میشود.
دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی میدهید باید محور آن، گفتمانش باشد.
باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن میتواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژههای خردتر تعریف میشود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا میتوان مسائل این حوزهها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیبشناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند میتواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد.
🔻اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آیتالله رئیسی تناسب و همخوانی دارد.
🔻گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بیعدالتیهای منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانهای که دولت میخواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژههای خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف میشوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارشدهی برایشان ایجاد شود.
🔻هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژههای منحصر بفرد باشد، موفقتر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیاتهای وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم.
🔻دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد. باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آیتالله رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانیهای این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است.
@jahaade_kabir
18.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چطور موشکی شدیم؟
رهبر انقلاب: میگویند دوران موشک نیست! پس دوران چیست آقا؟!
@jahaade_kabir
44.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام صریح رهبر انقلاب به هرکس که خود را سرباز سایبری ایران در برابر ارتش سایبری دشمنان وطن میداند...
شبنامه / این شبنامه را فقط آنهایی که خود را سربازان سایبری ایران میدانند بخوانند / رسالت کسانی که فضای مجازی را میدان نبرد در برابر ارتشهای سایبری دشمنان ایران میدانند چیست؟ / آیا به حقیقت تهاجم رسانهای و لزوم دفاع از وطن رسیدهایم؟ / قسمت ۷۵۲
@jahaade_kabir
🔴 پیشرفت انقلاب اسلامی را با چه بسنجیم؟
✍ #داوود_مدرسیان
🔻اینروزها بحث از #جهاد_تبیین است. خیلیها جهاد تبیین را در ارائه آمار و ارقام برخی پیشرفتها میدانند و برای پوشاندن ضعفها و مشکلات میخواهند از رسانهدرمانی استفاده کنند.
🔹به نظر میرسد بی اثرترین محتوای رسانه های داخلی این روزها، اخباری است که در آن از حجم جادهسازی، پُل سازی، سدسازی، تأسیسات آبرسانی و برق رسانی و ... بعد از انقلاب خبر می دهند. اینکه بعد از انقلاب57، چقدر جاده و اتوبان ساخته شده، چقدر پل و سد ساخته شده، چقدر پیشرفت پزشکی و علمی و هسته ای و نانو و ... صورت گرفته، مهم است و قابل مستندسازی؛ اما طرح اینها کمکی به افزایش رضایت عمومی نمی کند و گرهی از ابهامات ذهنی و سؤالات افکار عمومی باز نمی کند.
🔸مخالف نشر اخبار این چنینی نیستم اما آنان را هم اولویت #جهاد_تبیین نمی دانم. ما باید شاخص های دقیق تر و مهمتری ارائه کنیم و پیشرفت و پسرفت انقلاب اسلامی را بر اساس آن شاخص ها بسنجیم. هرکجا پیش رفته باشیم با طرح این شاخص ها، معلوم می شود و هرکجا دچار عقب ماندگی باشیم نیز منجر به مطالبه خواهد شد.
🔹متأسفانه فهم عموم رسانه ها این است که با نشر پیشرفت ها در عرصه های صنعتی و صنایع مختلف میتوان احساس رضایت مردم را بالا برد. در واقع اینگونه نیست.
🔸اما شاخص های اصلی چه هستند؟ شاخصهای اصلی همان شعارهایی هستند که در بیان رهبران انقلاب اعم از حضرت امام خمینی(ره) و شهیدان بهشتی و مطهری و مرحوم طالقانی و آیت الله خامنه ای پیش از انقلاب و بعدانقلاب بارها تکرار شده است و مردم نیز در شعارهای خود در تجمعات گوناگون سر می دادند، روی پلاکارد می نوشتند و به درد و دیوار می چسباندند.
🔹آزادی، عدالت، استقلال، جمهوریت، اجرای اسلام، مبارزه با فقر و ریشه کنی آن، مبارزه با تبعیض، مبارزه با فساد، ساده زیستی مسئولین و مدیران، استکبارستیزی و ... .
🔸اینها شاخص های اصلی بررسی پیشرفت انقلاب است. با بررسی وضعیت هر کدام از این شاخص ها معلوم می شود که آیا رو به جلو بوده ایم یا عقب مانده ایم و اینکه چه باید کرد. وگرنه سخن گفتن از میزان جاده سازی و پل سازی و صنایع مختلف تأثیری در افزایش رضایت مردم ندارد کما اینکه برخی کشورها بدون اینکه انقلاب کنند و راه ما را بیایند به خیلی از این پیشرفت ها و بلکه بیشتر هم رسیده اند و البته برخی کشورها هم از ما خیلی عقب ترند.
🔹به نظرم وظیفه نخبگان است که وضعیت هر کدام از شاخص های اصلی را بررسی کنند و موانع تحقق هر کدام را برشمرند تا بدانیم کجا ایستاده ایم. بطور مثال آیا در بحث آزادی و آزادی خواهی و اجازه دادن به افکار مختلف برای ارائه خود و آزاداندیشی و مناظره بین مکاتب و نظرات مختلف پیش رفته ایم؟ آیا در آزادی انتقاد از مسئولین نظام، از دستگاه های مختلف پیش رفته ایم؟ چند درصد جلو رفته ایم؟ موانع چه هستند؟
🔸در بحث جمهوریت و انتخاب مردم پیش رفته ایم یا هنوز جمهوریت را در رأی مردم به انتخاب مجلس خبرگان با حداقل کاندیداها، ریاست جمهوری، مجلس، شورای شهر می دانیم؟ امروز کیفیت انتخاب مردم رشد کرده یا خیر؟ مکانیزم رد و تأییدصلاحیت ها رشد کرده یا خیر؟
🔹در بحث عدالت؛ پیش از انقلاب عمده منابع ثروت دست یک اقلیت زیر یک درصد بود. اگرچه توزیع این منابع بعد از انقلاب و توزیع امکانات و خدمات رسانی بسیار بیشتر از قبل است و اساساً با قبل از انقلاب، قابل قیاس نیست اما آیا امروز عدالت برقرار شده؟ امروز جامعه اسلامی، طبقه طبقه است یا همگن و منسجم و همدل؟
🔸در سایر شاخص ها همینگونه باید بررسی کرد. تک تک شاخص ها را بررسی کرد و میزان پیشرفت در هر شاخص را بگوئیم و دلایل عقب ماندگی را هم بگوئیم. وگرنه صرفاً ارائه آمار تأثیری در افزایش رضایت مردم نخواهد داشت.
🔹به نظر هرکجا که دولتها از این شاخصها کوتاهی کرده و عدول کردند، دچار خسران شدهایم و هر کجا روی شاخصها و آرمانهای انقلاب تاکید و اصرار کردهاند، جلو رفتیم! قطعاً عامل عقبماندگی و مشکلات کشور، در آزادیخواهی، استقلالخواهی، عدالتخواهی، اسلامخواهی و استکبارستیزی نیست بلکه هرکجا خلاف این آرمانها عمل شده، مشکلات افزون گشتهاند.
🔸لذا ارائه آمار و ارقام پیشرفتها باید با این نگاه باشد تا مردم با آرمان های انقلاب همراه شوند وگرنه با سخنرانی و رسانهدرمانی و تبلیغات، رضایت مردم جلب نخواهد شد!
@jahaade_kabir
*🇮🇷 الله اکبر✊ 🇮🇷 الله اکبر ✊ 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر 🇮🇷 الله اکبر ✊🇮🇷 الله اکبر✊ 🇮🇷*
*آسمان امشب مملو از عطر الله اکبر خواهد شد*
*🇮🇷همه با هم راس ساعت 9 شب تکبیر الله اکبر✊سر خواهیم داد.*
@jahaade_kabir
بعضي ها مي گويند زمان قبل از انقلاب اعتقادات مردم به دين و اسلام از الان خيلي بيشتر بوده و الان ضعيف تر شده بود؟.mp3
14.4M
بعضی ها می گويند زمان قبل از انقلاب اعتقادات مردم به دين و اسلام از الان خيلی بيشتر بوده و الان ضعيف تر شده است؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
@jahaade_kabir
#احکام
‼️خمس حقوق
🔷 س ۵۷۶۴: اگر سال خمسی من، اول ماه باشد و حقوق من چند روز قبل از سال خمسی واریز شود، آيا به حقوق این ماه خمس تعلق می گيرد؟
✅ ج: اگر تا پنج روز پس از سررسید سال خمسی مصرف شود، خمس ندارد؛ همچنین پس انداز مقداری پول برای پیشآمدهای احتمالی چنانچه با دادن خمس، مقدار باقیمانده کفایت نمیکند و نگرانی شخص برطرف نمیشود، خمس ندارد؛ هر چند احتیاط این است که پس از رفع نگرانی (با حصول درآمد جدید)، خمس مقداری که مصرف نشده پرداخت شود.
@jahaade_kabir
📌 چرا ما شعار مرگ بر امریکا و اسرائیل میدهیم؟
✍ پاسخ
شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل و... و اعلام تنفر از کفار و مستکبران، دارای مبانی عقیدتی و دینی است.
در فرهنگ و ادبیات اسلامی، موارد متعددی یافت می شود که خداوند و بزرگان دین، مشرکان، ظالمان و مستکبران و... را لعن و نفرین کرده اند و برای آنها آرزوی مرگ کرده اند؛ مانند آیات زیر:
◀️ إِنَّ الَّذِينَ يُؤْذُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذَابًا مُهِينًا (۵۷ احزاب)
◀️ قُتِلَ أَصْحَابُ الْأُخْدُودِ (۴ بروج)
مرگ بر اصحاب اخدود
◀️ قُتِلَ الْإِنْسَانُ مَا أَكْفَرَهُ (۱۷ عبس)
مرگ ب انسان (بی ایمان) که تا این حد کفر و عناد میورزد!
✅ همچنین یکی از وظایف و واجبات، «تبری» و بی زاری از دشمنان اسلام می باشد و این بیزاری باید در زبان و عمل نشان داده شود.
👈 بنابراین با توجه به توطئه ها و جنایات آمریکا و اسرائیل برضد مردم ایران و سایر ملت های مظلوم جهان و خصومت و دشمنی آشکار آن با دین اسلام، شکّی نیست که آمریکا و... مصداق مسلّم شرک، کفر، عصیان و استکبار در زمین می باشد...
#جهاد_تبیین_و_روشنگری
#مرگ_بر_امریکا
@jahaade_kabir
✨امیر المؤمنین علی عليهالسلام:
🍀چه بسا نداری که از هر توانگری داراتر است
📚غررالحکم، ج۱، ص۴۷۷
@jahaade_kabir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷انتظار یعنی....
🔻در روایات داریم که او را می بینند مردم همانگونه که او مردم را می بیند؛ اما او را نمیشناسند.....
🌷#ظهور
@jahaade_kabir
shabnameh753.m4a
7.05M
آیا انقلاب ایران همان انقلاب آخرالزمانی وعده داده شده است؟
بازخوانی یک روایت تاریخی / قیامی مردی از قم که همه حتی غیر ایرانیها را دعوت میکند / یارانی که دلهایشان محکم است و شکست نمیخورند/ و اسرائیلی که به دست آنها بساطش جمع خواهد شد.../ آیا ایرانیها همان گروه اخرالزمانی هستند؟
#انقلاب_اسلامی
#جهاد_تبیین
#امام_زمان
#دهه_فجر
@jahaade_kabir
امام خمینی(ره) فرمود:
«مسؤولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران، نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچم داری حضرت حجّت ارواحنا له الفداء است که خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد، مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظه ای مسؤولین را از وظیفه ای که بر عهده دارند، منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد. باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هرچه بهتر مردم بنماید و این بدان معنا نیست که آن ها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است، منصرف کند»
(صحیفه نور، ج ۲۱، ص ۱۰۸).
#رهبری
@jahaade_kabir
صعود چهل ساله.pdf
17.85M
🔰برگزاری مرحله پنجم آموزش غیرحضوری سال۱۴۰۰
سلام علیکم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍوَآلِ مُحَمَّد و با احترام، در راستای اجرای برنامه های متمرکز آموزش عقیدتی سیاسی به منظور ارتقای سطح دانش معرفتی و بصیرتی بسیجیان و همچنین به مناسبت #دهه_فجرانقلاباسلامی ، معاونت تربیت آموزش عقیدتی سیاسی بسیج اقدام به برگزاری مسابقه از کتاب " صعود چهل ساله " نموده است. بدین منظور محتوای کتاب و ۱۰ سوال چند گزینه ای تهیه ودر پایگاه محتوا رسانی منیرنت به نشانی WWW.MONIRNET.IR بار گزاری شده است.
شرکت کنندگان دراین مسابقه ،پاسخ را به صورت عدد ۱۰ رقمی با ذکر نام استان و ناحیه به سامانه ۶۶۰۰۰۰۴۲۵ ارسال نمایند.
مثال:ناحیه حبیب بن مظاهر(ره)* استان تهران* ۱۲۳۴۴۳۲۱۲۳ مخاطبین دارای تلفن هوشمند نیز می توانند منبع وسوالات آزمون را از شبکه (کانال)"نسیم معرفت"در پیام رسان سروش به آدرس http://sapp.ir/nasimemarefat دریافت کنند
مقتضی است ضمن ارسال نسخه الکترونیک کتاب وسوالات ، نسبت به اطلاع رسانی مناسب برای شرکت بسیجیان اقدام نمایید.
در پایان به حداقل تعداد ۳۲ نفر از برگزیدگان این مسابقه با هدایای نقدی ۲ میلیون ریال مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
*به پیوست سوالات و کتاب تقدیم می گردد.👇👇👇👇👇👇👇👇
*شرکت در مسابقه و ارسال پیامک به سامانه رایگان بوده و تاریخ مسابقه از ۲۲بهمن ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ میباشد.
👇👇⁉️سوالات مسابقه⁉️👇👇
#دهه_فجر
#ایران_قوی
#صعود_چهل_ساله
@jahaade_kabir