🔵 هشتمین دوره تخصصی تربیت مدرس سواد رسانه ای
🔸 سطح ۱ نسرا
⏳ مهلت ثبتنام: 22 الی 30 دیماه 1399
🗓 زمان برگزاری دوره: 1 الی 13 بهمن ماه
🔗 ثبتنام در بخش پورتال آموزش وبسایت:
🌐 http://lms.nasraa.ir
➖
جهاد کبیر
🔵 هشتمین دوره تخصصی تربیت مدرس سواد رسانه ای 🔸 سطح ۱ نسرا ⏳ مهلت ثبتنام: 22 الی 30 دیماه 1399 🗓 زم
سلام
دوره خوبی میباشد .
در صورت وقت داشتند از حضرتعالی دعوت به شرکت در دوره فوق که به صورت مجازی میباشد شرکت نمایید.
فرمانده پایگاه ها و شورای حوزه و بچه های فضای مجازی و فعالان رسانه ای شرکت نمایند
⏳🍃
🍃
•[ #در_راه_تمدن_بزرگ_اسلامے 💡 ]•
🎙/ امام خامنهای(حفظهالله):
🔹ما از اسلام دفاع میکنیم. اما منظور ما از
اسلام چیست؟ اسلامِ ما با #اسلام_متحجر از
یکسو و #اسلام_لیبرال از سوی دیگر، در اصول
و مبانی کاملًا متفاوت است. ما هم این را رد
میکنیم و هم آن را. اسلام ما اسلامی است متکی
به #معنویت، #عقلانیت و #عدالت؛ این سه
شاخص عمده در آن هست.
📆تاریخ: ۱۳۸۳/۰۵/۲۵
#تمدن_نوین_اسلامی
@jahaade_kabir
🔹مرحوم آلاحمد و مرحوم شریعتی را
مظهر توبه روشنفکری میدانم. آنها واقعاًتوّابین محیط روشنفکری هستند که آنوقت زبان به انتقاد باز کردند؛ انتقادهایی که خیلیها نمیدانستند و نمیدانند.
🔹بهمجرد اینکه در سلسله مراتب حزبی
احساس کردند که وابسته به خارج است،
گفتند ما دیگر نیستیم.
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_چهارم
#جریان_روشنفکری_بیمار
@jahaade_kabir
⭕️ چرا رشد اقتصادی به معنای ارتقای سطح رفاه مردم نیست؟ / آیا "قدرت" و "رفاه" در تعارض با یکدیگرند؟
👤 سیدیاسر جبرائیلی
🔸 روزنامه «دنیایاقتصاد» اخیرا گزارشی از یک میزگرد با حضور آقایان فرهاد نیلی و داود سوری منتشر کرد که مجموعهای از گزارههای نادرست درباره اقتصاد سیاسی و بستهای از اتهامات ناروا به دستگاه سیاستگذاری کشور است. مخلصکلام آقایان این است که اولا «رشد اقتصادی» -بهعنوان دال مرکزی گفتمان رفاهمحور- خط قرمز اقتصاد است و باید محور همه تصمیمها در کشور باشد، ثانیا جستوجوهایشان در گوگل نشان میدهد رشد اقتصادی دغدغه سیاستگذار نیست و ثالثا علت این امر، ترجیح قدرت بر رفاه توسط سیاستگذار است.
🔸ترجیح راقم این سطور همواره این بوده که مباحثی اینچنین، در فضایی زنده صورت گیرد تا مخاطب از دل رفت و برگشتها میان اطراف بحث، نتیجه مطلوب را بگیرد. لکن در نبود چنین فرصتی و به دلیل اهمیت موضوع، از آقای بختیاری خواستم این پاسخ را در روزنامه «دنیایاقتصاد» منتشر کنند و ایشان با متانت پذیرفتند.
🔸شرکتکنندگان در میزگرد «دنیایاقتصاد» که بر ضرورت تغییر پارادایم از گفتمان قدرتمحور به گفتمان رفاهمحور سخن میگویند، تمرکز بر «رشد اقتصادی» (رشد تولید ناخالص داخلی) را لازمه حاکمبودن «گفتمان رفاهمحور» دانسته و تجویز میکنند که رشد اقتصادی از خطوط قرمز اقتصاد است و هر گزینهای که به ظرفیت رشد اقتصادی آسیب بزند، باید از میز سیاستگذاری کشور کنار گذاشته شود. معمار مفهوم تولید ناخالص داخلی (GDP) اگر «سایمون کوزنتس» است، بلاتردید از ربطدادن رشد GDP به مساله رفاه، تنش در گور لرزیده است.
🔸مفهوم تولید ناخالص داخلی به معنی مدرن آن نخستینبار توسط کوزنتس در گزارش چهارم ژانویه ۱۹۳۴ به کنگره آمریکا ابداع شد و او در صفحه ۷ گزارش خود تصریح کرد که «رفاه یک ملت را به سختی میتوان از محاسبه درآمد ملی آنگونه که GDP تعریف میکند، نتیجه گرفت.» چه، تولید ناخالص داخلی چیزی جز محاسبه تراکنشهای مالی در یک کشور نیست و چنین محاسبهای هرگز نمیتواند رشد رفاه یک ملت را نمایندگی کند.
🔸این فرمایش آقایان نیز که گفتهاند «کیفیت رشد با اثر آن روی کاهش فقر، بیکاری و حفظ محیطزیست و منابع طبیعی مشخص میشود»، سخن بیربطی است. اینکه رشد اقتصادی را ملاک رفاه قرار دهیم و سپس با اضافهکردن چند مفهوم مثل «فقر» و «بیکاری» و «محیطزیست» و «منابع طبیعی» از «کیفیت رشد» سخن بگوییم، «شترگاوپلنگ»ی ساختهایم که هیچ قسمتش با دیگر بخشها تناسب ندارد.
🔸تعلق ایدئولوژیک به GDP را باید کنار گذاشت. شاخصهای قابلاعتنایی برای سنجش رفاه ابداع شده که میتوان با آنها شروع کرد و توسعهشان داد. برای نمونه، «کلیفورد کاب»۷ از موسسه «Redefining Progress» شاخصی با عنوان GPI برای سنجش رفاه تعریف کرده است که میتواند هم یک شروع خوب و هم یک تجربه مناسب برای تعریف یک شاخص علمی مبتنی بر الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت باشد. شاخص GPI برخلاف GDP تلاش میکند که هزینه و فایده سرمایههای انسانی، اجتماعی، طبیعی و... را محاسبه کند. GPI با هزینههای مصرفی فرد/ خانوار شروع میکند و سپس آن را بر اساس نابرابری درآمدی تعدیل میکند.
@jahaade_kabir
#احکام
‼️محدوده ایام فاطمیه
🔷س 5123: چه روزهایی به عنوان ایام فاطمیه(سلام الله علیها)رعایت شود؟
✅ج: مناسب است روز شهادت (۱۳ جمادی الاول و ۳ جمادی الثانی) و یکی دو روز قبل و بعد از آن را به عنوان ایام حزن و عزای صدیقه کبری (سلام الله علیها) مراعات کنند.
@jahaade_kabir
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
فرمول مبارزه در قرآن (90)
🍂احزاب سیاسی #حزب #الهی تحزبشان برمدار تقوی است
🔸الْأَخِلاّءُ یَوْمَئِذ بَعْضُهُمْ لِبَعْض عَدُوٌّ إِلاَّ الْمُتَّقِین.
(زخرف/۶٧)
🔸دوستی هایی که بخاطر خدا نباشد، در قیامت تبدیل به دشمنی می شود.
چرا که هر کدام از آنها دیگرى را عامل بدبختى و بیچارگى خود مى شمرد و می گوید: تو بودى که دنیا را در نظر من زینت دادى و مرا به آن تشویق نمودى! آرى تو بودى که مرا غرق غفلت و غرور ساختى و از سرنوشتم بى خبر کردى!
⚡️تنها پرهیزگارانند که پیوند دوستى آنها جاودانى است، چرا که بر محور ارزش هاى جاودانى دور مى زند، و نتایج پربارش، در قیامت آشکارتر مى شود و آن را استحکام بیشترى مى بخشد.
تدوین : رجبعلی بازیاد
@jahaade_kabir
#حدیث_روز
💠 امام باقر (ع)
گرامیترین شما نزد خدا، کسی است که به #همسر خود بیشتر احترام بگذارد.
(وسایل الشیعه)
@jahaade_kabir
💎 ثمره تواضع و فروتنی
🔻 امام حسن عسكري(عليهالسلام):
مَنْ تَواضَعَ فِي الدُّنْيا لاِخْوانِهِ فَهُوَ عِنْدَ اللهِ مِنْ الصِدّيقينَ، وَمِنْ شيعَةِ علي بْنِ أبي طالِب - عليه السلام - حَقّاً
❇️ هركس در دنيا در مقابل دوستان و همنوعان خود #متواضع و فروتني نمايد، در پيشگاه خداوند در زُمره صِدّيقين و از شيعيان امام علي عليه السلام خواهد بود.
📚 «بحارالأنوار، ج ۴۱، ص ۵۵، ح ۵»
@jahaade_kabir
✅ نتیجه نظرسنجی درباره «واکسن ایرانی» در کانال ضدایرانی طی چند روز گذشته رسانههای معاند و برخی رسانههای داخلی، علیه بیانات رهبر انقلاب و دستاوردها و توانمندی دانشمندان کشورمان، خط مشترک تخریب و تحقیر را کلید زده بودند، اما حتی نظرسنجی کانال ضدایرانی "سحام نیوز" نیز از عملیات روانی معاندان حکایت دارد. ۷۱ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی کانال "سحام نیوز" در پاسخ به اینکه «پیرو تصمیم رهبر جمهوری اسلامی درباره ممنوعیت واردات واکسن از آمریکا و انگلیس؛ در صورت در دسترس بودن، گزینه مورد نظر شما کدامیک است؟» گزینه «واکسن ایرانی» را انتخاب کردند. 🔸 در این نظرسنجی، ۱۶ درصد شرکت کنندگان، گزینه "واکسن آمریکایی" و تنها ۱ درصد، گزینه "واکسن انگلیسی" را انتخاب کردند.
@jahaade_kabir
۱۰علت نهی رهبر انقلاب از خرید واکسن های آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی
@jahaade_kabir