پیوست4کتاب.pdf
1.32M
📥 دریافت فایل pdf کتاب «شاخص های مکتب شهید سلیمانی»
✍️ علی شیرازی
#کتابخانه_همراه
#حاج_قاسم
@jahaade_kabir
29.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 مستند جنجالی "کُلاهِ وحدت" منتشر شد
💬 #بصیرت_عمار
🔹 این مستند به بررسی عملکرد و مواضع کاندیداهای انتخابات سال 92 حول مسئله وحدت میپردازد.
✅ بازیگران: محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، محسن رضایی، علی اکبر ولایتی و غلامعلی حدادعادل و با هنرمندی دکتر حسن روحانی...
@jahaade_kabir
#احکام
‼️احکام صدقه
🔷آنچه به فقیر صدقه دادهایم کراهت شدید دارد که با یکی از عقود (مثل بیع، مصالحه) به ملک خود درآوردیم؛ یعنی همان را مثلاً از فقیر بخریم.
🔷 ردّ سائل مکروه است؛ اگرچه گمان داشته باشیم بینیاز است. لذا مقداری اگر چه اندک، به او بدهیم.
🔷 درخواست صدقه و کمک بدون احتیاج، کراهت زیادی دارد. بلکه در صورت احتیاج نیز مکروه است.
@jahaade_kabir
صدا ۰۰۲_sd.m4a
3.72M
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
سوره والعصر
⭐👇چهارعمل ریاضی برای یک اتقلابی
۱- ایمان به حق
۲- عمل به حق
۳- سفارش به حق
۴- پرداخت هزینه در راه حق
هزینه
آبرویی
جانی
مالی
؛ رجبعلی بازیاد
@jahaade_kabir
💎 توصیه سلامتی از امام موسی کاظم(ع)
🔻امام کاظم علیه السلام:
لَوْ اَنَّ النّاسَ قَصَدُوا فِى الطَّعامِ لاَسْتـَقـامَتْ اَبـْدانـُهُمْ
❇️ اگر مردم در خوراك ميانهروى میکردند، بدنهـايشان اسـتوار و سـلامت میشد.
📚 محاسن برقى، ص 439
@jahaade_kabir
18.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 صفحه 40 - سوره بقره
📖 ترجمه و تدبر و تفسیر تصویری قرآن کریم
📌دریافت از آپارات:
aparat.com/v/Sqfcx
#تلاوت_تصویری_قرآن
#تفسیر_قرآن
#قرآن
@jahaade_kabir
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کلیپی که صفحه اینستاگرام سایت رهبر انقلاب درباره تحریمها و برجام منتشر کرد
@jahaade_kabir
🇮🇷🌸
🍀
❇️یادداشت
💠 موضوع: چشمانتظاری تا کی؟
✍️نویسنده: علی قاسمی
🍃🌻🍃
🔻مقام معظم رهبری در تبیین شعار سال، توجه به تولید داخل را موجب دور شدن کشور از شرطی شدن دانستند و با ابراز تأسف از بروز این حالت در چند سال اخیر فرمودند: «گره زدن روند حل مشکلات به تصمیمات دیگران موجب بروز بدترین مشکلات برای کشور میشود». در ادامه معظم له معتقدند: «این انتظار هیچ مشکلی را حل نکرده و نخواهد کرد و این نگاه باید کنار گذاشته شود. البته ایراد ندارد که کاری که عبور از خط قرمز نیست، انجام دهند اما نباید حل مسائل اقتصادی را به این کارها گره زد و افکار عمومی را شرطی کرد». متأسفانه این ایده بعد از خروج آمریکا از برجام فراگیر شد و الآن هم که تیم مذاکرهکننده در حال انجام مأموریت هست، این نگاه در بین برخی از جریانات بهوفور دیده میشود. در تبیین این نگاه چند نکته حائز اهمیت بهصورت اجمال اشاره میشود.
✅نکات تحلیلی:
🔹 ۱- یکی از چالشهای اصلی اقتصاد ایران که بهویژه در سالهای اخیر مسئلهساز شده و بیش از همه بخش تولید داخلی را متأثر کرده است، چشمانتظاری دولت و مسئولان برای گرهگشایی از مشکلات اقتصادی از برخی کشورها و مذاکرات خارجی است که نمونه بارز آن چشم دوختن دولت در سالهای قبل به مذاکرات برجام بود و الآن هم که با تشدید تحریمها عملاً این توافق بیخاصیت شده و ترامپ از برجام خارج شده منتظر دولت بایدن و ابتکارات برخی از دولتهای اروپایی ماندن است.
🔸۲- گره زدن گشایشهای اقتصادی به تسهیل روابط خارجی سم مهلک برای کشور است. بااینحال، متأسفانه حل بعضی از مشکلات اقتصادی در کشور طی سالهای اخیر به عوامل برونزا گرهخورده که این موضوع مغایر با منافع ملی است. در کنار ظرفیتهای بالقوه اقتصادی در کشور، اگر برای بخشی از موانع تولید همچون انحصار، قاچاق و یا واردات بیرویه، سیاستگذاریهای مناسبی اتخاذ شود و مضاف بر آن در بخش نظارت و استانداردسازی، اقدامات مثبتی برداشته شود، خودبهخود به رونق تولید و اشتغال منجر خواهد شد و تداوم این وضعیت حتماً گشایش اقتصادی را در پی خواهد داشت.
💢نکته پایانی:
🔺 با اینکه چند سالی است شعارهای سال و جهتگیریهای کلان اقتصادی به مسئله «درونزایی اقتصاد» توجه ویژه و خاصی داشته، اما حاکم نبودن این نگاه در دستگاه حکمرانی اقتصادی کشور، باعث بروز مشکلات جدی بر معیشت مردم شده است.
@jahaade_kabir
⭕️ میخواهند با مذاکرات طولانی مدت اراده ما را مورد فرسایش قرار دهند
🔺سید مصطفی خوش چشم کارشناس مسائل سیاسی: هدف غرب از مذاکرات بطور کلی و مذاکرات فردا این است که حتی یک درصد بتوانند ایران را به عقب نشینی وادار کنند
🔺ابتدا ممکن است آمریکا در اتاق بغلی مذاکرات باشد اما بعد از متقاعد کردن ایران، آمریکا را مستقیم وارد مذاکرات میکنند
🔺آمریکا تحریمها را به طور زنجیره درآورده و رفع بخشی از تحریم ها اصلا امکان ندارد
@jahaade_kabir
شومنیسم روحانی: حُر نمایی شمر!
♦️وقتی جناب حُرّ بن یزید ریاحی از سپاه یزید جدا شد و به محضر امام حسین (ع) رسید، گفت "هل لی من توبه؟ آیا توبه من پذیرفته است".
🔹ما نمی دانستیم می شود شمر و عُمر سعد را جناب حُر جا زد . آقای روحانی که چند سال قبل گفت "داستان کربلا، ماجرای مذاکره است"، امروز ادعا کرده "آمریکا آمده توبه کند؛ می گوید هل لی من توبه"!
♦️او از کدام گفتار یا رفتار مقامات آمریکایی دریافته که آنها توبه کرده اند؟ این که بایدن گفت "روش های هوشمندانه تری برای سخت گیری بیشتر علیه ایران وجود دارد"؟ یا این موضع او و بلینکن و رابرت مالی که می گویند اگر ایران به تعهدات برجامی برگردد، و دائمی کردن محدودیت های برجام را بپذیرد، آمریکا به برجام بر می گردد و آن را سکویی برای مذاکره برای محدود کردن توان موشکی و نفوذ منطقه ای ایران قرار می دهد؟!
🔹آقای روحانی از کدام گفتار یا رفتار دولتمردان آمریکایی احساس کرد آنها دنبال توبه هستند؟ و اگر توبه ای در کار نیست -که نیست- چرا روحانی اصرار دارد آدرس خلاف واقع به مردم بدهد؟
♦️دولت آمریکا اگر از رویکرد ترامپ پشیمان بود و اراده توبه داشت، باید بدون هیچ قید و شرطی به برجام باز می گشت و تحریم های وضع شده در پسا برجام (توسط دولت های اوباما و ترامپ) را بر می داشت، نه این که همان خباثت ها را ابزاری برای فشار و طلبکاری بیشتر قرار دهد.
🔹شیطان را فرشته جا زدن، شراکت در خدعه اوست. و سوال مهم این است که آقای روحانی با چه انگیزه ای، مجددا این شراکت را پذیرفته است؟ او با برجام، واگذاری یا تعلیق و توقف فعالیت 95 درصد دارایی های هسته ای را پذیرفت و حالا منتقدان را متهم به دروغ گویی می کند.
♦️واگذاری 9700 کیلو گرم اورانیوم غنی شده از مجموع 10 هزار کیلو گرم، از کار انداختن 15 هزار سانتریفیوژ از 19 هزار سانتریفیوژ، توقف غنی سازی 20 درصد و تغییر کاربری رآکتور اراک، واقعیت های این معامله نقد در برابر وعده های نسیه است که به چند برابر شدن تحریم ها در قالب آیسا، سیسادا و کاتسا انجامید.
🔹کارگردان سریال گاندو نه، کارگردان فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92؛ اگر بخواهد فیلم بسازد، چه فیلم باید بسازد تا واقعی باشد؟ یعنی مثلا اوباما و بایدن را در شکل و شمایل جناب حُر تصویر کند؟ از هم گسیختن چرخه سانتریفیوژ ها را مونتاژ سانتریفیوژ جدید جا بزند؟ یا صف های مرغ و روغن را صف تشکر مردم از دولت نشان دهد؟!
♦️ما چه کنیم که حتی کارگردان (و سناریو نویس) فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92 هم او را "شومن" می داند و می گوید «متن های سخنرانی روحانی را در سال 92 من نوشتم. 27- 28 جمله طراحی شده بود که قرار بود او بگوید. مثلاً «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم»... روزبهروز با سیطره رسانهها، آدمهایی انتخاب میشوند که به شومن و بازیگر نزدیکترند تا سیاستمدار».
✍ محمد ایمانی
#شکستتحریف=شکستتحریم
@jahaade_kabir