14.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرات شنیدنی و بانمک حامد عسکری و ناصر فیض از دیدار شاعران با امام خامنهای/ برنامه نَقل و نُقل
🆔 @kh_enghelab
🇮🇷🍃﷽🍃🇮🇷
👁️ مردم آمریکا با ۳۰۰ میلیون جمعیت باید بین #ترامپ که حماقتش برای همه ثابت شده و جو #بایدن که با در و دیوار دست میده، یه نفر رو برای ریاست جمهوری انتخاب کنند اما باز #آمریکا مهد #دموکراسی هست!
ولی جمهوری اسلامی که برای انتخاباتش دهها و صدها کاندید داره میشه نظام دیکتاتوری!
#راوی
#برانداز_احمق
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و روبیکا بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
44.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن قضیه دیگر
ماجرای غزه در صد و هفتاد و یک روز گذشته فقط ماجرای قتل عام سی و دو هزار زن و کودک و آواره کردن دو میلیون انسان و شکنجه چند صدهزار نفر با سلاح گرسنگی و تشنگی نبود. غزه فروپاشی همه نظامهای ارزشی و اخلاقی مسلط و مدعی بود. فروپاشی هرگونه امکان «جامعه جهانی» تا اطلاع ثانوی. از امریکا و اروپای لیبرال با «حقوق بشر» شان که سلاح و پول اسراییل را فراهم کردند و شرکای مستقیم این نسل کشی هستند تا روسیه و چین با نظم چندقطبی هنوز نیامدهشان که با چرتکهی رئال پلیتیک محاسبه کردند و نخواستند با آمریکا در بیفتند و ساکت نظاره کردند. تا آن «جهان اسلام» اش که روزی پنج بار به نماز ایستاد و رمضان که شد روزهاش را گرفت ولی نه از غصه مرد نه یک نفرش مثل آرون بوشنل خودش را به آتش کشید یا حتی یک سنگِ خشم به یک سفارت غربی پرتاب کرد. ماجرای غزه، این اولین نسلکشیِ هرلحظه مخابره شدهی تاریخ، در سطح فردی هم برای ناظرانش تجربهی درونی تکان دهنده و تغییردهندهای بود. بسیاری از ما با تماشای هرروزه تصاویر این نسلکشی، در نوسان بین اندوه عزادارانه و خشم انفجارگونه و استهلاک حاصل از استیصال در خود پیچیدیم و روز به روز و ساعت به ساعت و ویدیو به ویدیو آدمهای دیگری شدیم. فارغ از انکه ساکن نیویورک و لندن بودیم یا صنعا و ژوهانسبورگ. تا مرز فروپاشی روانی و عاطفی رفتیم و با دیدن بیتفاوتی اطرافیانمان با محیط خود هم غریبه شدیم. یا تکه هایمان را به هم وصله کردیم و خود را قانع کردیم جز مقاومت راهی نیست. این صد و هفتاد و یک روز ماجرای غزه مثل خطی از میان همه جا رد شد و همه چیز را به دو نیم...
تقسیم کرد. آنهم در عصری که نمیتوانستی بگویی نمیدانستم، ندیده بودم، خبر نداشتم. حالا دیگر هیچ دولتی، هیچ ملتی، هیچ نهادی، هیچ شخصیت معروفی، هیچ فرد عادی راه سومی نداشت: تاریخ سوالش ساده خواهد بود: «روزی که محمد سه ساله، لنای هشت ماهه، زینای دو ساله، زکریای چهار ساله و دوازده هزار کودک دیگر نسل کشی میشد تو کدام سوی این خط ایستاده بودی؟ نسبت تو با ماجرای غزه، این بزرگترین کربلای معاصر، چه بود؟»
منبع ویدیو: @mostazafin_tv
وجه مشترک عملیات های تروریستی چند وقت اخیر داعش این بوده که ترکیه مبداء آموزشی و هماهنگی آن ها برای خرابکاری بوده است
بر اساس گفته رسانه های روسیه تروریستهای حادثه کروکوس
به مدت دو ماه در استانبول آموزش دیده بودند
در اعترافات مشخص شد هر 4 تروریست در یکی از اردوگاههای ترکیه آموزش دیده بودند.
آمادهسازی حمله [به مدت 2 ماه] در استانبول انجام شد و یکی از آنها با پروازی در 4 مارس از ترکیه به روسیه آمده بود.
مساله ای که دقیقا در حمله تروریستی کرمان اتفاق افتاد و یکی از ترویست ها از وان ترکیه وارد ایران و از مرزهای جنوب شرقی وارد پاکستان شد.
خیلی زود است که بخواهیم بگوییم پوتین در سیاست خود نسبت به ادلب سوریه تجدید نظر خواهد کرد و این منطقه را به عنوان مرکز حضور تروریست های ترکستانی و داعش خراسان از دست ترکیه خواهد گرفت اما اثر مستقیم آن تشدید حملات روسیه به اوکراین خواهد بود.
هرچند روسیه به تصرف مناطق جدید در اوکراین نیازی ندارد.
افزایش چشمگیر حملات تروریستی در پاکستان توسط تحریک طالبان پاکستان که عملا روابط راهبردی چین_پاکستان در محور گوادر را هدف قرار گرفته از مهم ترین حوادثی است که باید آن را در آسیای جنوبی و تشدید تنش ها میان هند و پاکستان و اولتیماتوم ایران به پاکستان دنبال کرد
هند مهم ترین حامی تروریست های معارض با دولت اسلام آباد در خط دیوراند پاکستان و افغانستان است و پاکستانی ها بخوبی متوجه پیامدهای اضافه شدن تنش با ایران شده اند بنابراین تعمیق روابط گازی با ایران را بر سردی روابط ترجیح دادند.
قرقیزستان و آذربایجان و تاجیکستان از دیگر کشورهای میزبان و یا قربانی تروریسم در قفقاز و آسیای مرکزی هستند
در چند روز گذشته چند تروریست در قرقیزستان و آذربایجان قبل از اینکه موفق به عملیات شوند دستگیر شدند
تروریست ها با هویت تاجیک در دالان تروریستی افغانستان و پاکستان و ترکیه تربیت و در کشورهای هدف عملیات انجام می دهند.
اینجا باید توسعه افراطی گری و تروریسم آن هم با محوریت خلاء قدرت مقتدر در افغانستان را به عنوان مهم ترین تهدید امنیتی در اوراسیا نامید و این تهدید در حال برهم زدن امنیت منطقه و بهم ریختن کشورها برعلیه یکدیگر است
ابوقاسم
📌نظم نوین جهانی
✍اکثریت تحلیلگران جهانی معتقدند نظم جدیدی در جهان در حال شکل گیری است آمریکا دیگر به عنوان یک ابرقدرت بلامنازع در سطح جهان تلقی نمی شود، دیگر نظام تک قطبی که در راس آن آمریکا باشد مطرح نیست بلکه کشور هایی بر اساس پیشرفت های اقتصادی، سیاسی، فناوری، نظامی، صنعتی و... ظهور نموده و در حال نقشآفرینی هستند.
🖌 بعضی ازاین کشورها عبارتنداز:
چین در شرق
روسیه در شمال
هند در جنوب
ایران اسلامی در غرب
💥در چنین شرایطی آمریکا در کنار سایر قدرتها قرار خواهد گرفت و دیگر ابرقدرت نخواهد بود و کشورها نظم نوین متکثر جهانی را تجربه و مشاهده خواهند نمود.
البته آمریکا به شدت در حال برنامه ریزی و تلاش برای حفظ ابرقدرتی و هژمونی خود بر جهان می باشد و در تلاش است بحران هایی برای کشورهای مقابل خود ایجاد کند مانند قربانی کردن اوکراین برای به تحلیل بردن و مشغول کردن روسیه به مسائل داخلی وامنیتی خود، درگیر کردن چین با تایوان برای کاستن از پیشرفت و قدرت اقتصادی چین، مهار ایران در صورت امکان با توافقات برجام های مختلف یا به زعم خودشان با ایجاد آشوب و نا آرامی و ناامن کردن فضای عمومی ایران و...
👌راه حل
ایستادگی و مقاومت
اراده
نفوذناپذیری
تلاش برای پیشرفت و قوی شدن
جهاد تبیین
راه های عبور از این بحران و چالشهای موجود است .
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
📌 امپراتوری جهانی
🔸 آنتونیونگری و مایکل هارت؛
با توجه به فرایند جهانی شدن و صورتبندیهای نوین اقتصادی و اجتماعی جهانی، نظم نوین جهانی را «امپراتوری» مینامند.
بر خلاف عصر امپریالیسم که به روشنی معلوم بود کشورهایی مسلط وجود دارند؛ در عصر امپراتوری هیچ قدرت مرکزی و هیچ کشور مسلط و نیروی اجتماعی کنترل کنندهای وجود ندارد.
🔹 امپراتوری به شبکه جهانی اینترنت متصل است و از طریق شبکههای کنترل کننده هویتهای تلفیقی، سلسله مراتب انعطافپذیر و مبادلات متکثر را مدیریت کند.
نگری و هارت، چرخش از عصر امپریالیسم به امپراتوری را بخشی از تغییر گستردهتر از جامعه مدرن به پست مدرن ارزیابی میکنند.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همزمانی سفر رهبران جنبشهای حماس و جهاد اسلامی به تهران که یکی در یک سفر دیپلماتیک و رسمی در مقام یک رهبر عالیرتبه برایش فرش قرمز پهن شد و دیگری در جمع ۱۰۰ هزار نفری مردم روزهدار پایتخت در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کرد تا اعلام پیروزی کند نشانههای روشنی است از نتیجه نهایی حدود ۶ ماه جنگ شبانه روزی و نابرابر. ایران در کنار عراق، سوریه، لبنان و یمن در این نبرد شهدای گرانقدری تقدیم کرد که آخرین آن بامداد روز سهشنبه در حمله مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به شرق سوریه شهید راه قدس شد.
آنچه آقای زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جمع مردم تهران از پیروزی نهایی و از مشارکت ملت، دولت و نیروهای مسوول ایرانی گفت نشانههای آشکار و عینی از ایمان به پیروزی نهایی و باور به توانمندی و پایمردی مقاومت و مردم غزه بود که از همان روز دوم شروع جنگ طراح و ایده پرداز محور مقاومت بر آن تاکید و اعلام کرد که رژیم صهیونیستی دچار شکستی غیر قابل ترمیم شده است. سطح پیروزی که ایران و متحدانش در این نبرد جانانه و حساب شده به دست آوردند غیر قابل تحلیل و تخمین است.
در واقع ایران بدون شلیک یک گلوله و بدون آنکه آب در دل مردمش تکان بخورد و بدون آنکه مردمش بدانند سراسر منطقه درگیر نبردی طاقت فرسا و سرنوشت ساز است، این پیروزی بزرگ را در تاریخ خود ثبت کرد. باید در مورد این پیروزی و مقاومت صورت گرفته توسط مردم غزه و همراهی و همکاری جریانهای مختلف محور مقاومت مطالب و گفتارهای بسیاری نوشته، تحلیلها و تحقیقهای عمیق و گستردهای صورت بگیرد. باید این پیروزی را به صورت مکرر و روزانه برای مردم...
.....
....
@donyayetahlil
بازگشت اسد به دنیای عرب
در حالی که جنگ غزه توجهها را به خود جلب کرده، بشار اسد با چراغ سبز امارات و عربستان در حال بازگشت به دنیای عرب است و این بازگشت منافع متعددی را برای طرفین به دنبال خواهد داشت
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/46560
🗂منبع: ایسنا
#تحولات_منطقه
#کشورهای_عربی
#بشاراسد
#سوریه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
پرسش و پاسخ
▫️سلام و درود جناب جبرائیلی. خدا قوت و تبریک سال نو
جناب جبرائیلی فرمول تعیین نرخ ارز برای پیمان سپاری ارزی چی هست و ایا راهکارتون برای اجرای کامل پیمان سپاری چیه. آیا دولت قدرت اجراش رو داره، اگه داره به چه نحوی؟
🔸 و علیکم السلام
فرمول را دکتر صمصامی در این مقاله، و نیز کتاب جعبه سیاه تضعیف ریال شرح دادهاند. مبنا این است که هر واحد افزایش نرخ ارز، موجب تورم نشود.
اما درباره سوال دومتون، بله دولت قدرت دارد.
تمام صادرکنندگان باید ارز خود را به یک نرخ (در حال حاضر طبق فرمول ۱۵ هزار تومان) در اختیار دولت قرار دهند، و دولت با شفافیت کامل، به اولویتهای کشور تخصیص دهد. میزان واردات، کالای وارد شده، انبارها و... نیز کاملا قابل رهگیری است.
ما ارز کم نداریم. تراز تجاری ما با نفت مثبت است. اما عدم اجرای پیمانسپاری و معاف کردن صادرکنندگان از بازگشت ارز، باعث میشود این ارز از اختیار دولت خارج شود و بازار سیاه ارز شکل بگیرد. در بازار آزاد، ارز از آسمان نمیآید، همین صادرکنندگان هستند که از پیمانسپاری معاف میشوند و ارز خود را میبرند در بازار آزاد گران میفروشند.
از آنجائیکه دولت طی سه دهه گذشته نشان داده نرخ بازار آزاد را به رسمیت میشناسد و بالاخره از آن تبعیت خواهد کرد (مثل حذف ۴۲۰۰) اقتصاد ایران خود را با نرخ بازار آزاد تنظیم میکند(انتظارات که میگویند، این طور دامن زده میشود).
قاچاقچیان نیز ارز خود را از آسمان نمیآورند. از همین بازار آزاد تهیه میکنند (دقت کنید منظور، اسکناس ارز نیست. ارز در خارج از کشور است. از طریق حواله، صادرکننده به قاچاقچی میدهد و پولش را طبق نرخ بازار آزاد میگیرد). وقتی پیمانسپاری ۱۰۰ درصد صورت گرفت، دیگر منابع مالی قاچاق نیز کور خواهد شد. یعنی قاچاقچی، ارزی برای واردات قاچاق نخواهد داشت.
نکته بعدی، تشخیص میزان ارز حاصل از صادرات است. یعنی از کجا میدانیم این کالای صادراتی چه ارزشی دارد و صادرکننده چقدر ارز باید برگرداند. این فرآیند نیز به هیچ وجه مشکل نیست. سال ۷۴ یک بار این کار را انجام دادهایم. کمیته تشخیص ارزش کالای صادراتی تشکیل میشود. آنجا تعیین میشود که شما که فیالمثل n تن فولاد با فلان مشخصات صادر میکنید، n دلار ارزش دارد و باید این مقدار بازگردانید. امروز نسبت به سال ۷۴ امکانات فنی بسیار بیشتری برای چنین کاری در اختیار داریم. آقایان هم نمیگویند نمیشود، نمیخواهند انجام دهند.
کشوری که تعیین ارزش پول ملی خود را به بازار آزاد و کانالهای تلگرامی و عرضه و تقاضای ارز در بازار قاچاق بسپارد، معلوم است که به این روز بیفتد. بدتر اینکه قیمت منابع ملیاش را هم جهانی کرده باشد و قیمتهای جهانی به نرخ بازار آزاد دلار ضرب شده و به داخل فروخته شود. این یعنی اقتصاد ایران به اشغال دلار درآمده است. این یعنی تمام هزینههای ملت ایران جهانی و دلاری شده است. در حالی که این ملت، البته بجز اقلیت صاحب درآمد دلاری و دلاریفروش، درآمدشان به ریال است...
مردم را از اجرای سیاستهای ما میترسانند. در حالی که توضیح نمیدهند فایده آزادسازی نرخ ارز و عدم پیمانسپاری و جهانیسازی قیمتها برای این اقتصاد چه بوده است (البته غیر از کاخنشین و تیلیاردر شدن صاحبان شرکتهای فولادی و معدنی و پتروشیمی و پالایشی که درآمد دلاری دارند و محصولاتشان را به دلار میفروشند)؟ توضیح نمیدهند که بالاخره قرار است نرخ دلار کجا متوقف شود؟ توضیح نمیدهند که تا کجا باید هزینه ملت به دلار و درآمدشان به ریال باشد؟ توضیح نمیدهند که آیا ۵ سال پیاپی که با عدم اجرای سیاستهای ما، تورم بالای ۴۰ درصد بوده، مردم چه نفعی بردهاند. نقطه مقابل سیاست ما، ادامه این وضعیت است.
موفق باشید انشاءالله
✍سید یاسر جبرائیلی
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
مروری بر آخرین تحرکات در منطقه
✍ابوقاسم
💥وجه مشترک عملیات های تروریستی چند وقت اخیر داعش این بوده که ترکیه مبداء آموزشی و هماهنگی آن ها برای خرابکاری بوده است
بر اساس گفته رسانه های روسیه تروریستهای حادثه کروکوس
به مدت دو ماه در استانبول آموزش دیده بودند
در اعترافات مشخص شد هر 4 تروریست در یکی از اردوگاههای ترکیه آموزش دیده بودند.
آمادهسازی حمله [به مدت 2 ماه] در استانبول انجام شد و یکی از آنها با پروازی در 4 مارس از ترکیه به روسیه آمده بود.
مساله ای که دقیقا در حمله تروریستی کرمان اتفاق افتاد و یکی از ترویست ها از وان ترکیه وارد ایران و از مرزهای جنوب شرقی وارد پاکستان شد.
خیلی زود است که بخواهیم بگوییم پوتین در سیاست خود نسبت به ادلب سوریه تجدید نظر خواهد کرد و این منطقه را به عنوان مرکز حضور تروریست های ترکستانی و داعش خراسان از دست ترکیه خواهد گرفت اما اثر مستقیم آن تشدید حملات روسیه به اوکراین خواهد بود.
هرچند روسیه به تصرف مناطق جدید در اوکراین نیازی ندارد.
افزایش چشمگیر حملات تروریستی در پاکستان توسط تحریک طالبان پاکستان که عملا روابط راهبردی چین_پاکستان در محور گوادر را هدف قرار گرفته از مهم ترین حوادثی است که باید آن را در آسیای جنوبی و تشدید تنش ها میان هند و پاکستان و اولتیماتوم ایران به پاکستان دنبال کرد
هند مهم ترین حامی تروریست های معارض با دولت اسلام آباد در خط دیوراند پاکستان و افغانستان است و پاکستانی ها بخوبی متوجه پیامدهای اضافه شدن تنش با ایران شده اند بنابراین تعمیق روابط گازی با ایران را بر سردی روابط ترجیح دادند.
قرقیزستان و آذربایجان و تاجیکستان از دیگر کشورهای میزبان و یا قربانی تروریسم در قفقاز و آسیای مرکزی هستند
در چند روز گذشته چند تروریست در قرقیزستان و آذربایجان قبل از اینکه موفق به عملیات شوند دستگیر شدند
تروریست ها با هویت تاجیک در دالان تروریستی افغانستان و پاکستان و ترکیه تربیت و در کشورهای هدف عملیات انجام می دهند.
اینجا باید توسعه افراطی گری و تروریسم آن هم با محوریت خلاء قدرت مقتدر در افغانستان را به عنوان مهم ترین تهدید امنیتی در اوراسیا نامید و این تهدید در حال برهم زدن امنیت منطقه و بهم ریختن کشورها برعلیه یکدیگر است.
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi