جریانات سیاسی در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری.pdf
6.74M
به روز رسانی پرده نگار جریانات سیاسی حاضر در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
#پاورپوینت
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
⭕️ حکایت آمدن پزشکیان!
🔹 تا سال ۱۳۹۶ جریان اصلاحات از پایگاه اجتماعی قابل توجهی برخوردار بود ( بین ۱۲ تا۱۳ میلیون رأی دهنده) و علاوه بر آن می توانست بوسیله تبلیغات، آرای ۵تا۶ میلیون از شهروندان غیر سیاسی را هم جذب کند!
🔹اما از سال ۱۳۹۸ به بعد، هواداران جریان اصلاحات به علل مختلفی از این جریان ناامید شده و از آن عبور کردند و در نتیجه این جریان در تمام انتخاباتهای پس از آن با شکست مواجه شد. ( انتخابات مجالس یازدهم و دوازدهم و انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰)
🔹 در تمام این مدت سران اصلاحات طمع و حرص بازگشت به قدرت را داشتند اما قدرت بسیج هوادارانشان را از دست داده بودند لذا با ژستهایی مانند تحریم انتخابات یا عدم معرفی نامزد جدی در انتخاباتهای گذشته تلاش کردند از علنی شدن این واقعیت جلوگیری کنند.
🔹اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو هم توانی برای رقابت جدی ندارند ( حتی اگر محمد خاتمی نامزد آنها بود و تأیید صلاحیت می شد) و به همین علت در حمایت جدی از پزشکیان تردید دارند.( البته پزشکیان هم فردی است که حرف شنوی کاملی از سران اصلاحات ندارد و به همین علت سران اصلاحات او را گزینه مطلوبی محسوب نمی کنند.)
بدیهی است که جریان اصلاحات پزشکیان را بر همه نامزدهای فعلی ترجیح می دهد اما مشکل اصلی این جریان نداشتن رأی دهنده است!
🔹 البته آمدن پزشکیان می تواند تأثیر مثبتی هم داشته باشد و آن افزایش مشارکت( ولو ۱ تا ۲ میلیون رأی بیشتر )در انتخابات است و نظام حتماً از این امر استقبال می کند.( هر چند تأکید به مباحث قومی در انتخابات ریاست جمهوری بی معنی و بی فایده است اما فعال شدن برخی نیروهای قوم گرا به نفع پزشکیان را نباید تهدیدی واقعی تلقی کرد.)
🔹به همین دلیل نیروهای وفادار به انقلاب و ج.ا.ا می توانند با آرامش خاطر و بدون نگرانی از پیروزی اصلاح طلبان به نامزد مطلوب خود رأی بدهند.(طبیعی است در این وضعیت توصیه به وحدت نامزدها و کناره گیری این به خاطر آن چندان ضرورتی ندارد.)
❇️ مهم این است که در تبلیغات به جای اثبات نقاط منفی سایر نامزدها، نقاط مثبت واقعی نامزد مورد نظرمان را ارائه کنیم.
✍کوشکی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔷 اهمیت و جایگاه رئیس جمهور:
۱. پیش برندگی: به قول شهید رئیسی ۲۰ درصد انجام کارها مربوط به شروع و ۸۰ درصد آن پیگیری است.
۲. تجلی بخش کارآمدی نظام: ارزیابی مردم از کارآمدی نظام، منوط به عملکرد رئیس جمهور است.
۳. مجرای تامین استقلال کشور: حاکمیت در بعد داخلی به آزادی دولت در برابر فشار گروهها و طبقات مختلف اشاره دارد و در بعد خارجی به استقلال کشور در برابر قدرت های خارجی برمی گردد.
۴. تقویت اقتصاد و حل مشکلات معیشت: دخل و خرج کشور به طور مستقیم در حیطه اختیارات قوه مجریه قرار دارد.
#انتخابات
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ آیا اصلاح طلبان می توانند دوم خردادی دیگر بیافرینند؟
✅نکات تحلیلی :
🔺نکته اول اینکه ، همان دوم خرداد ۷۶ هم حماسه ای بود که بیش از آنکه برای اصلاح طلبان نفع داشته باشد بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری ، کشور را در برابر توطئهی دشمنان و وسوسهی بدخواهان تا مدتها بیمه کرد.
🔺اگر این اتفاق رقم بخورد و دوباره شاهد حضور بالای ۶۰ تا ۷۰ درصدی باشیم با هر نامزدی این پیروزی ، پیروزی ایران اسلامی خواهد بود.
🔺با این حال ، شوربختانه باید گفت؛ جریان اصلاحات به دلایل مختلفی نه تنها توانایی تکرار دوم خرداد ۷۶ ، که توانایی تکرار ۲۷ اردیبهشت ۹۲ را هم نخواهد داشت:
1⃣ دولت قبلی اصلاحات، دولتی بود که فضای نقد را بر روی منتقدان بسته بود و فرهنگ و عدالت در زیر چرخ های توسعه له شده بود، لذا خاتمی با بهرهگیری از این فضا و شعار توسعه سیاسی و جامعه مدنی توانست پیروز انتخابات شود. اما دولت قبلی دولت چهاردهمی که قرار است شکل بگیرد ، دولتی بوده که یکی از افتخاراتش نبستن دهان منتقدان و استفاده از همه جناح ها در دولت بوده است.
2⃣ ضعف در بازتولید اصلاحات، ضعف رهبری آن در تعریف جامع از اصلاحات ، فاصله نسلی و ... موجب شده است که جریان اصلاح طلبی توانایی سال ۷۶ را نداشته باشد.
3⃣ نکته آخر اینکه بخش عظیمی از پایگاه اجتماعی این جریان ، نقش اپوزیسیونی و برانداز برای خود قائل است.
4⃣ شواهد نشان می دهد شخصیت و سخنان پزشکیان در این دوره نیز توانایی به میدان کشاندن قشر خاکستری و تکراردوم خردادی دیگر را ندارد.مگر اینکه رادیکال ها با فریب چیز دیگری را رقم بزنند.
✍سعید میرزایی
#بصیرت
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 دوگانههای تخیلی نسازید!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸یکی از مدعیان اصلاحات در مصاحبهای گفته است هرچه میزان مشارکت بالاتر برود و حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، شانس رایآوری نامزد جبهه اصلاحات بیشتر خواهد بود! مفهوم دیگر این سخن آن است که تودههای مردم، هوادار و طرفدار جبهه اصلاحات هستند!
🔸مگر تودههای مردم همان جمعیت انبوه چند ده میلیونی نیستند که در شهادت آن عزیز بزرگوار از عمق جان گریستند و ادامه راه و بینش و منش شهید رئیسی را به عنوان یک خواسته جدی و مقدس از مسئولان نظام و رئیسجمهور بعدی مطالبه کردند؟ آیا این تودههای مردم با این مشخصات به کسانی رای میدهند که به رئیسی عزیز تهمت میزدند، خدمات برجسته او را کتمان میکردند و پیشرفتهای معجزهگون دولت ایشان را وارونه جلوه میدادند؟!
🔸آقای پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری چهاردهم در اولین مصاحبه تلویزیونی خود بهگونهای تلویحی بر ادامه راه دولت کنونی تاکید کردند ولی این سخن جناب ایشان با دیدگاه و روش و منش سیاسی کسانی که در ستاد انتخاباتی خود به کار گرفتهاند نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در نقطه مقابل آن قرار داشته و متضاد نیز هست!
🔸آقای پزشکیان چگونه میخواهند با همراهی فلان جریان سیاسی و کسانی که بیشترین جفا و مخالفت آشکار با شهید رئیسی را داشتهاند، ادامهدهنده راه آن شهید مظلوم باشند؟ آیا این نکات روشن و بیابهام از نگاه تودههای دوستدار رئيسی پنهان مانده است و یا پنهان میماند؟! این جماعت همانها هستند که وقتی آقای روحانی در مسئولیت خود با ناکامی روبهرو شد، ایشان را «رحماجارهای»! نامیدند، مرحوم هاشمی را «عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»! لقب دادند، عارف را «اصلاحطلب قلابی»! گفتند. کروبی را «یکدنده و سادهلوح» خواندند و... آقای پزشکیان مراقب باشید!
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
📝 چگونه در انتخابات هشت تیر کام ملت شیرین میشود؟
👈 شهید جمهور؛ سرمشق رؤسای جمهور
🔹️گزارش - چند هفته پیش چه کسی میتوانست فکرش را هم کند که این روزها کشور در کش و قوس آمادگی برای انتخابات ریاست جمهوری باشد. آن سانحه تلخ و ناگوار که منجر به از دست دادن «شهیدان پرواز اردیبهشت» شد، کشور را در بهتی بزرگ و «مصیبتی سنگین» فرو برد و ناگزیر از برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری کرد تا جانشین شهید رئیسی از سوی مردم تعیین شود.
🔹️ملت در تشییع «رئیسی عزیز» و همراهانش سنگ تمام گذاشت و با حضور پرشور و میلیونی خود «در مقابل این حادثه تلخ حماسه آفرید.» زن و مرد و پیر و جوان در گوشه گوشه کشور نشان دادند که قدرشناس زحمات خالصانه مسئولین کشورند و به فرموده رهبر انقلاب: «مردم قدردان خدمتگزاران خودشان هستند؛ این را مسئولین ما بدانند، توجّه کنند. مسئولین خیال نکنند که اگر خدمتی کردند، این از یاد مردم خواهد رفت؛ نه، مردم میشناسند، میفهمند، قدردانند؛ این مشوّق خدمت است.»۱۴۰۳/۳/۱۴
🔍 متن کامل گزارش را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/56671
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🇮🇷پیروزی حداقلی اصلح یا مشارکت حداکثری بدون پیروزی اصلح ؟
◾️یکی از انحرافات فکری که افرادی که متاسفانه مبنای ضعیفی در شناخت مبانی انقلاب و گفتمان امامین انقلاب دارند این است که مشارکت حداقلی که منجر به پیروزی کاندیدای مطلوب ما شود، بهتر از مشارکت حداکثری است که منجر به پیروزی کاندیدایی میشود که دشمنان انقلاب هم به همدلی او اطمینان دارند.
▪️پاسخ : در پاسخ به این نگرش باید به چند نکته اساسی توجه کنیم تا بتوانیم به یک جمع بندی درست برسیم
اول: آنچه که مطالبهی امامین انقلاب است مشارکت حداکثری و میدان دادن به مردم برای انتخاب است. این عزتی است که انقلاب اسلامی و خون شهدا برای مردم رقم زده است و به جای پادشاهان طاغوتی این مردم هستند که سرنوشت کشور و خودشان را انتخاب میکنند.
دوم : ما باید از خود سوال کنیم چه زمانی مشارکت حداکثری میشود، مشارکت حداکثری زمانی رقم میخورد که مردم گمان کنند کسی که منطبق با گفتمان انقلاب است به میدان آمده است. در سال ۸۸ مشارکتی را رقم زدیم که در عرصهی بین المللی بی نظیر بود، دو نماینده یکی خود را سرباز عدالت خواه امام زمان و دیگری خود را نماینده تفکر امام خمینی معرفی میکرد، و هر دو توانستند شور و اشتیاق مردم به تغییر را رقم بزنند.
سوم: انتخاب و رای مردمی نشانهی فهم سیاسی بالای مردم، اتحاد، همبستگی بین حاکمیت و مردم است و هر کسی هم رئیس جمهور شود، رای به سبد جمهوری اسلامی ریخته شده که توانسته به عنوان حکومتی امین، عادل، خیرخواه مردم شناخته شود.
چهارم: مشارکت بالا منجر به اقتدار حاکمیتی و تغییر نگاه قدرتهای جهانی به مردم یک کشور میشود. چرا که آنها مردم آن کشور را مردمی باهوش، کنشگر و آگاه به مسائلی سیاسی و آماده به دفاع از سرزمین خودشان شناسایی میکنند.
◀️پس مشارکت حداکثری در واقع همان آری گفتن مردم به نظام جمهوری اسلامی که با خون شهدا به دست آمده و مشارکت حداکثری هم زمانی رقم میخورد که گفتمان ما بر اساس مبانی انقلاب بوده و در مردم مستضعف امید و علاقه ایجاد کند و تنها زمانی کشور یکدست و متحد میشود که گفتمان امامین انقلاب محور باشد .
◀️پس توصیه میکنیم بدون هرگونه کوتاهی و در رفتن از زیر بار مسئولیت احقاق امر ولی، تمام تلاش خودمان را برای مشارکت حداکثری بکنیم و اگر مبنای دعوت گفتمان امامین انقلاب که همان حفظ استقلال، آزادی و عدالت باشد، هم مردم میآیند و هم اصلح را شناسایی میکنند..
✍عالیه سادات
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
@donyayetahlil
حزبالله کمر اسرائیل را خم کرده است
کارشناس مسائل منطقه با بیان اینکه نتانیاهو حساب ویژهای روی ژنرالهای بانفوذی مثل گانتس برای پیشبرد جنگ باز کرده بود، اظهار کرد: این امر قطعا روی جنگ غزه تاثیرات زیادی خواهد داشت و از همین رو یائیر لاپید به گانتس میگفت نباید با ماندن در کابینه جنگ به نتانیاهو مشروعیت بدهد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/49402
🗂منبع: ایسکانیوز
#تحولات_منطقه
#اسرائیل
#کابینه
#جنگ_غزه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
بنبست طرح بایدن برای آتشبس در غزه
روزنامه واشنگتن پست نوشت عملیاتی که رژیم صهیونیستی در ضمن جنایت بزرگ در اردوگاه النصیرات برای آزاد کردن چهار تن از اسرایش در روز شنبه انجام داد، علاوه بر آنکه برنامه های دولت بایدن را پیچیده تر ساخت، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را واداشته تا بیشتر بر موضعش در خصوص کسب پیروزی کامل نظامی و آزادی تمامی اسرای اسرائیلی تحت اختیار حماس قبل از آتش بس از سوی این رژیم تاکید داشته باشد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/49438
🗂منبع: خبرنامه دانشجویان ایران
#تحولات_منطقه
#آتش_بس
#بایدن
#غزه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
اگر اسرائیل به لبنان حمله کند
امروز رژیم صهیونیستی بنابر گزارش اخیر روزنامه عبری زبان «هاآرتص» در سختترین شرایط خود قرار دارد چرا که «در همه جبههها شکست خورده و به سمت فاجعه پیش میرود.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/49441
🗂منبع: مشرق نیوز
#تحولات_منطقه
#جنگ_غزه
#لبنان
#اسرائیل
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
🔰نهضت پیش از ظهور امام عصر علیه السلام
🔹در روایات هست قبل ظهور صدای اسلام به همه جای دنیا میرسد. یعنی همه به حقیقت اسلام آگاه میشوند. اتمام حجت می شود آگاهان اگر گرویدند رستگارند وگرنه راه ضلالت و هلاکت را آگاهانه برگزیده اند.
🔹و غزه را خدا امروز حجت قرار داده بر جهانیان. هم خط ابلیس را رسوا، هم دشمن منفور بودنش را افشا کرده و می کند؛ و هم توجه به اسلام را برانگیخته و گرایش پس از آن را هم. و توجه به سوی ایران و انقلاب اسلامی ایران.
🔹این تداوم نهضت پیش از ظهور خود امام زمان عجل الله تعالی فرجه است، که از ایران به سوی دیگر کشورها گسترش یافته، بعد از یک چهله از انقلاب اسلامی ایران.
🔹سردار سلیمانی در ۴۰ سالگی انقلاب حرف قشنگ و پر معنایی زد و گفت انقلاب چهل ساله شد و اکنون مبعوث شده است.
یعنی انقلاب به مثابه رسول الله اعظم است که در ۴۰ سالگیش به رسالتی جهانی مبعوث شده و این است که می بینی تظاهر کنندگان در غرب حتی فارسی شعار می دهند آنهم شعار ابلیس کُش، یعنی «مرگ بر اسرائیل»، چون مرگ بر اسرائیل یعنی فرخوان مرگ ابلیس.
🔹اسرائیل تجسد ابلیس است و انقلاب اسلامی هم تجلی نبوت از آدم تا خاتم و می رسد به تحقق رسالت انبیاء بدست حجت الله، صاحب الامر علیه السلام.
نَصرُمِنَ الله وَفَتْحٌ قَریب
✍بانو رجبی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies