🔰 دوگانههای تخیلی نسازید!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸یکی از مدعیان اصلاحات در مصاحبهای گفته است هرچه میزان مشارکت بالاتر برود و حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، شانس رایآوری نامزد جبهه اصلاحات بیشتر خواهد بود! مفهوم دیگر این سخن آن است که تودههای مردم، هوادار و طرفدار جبهه اصلاحات هستند!
🔸مگر تودههای مردم همان جمعیت انبوه چند ده میلیونی نیستند که در شهادت آن عزیز بزرگوار از عمق جان گریستند و ادامه راه و بینش و منش شهید رئیسی را به عنوان یک خواسته جدی و مقدس از مسئولان نظام و رئیسجمهور بعدی مطالبه کردند؟ آیا این تودههای مردم با این مشخصات به کسانی رای میدهند که به رئیسی عزیز تهمت میزدند، خدمات برجسته او را کتمان میکردند و پیشرفتهای معجزهگون دولت ایشان را وارونه جلوه میدادند؟!
🔸آقای پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری چهاردهم در اولین مصاحبه تلویزیونی خود بهگونهای تلویحی بر ادامه راه دولت کنونی تاکید کردند ولی این سخن جناب ایشان با دیدگاه و روش و منش سیاسی کسانی که در ستاد انتخاباتی خود به کار گرفتهاند نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در نقطه مقابل آن قرار داشته و متضاد نیز هست!
🔸آقای پزشکیان چگونه میخواهند با همراهی فلان جریان سیاسی و کسانی که بیشترین جفا و مخالفت آشکار با شهید رئیسی را داشتهاند، ادامهدهنده راه آن شهید مظلوم باشند؟ آیا این نکات روشن و بیابهام از نگاه تودههای دوستدار رئيسی پنهان مانده است و یا پنهان میماند؟! این جماعت همانها هستند که وقتی آقای روحانی در مسئولیت خود با ناکامی روبهرو شد، ایشان را «رحماجارهای»! نامیدند، مرحوم هاشمی را «عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»! لقب دادند، عارف را «اصلاحطلب قلابی»! گفتند. کروبی را «یکدنده و سادهلوح» خواندند و... آقای پزشکیان مراقب باشید!
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
📝 چگونه در انتخابات هشت تیر کام ملت شیرین میشود؟
👈 شهید جمهور؛ سرمشق رؤسای جمهور
🔹️گزارش - چند هفته پیش چه کسی میتوانست فکرش را هم کند که این روزها کشور در کش و قوس آمادگی برای انتخابات ریاست جمهوری باشد. آن سانحه تلخ و ناگوار که منجر به از دست دادن «شهیدان پرواز اردیبهشت» شد، کشور را در بهتی بزرگ و «مصیبتی سنگین» فرو برد و ناگزیر از برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری کرد تا جانشین شهید رئیسی از سوی مردم تعیین شود.
🔹️ملت در تشییع «رئیسی عزیز» و همراهانش سنگ تمام گذاشت و با حضور پرشور و میلیونی خود «در مقابل این حادثه تلخ حماسه آفرید.» زن و مرد و پیر و جوان در گوشه گوشه کشور نشان دادند که قدرشناس زحمات خالصانه مسئولین کشورند و به فرموده رهبر انقلاب: «مردم قدردان خدمتگزاران خودشان هستند؛ این را مسئولین ما بدانند، توجّه کنند. مسئولین خیال نکنند که اگر خدمتی کردند، این از یاد مردم خواهد رفت؛ نه، مردم میشناسند، میفهمند، قدردانند؛ این مشوّق خدمت است.»۱۴۰۳/۳/۱۴
🔍 متن کامل گزارش را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/56671
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🇮🇷پیروزی حداقلی اصلح یا مشارکت حداکثری بدون پیروزی اصلح ؟
◾️یکی از انحرافات فکری که افرادی که متاسفانه مبنای ضعیفی در شناخت مبانی انقلاب و گفتمان امامین انقلاب دارند این است که مشارکت حداقلی که منجر به پیروزی کاندیدای مطلوب ما شود، بهتر از مشارکت حداکثری است که منجر به پیروزی کاندیدایی میشود که دشمنان انقلاب هم به همدلی او اطمینان دارند.
▪️پاسخ : در پاسخ به این نگرش باید به چند نکته اساسی توجه کنیم تا بتوانیم به یک جمع بندی درست برسیم
اول: آنچه که مطالبهی امامین انقلاب است مشارکت حداکثری و میدان دادن به مردم برای انتخاب است. این عزتی است که انقلاب اسلامی و خون شهدا برای مردم رقم زده است و به جای پادشاهان طاغوتی این مردم هستند که سرنوشت کشور و خودشان را انتخاب میکنند.
دوم : ما باید از خود سوال کنیم چه زمانی مشارکت حداکثری میشود، مشارکت حداکثری زمانی رقم میخورد که مردم گمان کنند کسی که منطبق با گفتمان انقلاب است به میدان آمده است. در سال ۸۸ مشارکتی را رقم زدیم که در عرصهی بین المللی بی نظیر بود، دو نماینده یکی خود را سرباز عدالت خواه امام زمان و دیگری خود را نماینده تفکر امام خمینی معرفی میکرد، و هر دو توانستند شور و اشتیاق مردم به تغییر را رقم بزنند.
سوم: انتخاب و رای مردمی نشانهی فهم سیاسی بالای مردم، اتحاد، همبستگی بین حاکمیت و مردم است و هر کسی هم رئیس جمهور شود، رای به سبد جمهوری اسلامی ریخته شده که توانسته به عنوان حکومتی امین، عادل، خیرخواه مردم شناخته شود.
چهارم: مشارکت بالا منجر به اقتدار حاکمیتی و تغییر نگاه قدرتهای جهانی به مردم یک کشور میشود. چرا که آنها مردم آن کشور را مردمی باهوش، کنشگر و آگاه به مسائلی سیاسی و آماده به دفاع از سرزمین خودشان شناسایی میکنند.
◀️پس مشارکت حداکثری در واقع همان آری گفتن مردم به نظام جمهوری اسلامی که با خون شهدا به دست آمده و مشارکت حداکثری هم زمانی رقم میخورد که گفتمان ما بر اساس مبانی انقلاب بوده و در مردم مستضعف امید و علاقه ایجاد کند و تنها زمانی کشور یکدست و متحد میشود که گفتمان امامین انقلاب محور باشد .
◀️پس توصیه میکنیم بدون هرگونه کوتاهی و در رفتن از زیر بار مسئولیت احقاق امر ولی، تمام تلاش خودمان را برای مشارکت حداکثری بکنیم و اگر مبنای دعوت گفتمان امامین انقلاب که همان حفظ استقلال، آزادی و عدالت باشد، هم مردم میآیند و هم اصلح را شناسایی میکنند..
✍عالیه سادات
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
@donyayetahlil
حزبالله کمر اسرائیل را خم کرده است
کارشناس مسائل منطقه با بیان اینکه نتانیاهو حساب ویژهای روی ژنرالهای بانفوذی مثل گانتس برای پیشبرد جنگ باز کرده بود، اظهار کرد: این امر قطعا روی جنگ غزه تاثیرات زیادی خواهد داشت و از همین رو یائیر لاپید به گانتس میگفت نباید با ماندن در کابینه جنگ به نتانیاهو مشروعیت بدهد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/49402
🗂منبع: ایسکانیوز
#تحولات_منطقه
#اسرائیل
#کابینه
#جنگ_غزه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
بنبست طرح بایدن برای آتشبس در غزه
روزنامه واشنگتن پست نوشت عملیاتی که رژیم صهیونیستی در ضمن جنایت بزرگ در اردوگاه النصیرات برای آزاد کردن چهار تن از اسرایش در روز شنبه انجام داد، علاوه بر آنکه برنامه های دولت بایدن را پیچیده تر ساخت، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را واداشته تا بیشتر بر موضعش در خصوص کسب پیروزی کامل نظامی و آزادی تمامی اسرای اسرائیلی تحت اختیار حماس قبل از آتش بس از سوی این رژیم تاکید داشته باشد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/49438
🗂منبع: خبرنامه دانشجویان ایران
#تحولات_منطقه
#آتش_بس
#بایدن
#غزه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
اگر اسرائیل به لبنان حمله کند
امروز رژیم صهیونیستی بنابر گزارش اخیر روزنامه عبری زبان «هاآرتص» در سختترین شرایط خود قرار دارد چرا که «در همه جبههها شکست خورده و به سمت فاجعه پیش میرود.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/49441
🗂منبع: مشرق نیوز
#تحولات_منطقه
#جنگ_غزه
#لبنان
#اسرائیل
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
🔰نهضت پیش از ظهور امام عصر علیه السلام
🔹در روایات هست قبل ظهور صدای اسلام به همه جای دنیا میرسد. یعنی همه به حقیقت اسلام آگاه میشوند. اتمام حجت می شود آگاهان اگر گرویدند رستگارند وگرنه راه ضلالت و هلاکت را آگاهانه برگزیده اند.
🔹و غزه را خدا امروز حجت قرار داده بر جهانیان. هم خط ابلیس را رسوا، هم دشمن منفور بودنش را افشا کرده و می کند؛ و هم توجه به اسلام را برانگیخته و گرایش پس از آن را هم. و توجه به سوی ایران و انقلاب اسلامی ایران.
🔹این تداوم نهضت پیش از ظهور خود امام زمان عجل الله تعالی فرجه است، که از ایران به سوی دیگر کشورها گسترش یافته، بعد از یک چهله از انقلاب اسلامی ایران.
🔹سردار سلیمانی در ۴۰ سالگی انقلاب حرف قشنگ و پر معنایی زد و گفت انقلاب چهل ساله شد و اکنون مبعوث شده است.
یعنی انقلاب به مثابه رسول الله اعظم است که در ۴۰ سالگیش به رسالتی جهانی مبعوث شده و این است که می بینی تظاهر کنندگان در غرب حتی فارسی شعار می دهند آنهم شعار ابلیس کُش، یعنی «مرگ بر اسرائیل»، چون مرگ بر اسرائیل یعنی فرخوان مرگ ابلیس.
🔹اسرائیل تجسد ابلیس است و انقلاب اسلامی هم تجلی نبوت از آدم تا خاتم و می رسد به تحقق رسالت انبیاء بدست حجت الله، صاحب الامر علیه السلام.
نَصرُمِنَ الله وَفَتْحٌ قَریب
✍بانو رجبی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
📜 امام خمینی (رحمة الله علیه)؛
«من با اطمینان میگویم: اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت مینشاند؛
اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدودۀ خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.»
https://farsi.rouhollah.ir/library/sahifeh-imam-khomeini/vol/20/page/325
🌎 نفوذ آمریکا در جهان عرب با افزایش نفوذ چین رو به افول است
🌿 نشریه فارن افرز در یادداشت قابل توجهی نوشت با افزایش طول مدت درگیری عملیات نظامی ارتش اسرائیل در داخل غزه، تأثیر پیامدهای آن را بر جهان عرب و ایالات متحده میبینیم و اینکه جنگ باعث شد روند روابط دیپلماتیک بین اسرائیل و چند کشور عربی مختل شود. پیش از این، بحرین، مراکش، سودان و امارات متحده عربی روند عادی سازی روابط با اسرائیل را آغاز کرده بودند و به نظر می رسید عربستان سعودی نیز آماده پیوستن به آنها باشد. با این حال، حمله و پاسخ نظامی اسرائیل در غزه، این پیشرفت را متوقف کرد.
🔹از آن زمان، عربستان سعودی تا زمانی که اسرائیل اقدامات ملموسی برای تأسیس دولت فلسطین انجام ندهد، از عادی سازی روابط خودداری کرده است. اردن در نوامبر 2023 سفیر خود را از اسرائیل فراخواند و سفر برنامه ریزی شده بنیامین نتانیاهو به مراکش لغو شد. تظاهرات گستردهای در سراسر جهان عرب در اعتراض به اقدامات اسرائیل و بحران انسانی که در غزه برگزار شد. در اردن و مراکش، معترضان خواستار پایان دادن به معاهدات صلح کشورهایشان با اسرائیل شدند و از بی توجهی به نظر مردم، توسط دولتهایشان ابراز ناراحتی کردند.
🔹پیامدهای جنگ در غزه به ایالات متحده نیز سرایت کرد، زیرا افکار عمومی عرب به شدت علیه مهمترین و قویترین متحد اسرائیل تغییر جهت داده است. نظرسنجیهای مؤسسه «عرب بارومتر» نشاندهنده کاهش چشمگیر جایگاه آمریکا در میان شهروندان عرب است که به درگیری غزه نسبت داده میشود. در تونس، دیدگاههای مثبت نسبت به ایالات متحده از 40 درصد قبل از روز 7 اکتبر به 10 درصد کاهش یافت. کاهش مشابهی در اردن (از 51 درصد در سال 2022 به 28 درصد در اوایل 2024) و لبنان (از 42 درصد به 27 درصد) مشاهده شد.
🔹این تغییر به نفع چین تمام شده است که محبوبیت آن در منطقه افزایش یافته است. پس از عملیات نظامی اسرائیل در داخل غزه، حداقل نیمی از پاسخ دهندگان در همه کشورهای مورد بررسی، دیدگاه مثبتی نسبت به چین داشتند. در اردن و مراکش، محبوبیت چین حداقل 15 درصد افزایش یافتهاست. با وجود حمایت محدود از تلاشهای چین برای حمایت از حقوق فلسطین، این آمار نشاندهنده نارضایتی عمیق از سیاستهای ایالاتمتحده است. بیش از 60 درصد از پاسخدهندگان در پنج کشور عربی، بر این باور بودند که ایالات متحده از حقوق اسرائیل حمایت میکند، در حالی که کمتر از 17 درصد احساس میکردند که ایالات متحده از حقوق فلسطین دفاع میکند، که کمترین آن 2 درصد در اردن بود.
@amniatemeli
🖇 تعلیقه:
[یکم]. تصوّر کنید در سالهای ۱۳۶۸_۱۳۷۲، آوینی در مجلۀ سوره مقاله مینوشت و هاشمیرفسنجانی را به صورت غیرمستقیم، متهم میکرد که به دلیل گرایش به «توسعه» و «تکنوکراسی»، از انقلاب فاصله گرفته است. هاشمیرفسنجانیای که سالها طعم زندان و شکنجه را چشیده بود و اینک در برابر جریان چپ مذهبی نیز بود. حتی رهبر انقلاب نیز به دلیل ملاحظاتی، بیشوکم از دولت دفاع میکرد. در این دوره، به آوینی اعتراض میشد که مواضعش در اثر تنگنظری است و آب به آسیاب دشمن میریزد و انشقاق و تضاد میآفریند. در نهایت نیز فشارهای دولت سازندگی، او را از سوره راند.
[دوّم]. میخواهم بگویم اسیر «سوابق آدمها» و «مرزسازیهای سیاسی» نشوید و مستقل، فکر کنید. انقلابی، «معیارهای معرفتی» را در نظر میگیرد و نه «خطکشیهای سیاسی» را. من، از دریچۀ «فکر» و «هویّت» تحلیل میکنم و نمیگویم هر کسی جزو جبهۀ اصلاحات نبود، مطلوب است. ماهیّت انقلاب، تعارفبردار نیست و نمیشود التقاط را ندید و حملبرصحت کرد. باید بر اساس «مکتب» و «هویّت» و «اصالت»، قضاوت کرد و نه «جناح» و «قدرت» و «نفع». از تقسیمبندیهای سیاسی خارج شوید و بنگرید چه کسی به بنیانهای انقلاب، وفادراتر است. اگر اینگونه تحلیل کنیم، درمییابیم که تکنوکراتهای شبهانقلابی، «تفاوت ایدئولوژیک» با اصلاحطلبان ندارند و اختلافشان بر سرِ قدرت است نه حقیقت. وقت «انتخابات» که فرامیرسد، وجه انقلابیشان را به ما میفروشند، اما وقت «سیاستگذاری»، در همان مدار لیبرال-تکنوکراتیکِ اصلاحطلبان قرار میگیرند.
[سوّم]. ما با تکنوکراتهای شبهانقلابی در «جبههی مشترک» نیستیم که بتوان اینک از «اختلاف» سخن گفت. ملاک و معیار، «همگرایی فکری» و «وفاق هویّتی» است، نه «ائتلاف سیاسیکارانه» و «اجماع قدرتمدارانه». من «باطن لیبرال_تکنوکراتیک» را میبینم و فریب «پوستۀ متظاهرانۀ شبهانقلابی» را نمیخورم. باید متفکّرانه رأی بدهیم، نه عملگرایانه.
[چهارم]. عجبا! آن زمان که قالیباف با پوزخند - و البته نیروهای مشاور و رسانهای او نیز - ما را «سوپرانقلابی» میخواندند، سخنی از «وحدت» در میان نبود و ایشان محقّ بود که با تحریف سخن رهبر انقلاب، بخشی از جبهۀ انقلاب را «تمسخر» و «ملامت» کند، اما اینک که ایشان «محتاج رأی» است، «نقد» را «تخریب» و «وحدتشکنی» میدانند. گویا برای اینکه ایشان به کرسی ریاستجمهوری دست یابد، باید تا اطلاع ثانوی، «باب نقد» مسدود شود. جریان نقادی و روشنگری را ادامه خواهیم داد و از زاویۀ تفکّر و معرفت به عالَم سیاست نظر میکنیم و جهتگیریهای هویّتی را واکاوی میکنیم.
[ششم]. از منطق سیاسی علامه مصباح آموختیم که وحدت، «ارزش عرضی» دارد نه «ارزش ذاتی»؛ یعنی اصل و اساس نیست، بلکه باید تابع تفکر و هویت باشد. وحدت، لغیره است نه لنفسه. به تعبیر شهید بهشتی، ما موافق «وحدت مکتبی» هستیم نه «وحدت منفعتی». وحدت مشروع، وحدت معطوف به حقیقت است نه قدرت.
🖊مهدی جمشیدی
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718373571365679963
🗒 گفتگوی چالشی امروز سعید جلیلی با سه کارشناس سیاسی، از چند جهت درخشان و چشمگیر بود:
۱. استقلال و بینیازی او از مشاورانش در مقام پاسخ (تفکر مسلط)
۲. ارائهی شواهد تجربی و مصادیق عینی (تفکر واقعگرا)
۳. انسجام و یکپارچگی ذهنی (تفکر مکتبواره)
۴. روایت جنبهها و لایههای متفاوت هر مسأله (تفکر چندضلعی).
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi