هدایت شده از پارتیزان
🔷 ارتش اسرائیل چند هفته قبل از ۷ اکتبر می دانست که حماس چگونه قصد دارد گروگان بگیرد.
🔹براساس گزارش تلویزیون اسرائیل، ارتش اسرائیل از برنامههای حماس برای حمله به جنوب اسرائیل هفتهها قبل از ۷ اکتبر و حتی تعداد گروگانهایی که این گروه قصد ربایش آنها را داشته اطلاع داشته است .
🔹کان توضیح داد ، واحد غزه ارتش اسرائیل یک سند اطلاعات داخلی را در ۱۹ سپتامبر ۲۰۲۳ توزیع کرده است که جزئیات حمله برنامه ریزی شده حماس را نشان می دهد.
🔹سندی که بنا به گزارش کان ، بیان میکند که ارتش اسرائیل حماس را در حال انجام یک سری آموزشها مشاهده کرده است که در آن نیروهای عزالدین قسام هم به پایگاه های نظامی اسرائیل و هم به جوامع غیرنظامی کیبوتس حمله میکنند.
🔹طبق سند مشاهده شده توسط شبکه کان، ارتش اسرائیل همچنین میدانسته که حماس به واحدهای خود در مورد چگونگی دستگیری گروگانها و نحوه محافظت از آنها پس از بازگرداندن آنها به نوار غزه آموزش داده است.
🔹به گزارش کان، فرماندهی جنوب ارتش اسرائیل و لشکر غزه نیز در این سند نوشتند که انتظار داشتند حماس بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ گروگان بگیرد. به گزارش کان، مقامات حتی اطلاعاتی در مورد نحوه برخورد حماس با گروگان ها در شرایط خاص و قوانینی که حماس برای اعدام گروگان ها وضع کرده بود، داشتند.
🔹در همین رابطه تایمز اسرائیل گزارش داد که اسرائیل به اشتباه بر این باور بود که حماس هرگز نمی تواند از دیوار حائل که با فناوری های پیشرفته محافظت می شود عبور کند .
🔹به گزارش کان نیوز، این اطمینان از دیوار حائل و فناوری های امنیتی مانع از آن شده که رهبران ارشد اطلاعاتی اسرائیل در مورد گزارش داخلی که جزئیات برنامه های حماس را شرح می دهد، کاری انجام دهند.
🔹لازم به ذکر است که طبق اطلاعات فاش شده اسرائیل تنها چند هفته قبل از ۷ اکتبر از برنامه های حماس اطلاع نداشته بلکه طبق گزارش نیویورک تایمز ، اسرائیل بیش از یک سال قبل از این حمله، سندی ۴۰ صفحه ای بدست آورده که به طور دقیق نحوه حمله حماس به مرز جنوبی را توضیح می داد . طبق گزارش تایمز، اسرائیل هرگز برنامه های حماس را برای حمله جدی نگرفت با این فرض که این گروه هرگز نمی تواند از دیوار حائل عبور کند.
Ghost
@Partisan2015
هدایت شده از پارتیزان
🔷شب بهخیر
🔹تصویری از جنگنده F-15EX Eagle II در زمان معرفی و رونمایی، که امروز با فتوشاپ و دستکاری در این تصویر، آنرا تحتعنوان نخستین تصویر از جنگنده F-15EX نیروی هوایی اندونزی معرفی کردند؛ در حالی که تصویر فوق فیک و غیرواقعی بوده است.
Fatherland
@Partisan2015
.
تعصب قبیله
به زشت ترین شکل ممکن
آنها که چپ های سابق و ائتلاف بعدی چپ و راست تحت عنوان اصلاح طلبی را در طول این سالها مطالعه کرده اند، می دانند که قبیله گرایی، یک رسم قدیمی در این مجموعه است.
تعجب می کنید که چرا به شکل کاملا قبیله ای، از بد اخلاقی و رفتار زشت محمد فاضلی در تلویزیون جانبداری، و حتی تحسین کردند؟
اینها همان سیاست زندگانی هستند که وقتی شهردار شأن با شلیک پنج گلوله همسرش را کشت، گفتند: کشت که کشت، دیه اش رو میده! بعد هم انواع تهمت های ناروا و زشت را به همسر بی پشت و پناه وی زدند، چون قبیله و کس و کار نداشت.
همان ها که ۱۴ هزار میلیارد تومان فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان را «معوقات بانکی» خواندند و دستگاه قضایی را به خاطر پیگیری برای بازگرداندن پول معلمان، فرهنگیان ملامت کردند!
همان قبیله ای که رئیس دولت شأن، پنهانی به رئیس قوه قضائیه پیغام و هشدار داد که اگر سراغ مفاسد اقتصادی و زد و بندهای برادر و دستیار ارشدم بروید، جنگ می شود!
جماعتی که تحریم ها را دو برابر، و تورم را ۶۰ درصد کردند وبا این وجود، گفتند که دولت برجام، خیلی دستاورد اقتصادی داشت!
فروش نفت را به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رساندند، اما به جای ملامت آمریکای کلاهبردار و عهد شکن، مجلس را ملامت کردند که چرا قانون اقدام متقابل را برای بازدارندگی تصویب کرده است.
بعدش هم که همت دولت رئیسی را در پنج برابر کردن فروش نفت و دور زدن تحریمها دیدند، با وقاحت گفتند هنر و همت دولت خودمان نبود، تصمیم دولت بایدن برای شل کردن پیچ تحریم ها بود!
@IMANI_mohammad
یکی از مهمترین مواضع در پیشبرد اهداف انقلاباسلامی #امیدآفرینی و #ترویج_امید در بین مردم و بهخصوص در جوانان و نوجوانان است؛
برای انجام اینصناعت میبایست نظامآموزشی را تقویّت و ارتقاء داد به طوری که در نظامآموزشی، امیدآفرینی جزء اولویتها باشد.صدالبتّۀ #جهادتبیین هم بسیّار مهم و کارساز است.
"محمّد نعیمکر"
@twiita
📰این صفحه ویکیپدیا، فهرست بلندی صرفاً از مسلمانشدههای معروف جهان تهیه کرده که حوصلهتان نمیگیرد همه را بخوانید از بس زیاد است!
▪️از بازیکنان معروف ورزشی تا انواع خوانندهها و بازیگران هالیوودی.
از سیاستمداران معروف تا محققان چهره.
▫️در همین تصویر میخوانیم که:
به گزارش جروزالم پست، در انگلیس و فرانسه در دهه گذشته در هر کشور تا ۱۰۰.۰۰۰ نفر مسلمان شدهاند.
آلمان تا ۴۰۰۰ نفر در سال مسلمان شده دارد.
📊بر اساس گزارش گاردین، سالانه حدود ۵۰۰۰ نفر در بریتانیا به اسلام گرویدند که بیشتر آنها زن هستند.
بر اساس گزارش نیویورک تایمز، سالانه ۲۵۰۰۰ آمریکایی مسلمان میشوند...
✓ شهید سید مرتضی آوینی گفت:
«من بیشتر به تحول درونی غربیها امیدوارم تا جنگ رو در رو با شرق و اسلام. غرب از درون خواهد پوسید و در خود فرو خواهد ریخت و چون عقربی در محاصره آتش، خود را نیش خواهد زد.»
#اسلام
#فروپاشی_غرب
منادی زمان
🔘 https://eitaa.com/joinchat/926416915Cbf389c9b03
🔰 شریعتی بر علیه مارکسیست ها و لیبرال ها
🟢 در مورد چپی ها باید بگویم صریحا و قاطعا شریعتی جزو شدیدترین و قاطع ترین عناصر ضد چپ و ضد مارکسیسم بود.
🔹آن روزی که مجاهدین تغییر ایدئولوژی دادند و کتاب مواضع ایدئولوژیک تازه شان چاپ شد و در اختیار این و آن قرار گرفت، که هم من دیده بودم و هم مرحوم دکتر جلسه ای داشتیم در مشهد یک نفری از مواضع جدید مجاهدین که مارکسیستی بود دفاع می کرد. شریعتی آن شخص را چنان کوبید در آن جلسه ای که برای من حتی تعجب آور بوده که شریعتی اینقدر ضد چپ است و شما آثارش را بخوانید، مقابله و مخالفت او را با اندیشه چپ و مارکسیستی و اصول تعلیمات مارکسیستی به روشنی در می یابید.
🔹بنابراین هرکس و هر چپ گرایی (اگرچه زیر نام اسلام) اگر امروز شریعتی را از خودش بداند یقینا گزافه ای بیش نگفته است. همچنین مجاهدی که امروز شریعتی را از خودش بداند یقینا گزافه ای بیش نگفته است.
🔹همین مجاهدین که امروز طرفداری از دکتر شریعتی می کنند. اینها در سال 51 و 52 جزو سخت ترین مخالفین شریعتی بودند. خوب امروز چطور می توانند شریعتی را قطب خودشان بدانند.
🟣 اما لیبرال ها، البته عده ای از عناصر وابسته به نهضت آزادی یا عناصر سیاسی میانه، که خیلی اهل خطرکردن و در مبارزات جدی وارد شدن، نبودند، این ها به خاطر امکاناتی که داشتند خانه ای داشتند، باغ بیرون شهری داشتند، تشکیلاتی داشتند و شریعتی را دعوت می کردند و عده ای را هم با او دعوت می کردند. ایشان هم در اوقاتی که سخنرانی نداشت در منزل این ها و با استفاده از امکانات این ها برای 50 نفر، 100 نفر، کمتر یا بیشتر جلسه داشت و صحبت می کرد این ارتباطات را شریعتی با این لیبرال ها داشت. البته بیشتر امکانات را بعضی از بازاریان وابسته به این جریان سیاسی به اصطلاح لیبرال فراهم می کردند و بهره برداری های جمعی و سیاسی و فکری را خود آن سیاسی های لیبرال انجام می دادند.
🔹 حقیقت این است که شریعتی وابسته به اینها به هیچ وجه نبود. امروز هم اگر بود با آنها میانه ای نداشت بلکه فقط از امکاناتی که در اختیار آنها بود استفاده می کرد.
🔹امروز هر گروهی این امکان را دارد که بگوید یار شریعتی من بودم، هم فکر شریعتی بودم، شریعتی مال من بود. اما خوب باید دید چقدر این حرف قابل قبول است.
🔹 نه مارکسیست ها و نه گروه دیگر هیچ کدام با شریعتی حتی هم خونی فکری و رابطه خویشاوندی فکری هم نداشتند.
🟠 متاسفانه به نام رساندن اندیشه های او یا به نام نشر آثار او یا به عنوان پیگیری خط و راه او، فجایعی در کشور صورت می گیرد.
🔹فراموش نکرده ایم که یک مشت قاتل و تروریست بنام «فرقان ها» خودشان را دنباله رو خط شریعتی می دانستند.
🔹آیا شریعتی براستی کسی بود که طرفدار ترور شخصیتی مثل شهید مطهری باشد؟ او که خودش را همواره علاقه مند به مرحوم مطهری و بلکه مرید او معرفی می کرد. من خودم از او این مطلب را شنیده ام.
#حکیم_انقلاب در گفتگو با مجله سروش خرداد 1360
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 شریعتی آغازگر طرح اسلام با زبان فرهنگ جدید نسل بود!
🟣 به نظر من شریعتی برخلاف آنچه که همگان تصور می کنند یک چهره همچنان مظلوم است و این به دلیل طرفداران و مخالفان اوست. یعنی از شگفتی های زمان و شاید از شگفتی های شریعتی این است که هم طرفداران و هم مخالفانش نوعی همدستی با هم کرده اند تا این انسان دردمند و پرشور را ناشناخته نگهدارند و این ظلمی به اوست.
🟢 مخالفان او به اشتباهات دکتر شریعتی تمسک می کنند و این موجب می شود که نقاط مثبتی که در او بود را نبینند. بی گمان شریعتی اشتباهاتی داشت و من هرگز ادعا نمی کنم که این اشتباهات کوچک بود اما ادعا می کنم که در کنار آنچه که ما اشتباهات شریعتی می توانیم نام گذاریم، چهره شریعتی از برجستگی ها و زیبایی ها هم برخوردار بود. پس ظلم است اگر به خاطر اشتباهات او، برجستگی های او را نبینیم.
🟠 شریعتی یک چهره پرسوز پیگیر برای حاکمیت اسلام بود، از جمله منادیانی بود که از طرح اسلام به صورت یک ذهنیت و غفلت از طرح اسلام به صورت یک ایدئولوژی و قاعده نظام اجتماع رنج می برد و کوشش می کرد تا اسلام را به عنوان یک تفکر زندگی ساز و یک نظام اجتماعی و یک ایدئولوژی راهگشای زندگی مطرح کند.
این بُعد از شخصیت شریعتی آنچنان که باید و شاید شناخته نشده است و روی این بخش وجود او تکیه نمی شود.
🟢 شریعتی یک آغازگر بود، در این شک نباید کرد. او آغازگر طرح اسلام با زبان فرهنگ جدید نسل بود. قبل از او بسیاری بودند که اندیشه مترقی اسلام را آنچنان که او فهمیده بود فهمیده بودند. بودند کسانی اما هیچکدام این موفقیت را پیدا نکردند که آنچه را فهمیده بودند در قالب واژه ها و تغییراتی که برای نسل امروز ما و یا بهتر بگویم نسل آن روز شریعتی، نسلی که مخاطبین شریعتی را تشکیل می داد گیرایی داشته باشد مطرح کنند. موفق نشده بودند به زبان آنها این حقایق را بیان کنند. جوری که برای آنها قابل فهم باشد این مسایل را بگویند. شریعتی آغازگر طرح جدیدترین مسایل کشف شده اسلام مترقی بود به صورتی که برای آن نسل پاسخ دادن به سوال ها و روشن کردن نقاط ،مبهم و تاریک بود اما اینکه او را با سیدجمال یا با اقبال مقایسه کنیم، نه. اگر کسی چنین مقایسه ای بکند ناشی از این است که اقبال و سیدجمال را به درستی نشناخته است.
#حکیم_انقلاب در گفتگو با مجله سروش خرداد 1360
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 نقش شریعتی در طلوع مطهری
🔸مطهری در سایه و یا در پرتو حسن ظن و اقبالی که جوان روشن بین روشنفکر و نسل تحصیل کرده به اسلام پیدا کرده بود شناخته شد.
🔹قبلأ مطهری را همکارها و همدرسها و شاگردهایش فقط میشناختند،
🔸طلوع مطهری در آفاقی شد که آن آفاق را از لحاظ جو کلی کوششهای شریعتی به وجود آورده بود و یا در آن سهم بسیار بزرگی داشت.
#حکیم_انقلاب در سومین سالگرد فوت شریعتی، در مسجد اعظم قم، 1359.
#تاریخ_معاصر
#جریان_شناسی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 مطهری و شریعتی
نوع تأثیر استاد مطهری با دکتر شریعتی متفاوت است . کما این که نوع تفکرات و نوع کارهای آنها هم با یکدیگر متفاوت است . مرحوم شریعتی کارش ، کارهایی بود جوان پسند و متکی به احساس و دیدگاه های او ، دیدگاه های نزدیک به جریان های انقلابی، لذا در محافل جوانان ، به خصوص جوانان روشنفکر خیلی زود گل می کرد.
مرحوم مطهری تفکرش یک تفکر عمیق فلسفی بود ، او بیشتر پایه ای و بنیانی مسائل اسلامی را بررسی می کرد ، لذا کارش در محافل متفکرین و از جمله در میان حوزه های علمیه و در میان فضلا خیلی جالب توجه بود .
یقیناً اگر به مبانی و اصول کار نگاه کنیم، می توانیم یک تفاوت های بنیانی را بین این دو نوع تفکر پیدا کنیم، لیکن در یک برهه ای از زمان ، این هر دو در یک جهت و در یک خط حرکت کردند.
دکتر شریعتی به دعوت شهید مطهری یکی از سخنرانان موفق حسینیه ارشاد شد و نیز می دانیم که کارهای مشترکی را اینها با هم داشتند . مثلاً کتاب محمد خاتم پیامبران را مرحوم مطهری طرح ریزی کرد و اقدام اساسی اش را انجام داد و یکی از نویسندگان آن کتاب که دو مقاله در آن دارد ، مرحوم شریعتی بود .
در برهه ای از زمان که هنوز جزئیات مسائل آشکار نشده بود ، اینها در یک جهت و در یک خط حرکت می کردند . آن خط را اگر بخواهیم به طول کلی معرفی کنیم باید بگوییم " خط بازنگری متجددانه اسلام " یا " تجدد حیات فکری اسلام ".
منتها دو مسئله وجود داشت : یکی این که آقای مطهری به مسائل زیر بنایی و فکری و فلسفی و اعتقادی می پرداخت، مرحوم شریعتی به مسائل اجتماعی و جریان های موجود در جامعه بیشتر اهمیت می داد. کتاب های هر کدام از ایشان ، نشان دهنده این تفاوت است .
مسئله دوم این است که وقتی که این دو جریان پیش رفتند و هر کدام به نقاط تعیین کننده ای رسیدند ، معلوم شد که در پاره ای از مبانی با هم اختلاف نظر داشتند ، یعنی مرحوم مطهری طرفدار مراجعه به استنباط از منابع ناب اسلامی و کتاب و سنت بود، صد در صد معتقد به این بود که ما بایستی تفکرمان را از کتاب و سنت بگیریم، در حالی که مرحوم شریعتی تحت تأثیر بسیاری از افکار زمان خودش قرار داشت.
و این افکار در برداشت های اسلامی اش اثر می گذاشت ، بنابراین این دو بزرگوار با وجود وجوه مشترکی که با هم داشتند، یک مرزهای اختلافی هم با همدیگر پیدا می کردند و این دو مسئله به نوبه خود حوزه تأثیرات را و نوع تأثیرات را تعیین می کرد.
#حکیم_انقلاب، روزنامه کیهان - ویژه نامه شهید مطهری ، 61/2/12
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj