✅ اصلاح طلبان به چه چیزی می اندیشند ؟
✍ سعید میرزایی
🔺سید محمد خاتمی در دیدار با جمعی از اصلاح طلبان نکاتی را بیان کرده که می توان این تحلیل را از سخنان او داشت:
☑️ خاتمی در حالی می گوید:منشأ قدرت را مردم بدانیم و مردم را در خودمان خلاصه نکنیم، که اساساً نظام جمهوری اسلامی از ابتدا با مردم بوده و این مردم بودند که در تمامی عرصه ها انقلاب را حفظ نموده اند. حال آیا سخن گفتن از مردم ، توسط کسی که در سال ۸۸ بر رأی مردم و جمهوریت نظام شورش کرده و پس از ۱۴ سال هنوز حاضر به عذرخواهی خشک و خالی هم نشده قابل اعتناست؟!
☑️ خاتمی در ادامه می گوید:«امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفتوگو دارد؛ گفتوگوی میان خودمان، گفتوگو با دیگرانی که در عرصه هستند، گفتوگو با جهان، گفتوگو با حاکمیت. »
هرچند این ادعا در ظاهر ، خیلی زیبا به نظر برسد، اما وقتی هیچ فهم مشترکی بین اصلاح طلبان و حاکمیت وجود ندارد، چگونه می توان گفتگو را مثمر ثمر دانست!؟ وقتی تناقضات زیادی در واژه هایی مثل: دموکراسی ، مردم، استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی، حجاب و ده ها واژه مهم دیگر در عرصه سیاسی و اجتماعی وجود دارد، چگونه می توان گفتگو کرد؟ شاید بگویید که گفتگو کنیم که همین مسایل حل شود. بنده می پرسم آیا این جماعت نمی دانند که اگر حاکمیت قرار باشد بر اساس دموکراسی غربی اداره شود، حتی مشروب فروش ها ، هم جنس بازها و ... هم حق فعالیت خواهند داشت!
همه اینها را خوب می دانند، خصوصا آقای خاتمی که روزگاری در روزنامه کیهان علیه بازرگان مطلب می نوشت خوب می داند.
ادامه دارد...
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ قسمت دوم 👇👇👇
☑️ یکی از تناقضات معنایی در گفتار خاتمی این جمله است که او می گوید:« اگر بنا باشد اشکالی از نظام بگیریم، این است که آیا از این فرصتها استفاده کرده یا اینکه عملاً در مسیری قرار گرفته است که تهدیدها بیشتر شده است،البته تهدیدها همیشه بسیار بوده است؛ هم در داخل و هم در خارج و امروز بیشتر هم شده است. اما حکمرانی خوب این است که بتواند آنها را بشناسد و از فرصتهایی که در کنار تهدیدات وجود دارد استفاده کند و حتی تهدیدها را به فرصت مبدل بسازد.»
☑️ حال اینکه نظام جمهوری اسلامی در سالهای اخیر علیرغم افزایش تهدیدات بعد از واقعه ۱۱ سپتامبر و بعد از دولت خاتمی از تهدیدات فرصت ساخت و با ترسیم مولفههای قدرت همچون: نفوذ منطقه ای و کمک به کشورهای دوست ، دشمن را تا فرسنگ ها دورتر نگه داشت.اما همفکران همین آقای خاتمی شعار نه غزه نه لبنان سر دادند!
در واقع می توان گفت ؛ آقای خاتمی با این جملات ، نظام را توصیه ای کرده است که قبلاً بدان عمل شده است. البته این جمله که «عملا در مسیری قرار گرفته که تهدیدها بیشتر شده» را نمی توان به حساب کم کاری نظام حکمرانی دانست. چرا که دشمن به کم قانع نیست و چشم دیدن پیشرفت ما را ندارد، لذا تهدید را افزایش می دهد.اما آنچه مهم است ، این است که با مقاومت ، دشمن از تهدید خود مأیوس خواهد شد نه تسلیم در برابر او.
☑️مع الاسف باید گفت که خاتمی در این سخنان ، نظام را متهم به دشمن تراشی و تخاصم کرده است. در جایی که می گوید :«باید بپذیریم ما در این دنیای واقعیت هستیم... گرچه تغییر آن برایمان مطلوب است، اما توان، اراده و امکانات ما چیست؟ راهکارهای تغییر این وضعیت چگونه است؟ باید به این پرسشها فکر کرد؛ از جمله اینکه ما در روابط خارجی، در دنیا، در منطقه چگونه باید فکر و رفتار کنیم.»
به نوعی او دوباره ایران را در تله مذاکره می خواهد.چرا که از نظر او «دستهایی در کار است که مشکلات را بیشتر کند یا لااقل نتیجه آن کارها مشکلتر شدن امور باشد!» پس باید مذاکره کرد تا مشکلات حل شود. این تنها گزاره ای است که می توان از فحوای سخنان خاتمی نتیجه گرفت! حال اینکه آیا هشت سال تجربه مذاکره را باید فراموش کنیم ؟ آیا با بیان این جمله که «وضع، وضع خوبی نیست و جمهوری اسلامی تحت فشار شدید است» نمی خواهید اذهان عمومی جامعه را به مذاکره با مردی که به راحتی برجام را پاره کرد، رهنمون سازید!؟
☑️ گویا امروز جریان اصلاحات از خاتمی و روحانی گرفته تا جهانگیری و پزشکیان با ردیف کردن واژه هایی چون: نمی شود، نداریم، نمی توانیم، روزهای سختی در پیش راهه، راهی جز مذاکره نداریم ، در حال کانالیزه کردن ذهن ها برای به دام افتادن در مقابل ترامپ هستند.به راستی اگر دلتان برای مردم سوخته ، چرا از گرانی دلار ، اقلام خوراکی مردم و ... سخنی نمی گویید؟آیا اینها از نظر شما واقعیت جامعه و مردم ما نیستند؟!
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰به مناسبت نهم دی و هفته بصیرت
اطلاعاتی در خصوص کتاب تاریخ وقایع انتخابات ۸۸ نوشته آقای سعید میرزایی
در جلد اول کتاب تاریخ وقایع انتخابات 88 تاریخ وقایعنگاری از اول فروردین 88 با سخنان رهبری در حرم رضوی آغاز میشود و وقایع تا پایان خرداد ۱۳۸8 بیان گردیده است. در جلد دوم از اول تیر ماه ۸۸ تا پایان شهریور ۱۳۸۸ و جلد سوم از اول مهرماه ۸۸ تا ۲۲ خرداد ۱۳۸۹ را شامل میشود.
یکی از ویژگیهای مهم این کتاب این است که در پایان هر جلد یک سری پیوستهایی وجود دارد که به عنوان اسناد تاریخی آن ایام میباشد. در پیوستهای پایانی کتاب، نزدیک به چهل زندگینامه شخصیتهای سیاسی و تاریخچه برخی احزاب سیاسی برای آشنایی مخاطبان، کار شده است. همچنین بیانات مختلف مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۸ در جاهای مختلف به طور کامل آورده شده است. بیانیهها و نامههای شخصیتها و نامزدها، نامهنگاریهای نامزدها با شورای نگهبان و ... از اسناد تاریخی این کتاب میباشد که به اتقان و استحکام مباحث کتاب بسیار کمک کرده است.
کتاب مطالبات غیرقانونی ، جزو اولین کتابهای فتنه ۸۸ می باشد که در سال ۱۳۸۹ نگارش و توسط انتشارات قدر ولایت منتشر شده است.
این کتاب را می توانید از طریق سایت موسسه فرهنگی هنری قدر ولایت ، طاقچه و خانه کتاب تهیه فرمایید.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
#تحلیل_سیاسی
نُه دی؛ نقطه عطف بصیرت ملی و الگوی مقابله با فتنههای نوین
حماسه نُه دی ۱۳۸۸، فراتر از یک رخداد تاریخی، تجلی هوشمندی جمعی ملت ایران در شناخت و مقابله با جریانهای انحرافی است. این رویداد که به "یومالله" تعبیر شد، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب میشود که میتواند به عنوان الگویی برای مواجهه با چالشهای آینده مورد بازخوانی قرار گیرد.
تحلیل ابعاد این رویداد نشان میدهد که نُه دی، محصول همگرایی سه عنصر کلیدی بود:
۱. بصیرت سیاسی: جامعه ایران با درک صحیح از ماهیت فتنه و تشخیص مرز میان اعتراض مدنی و آشوب ساختارشکنانه، نشان داد که از بلوغ سیاسی بالایی برخوردار است.
۲. هویت دینی: هتک حرمت عاشورای حسینی، نقطه عطفی در بیداری افکار عمومی بود که نشان داد جریان فتنه، نه تنها با ساختار سیاسی، بلکه با هویت دینی جامعه نیز در تعارض است.
۳. انسجام اجتماعی: حضور خودجوش و گسترده اقشار مختلف مردم، بدون وابستگی جناحی، نشاندهنده ظرفیت بالای جامعه ایران در ایجاد وحدت حول ارزشهای بنیادین است.
مطالعه دقیق این رویداد نشان میدهد که قدرت نرم جمهوری اسلامی در بسیج اجتماعی و مدیریت بحرانهای داخلی، متکی بر سرمایه اجتماعی عظیمی است که ریشه در باورهای دینی و هویت ملی دارد. این ظرفیت، مهمترین عامل بازدارنده در برابر طرحهای براندازانه محسوب میشود.
نکته قابل تأمل آنکه، الگوی نُه دی در شرایط کنونی نیز میتواند راهگشا باشد. در عصری که جنگهای ترکیبی و فتنههای نوین، پیچیدهتر از گذشته شدهاند، تقویت بصیرت عمومی و حفظ انسجام ملی، مهمترین راهبرد مقابله با تهدیدات نرم است.
بیتردید، رمز ماندگاری این حماسه، در تبدیل آن به یک گفتمان پویا و زنده است که میتواند نسل جدید را با ظرفیتهای درونی انقلاب اسلامی آشنا سازد و راه را برای خنثیسازی فتنههای آینده هموار کند.
✍ #سعید_سپاهی
#تحلیل_سیاسی
#بصیرت_انقلابی
#وحدت_ملی
#قدرت_نرم
#مقابله_با_فتنه
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔥
☫ا ﷽ا ☫
"ملت ایران هرکسی که مزدوریِ آمریکا را قبول کند، در زیر گامهای محکم خود لگدمال خواهد کرد."
مقام معظم رهبری
فرارسیدن سالروز حماسه ۹دی، روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت گرامیباد.
🖼بازخوانی به مناسبت ۹ دی؛
📩رهبر انقلاب: ۹ دی از ایامالله است
- راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است
- میخواهند نگذارند ایامالله زنده بمانند و نورافشانی کنند
✏️حضرت آیتالله خامنهای:
راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است؛ راهبردش این است که نگذارد اینجور روزها، اینجور حادثهها زنده بمانند و نورافشانی کنند.
✏️از نظر جبههی باطل این ایام غالباً کتمان میشوند یا حتی به انکار هم میرسد.
روز بیست و دوی بهمن کتمان میشود،
روز سیزده آبان،
روز نوزده دی،
روز ۹ دی،
روز بیست و نه بهمن قضیهی تبریز،
روز تشییع شهید سلیمانی،
روز تشییع شهید حججی، اینها همه ایاماللهاند.
✏️اینها را میخواهند کتمان کنند.
✏️اینها هر کدام یک مشعلی هستند که از نظر جریان باطل باید خاموش بشوند، جریان باطلی که در مقابل شما، در مقابل این ملت، در مقابل این انقلاب قرار دارد این مشعلها را بر نمیتابد، اینها را باید نابود کند، مشعلها را خاموش کند. ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🖼 #۹دی
💻 Farsi.Khamenei.ir
📒 پرونده ویژه "سرباز وظیفه پاسدار قاسم سلیمانی"
🔴 ویژگیهای مکتب سپهبد شهید قاسم سلیمانی/۲
✅ تربیت انسانهای مقاوم در مکتب حاج قاسم
◀️ کار بزرگ حاج قاسم این بود که در چند کشور مثل سوریه و عراق انسانهایی تربیت کرد تا جبهه مقاومت را برای همیشه زنده نگهدارند.
ادامه مطلب👇
http://www.defamoghaddas.ir/3367
با ما همراه باشید
https://eitaa.com/defamoghaddas_ir
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
🔰 حماسهآفرینان نهم دی
▪️مهدی سعیدی
🔹در تاریخ مبارزات ملت ایران برای تحقق مردمسالاری دینی، بدون شک یوم الله ۹ دی ۱۳۸۸ جایگاه ممتازی دارد. برای فهم بزرگی و عظمت نهم دی باید به عمق فتنهای توجه شود که به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی محصول برنامهریزی چندین ساله دشمنان ملت ایران و غفلت بازیخوردگانی بود که به بهانه شکست در انتخابات، در خدمت سناریوی براندازی دشمن برآمدند و خیابانهای پایتخت را به آشوب کشاندند. بازی فریبدهندهای که در پیشاپیش آن مدعیانی قرار داشتند که خود را از جنس انقلاب و مردم معرفی میکردند و به ظاهر مدعی دفاع از رأی مردم و آرمانهای انقلاب بودند، اما بازیگردانان اصلی کسانی بودند که جز به سرنگونی انقلاب و آرمانهای آن نمیاندیشیدند و همین وضعیت بود که آن را شایسته نامگذاری «فتنه» کرده بود.
🔹 در این بین، عبور از این فریبها و تزویرها نیازمند زمان بود تا نقابها به تدریج برافتد و چهره نفاق عیان شود، که این اتفاق با گذشت قریب به هفت ماه پس از آغاز فتنه ۸۸ طی شد و در قالب واکنش میلیونی ملت ایران در نهم دی ماه تجلی یافت. برای فهم حقیقت نهم دی ماه باید به این مطلب توجه شود که در آن روز اقشار مختلف ملت در میدان حاضر شده بودند که هر یک با حضور خود حرفهایی برای گفتن داشتند. ...
🔗 متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1273389
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
❌❌📣📣📣📣 #حافظه_تاریخی
🚨آنچه باعث شد مردم به پزشکیان(دولت سوم روحانی ) در دور اول تقریبا ۴۲ درصد رأی دهند...
۱_فراموش کردن #فتنه_بنزین و صبح جمعهای که روحانی از خواب بیدار شد و از تلویزیون خبر گرانی بنزین را شنید...
۲_ فراموش کردن صف طویل مرغ، برنج و شکر...
۳_فراموش کردن نایاب شدن روغن خوراکی طی چند ماه...
۴_ فراموش کردن تبدیل دلار سه هزار تومنی به دلار سی هزار تومنی...
۵_ فراموش کردن تعطیل شدن مدارس و بسته شدن جاده ها و لغو سفرها و فوت روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ نفر به علت کرونا
۶_ فراموش کردن عدم فروش نفت و رسیدن فروش نفت به ۲۰۰هزار بشکه
۷_ فراموش کردن دختر بدبخت و بیکار نعمتزاده وزیر روحانی
۸_ فراموش کردن افتخار آخوندی وزیر مسکن دولت روحانی به مسکن نساختن
۹_ فراموش کردن بیکار شدن کارگران #هپکو و #هفت_تپه و ارج و...
۱۰_فراموش کردن مدیریت سیل و زلزله توسط روحانی از اتاقش در تهران
۱۱_ فراموش کردن زانو زدن ظریف وزیر امور خارجه روحانی مقابل امیر کویت
۱۲_ فراموش کردن سوخت ندادن به هواپیمای ظریف در مونیخ
۱۳_ فراموش کردن ۸ سال از جوانی جوانان ایران و وصل کردن آب و نان مردم به #برجام_سیاه
۱۴_ فراموش کردن حادثه قطار تبریز و اظهار بی شرمانه آخوندی وزیر روحانی که گفت نگران نیستیم مسافران همگی بیمه هستند...
۱۵_فراموش کردن بی ثباتی قیمت ها به صورت ساعتی و روزانه
۱۶_ فراموش کردن تعطیلی نانواییها به خاطر کمبود و یا عدم مدیریت توزیع آرد
۱۷_ فراموش کردن قطعی مکرر برق و سوختن وسایل الکترونیکی مردم...
۱۸_ فراموش کردن تضییع ۶۰ تن طلا طی ۲ سال توسط دولت روحانی
۱۹_ فراموش کردن عجز دولت روحانی از آزادسازی پول های بلوکه شده ایران
۲۰_ فراموش کردن قطعی مکرر آب مردم خوزستان
۲۱_ فراموش کردن خشک کردن آب دریاچه ارومیه توسط دولت بی عرضه روحانی
۲۲_ فراموش کردن بی شناسنامه خواندن منتقدان دولت توسط روحانی
۲۳_فراموش کردن اهداء ۷۵۰ سکه بهار آزادی به ظریف و صالحی و عراقچی و... به خاطر برجام نافرجام
۲۴_ فراموش کردن توهین بی سابقه ظریف به سردار سلیمانی
۲۵_ فراموش کردن قیمت ۱۷ میلیونی پراید در سال تحویل گرفتن دولت توسط روحانی و پراید با قیمت بیش از ده برابری در پایان دولت
۲۶_ فراموش کردن دستگیری برادر روحانی و جهانگیری و دختر وزیر دولت روحانی به دلیل فساد و اختلاس
۲۷_ فراموش کردن حضور روحانی در بین کارگران خودروسازی با لندکروزر و پیاده نشدن و نشنیدن صحبت های آنها
۲۸_فراموش کردن تخریب حدود ۱۰۰۰ متر بنای غیر مجاز دختر وزیر دولت روحانی
۲۹_ فراموش کردن صدها بی تدبیری و ناکارآمدی دیگر دولت روحانی و ندیدن عملکرد مثبت و کارآمدی شهید رییسی
چقدر فراموش کار شدیم!!! اکنون همان روحانی بی تدبیر و ظریف و جهانگیری و آخوندی و زنگنه و...که تنها عملکردشان انتظار ۸ ساله از قرار داد نافرجام برجام بود به حمایت از پزشکیان برخاسته اند...
🔻پزشکیان همان روحانی بدون عمامه با تفکر اصلاح طلبی است...
🔻بنی صدر هم سید بود و هم از قرآن و نهج البلاغه زیاد صحبت می کرد و در نهایت بر اثر خیانت های بزرگ به کشور به فرمان امام خمینی(ره) از ریاست جمهوری عزل گردید...
📣برای امنیت، ثبات و همدلی مردم سرزمینم دست از #آگاهی و #روشنگری برای رفع #فتنه برنمیدارم.
#فراموش_نکنید
#دشمن_شناسی
#سرطان_اصلاحات
#علوم_شناختی & #جنگ_ادراکی 🧠⚔
✅ کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح