🔲سالی حساس
2️⃣ قسمت دوم
◻️این واقعیات داخلی، کار تحول را در سال ۹۹ سخت خواهد کرد. این فسیل های سیاسی در گذشته یک بار در دهه ۸۰ نشان دادند که به قیمت به آتش کشیدن ایران حاضر به واگذاری قدرت به صورت مسالمت آمیز و مبتنی بر اراده مردم نیستند. آنها سال ۸۴ و سال ۸۸ روی حقیقی خود را به قیمت بی آبرو شدنشان نشان دادند. باور نکنید این نامه نگاریها و توییت پراکنی ها و تحرکات این روزها و ماهها برای نگرانی از اوضاع بد کشور به زعم آنهاست. آنها فرصت طلبانه همچون عادت همیشگی شان نعل وارونه می زنند و از خرابیهای دست ساخته شان مصالحی برای ایجاد ساختمانی دیگر جهت گذران چهار روز بیشتر در مسند قدرت بهره می برند. آنها این کار را خوب یاد گرفته اند اما دیگر این روشی نخ نما شده است. بلی آنها نگرانند اما نگران اینکه مردم دیگر از امید بستن به سراب لوزان و ژنو و نیویورک برای حل مشکلاتشان دست برداشته اند. نگران اینکه مردم به یک جمع بندی جدید از تعامل با غرب برسند وچشمانشان کاملا نسبت به نظام سلطه باز بشود. نگران اینکه مردم از مفاسد اقتصادی بیزار هستند و از تنبلی مدیران پیر و بی خیال نسبت به مشکلات کشور عصبانی و مایوس هستند. نگران اینکه این نارضایتی های عمومی مانند دهه هشتاد و بلکه سخت تر از آن به سراغشان بیاید و برای همیشه بساط این نوع مدیریت بی کفایتِ دنیا طلبِ غرب پرست جمع کند.
◻️واقعیت دیگر اینکه آنها امروز در دستگاه اجرایی کشور موثر هستند و هزینه های سالهای طولانی مدیریت بر کشور را روی دست نظام گذاشته و بخشهایی از مردم را ناامید کرده اند. واقعیت دیگر جریان نفوذ در این دستگاههاست. این جریان از این بستر ناکارآمدی و بی کفایتی جریان دیوان سالاری فرسوده حاکم که با تحریمها و شرایط کرونا تشدید شده، می خواهند کوره هایی از آتش اغتشاش و شورش بسازند تا اراده تحول در مردم و نیروهای انقلاب سست شود.
◻️دشمنان می دانند سال ۹۹ سالی است که می تواند در ایران اوضاع را برای آنان خرابتر از این کند لذا حتماً تاکنون دست به کار شده و زیرساخت هایی را برای ایجاد فتنه و شورش و اغتشاش ایجاد کرده اند. به خصوص برخی زیرساخت ها که در آشوب های گذشته ایجاد شده بود ممکن است به کلی از میان نرفته و یا به سهولت قابل بازسازی باشد. مراقب رجاله هایی که به خاطر درماندگی و بی شرمی و درندگی محبوبشان در کاخ سفید شرمنده و سر افکنده شده اند باشید. این موجودات حقیر و پهلوان پنبه های شرایط فتنه، بی شک با کوچکترین بهانه ی داخلی تمام عقده ها ی چند ماه اخیر را با دهانهای گشاد و آلوده به دلارشان بر سر انقلاب خالی خواهند کرد.
◻️ انقلاب اسلامی ایران نشان داده است معمولا بزرگترین فرصت ها را در تهدید های بزرگ آفریده است. پهلوی دوم تبدیل به تهدیدی بزرگ برای اسلام و کشور شد اما در مقابل موجب پیدایش فرصت بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی شد. شورشهای محلی، شهری و قومی در فاصله سال ۵۷ تا ۵۹ تهدید های مهمی بود و نظام سلطه روی آن برای مزاحمت و براندازی انقلاب و نظام نوپای جمهوری اسلامی حساب کرده بود. اما همین ناآرامی ها خود تبدیل به رزمایش هایی شد و جوانان را به میدان کشاند تا آنها برای مقابله با تهدید بزرگتر آماده تر شوند.
◻️جنگ تحمیلی نظام سلطه با شرکت بلوک غرب و شرق و پادویی ارتجاع منطقه به نمایندگی حیوان دیوانه ای به نام صدام تهدیدی بسیار بزرگ برای انقلاب اسلامی بود و ۸ سال هزینه های سنگین روی دست انقلاب گذاشت که آثار آن هنوز از بین نرفته است. اما انقلاب اسلامی توانست همین تهدید بزرگ را به فرصتی عظیم برای رشد و شکوفایی معنوی و مادی انقلاب تبدیل نموده و این جنگ را تبدیل به گنجی ارزشمند برای پیشرفت انقلاب مبدل نماید.
ادامه دارد...
🔲سالی حساس
3️⃣ قسمت سوم و پایانی
◻️تهاجم فرهنگی بعد از جنگ خود تهدیدی بود که می خواست موریانه بی ایمانی را در درون پیکره ی انقلاب اسلامی نفوذ دهد و اگرچه موجب پوسیدگی هایی در این اندام شد اما نیروهای انقلاب را درمقابل تهاجمی پیچیدهتر از تهاجم نظامی آماده کرد و این در بخش هایی از نیروهای انقلاب موجب رشد و ارتقاء معنوی و اعتقادی و فرهنگی شد و فرصتی بزرگتر را برای انقلاب پدید آورد تا انقلاب اسلامی در مصافی بالاتر از نبرد سیاسی و نظامی یعنی درگیری با دستگاه جهنمی فرهنگی و تبلیغی غرب آماده شود. امری که مقدمات آن در عرصه های مختلف و با حضور جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب مشاهده می شود و در آینده تبدیل به یک جبهه ی قوی برای نبردی سرنوشت ساز با نظام سلطه خواهد شد.
◻️پس از تهاجم فرهنگی نیز رسوخ میکروب ارتجاع و دنیا طلبی در درون پیکر انقلاب موجب پیدایش مفاسدی از جمله مفاسد اقتصادی شد که امروز آثار منحوس و آزار دهنده ی آن دیده می شود، وجدانهای بیدار را ناآرم و انسانهای کم صبر و ضعيف الرأی را به فغان و بی تابی و شکستن کاسه کوزه ها بر سر خود واداشته و از سوی دیگر نظام را به تصمیمی جدی برای برخورد قاطع با این مفاسد رسانده و دیگر بهانه ای برای مماشات با این جریان اختاپوسی باقی نگذاشته است. امروز دیگر داد افکار عمومی از مفاسد اقتصادی به هوا برخاسته و مقابله با این مفاسد را تبدیل به یک مطالبه عمومی کرده است. هرچند این جریان مطالبه عمومی با هدایت دستگاه تبلیغی دشمن و دست اندازی مفسدان اقتصادی و بی انضباطی برخی نیروهای انقلاب دچار مشکلاتی است، اما متانت و استقامت قوه قضاییه در برخورد با فساد و انشاالله هشیاری نیروهای انقلاب نویدبخش رویش یک موفقیت دیگر در عرصه انقلاب اسلامی است
◻️امروز راهکارهای عملیاتی برای جوان در جهت ایجاد یک حرکت عمومی معقول و منضبط برای حرکت به سمت چشم اندازهای روشن جامعه پردازی و تمدن سازی و ورود آنها در این فرایند آماده و تدوین شده است. حلقه های فکری و طراحی باید در عرصه های تربیتی و فرهنگی و کار معنوی و اعتقادی، تبیین سیاسی، خدمات جهادی برای محرومان و آسیب خوردگان کرونا، فعالیتهای دانش بنیان وعلمی برای حل مشکلات پیش پای کشور، همراهی درست در مبارزه با مفاسد اقتصادی، آماده به کاری برای حضور به موقع در حوادث طبیعی در پیش، آمادگی برای مقابله با تهدیدات ضد امنیتی در شهرها مانند کمیته های اول انقلاب، تاثیر گذاری معقول در کانونهای ملتهب و پر ظرفیت جهانی مثل جنبش ضد نژاد پرستی در امریکا و اروپا و جنبش ضد سرمایه داری در فرانسه و دهها موضوع دیگر، راهکارهایی را طراحی و میدان را برای جوانان متعهد و تشنه کار و فعالیت و جوشش و جنبش فراهم کنند.
◻️آن زمان که عطر دلنشین جهاد و خدمت و تلاش برای ساختن کشور از دست و قدم و اندیشه و نفس جوانان متعهد و کوشا در فضای کشور بپیچد، مردم به این جوانان برومندشان امید می بندند و برای سپردن امور به دست اینها و همراهی و همکاری با آنان با افتخار به میدان می آیند، لباس پوسیده، مندرس و فرسوده دیوانسالاری کهنه ی سربار انقلاب را بیرون آورده و خلعت کار و تلاش و جهاد و خدمتگذاری را براندام رعنای جوانان می پوشانند. مطمئن باشید در چنین فضایی مردم بار دیگر به صحنه می آیند و کار را تمام می کنند.
همه اینها نشان می دهد انقلاب اسلامی می تواند در یک حرکت ایجابی، قدمی بلند برای تشکیل دولت اسلامی بر دارد. سال ۹۹ سالی مهم، حساس و تعیین کننده برای انقلاب اسلامی است. به شرط آنکه آن را قدر دانسته و نسبت به دشمن و دسیسه های آن غفلت نکرده، بر ظرفیتهای ملی داخلی تکیه کرده و به وعده های الهی در نصرت کسانی که با حرکت به سمت تمدن اسلامی و آماده سازی ظهور ولایت عظمی خدا را یاری می کنند دلخوش و امیدوارباشیم.
پایان
یُخْرِجُ اللَهُ عَزّ وَ جَلَّ مِنْهُ غَوْثَ هَذِهِ الامَّةِ وَ غِیَاث.mp3
16.5M
🕋 وَلِلَّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَىٰ فَادْعُوهُ بِهَا...
آیه ۱۸۰ سوره اعراف
👌 سخنرانی آیت الله حسین گنجی اشتهاردی ، میلاد نورانی عالم آل محمد ، امام رئوف معین الضعفاء ، حضرت سلطان علی بن موسی الرضا علیه السلام _ قم مقدسه
💠 @Ayatollah_ganji
4_5766983979978721183.mp3
6.13M
🎧 معنای انتظار ...
پیام بسیار مهم و شنیدنی
دانلود واجب و نشر حداکثری
@Emamkhobiha🌹
🔴 خار چشم آل سعود
رژیم آل سعود بهمنظور تخریب، تفرقهافکنی و فتنهگری، رسانههای وابسته به خود را برای اهانت به شخصیتهای عالیرتبه دینی ازجمله آیتالله سیستانی، مرجع عالی تقلید در عراق به کار گرفته است. سیاستی که پیشتر از رسانههای وابسته به انگلیس مشاهده میشد، این بار با کپیبرداری از این نوع سیاستهای منحوس، توسط روزنامه الشرق الاوسط سعودی دنبال شد.
گزاره خبری: به گزارش العالم، روزنامه الشرق الاوسط بهتازگی کاریکاتور توهینآمیزی را از آیتالله سید علی سیستانی منتشر کرده است که خشم گسترده ملت و مسئولین عراقی را در پی داشته است. محافل سیاسی و اجتماعی عراق این اقدام توهینآمیز را بهشدت محکوم و اعلام کردهاند که این روزنامه پیشازاین هم طی سالهای گذشته بهمنظور فتنهانگیزی و تفرقه، مقالهها و خبرهای توهینآمیزی را علیه ملت عراق منتشر کرده است. همچنین برخی از نمایندگان پارلمان عراق طی اظهاراتی گفتهاند: «فتنههای تروریستهای سعودی و تلههای انفجاری آنها بهواسطه فتواهای آیتالله سید علی سیستانی خنثی شد؛ (و بهموجب توهین به این شخصیت بزرگ دینی) سفارت عربستان سعودی در عراق فوراً بسته شود.»
گزاره تحلیلی: آل سعود که خود با انواع بحرانهای داخلی ازجمله بحران کرونا و خسارتها و شکستهای پیدرپی در جنگ با یمن و رسوایی در قتل فجیع خاشقچی، پرونده فعالان حقوق بشر و اندیشمندان روبهروست، همه این مصیبتها را نادیده گرفته، به دنبال تفرقهافکنی در کشورهای دیگر ازجمله عراق است. البته دشمنی آل سعود با آیتالله سیستانی نیز نشئت گرفته از فتوای تاریخی ایشان در تشکیل گروههای مردمی حشدالشعبی برای مقابله با فتنه بزرگی به اسم داعش بود که با دلارهای عربستان سر از عراق درآورده و توانسته بود دوسوم خاک این کشور را به اشغال خود درآورد و رؤیای برتریجویی آل سعود در منطقه را عینیت بخشد، اما چشم بیدار مرجعیت و همراهی ملت فهیم عراق و لبیک تاریخی آن به فتوای آیتالله سیستانی، شر وجود این تروریستهای تکفیری را از سر عراق برداشت. رفتارهای توهینآمیزی مشابه اقدام اخیر روزنامه الشرق الاوسط حاکی از اوج خباثت و کینهورزی انباشته آل سعود از این مرجع عالیقدر است که همواره خاری در چشم آل سعود بوده و نگذاشته برنامههای مداخلهجویانه آن در عراق پیاده شود. صبح صادق؛
🔴 نمایی از دو وضعیت!
دیروز مجله فارنپالیسی از مجلات تخصصی و قابلاعتنا برای هر دو گروه سیاسی دموکرات و جمهوریخواه در حوزه سیاست خارجی، در مطلبی نوشت: «ایران نشان داد که در برابر فشار آمریکا مقاوم است. در ایران نشانههایی از بهبود اقتصادی ظاهرشده و تولید داخلی و اشتغال در این کشور رو به افزایش است.»
نکات تحلیلی: 1- رأیدهندگان آمریکایی بیشتر مبتنی بر دو مؤلفه «اقتصاد» و «سیاست خارجی» و ارزیابی برنامهها و سیاستهای نامزدها در این دو حوزه، منتخب خود را انتخاب و روانه کاخ سفید میکنند. در هر دو حوزه وضعیت ترامپ با چالش مواجه است. البته قبل از کرونا، میزان رضایت مردم از ترامپ به دلیل بهبود نسبی وضعیت اقتصادی آمریکا بالا بود؛ اما کرونا با افزودن بیش از 40 میلیون بر بیکاران این کشور و آسیب جدی به کسبوکارها هم علامت سؤال بزرگ بر سر توان مدیریت بحران دولت را ایجاد کرده است و هم بر روند افول محبوبیت ترامپ افزوده است. 2-در سیاست خارجی نیز بر اساس مطالعات کارگروه امنیت ملی جمهوریخواهان کنگره آمریکا، سه کشور روسیه، چین و ایران به همراه گروههای جهادی و افول ارزشهای آمریکایی در فهرست 5 تهدید مهم امنیت ملی آمریکا ذکر شدهاند و ترامپ در همه آنها با کارنامهای پر از نمرات تکرقمی و بسیار ضعیف مواجه است. وی نه جلوی حرکت رو به رشد چین را توانست بگیرد و نه روسیه را از سیاستهای خود در منطقه بازداشت و نه جلوی رشد و توسعه گروههای جهادی را گرفت. ضمن اینکه تصویری که امروز از وضعیت اعتراضات ضد نژادپرستی و خشونت سیستماتیک دستگاه حاکمه آمریکا به دنیا مخابره میشود به تعبیر ترامپ چوب حراج بر آبرو و پرستیژ آمریکا زده است. 3-در مورد ایران نیز ترامپ در چهار سال گذشته نهتنها نتوانست بهرغم فشار حداکثری و تحریمهای ناجوانمردانه، وضعیت ایران را بهدلخواه خود تغییر و ایران را وادار به نشستن بر سر میز مذاکره نماید، بلکه امروز به اذعان نگاههای کارشناسی کارشناسان مجله فارن پالیسی، حتی ایران با اتکا به قدرت درونی و تقویت تولید داخلی و ایجاد اشتغال در مدار فراهمسازی بسترها و لوازم ملی، ایستادن بر روی پای خود را بیشازپیش مهیا مینماید.
نکته راهبردی: به موازات افول آمریکا در صحنه قدرت جهانی، جمهوری اسلامی ایران در حال موقعیتیابی و محوریت یافتن در ائتلافهای منطقهای و جهانی است. ایران به مدد واقعیتهای امیدبخشی که به برخی از آنها در گزارش فارن پالسی اشاره شد، همانند مدیریت موفقش در کرونا از شرایط پیش رو نیز عبور خواهد کرد.
صبح صادق؛
1️⃣ فاش شدن راز ۱۱ سپتامبر توسط ژنرال آمریکایی
«وسلی کلارک» از ژنرالهای پیشین آمریکا در سال ۲۰۰۷ بیان میکند؛ «۱۱ سپتامبر بهانهای بود برای ویران کردن عراق، لبنان، سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران. تمام 6 کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند؛ ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد. تحریمها ۲ هدف دارند: یا ایران دچار آشوب میشود، که پروژه سوریه (جنگ داخلی) اجرا میشود. یا ایران تسلیم مذاکره میشود که پروژه عراق و لیبی (خلع سلاح و حمله نظامی) اجرا میشود. ایرانی راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد؛ یا پیروز میشود و ابرقدرت، یا شکست میخورد و نابود میشود.
2️⃣ بیقانونی در مجلس قانونگذار/ معینالدین سعیدی نماینده مجلس در گفتگو با برنا گفت: «مجلس به تعبیر حضرت امام عصاره فضایل ملت و در رأس امور است. علیالقاعده نمایندگان مجلس باید مرد قانون باشند که هستند. نکتهای که برای من جالب است، بحث توئیتر است. توئیتر در کشور ما فیلتر شده و بر همین اساس، مردم عادی نباید به آن دسترسی داشته باشند، چون استفاده از فیلترشکنها هم جرم محسوب میشود و یا به لحاظ قانونی، محل اشکال است. چگونه است که نمایندگان مجلس و حتی اعضای هیئترئیسه تند توئیت میکنند؟! چطور این کار را میکنند؟! باید این سؤال را از آنها پرسید. اگر واقعاً معتقد به فیلتر توئیتر هستیم، چگونه خودمان قانون را دور میزنیم؟! صبح صادق؛
IMG_20200705_164719_758(3).mp3
2.53M
🔴نطق طوفانی نماینده خمینی شهر درمجلس
♦️محکمه ای باید باشه و نه فقط آقای ظریف بلکه اقای حسن روحانی رو به محاکمه بشود...
💥 @Akhbarr_sepah