جز تو یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت
ما بر آن عهد که بستیم برآنیم هنوز
🔻ادیب نیشابوری
🌸🦋 🦋🌸
بازی دوگانه و پیچیده الکاظم و هروله بین تهران-ریاض-واشنگتن!
🔻🔻🔻
برای آنان که شناخت کاملی از شخصیت پیچیده و پیشینه پررمز و راز نداشتند، سفرها و اظهارنظرهای سیاسی اخیر او، بسیار قابل بررسی و حاوی مطالبی ناب است!
دیدگاه های او را پیرامون مناسبات عراق و عربستان، با اظهاراتش در کنفرانس خبری در تهران و مطالب مختصر و زیرکانه اش در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی (که تیم رسانه ای الکاظمی تلاش زیادی در سانسورش در عراق به خرج داد) را به دقت مطالعه کنید.
لایه های معنایی زیرین این مواضع، پالس های مهمی به طرف آمریکایی ارسال می کند؛ او تصریح کرده که با عربستان همکاری حداکثری خواهد داشت و مسئله عربیت را پر رنگ کرده، در تهران نیز بر عدم مداخله در امور عراق تاکید ورزیده!
هیچ موضع شاخص و قابل اعتنایی که موجب خشم آمریکایی ها شود یا نشانه افق روشن در روابط ویژه با تهران باشد، نیز بر زبان جاری نکرده و به تکرار همان کلیشه های همیشگی در این سنخ دیدارها بسنده کرده و رفته است!
بیانات سست اعتدالگرایان در مواجهه با دیپلماسی مهندسی شده و دقیق الکاظمی، #هیچ حرفی برای گفتن نداشت و نشان داد آنان در تمام این سالها جز لبخند با بیگانه و توئیت پراکنی های بی حاصل، چیز دیگری از دیپلماسی در چنه ندارند!
پیشتر در اجلاسیه مهم سران ایران و روسیه و ترکیه پیرامون تحولات سوریه نیز، روحانی حتی اندازه اردوغان هم نتوانست علیه اشغالگران و بیگانگان موضع محکم اتخاذ کند و نتیجه را همگان دیدند که ایران به عنوان برنده یک جنگ بزرگ منطقه ای، نتوانست در عرصه دیپلماسی، ثمره مجاهدت های یاران سردار سلیمانی شهید را به نحو بایسته و به نفع ملت ایران و محور مقاومت، استحصال کند.
اما خدا را شکر که وجود رهبری حکیم و الهی، موجب می شود که همیشه ورق برگردد و طرفین خارجی با ایده هایی نو و سخنانی سدید مواجه شوند و آن انفعال ها و اهمال کاری ها و ضعفهای مفرط غربگرایان عاشق آمریکا پوشش داده شود.
بیانات دقیق رهبری معظم انقلاب اسلامی، حواشی و اثرات منفی احتمالی سفر الکاظمی را کاملاً خنثی کرد و اتاق فکر آمریکایی ها در عراق، نخستین سیلی را در گام نخست از دوران استقرار دولت جدید عراق، از ایران اسلامی و انقلابی دریافت کرد.
⭕️شروع از شما بود، دیگر جای گلایه نیست
🔘شامگاه پنجشنبه دو فروند جنگنده اف ۱۵ در آسمان سوریه، به هواپیمای مسافربری ماهان ایران نزدیک شدند و آن را تهدید کرده و جان مسافران غیر نظامی که از تهران به مقصد بیروت در حرکت بودند را به خطر انداختند و باعث مجروحیت تعدادی از آنان شدند.
🔘فرماندهی نیروهای تروریست سنتکام ستاد فرماندهی مرکزی عملیات های نظامی تروریستی امریکا در خاور میانه - در اطلاعیه ای مدعی شد هواپیمای ماهان به منطقه ممنوعه اطراف پایگاه نظامی تنف -در شرق سوریه - نزدیک شده و خلبان آن به "درخواست های رادیویی ارتش آمریکا برای معرفی خود پاسخ نداده است" و یک جنگنده اف ۱۵ آمریکا در یک ماموریت عادی در مجاورت پادگان محل استقرار نیروهای عملیات در تنف سوریه، اقدام به "بررسی های بصری و استاندارد، یک هواپیمای ماهان ایر از فاصله ایمن ، تقریبا" هزار متری کرد". این در حالی است که خلبان ماهان می گوید به خلبانان دو جنگنده اف ۱۵ امریکایی جهت رعایت فاصله ایمن هشدار داده است.
👤ناخدایکم "بیل آربن" سخنگوی نیروهای تروریستی سنتکام هم با کتمان دو هواپیما و تقلیل آن به یک جنگنده در بیانیه کتبی گفت یک فروند هواپیمای اف ۱۵، شامگاه پنجشنبه در یک ماموریت هوایی عادی در نزدیکی مقر گروه ضربت مشترک ترکیبی - عملیات عزم راسخ - در پادگان التنف سوریه، ماهان را مورد بازرسی بصری قرار داده و این رهگیری مطابق استانداردهای بین_المللی انجام شده است.
🔘این در حالی است که مطابق قوانین سازمان هواپیمایی ایکائو، جنگنده ها نمی توانند آنقدر به هواپیمای مسافربری نزدیک شوند که مانع حرکت عادی هواپیمای مسافری شده و باعث تغییر در روند حرکت و راهبری هواپیمای مسافری شده و احیانا" سبب آسیب به مسافران و خدمه آن گردند. در این میان بر اساس بیانیه رسمی هواپیمایی ماهان، خلبان بر اساس قوانین و مقررات هوانوردی، برای پرهیز از هرگونه خطر احتمالی، پس از در یافت اخطار tcas مبنی بر کاهش فوری ارتفاع، بلافاصله شروع به کم کردن ارتفاع کرد.
🔘این صورت بی تفسیر مسئله ای است که اگر خلبان مقداری دچار هیجان زدگی و عدم کنترل می شد، به فاجعه بزرگ انسانی تبدیل می گردید. البته آمریکایی ها چند مورد تعرض به هواپیماهای مسافری را در کارنامه خود دارند و یکی از آن ها، حمله موشکی ناو وینسنس آمریکا به هواپیمای مسافربری ایرباس ۳۰۰ ایران در تاریخ ۱۲ تیر ۱۳۶۷ نزدیک تنگه هرمز و جزیره لارک بود که منجر به جان باختن ۲۹۰ مسافر آن، از جمله ۶۶ کودک زیر ۱۳ سال و ۵۳ زن شد.
💬در واقع آنچه روز پنجشنبه علیه هواپیمای مسافربری ایرباس ماهان که از فرودگاه امام خمینی تهران عازم فرودگاه بیروت بود، رخ داد، ثابت کرد که حضور نظامی آمریکا در منطقه یک تهدید واقعی نه فقط علیه مدافعان نظامی کشورهای منطقه بلکه حتی تهدیدی علیه جان شهروندان مدنی این کشورهاست و لزوما" باید فکر اساسی برای آن بشود و بر این اساس، ایران اخراج نظامیان آمریکایی از منطقه غرب آسیا را به عنوان شرط ثبات و آرامش در منطقه را دنبال می کند.
سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق به همین دلیل روی آمریکا و لزوم توجه همه به خطرات آن تمرکز داشت.
⁉️ سوالات ما این است که:
1️⃣ اولا" آمریکا بر اساس کدام قانون، منطقه ای را در یک کشور مستقل بعنوان منطقه ممنوعه درآورده و به خود اجازه می دهد پرواز هواپیماهای کشورهای منطقه که بر اساس پروتکل های ایکائو صورت می گیرد را مورد بازرسی قرار داده و آنرا آنطور که هم در بیانیه فرماندهی و هم در بیانیه سخنگوی سنتکام آمده است، "یک ماموریت هوایی عادی" تلقی کرده و حق خود بخواند؟
2️⃣ سوال دیگر این است که آمریکا حق بازرسی از هواپیمای مدنی یک کشور بر فراز کشوری دیگر را از کجا بدست آورده است؟
🔘 الان وقت آن است که ما در پیگیری سیاست ثبات بخشی به منطقه به آمریکایی ها بگوییم کشور سوریه، منطقه ممنوعه ماست و با هرگونه حضور نظامی تو بعنوان یک ماموریت عادی در سوریه برخورد خواهیم کرد.
🔘 از سوی دیگر از آنجا که آسمان منطقه از لبنان تا پاکستان و از یمن تا آسیای میانه میانه، به هم پیوسته بوده و یک آسمان به حساب می آید، حق داریم حضور هواپیماهای مدنی آمریکا و دیگر اعضای ائتلاف نظامی آمریکا را تحت رژیمی شبیه رژیمی که به جنگنده های اف ۱۵ امریکا حق داد هواپیمای مدنی ماهان را تحت بازرسی بصری قرار دهد، قرار داده و به کنترل در آوریم.
☄️ خب شروع از شما بود دیگر جای گلایه ای نیست!
👤دکتر سعدالله زارعی💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
Hadadeeyan-Shab 03 Ayam Fatemiyeh1394-006.mp3
3.43M
🎙 حسین (ع) جان ای آبروی دو عالم
🥀 @hob_hossein
💥برای فعالیتِ محافل و هیئات مذهبی باید از #صنعت_ایمنسازی استفاده کرد.
💥 هیئات مذهبی متعهدند که دستورالعملهای بهداشتی را بهجد رعایت کنند.
💥 از ابزار فضای مجازی استفاده کنیم تا هیئات را در فضای واقعی توسعه دهیم.
🔵 آیتالله میرباقری:
⚡️ ما باید هیئات را در فضای حقیقی و واقعی گسترش بدهیم و از ابزار فضای مجازی استفاده کنیم تا هیئات در فضای حقیقی و واقعی توسعه پیدا کند (فضای مجازی در خدمتِ توسعۀ هیئات در فضای حقیقی).
⚡️ بیماری کرونا یک چالش جدی است و واقعاً برای جامعه جهانی خطرساز است. البته بعید نیست یک دستگاهی در پشتصحنه، با سوءاستفاده از این فضا، سلامت جامعه بشری را گروگان گرفته باشند تا بشر را به پذیرش اقتضائات #حکمرانی_مجازی مجبور کنند.
⚡️ امروز واضح شده است و همگان متقاعد شدهاند که راهحل مقابله با کرونا، قرنطینۀ بیهدف و کور و تعطیلی جامعه نیست؛ بلکه راهحل اساسی و پایدار، صنعت ایمنسازی است.
بر این اساس، برای فعالیت مساجد و حرمها و محافل و هیئات مذهبی نیز باید همچون بازار و سایر عرصهها از صنعت ایمنسازی استفاده کرد.
⚡️ جریان غرب بدش نمیآید که مراسمات مذهبی و هیئات مذهبی و عزاداری عاشورا کلاً تعطیل شود؛ خوشحال هم میشوند؛ چون این محافل را مانع پیشرویِ خودشان در جهان و مانع الگوهای توسعه جهانی میدانند.
⚡️ #هیئتهای_مذهبی حتماً به توصیههای ستاد ملی مقابله با کرونا متعهد خواهند بود اما خواهش ما این است که تصمیمگیریها شفاف باشد و مشخص باشد چه کسانی تصمیمسازی و تصمیمگیری میکنند. من کسانی را میشناسم که در سال هزار بار به مسجد جمکران میروند؛ در روایات هم داریم: مؤمن در مسجد مثل ماهی در آب است (المؤمن فی المسجد کالسمک فی الماء). حال، فردی که احیاناً یک بار هم به مسجد مقدس جمکران نرفته، طبیعتاً نباید درباره بازگشایی و بستهشدن مساجد و حرمهای مقدسه تصمیمگیری کند؛ باید کسانی در این زمینه تصمیمسازی و تصمیمگیری کنند که معنای دعا و عزاداری و هیئت و جایگاه اینها را بفهمند و بشناسند. الحمدلله از این دسته افراد در #جامعه_پزشکی، فراوان داریم که صلاحیت این کار را دارند و هیئات هم متعهدند که دستورالعملهای بهداشتی را بهجد رعایت کنند.
⚡️ کرونا حاصل دستکاری در طبیعت است و حاصل تفکری است که جهان را مرده میپندارد و ناشی از نگاه های اومانیستی است که مشکلات زیادی برای جامعه بشری ایجاد کرده است که نمونه آن را در مسئله بحران محیط زیست میتوان دید. راه برونرفت از بحران زیستمحیطی، پایین آمدن از ادعای خدایی و بازگشت به آموزههای انبیاست تا این ابتلائات از جامعه بشری رفع شود.
اگر از این زاویه هم نگاه کنیم، پدیده کرونا هم باید ما را و مردم را به رجوع به اخلاق مذهبی و مراسم مذهبی و اخلاق انبیا ارجاع بدهد، نه اینکه موجب شود مراسم مذهبی را تعطیل کنیم. (۱۳۹۹/۵/۲)
اینکه_واست_چیزی_نیس_2________________.mp3
7.19M
#حاج_عباس_طهماسبپور
🎼 اینکه واست چیزی نیست
منو بطلبی حرم...
#شب_زیارتی_سیدالشهداع ❣
...♡ @yasfatemii
﷽.
✍ولایت فقیه استمرار غدیر است
ولایت فقیه ادامه و تداوم ولایت امام معصوم(ع) است
✔️بیعت کوفیان با مسلم بن عقیل سبب شد تا امام حسین(ع) به سمت کوفه حرکت کند .
✔امروز هم ولایت فقیه همان سفیر امام زمان (ع) است و بیعت با ولایت فقیه و مقام معظم رهبری ظهور امام زمان را به دنبال خواهد داشت
✔مقام امامت اصلی ترین مقام و جایگاه است که آن را خدا توسط پیامبر به امام علی علیه السلام داد؛
✔ولایت سپر محکم در برابر دشمن است. هر آشوبی که بخواهند انجام دهند تمام قد ولایت می ایستد و مردم پشت سر او می ایستند
✔امامت امروز جلوه ای از امامت غدیر است.فرهنگ غدیر تبعیت از ولایت فقیه است او جامعه اسلامی را هدایت و به سرمنزل مقصود می رساند.
✔هیچ نظامی رهبری مانند ما ندارد و این از فلسفه غدیر است. با ولایت فقیه انسان دورنمایی از ولایت علوی را متوجه می شود و به برکت ولایت فقیه مردم می توانند به اوج افتخار دست یابند
✔جایگاه رهبری در انقلاب و نظام جمهوری اسلامی می تواند الهام بخش از واقعه غدیر باشد.
✔ولایت فقیه را استمرار حرکت امامت می دانیم؛ باید در این موضوع سرمایه گذاری شود و ولایت فقیه و رهبری را با غدیر پیوند داد.
115.pdf
1.96M
┈••✾•🌿💠🌺💠🌿•✾••┈┈•
نشریه حفیظ شماره ۱۱۵
┈••✾•🌿💠🌺💠🌿•✾••┈┈•
🌺 @hafiz_8
🔴 #تحلیل | اگر #بایدن رای بیاورد..‼️
🔻 در بخشی از پیشنویس سند سیاستهای حزب دموکرات آمریکا در ۲۰۲چ منتشره در ۲ مرداد ۱۳۹۹ آمده است: «توافق هستهای همیشه قرار بوده آغاز دیپلماسی ما با ایران باشد نه پایان آن. دموکراتها از تلاشهای جامع دیپلماتیک برای محدود کردن برنامه هستهای و سایر فعالیتهای تهدیدکننده اعم از ستیزهجویی منطقهای، موشکهای بالیستیک و سرکوب داخلی حمایت میکنند.» ؛ با این توصیف به نظر میرسد امیدواری به بازگشت سریع و کامل دولت بایدن به برجام، واقعبینانه نباشد.
🔹 طراحان برجام در دولت اوباما آن را به مثابه نقطه آغازی در جهت پیگیری راهبردی قلمداد میکردند که نگرانیهای غرب در همه حوزههای هستهای، منطقهای و موشکی را رفع کند. به همین دلیل دولت اوباما نیز به طور کامل به تعهداتش در برجام پایبند نبود تا همچنان از تحریمها به مثابه ابزاری برای وادارسازی ایران به مذاکره در دیگر موضوعات استفاده کند.
🔹 بنابراین از منظر تصمیمسازان دولت احتمالی بایدن معقول نخواهد بود تحریمهای بیشماری که به مثابه اهرم فشار از دولت ترامپ به ارث برده را به یکباره رها کند. دولت بایدن نیز به احتمال زیاد تلاش خواهد کرد از این تحریمها، برای زمینهسازی مذاکرات در خصوص فعالیتهای جبهه مقاومت در غرب آسیا و توان موشکی ایران و حداقل برای تمدید بندهای غروب برجام استفاده کند.
🔹 البته برخلاف دولت فعلی آمریکا، بایدن صرفاً بر اِعمال فشار حداکثری تمرکز نخواهد کرد و مشوقهایی برای اقناع ایران ارائه میکند. برای مثال میتوان به معافیت ۸ خریدار بزرگ نفت ایران از تحریمها و یا تعلیق موقت تحریمهای بانکی و سوئیفت به مثابه تسکین فشارها و نوعی تنفس مصنوعی اشاره کرد.
🔹 ولی دولت آمریکا اجازه بازگشت ایران به فضای توسعه اقتصادی و گشایش کامل در تحریمها را نخواهد داد. به همین دلیل به احتمال فراوان بخش موثر تحریمهای ثانویه حتی پس از بازگشت آمریکا به برجام پابرجا خواهد ماند و مانع سرمایه گذاری و همکاری شرکتها و دولتهای خارجی خواهد شد.
🔹 با این تفاسیر به نظر میرسد تصمیمگیران سیاست خارجی کشورمان میبایست با واقعبینی و دقت نظر بیشتری به برنامهریزی سناریوهای محتمل در صورت پیروزی بایدن بپردازند و این سیاست را به گونهای تنظیم کنند که ضمن تلاش برای رفع تحریمها، مؤلفههای امنیت ملی کشور حفظ شده و در عین حال امکان متهم کردن ایران به مذاکره گریزی از سوی دشمن سلب شود.
🖌 اندیشکده_تبیین
مشکلات، حلشدنی است، اگر...
1- «مردم از مجلس و دو قوه دیگر انتظار بیان حق و پیگیری آن را دارند و به شدت با مجادله وگریبانگیری و تشنج میان قوا مخالف هستند... همه بدانند فضای منازعه در رئوس دستگاهها برای افکار عمومی زیان بخش و ناراحتکننده است...»(ازبیانات رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس یازدهم.)
۲- رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همچنین پایداری و تداوم آن با همه دشمنیها و مانع تراشیها و دشواریها و... «وحدت کلمه» بود. همان بود که در جمله کوتاه و گویای «همه با هم» که بارها از زبان بنیانگذار و رهبر کبیر انقلاب اسلامی شنیده میشد، و در صحنه جامعه عینیت مییافت. همان که جزو «سنتهای الهی» حاکم بر تاریخ و روزگار است، سنتهایی تغییر ناپذیر که در هر عصر ونسلی ثابت و عملی هستند. پیروزی و توفیق همیشه با اتفاق و وحدت حاصل میشود وتفرقه و اختلاف، منشا همه ناکامیها و شکست هاست.
۳- شعارآشنا والبته شوم و ویرانگر «تفرقهبینداز و حکومت کن»، هرگز در مرحله شعار متوقف نمانده و در عمل حربه وتاکتیک موثری بوده است که همواره و همه جا از جمله در کشور ما قدرتهای سلطه جو واستعماری از آن در جهت نیل به اهداف تجاوزگرانه خودبهرههای فراوان بردهاند. با همین حربه تفرقه بود که مسیر و هدف قیامها و حرکتهای انقلابی مردم ایران حداقل در یکصد وپنجاه سال اخیر که برای کسب عزت ملی و آزادی و عدالت برپا کرده سر از کجراهه درآورده است.قیام معروف و موسوم به مشروطه را که بااهداف کاملا روشن
و همه فهم و با وحدت و همدلی اقشار مختلف مردم در تهران و شهرهای بزرگ به رهبری علمای دین در آستانه پیروزی نهایی بود، به لطائفالحیل و خاصه حربههای تفرقه افکنانه(مثل علم کردن همین کلمه مشروطه والقای آن به عالم و عامی به عنوان هدف اصلی قیام در جریان بست نشینی در سفارت انگلیس) از مسیر اصلی خود منحرف کردند و... آنگاه با راه انداختن دسیسهها و اقدامات پیاپی و مخربی مثل قرارداد۱۹۰۷،اشغال بخشهایی از خاک ایران مثل آذربایجان و شهر تبریز توسط روسها وبه تحریک انگلیسیها و...آن قیام مردمی را چنان از مسیر اصلی خود منحرف کردند که از یکسو پیشتازان نهضت را یا چون شیخ فضل الله نوری به دار آویختند و سید عبدالله بهبهانی را ترور کردند و... آخوند خراسانی را در آستانه حرکت علمای نجف به سوی ایران برای مبارزه با اتحاد نامبارک استبداد و استعمار به طرز مشکوکی به قتل رساندند و...یا چون مرحوم طباطبایی و نایینی سرخورده و منزوی ساختند واز سوی دیگر خوانین و فئودالهای جنوب و شمال و تحت الحمایه انگلستان را به عنوان فاتحان تهران و قهرمان آزادی معرفی کردند و مستبدین و عناصر وابسته به اجانب مثل عینالدوله و... را نه تنها کیفر ندادند که بر مسند وزارت و وکالت هم نشاندند و... نتیجه نهایی هم دیکتاتوری رضاخان وحاکمیت رژیم سرتا پا وابسته پهلوی بر کار و بار این ملک و ملت شد! و... یا در جریان نهضت ملی شدن نفت باز هم غارتگران متمدننما! با حربه تفرقه کار خود را به پیش بردند.وقتی رهبران نهضت ملی شدن نفت غفلت کردند و ناخواسته در ورطه دام تفرقه اجانب غلتیدند، آن وقت شرایط برای کودتا و انحراف نهضت و جایگزینی شاه دیکتاتور ووابسته با شاهی ضعیف و فراری فراهم شد.
4-تکلیف بیگانگان و چپاولگران روشن است.آنها بر خلاف ژستی که میگیرند و اداهایی که در میآورند و شعارهایی که درباره متمدنشدن و آزادی و پیشرفت سایر کشورها میدهند، هرگز راست نگفته و نمیگویند و با علمیترین روشها و پیچیدهترین ترفندها وتاکتیکهایی که در چنته دارند در این راه (عقب نگه داشتن دیگران و پیشروی وپیشرفت خودشان)بی امان تلاش میکنند.آنها دشمن حرکتهای اصیل مردمی واستقلال خواهانه هستند و اگر در این باره شعار داده و ژست همراهی میگیرند برای آن است که مثل ماجرای مشروطیت در بزنگاههای حساس، اصل حرکت و نهضت را به انحراف بکشانند و اجازه ندهند آن حرکت ملی، به نفع ملت تمام شود. یکی از ایران شناسان در خدمت سیاستهای استعماری انگلیس(ادوارد براون)در همان زمان در کتاب خود چنین مینویسد «ایرانی قادر است بنیان زندگی خود را بر بنیان مشروطهگری بنا کند... ولی من تصور نمیکنم که هیچ پژوهشگر با انصاف تاریخ ده پانزده سال اخیر ایران بر این باور باشد که بیگانگان هرگز به مشروطه ایران فرصت پیشرفت و موفقیت دادند...». تاریخ معاصر ایران در این باره شواهد زیادی در برگهای خود به ثبت رسانده است....
۵- کارنامه سلطهگران و متجاوزان معلوم است.ماهیت دولتهای بدکار و تروریستی مثل آمریکا هرچقدر میگذرد بر ملتها بیشتر روشن میشود و بیگمان در افشای چهره واقعی این دی
وِ فرشته نقاب! ،ملت مسلمان و بیدار ایران با انقلاب بزرگ و تاریخی خود نقش عمده و غیر قابل انکاری دارد، آنچه در این میان باعث حیرت و سؤال است رفتار بهت زده و بلاتکلیف بعضی از کسانی است که از جانب این مردم و درفضای این کشور انقلابی و به اسم و با شعار دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی ردای مسئولیت برتن کرده ودر این باره حتی سوگند یاد کرده وبعضا مدیریت جایگاههای حساسی را هم برعهدهدارند اما در عمل گویا از سیاره دیگری آمده اند، تاریخ این مرزو بوم وحداقل تاریخ دویست ساله اخیر را نمیشناسند.گویا خبر ندارند قدرتهای سلطهگر غربی در خلال این دوران به دستیاری دولتمردان واداده و سست عنصر ایرانی و حاکمان مستبد چه بر سر این ملک و ملت آوردهاند و... گویی اتفاقات همین سه، چهار ساله اخیر را هم از یاد بردهاند که چگونه رئیسجمهور لمپن و تروریست آمریکا در کمال وقاحت و جلوی چشم جهانیان و بر خلاف همه قوانین بینالمللی و توافقات جهانی خط بطلان بر معاهدهای بینالمللی چون«برجام» کشیدو... با این همه جای تعجب وتاسف است که بعضی از افراد صاحبمنصب هنوز چشم به دست و دهان این قدرتهای زیادهخواه و چپاولگر دارند که گوشه چشمی برای مذاکره نشان دهند.قدرتهایی که بارها نشان دادهاند اهل مذاکره وگفتوگوی منطقی و محترمانه نیستند و جز زبان زور نمیفهمند و با به خطر افتادن گوشهای از منافع نامشروع خود سرآسیمه چهره واقعی خود را نشان میدهند و برایشان مفاهیم و شعارهایی مثل انسانیت و حقوق بشر و قوانین بینالمللی و... پشیزی ارزش ندارد واگر لازم باشداز به آتش کشیدن همه دنیا ابایی ندارند. بر پا نمودن دو جنگ بزرگ جهانی که محرک و علت اصلی آن چیزی جز رقابتهای استعماری نبود، و کشته شدن نزدیک به صدمیلیون انسان در سراسر جهان و برجای گذاشتن ویرانیها و...اوجنمایش توان و ظرفیت ضدبشری و منفعت پرستی این قدرتهای شیطانی است.
۶- دلسرد کردن و نومیدساختن مردم از انقلابی که خود برپاکرده و جدا کردن آنها از نظامی که خود به آن رای داده و چهل ویکسال است زنان و مردان این مرزوبوم با شجاعت و ایثار پای آن ایستادهاند، هدف بزرگ دشمنان زخم خورده و قافیه باخته است که برای رسیدن به آن از دست زدن به هیچ جنایت و خباثتی، از جنگی نابرابر و طولانی گرفته تا... ترور و تحریم و... ابانداشتهاند. رهبر انقلاب اسلامی در نوبتهای مختلف در این باره تاکید و هشدار داده اند: «...آنها(دشمنان) میگویند تکیهگاه نظام جمهوری اسلامی به این مردم است.اگر توانستیم این مردم را از نظام جمهوری اسلامی جدا کنیم، قدرت مقاومت از نظام جمهوری اسلامی گرفته میشود.» فشارهای شدید و در بسیاری از موارد، عجیب و سؤال برانگیز که امروز در عرصه اقتصاد و بر زندگی و نان و معیشت مردم وارد میکنند از این منظر باید نگاه و تحلیل شود. بدون تردید و به گواه سابقه و تجربه در این هجمه اقتصادی باز هم ترفند و توطئه دولتهای سلطهگر و استکباری در میان است که اگر با همدستی و همکاری آگاهانه یا ناآگاهانه عناصر خائن وسست عنصرداخلی همراه نشود هرگز به جایی نخواهد رسید واگر امروز وضع چنین است باید باور کنیم که این شراکت شوم و این همدستی ویرانگر در بعضی از جاها به ویژه حوزههای اقتصادیاتفاق افتاده و مشغول پیاده کردن پروژه ضدایرانی و ضد انقلابی هستند.
۷-در چنین اوضاع و احوالی چنگ زدن به ریسمان وحدت و همدلی به پیروی از پیامبری که با شعار «انماالمومنون اخوه» (که یک توصیه و اصل قرآنی است) منادی وحدت و برادری در میان امت تازه تاسیس اسلام و حرکت شتابان آن به سوی ایجاد یک تمدن خیرهکننده و برتر بود و با تاسی به امامی که پس از رحلت پیامبر اعظم(ص) در شرایطی که جامعه نوپای اسلامی در معرض توطئهها و فتنههای حسابشده بود، «بنیانگذار وحدت» شد و در این راه با گذشت از حق خداداده خویش، چه رنجها و ناملایمات و سختیها که تحمل نکرد، مهمترین وظیفه کسانی است که دل درگروی اسلام و انقلاب دارند و مدعی ایراندوستی و خدمتگزاری به مردم هستند.این وظیفه بر دوش یکایک آحاد این جامعه سنگینی میکند اما به طور طبیعی وظیفه کسانی که در این وآن قوه و هرجای دیگر ردای مسئولیت به تن کردهاند بیشتر است.اینان باید با پرهیز از هر کلام و رفتاری که «دشمن شادکن» و مصداق تضییع «حق الناس» است با وحدت حول آرمانهای خللناپذیر انقلاب و پایبندی عملی به رهنمودهای حکیمانه و توصیههای مشفقانه و رهگشای رهبری انقلاب، وظایف حساس خود را به بهترین وجه عمل نمایند .بر مدیران و مسئولان در دولت و مجلس و قوه قضائیه است که با در نظر گرفتن «ظرفیتها و واقعیتهای کشور» و «برخوردهای متین و خردمندانه و قوی و قابل توجه» به «تعامل و همافزایی» و تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس در خود و میان جامعه به جنگ مشکلات ساختاری و تحمیلی بروند و با روشهای انقلابی و جهادی آن، چنانکه در فرهنگ سراسر منطقی اسلام، انقلاب و جه
اد تعریف شده است و بالاخره با استفاده بهینه از «بنیه قوی و ظرفیتهای مادی کشور» و «تواناییهای معنوی و ایمانی ملت» به حل و رفع هرچه بیشتر و بهتر آنها اقدام کنند. این مطمئنترین و تنها راهی است که این ملک و ملت برای حل مشکلات و حرکت به سوی تحقق اهداف متعالی و تمدن ساز خود در اختیار دارد،راهی که اگر همت و اراده بیش از پیش برای پیمودن آن میدانداری کند آن وقت بدون تردید این نوید همیشگی رهبر انقلاب که اخیرا خطاب به مجلسیان بر آن تاکید شده است، محقق خواهد شد«... اطمینان داریم که همه مشکلات موجود قابل حل است و مجلس باید با اولویت بندی مسائل و پرهیز از حاشیه سازی و نیز کار مخلصانه برای مردم در روند حل مشکلات، تاثیر محسوس بگذارد...»
سیدمحمدسعید مدنی