@donyayetahlil
در مشروطه رهبران با مردم هویت پیدا کردند
مشروطه هرگز شکست نخورد، اساساً نهضتها هیچگاه شکست نمیخورند و همیشه اثرگذار هستند، انرژی که مشروطه در بین نیروهای اجتماعی آزاد کرد، تاثیرگذاری خود را دارد؛ بنابراین نباید اصل را بر مرگ نهضت ها گذاشت، بلکه اصل بر تداوم و زنده بودن آنها است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/51625
🗂منبع: پایگاه خبری تحلیلی مفتاح علوم انسانی
مسائل_ایران
#مشروطه
#نهضت_ها
#هویت
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
تاثیرات ژئوپولیتیکی و اقتصادی آتی ترور اسماعیل هنیه در ایران
ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس توسط اسرائیل در ایران نمایانگر لحظهای مهم در منازعات جاری اسرائیل و فلسطین و ژئوپولیتیک گستردهتر خاورمیانه است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/51628
🗂منبع: فرارو
تحولات_منطقه
#ترور_هنیه
#تاثیرات_ژئوپولتیکی
#اسرائیل
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
اسرائیل در جنگ با محور مقاومت بسیار آسیبپذیر است
اسرائیل در جنگ با محور مقاومت بسیار آسیبپذیر است؛ یعنی به مراتب آسیبپذیرتر از مجموعه کشورهای جبهه مقاومت، چرا که اسرائیل مورد نفرت عموم مردم جهان قرار دارد و حامیان بسیار اندکی در سطح جهان از بین صهیونیستهایی دارد که خواهان گسترش ناامنی هستند.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/51648
🗂منبع: بصیرت
تحولات_منطقه
#اسرائیل
#محور_مقاومت
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رمز عجیب استراتژی جمهوری اسلامی ایران
🔸️دکتر حسین جابری انصاری؛ معاون پیشین عربی آفریقایی وزارت امور خارجه
🗂منبع: جریان
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#ایران #وعده_صادق #اسرائیل
@donyayetahlil
💢جنگ روایتها
🔹پس از اقدام تروریسـتی رژیمصهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس که به صورت رسمی و با گذرنامه دیپلماتیک در مراسم تحلیف ریاستجمهوری شرکت کرده بود، سپاه پاسداران در اولین اطلاعیه خود اعلام کرد، علت و ابعاد حادثه در دست بررسی بوده و نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد. قطعاً با وجود پیچیدگیهای خاص این عملیات تروریستی، هرگونه اظهارنظر عجولانه و غیرمستند توهین به افکار عمومی تلقی میشود. لذا کارشناسان امر، با وجود اشراف بر اهمیت روایت اول و صحیح، اتقان و قطعیت در این پرونده را فدای اطلاعرسانی عجولانه نکردند.
🔸در این اثنا، رسانههای معاند تلاش کردند با ورود قدرتمند در فضای شایعهسازی و دروغپردازی، به تشویش اذهان عمومی دست زده و با زیر سؤال بردن توان اطلاعاتی و امنیتی کشور، این عملیات تروریستی پیچیده را که آمریکا و رژیم صهیونیستی آن را طراحی و اجرا کردهاند، به یک عملیات نفوذ در بدنه کشور و جبهه مقاومت تقلیل بدهند. از سویی برخی افراد نیز برای جذب فالوور، لایک و ارضای شهوت دیده شدن،خواسته یا ناخواسته آب به آسیاب دشمن ریختند. لذا نکته ضروری بهرهمندی از تحلیل صحیح با استفاده از منابع رسمی و معتبر است. کما اینکه در جدیدترین اطلاعیۀ سپاه زوایای جدیدی از این عملیات تروریستی بازگو شد.
🔹برخی رسانهها مانند «نیویورکتایمز» و «سیانان» دربارۀ شیوۀ شهادت هنیه ادعاهایی را به نقل از منابع آگاه مطرح کردند که براساس آن هنیه با بمبی که دو ماه پیش در اتاقش کار گذاشته شده، به شهادت رسیده که گزارش نیویورکتایمز به طرز فاحشی مملو از فیکنیوز است و با هدف عملیات روانی نوشته شده و میخواهد این عملیات را امنیتی جلوه داده و در نتیجه پاسخ نظامی را غیرمتناسب معرفی کند.
🔸هدف دیگر این دروغپردازیها سرعت بالای نهادهای اطلاعاتی ایران در شناسایی ریشههای ترور پس از اقدامات تروریستی در کشور است. در این زمینه معاون اطلاعات نیروی قدس سپاه با تأکید بر اینکه ابعاد گوناگون ترور شهید هنیه در حال بررسی است، خاطرنشان کرد، در این ترور، مسئله نفوذ مطرح نیست. تجربه مقابله نهادهای امنیتی ایران در برابر بیش از ۵۰ سرویس جاسوسی فعال در منطقه از وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه نهادهای قدرتمندی ساخته که عملیات روانی دشمن در جهت فریب این نهادها به طور جدی فعال است. فقط واحد ضدّتروریسم وزارت اطلاعات از اول خرداد تا ۱۵ تیر امسال، ۷۹ ضربه به تروریستها در رویارویی مستقیم با آنها داشته است.
🔹خط رسانهای ضدانقلاب در ماجرای ترور اسماعیل هنیه از این جهت نیز قابل تأمل است تا با فریب دستگاه امنیتی کشور ریشهیابی ترور را دچار تردید و خطا کند. دشمن میخواهد با روایتسازی جعلی و مخدوشسازی امنیت روانی جامعه ایرانی، امنیت اجتماعی کشور را برهم بزند. یقیناً به پشتوانه قدرت،تجربه و هوشیاری جامعه اطلاعاتی و مردم بصیر ایران، سربازان جانفدای وطن به خونخواهی شهید اسماعیل هنیه، ضربه اساسی بر پیکره رژیم غاصب وارد خواهند کرد.
#گزارشروز
🌷 باما باشید با آخرین اخبار وتحلیل های سیاسی روز وبین المللی ومنطقه ای
#خبر_و_نظر
https://eitaa.com/nazrvkabar
🔰عملیات وعده صادق ۲ هشت ویژگی منحصر به فرد دارد
1⃣در کوتاهترین زمان ظرف چند ساعت آینده آغاز خواهد شد
2⃣غافلگیرانه و بدون اطلاع قبلی
3⃣تلفات انسانی
المائده
وَكَتَبْنَا عَلَيْهِمْ فِيهَا أَنَّ النَّفْسَ بِالنَّفْسِ وَالْعَيْنَ بِالْعَيْنِ وَالْأَنفَ بِالْأَنفِ وَالْأُذُنَ بِالْأُذُنِ وَالسِّنَّ بِالسِّنِّ
4⃣جنگ تمام عیار و ترکیبی از پنج جبهه عملیات میشود( ایران عراق یمن حزب الله غزه و کرانه باختری)
5⃣ جبهه های دیگر نیز فعال میشود
6⃣آسمان هر کشوری در اختیار رژیم قرار گیرد مورد هدف قرار میگیرد
7⃣اگر کشوری همکاری کرده باشد اون مرکز با خاک یکسان میشود
8⃣در داخل اگر جریانات یا افراد به دشمن کمک کرده باشند به اشد مجازات محکوم خواهند شد
✍#بازیاد_رجبعلی
💢«صیاد الجواسیس»؛ جانشین هنیه شد
🔹یحیی السنوار به دلیل شکلدهی به ساختار ضد جاسوسی و بکارگیری رویکرد ضد اطلاعاتی تهاجمی در مواجه با رژیم صهیونیستی چهره ای محبوب است. وی گروهی با عنوان «مجد» را تشکیل داد که وظیفه اش مقابله با عناصر وابسته به رژیم بود. این گروه موفق شد تعدادی از جاسوسهای رژیم صهیونیستی را که در ترور چهرههای تاثیر گذار حماس نقش داشتند، شناسایی و حذف نمایند.همین اقدام باعث شد تا به السنوار لقب «صیاد الجواسیس» را بدهند.
🔸میراث ماندگار السنوار برای حماس سازمان مجد بود که وظیفه اش در ابتدا ضد اطلاعاتی بود، ولی به مرور کل بخش امنیت داخلی حماس در غزه به این مجموعه واگذار شد.
🔹اهمیت این مجموعه به حدی است که هنوز هم این سازمان مانع طرح های آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه برای مستقر کردن عناصر وابسته است و بسیاری از دشمنان از ترس تشکیلات مجد، جرئت نزدیکی به بیگانگان را ندارند.
🔰 رهبری و کار اجرایی
رهبري در کارهاي اجرايي کشور هيچ دخالت مستقيمي نميکند؛ نه در قوّه مجريه، نه در قوّه قضاييه و نه در قوّه مقنّنه
8/8/80.
براي رهبري، وارد شدن در ميدان
اوّلاً به صورت طرح مسأله و بسيج افکار عمومي است؛
ثانياً به صورت خواستن از دستگاههاي اجرايي است.
22/2/82.
مديريت انقلاب - که همان رهبري باشد - مسؤوليت حفظ جهتگيري انقلاب و نظام را دارد؛
بايد مواظب باشد انقلاب و نظام از آرمانها منحرف و منصرف نشود؛
فريب دشمن را نخورد
و راه را عوضي نرود؛
اينها مسؤوليتهاي رهبري است.
22/2/82.
#حکیم_انقلاب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰پاسدار و ديده بان حرکت کلي نظام
ولايت فقيه، جايگاه مهندسي نظام و حفظ خط و جهت نظام و جلوگيري از انحراف به چپ و راست است؛ اين اساسيترين و محوريترين مفهوم و معناي ولايت فقيه است.
بنابراين ولايت فقيه نه يک امر نمادين و تشريفاتي محض و احياناً نصيحت کننده است - آن طوري که بعضي از اول انقلاب اين را ميخواستند و ترويج ميکردند -
نه نقش حاکميت اجرايي در ارکان حکومت دارد؛
چون کشور مسؤولان اجرايي، قضايي و تقنيني دارد و همه بايد بر اساس مسؤوليتِ خود کارهايشان را انجام دهند و پاسخگوي مسؤوليتهاي خود باشند.
نقش ولايت فقيه اين است که در اين مجموعهي پيچيده و در هم تنيدهي تلاشهاي گوناگون نبايد حرکت نظام، انحراف از هدفها و ارزشها باشد؛ نبايد به چپ و راست انحراف پيدا شود.
پاسداري و ديده باني حرکت کلي نظام به سمت هدفهاي آرماني و عالي اش، مهمترين و اساسيترين نقش ولايت فقيه است.
#حکیم_انقلاب 14/3/83.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰کارهایی که رهبری نمی کند!
🎋رهبري نميآيد به وزارت اقتصاد يا بازرگاني بگويد اينطوري کن؛
🎋يا به رئيسجمهور و فلان وزير و فلان قاضي بگويد آنطوري کن؛
🎋اينها کارهايي است که رهبري نبايد وارد شود؛
🎋هم بر خلاف قانون است، هم بر خلاف حقّ و مصلحت.
🎋مملکت بايد طبق روال قانوني و با مسؤوليتهاي مشخص شده حرکت کند؛ هر کس هم بر خلاف مسؤوليتش رفتار کرد، بالاخره تبعه، دنباله و نتيجهاي خواهد داشت که با آن هم طبق قانون بايد رفتار کرد.
#حکیم_انقلاب 22/2/82.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 انواع مدلهای حکمرانی
الف. حکمرانی خوب
" حکمرانی خوب" مفهومی است که توسط سازمانهای بین المللی در اواخر دهه ۱۹۸۰ وارد ادبیات توسعه شده و بر اساس معیارهای خاص، حکمرانی را حاصل تعامل و ارتباط متقابل دولت و کنشگران جامعه مدنی (سازمانهای غیردولتی، بخش خصوصی، گروههای ذی نفوذ و رسانه ها) جهت نیل به توسعه در هر کشوری میداند.
معیارهای حکمرانی خوب از نظر این سازمانها عبارت است از: مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت، پاسخ گویی، وفاق عمومی، حقوق مساوی، اثر بخشی و کارایی و مسئولیت پذیری.
ب. حکمرانی سالم
در انتقاد از حکمرانی خوب، حکمرانی سالم به برداشت آزاد و متنوع از شیوه و معیارهای حکمرانی خوب در کشورهای مختلف تاکید دارد و معتقد است که حکمرانی باید مطابق با آداب، رسوم و فرهنگ محلی هر کشور تعریف و سازماندهی شود. البته همچنان معیار اصلی در حکمرانی سالم، همانند حکمرانی خوب، رفاه مردم می باشد.
ج. حکمرانی متعالی
به شیوه ای از حکمرانی گفته می شود که مبتنی بر یک نظام ارزشی الهی همچون اسلام برای نیل به سعادت دنیوی و اخروی مردم در یک حوزه جغرافیایی و یا حوزه های گستردهتر مطرح می باشد. بر اساس نظریه حکمرانی متعالی، حکومت از آن خداست و تنها اوست که میتواند بر انسان حکم براند به این دلیل حکمرانان تا زمانی دارای مشروعیت میباشند که از تزکیه نفس و مقبولیت برخوردار بوده و تنها مجری احکام الهی باشند.
در حکمرانی متعالی، تنظیم روابط، تبعیت و شیوه فعالسازی ظرفیتهای کنشگران و ذینفعان، بر اساس هدایت الهی و اراده مردمی، شکل میگیرد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 ولایت مطلقه فقیه
🔹 من تصورم اين است که بُعد مهمي از قيد اطلاق که امام منضم کردند به ولايت فقيه ... ناظر به همين است؛ يعني انعطافپذيري.
🔹 دستگاه ولايت ... بايد بتواند به طور دائم خودش را پيش ببرد، متحول کند؛ چون تحول جزو سنتهاي زندگي انسان و تاريخ بشري است.
🔹 ما اگر چنانچه خودمان تحول ايجاد نکنيم و پيش نرويم، تحول بر ما تحميل خواهد شد.
🔹 تحول يعني تکميل، پيش رفتن به سمت آنچه که درستتر است، آنچه که کاملتر است. يعني آنچه را که ساختيم، ببينيم نقصهايش کجاست، آن را برطرف کنيم؛ ببينيم کجا کم داريم، آن را اضافه کنيم. اين جريان بايستي ادامه پيدا کند.
#حکیم_انقلاب 17/6/90.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj