🔴نتانیاهو به ترامپ پیجر هدیه داد!
▪️دفتر نخستوزیری رژیم صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو یک پیجر طلایی را به عنوان هدیه به ترامپ اهدا کرد تا به او عملیات انفجار پیجرها علیه حزبالله لبنان را یادآوری کند.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
🔴عربستان: موضع ما در قبال تشکیل کشور فلسطین تغییرناپذیر است
▪️وزارت خارجه عربستان سعودی تاکید کرد که موضع این کشور در حمایت از تشکیل کشور فلسطین، موضعی راسخ و تغییرناپذیر است.
این وزارتخانه در بیانیهای در واکنش به اظهارات ترامپ در رابطه با کوچاندن مردم غزه، تاکید کرد که این کشور به تلاشهای بیوقفه خود برای تشکیل کشور فلسطین ادامه خواهد داد.
▪️عربستان با تاکید بر مخالفت با هرگونه اقدام علیه حقوق مردم فلسطین، اعلام کرد که هرگونه اقدام از جمله گسترش شهرکهای صهیونیستی، الحاق اراضی یا تلاش برای آوارگی فلسطینیها را محکوم میکند.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
🔴سیاست خارجی در قانون اساسی از وظایف رهبری است.
▪️در ماجرای برجام رهبری به دولت روحانی تفویض اختیار نمودند، که روحانی و ظریف این اعتماد را با مذاکرات بینتیجه خدشهدار کرده، امتیازات فراوان دادند و هیچ نگرفتند.
ویراستی:
https://virasty.com/CTU_ir
ایکس:
https://x.com/CTU__ir
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
🔴نتانیاهو: چهره خاورمیانه را تغییر میدهیم
▪️نخستوزیر رژیم صهیونیستی در نشست خبری با رئیسجمهور آمریکا مدعی شد: محور مقاومت به رهبری ایران، ضعیفتر از گذشته شده است.
▪️تحت رهبری ترامپ به ۴ توافقنامه صلح تاریخی دست یافتیم.
▪️خروج ترامپ از توافق هستهای با ایران منطقی است. اسرائیل قویتر از همیشه و محور ترور به رهبری ایران ضعیفتر از همیشه است.
▪️ما ۳ هدف داریم، از بین بردن تواناییهای نظامی حماس و حاکمیت آن بر غزه و اطمینان از اینکه غزه تهدیدی برای اسرائیل نیست.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
🔴فرماندهان ترورشده حماس زنده شدند
▪️اسرائیل که طی چند ماه گذشته مدعی ترور تعدادی از فرماندهان نظامی حماس در نوار غزه شده بود، پس از انتشار تصاویر تعدادی از این فرماندهان در نوار غزه، امروز (چهارشنبه)، ادعای خود را پس گرفت.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
🔴دوئل قدرتها در قاره ی سیاه
باید دانست که تلاش روسیه برای ایجاد تنش در آفریقا و همزمانی کاهش صادرات منابع انرژی این کشور به اروپا یک اقدام هوشمندانه است که در همین راستا روسیه سعی دارد تا یکی یکی منابع جایگزین اروپا را نا امن و از دسترس خارج کند و از طرفی هم با ایجاد ناامنی در آفریقا، مقدمه ی ورود اروپا در جبهه ی غیرِ اوکراین، را فراهم آورده تا کمی از تمرکز این کشورها در جبهه ی اوکراین علیه خود کاسته شود.
🔻اما این همه ی ماجرا نیست بلکه شواهد حاکی از دخالت دیگرانی، در این میان است که در این بخش باید به بیانات شیخ زکزاکی خوب دقت کرد.
رهبر شیعیان نیجریه طی اظهاراتی میگوید« واضح است که این جنگ ما نیست، بلکه جنگ میان آمریکا و فرانسه است» و آمریکا و فرانسه میتوانند باعث ایجاد بحران میان نیجریه و نیجر شوند.
در ادامه هم خبرگزاری اسپوتنیک روسیه در گزارشی در خصوص تنش میان آمریکا و فرانسه نوشت: ائتلاف پاریس و واشنگتن شاهد تنشهای روزافزونی در نیجر است
در این گزارش آمده است: در تاریخ ۷ اوت جاری ویکتوریا نولاند معاون وزیر خارجه آمریکا به نیجر سفر کرده و با تعدادی از رهبران کودتا دیدار کرد.
🔷بنابرین همانطور که شواهد میگوید یکی از طراحی های آمریکا برای ایجاد شکاف بین روسیه و اروپا همین جنگ اوکراین بوده و لذا از ترس نزدیک شدنِ اروپا به روسیه بحث پیوستن اوکراین به ناتو مطرح میشود که موجب جنگ فعلی میشود.
اما ظاهرا گذر زمان نقشه های دیگری را هم برملا میکند و آن تلاش آمریکا برای مشغول کردن اروپا در جبهه ی اوکراین جهت فرسایش و اصطکاک به نفع خود است تا بلکه منابع و معادن کشورهای آفریقایی را از تحت مالکیت اروپا بخصوص فرانسه خارج کرده و مال خود کند از همین رو ادامه ی جنگِ روسیه_اوکراین یک بازی کاملا آمریکایی است و ادامه ی آن به سود آمریکاست چراکه موجب ضعف اروپا شده و این ضعف، اروپا را بیش از پیش به دامن آمریکا باز میگرداند
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما🔥
👇👇 ═══✼🍃🌺🌹🍃✼═══
@hodesanews @hodesanews
@hodesanews @hodesanews
🔴ایران میمون مست غرب آسیا
🔻شگرد مبارزاتی ایران با آمریکا برای اخراج از منطقه:
🔻فرق تقابل با طالبان_پاکستان با امارات:
قبلا تحلیلی در رابطه با انعطاف سلاح ایرانی نوشتیم اما امروز در مورد انعطاف راهبردی و سیاست خارجی دکترین کشور در مقابل کشورهای مختلف نکاتی را عرض میکنیم و توضیح میدهیم که چه چیزی در این بیابانِ مُغیلان خیزِ غرب آسیا و قفقاز موجب بقای ایران شده است؟
👌میدانیم که جغرافیای ایران زادگاه تحرکات و درگیریهای بسیاری است از نزاع با آمریکا گرفته تا با کشورهای عربی تا، پاکستان، افغانستان و....در دورانهای مختلفی با کشورهای متعددی سر شاخ شده ایم و جالب اینجاست که کشورهای نامبرده هر کدام سیاست خاص خود را اعمال میکردند که این رفتار منعطفی میطلبید تا در عین تامین منافع، کشور را هم از ورود به فاز نظامی حفظ کنیم مثلا الگوی رفتاری ایران با آمریکا و پاکستان کاملا متفاوت است و یا پاکستان با عراق همین طور
⭕️به فرض مدل رفتار ایران با ایالات متحده به نحوی است که وانمود میکند بی کَله است و چیزی برای از دست دادن ندارد (از همین رو میبینید تعمدا به جایِ اینکه ناوی را برای مقابله با ناو آمریکا بسیج کند یک قایق و مسلسلی را جلو میفرستند و عمدا وانمود میکند که این قایق به صورت آتش به اختیار اقدام میکند و هیچ ارتباطی با فرماندهی ندارد در حالی که اینها همه فیلم است)یعنی مانند یک میمون مست رفتارهایی مرتکب میشود که به طرف مقابل وانمود میکند مست هست، نمیداند چیکار میکند و هیچ هراس و باکی هم از کسی ندارد در صورتی که این یک بازیگری، نشات گرفته از سیاست و فهم طرف مقابل است.
البته چنین سیاستی ذکاوت خاصی میطلبد که لازمه ی آن شناخت رگ خواب رقیب است یعنی باید بدانید طرف مقابل چه برای از دست دادن دارد و چه ندارد، وگرنه ممکن است اقدامات شما باعث یک درگیری تمام عیار شود برای نمونه رگ خواب پاکستان و طالبان و عراق با آمریکا کاملا متفاوت است یعنی همین تهدیدی که علیه آمریکا میشود اگر علیه پاکستان شود منجر به جنگ میشود از همین رو ما دائما تروریستهای ساکن اربیل را به صورت علنی هدف قرار میدهیم و این در حالی ست که در افغانستان و پاکستان سیاست برخورد مستقیم را گزینه ی خوبی نمیدانیم و سعی میشود به صورت امنیتی ماجرا را فیصله داد؟!
🔷به عبارتی شما نمیتوانید در مقابل یک نیروی ایدئولوژیک مثل طالبان و پاکستان بمانند یک میمون مست عمل کنید بلکه باید نقش یک ریش سپید را در اوج شعور و ادراک بازی کنید از همین رو ما گفتیم (ظاهرا)رهبر انقلاب با تهدید رئیسی علیه طالبان مخالف بود و این کار از اساس اشتباه بود زیرا طالبان، همان سیاستِ(میمون مستِ) ایران، در برابر آمریکا را علیه خودمان استفاده میکند البته با این تفاوت که ما وانمود میکنیم مست و بی کله هستیم اما طالبان اصلا شعور این را ندارد که بخواهد تازه وانمود کند از همین رو باید دانست که مثلا تهدید امارات با یک پهپاد بخاطر اقتصاد شیشه ای، ممکن است اثر گذار باشد اما در برابر طالبان این گونه نیست و اصلا میتواند به بمانند چند ماه پیش به گسیل کالسکه و خر با آن ریشهای عجیب (مغولی) و تیر و کمان و انتحاری لب مرزها منجر شود.
💥 #کانال_تحلیلی_هُدِسا👇
@hodesanews @hodesanews
@hodesanews @hodesanews
🔴 ۲۲دلیل مهم برای حضور گسترده در راهپیمایی #۲۲بهمن
۱. تأثیرگذاری بر معادلات منطقهای و بازدارندگی راهبردی
۲. پاسخ محکم به تهدیدهای آمریکا و رژیم صهیونیستی و همهی دشمنانی است که خواب فروپاشی ایران را میبینند.
۳. نمایش وحدت ملی در برابر جنگ ترکیبی و تخریب ذهنیت عمومی، پروژههای تجزیهطلبانه، عملیات روانی و فتنهانگیزیها
۴. افزایش قدرت چانهزنی ایران در دیپلماسی بینالمللی
۵. پاسخ قاطع به پروژههای هویتزدایی و تضعیف ارزشهای دینی و ملی و تثبیت هویت ایرانی و اسلامی
۶. بیاثر کردن تحریمها با نمایش قدرت مردمی و نشاندهنده عزم ملت برای عبور از تحریمها
۷. اعلام وفاداری به مسیر آیندهساز و تمدنسازِ رهبری حکیم انقلاب
۸. محکومیت جهانی بیعدالتیهای آمریکا علیه بشریت
۹. دشمنشناسی در جنگ ترکیبی-رسانهای و ایجاد یأس در جبهه رسانهای دشمن و خنثی کردن روایتهای جعلی
۱۰. پیام اقتدار به مزدوران و شبکههای معاند، ضدانقلاب و وابستگان آنها که امیدشان به خلوت شدن خیابانهاست.
۱۱. حمایت از پیشرفتهای نظامی، موشکی، هوافضا و فناوریهای نظامی، صنعتی و علمی
۱۲. حفظ سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی به عنوان پشتوانهای برای ثبات، پیشرفت و اجرای عدالت در کشور است.
۱۳. پاسخ به جنگ روانی دشمن برای ناامیدسازی ملت. رسانههای غربی همیشه در تلاش هستند تا ملت را از دستاوردها و آینده انقلاب دلسرد کنند.
۱۴. حمایت از استقلال کشور در برابر سلطه و زورگوییهای خارجی.
۱۵. پاسخ قاطع به جریانهایی که در زمین دشمن بازی میکنند.
۱۶. نمایش مردمسالاری دینی در برابر دیکتاتوریهای غربی. نمایشی که دشمنان نمیتوانند آن را تحمل کنند.
۱۷. انتقال ارزشهای انقلاب به جوانان و نوجوانان و تقویت روحیه جهاد و مقاومت در نسل جدید
۱۸. شکست و خنثی کردن پروژههای ناامنی و اغتشاشسازی دشمن
۱۹. نمایش ظرفیت ایران در ائتلافهای جهانیِ نوظهور و تقویت این باور که ایران جزئی از محور جدید قدرت در جهان خواهد بود.
۲۰. آغاز حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی، آیندهای مقتدر، مستقل و سرشار از پیشرفت
۲۱. حمایت از همه مظلومان جهان بویژه غزه و لبنان و جبهه مقاومت.
۲۲. و نهایتاً یادآوری حماسهی بینظیرِ مردمِ ایران و رهایی ملت از سلطه استکبار جهانی
📌در ۲۲ بهمن، خیابانها صحنهی تلاقی تاریخ و آینده میشوند؛ جایی که یک ملت، با گامهای استوار، فرمول بقای استقلال را اثبات میکند.
این حضور، نه یک آیین تکراری، بلکه معادلهای سرنوشتساز است: اتحاد ملی + بصیرت سیاسی = امنیت پایدار + پیشرفت جهانی.
✍ #حسن_باویر
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
امامِ عاقل و هوشمند و باشرافت
۱) امروز «امامخامنهای» بعد از حدود ۸ سال، صریحترین، قاطعترین و عاقلانهترین نقدها را به برجام بیان کردند! برجامی که با آن همه خسارت، کماکان طرفدارانی در میان رجال سیاسی و اقتصادی دارد!
۲) کاملاً معلوم بود که «آقا» با مذاکره مخالفاند؛ اما اصرار غیرعاقلانه و غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانهی عدهای در دولت و غیردولت باعث شد تا ایشان برای چندمین بار از «پشت بلندگو» مخالفتشان را اعلام کنند!
۳) ایکاش مجلس و عدلیه و بزرگان حوزه و دانشگاه قبل از اینکه «ولیجامعه» اعلام مخالفت کنند، مخالفتشان را با مذاکرات نافرجام اعلام میکردند!
۴) فعالیتهای برونمرزی دولت در دو ساحت دنبال میشود و توجهدادن «آقا» به تلاشها و فعالیتهای وزارت امور خارجه، نفی ساحت دوم بود که توسط معاون غیرقانونی راهبردی دنبال میشود.
۵) با این سخنان قاطع، معلوم شد که بر خلاف دوران آقای روحانی، «امامخامنهای» بههیچعنوان اجازهی مذاکره را نخواهند داد؛ از طرفی دولت به اذعان رئیسجمهور محترم، برنامهی جامع و مدونی برای رفع مشکلات اقتصادی ندارد؛ شاید تنها برنامهای که عدهای در دولت به آن امید داشتند، «مذاکره با آمریکا» بود!
حال در شرایط پیشآمده، اتفاقات زیر بسیار محتمل است:
الف) اتخاذ مواضع هتاکانه توسط عدهای از رجال سیاسی و رسانهای غربگرا و منتسب به دولت نسبت به «امامجامعه» و مخالفان عاقل و هوشمند و باشرافت مذاکره؛
ب) کناررفتن پردهها و همنوایی عدهای از انقلابینماها با مواضع افراطیون غربگرا؛
ج) احتمال صعود عامدانهی قیمت طلا و دلار و کمبود ارزاق عمومی و احتمال ریزش سنگین بورس جهت عصبانیکردن مردم؛
د) احتمال انجام اقدامات تروریستیِ اسرائیلی و آمریکایی و تکفیری، برای گرفتن برگبرندهی نظام؛
ه) اتخاذ مواضع کلیشهای و کمخاصیت بههمراه تکرار بیانات «آقا» توسط عدهای از مدیران و خواص کماثر!
چه باید کرد؟
۱) اخطار و انذار صریح و بهنگام علمای اعلام به موافقان مذاکره، جهت حفظ «حرم جمهوری اسلامی» که به فرمودهی استاد بزرگوارشان، امام راحلِ عظیمالشأن، از اوجبواجبات است؛
۲) اعلام تبعیت از رهبری و خارجکردن مذاکره از برنامههای دولت توسط رئیسجمهور محترمی که بارها بر ولایتمداری تأکید کردهاست؛
۳) کورکردن چشمفتنه توسط عدلیه که اکنون کاملاً در تیررس اوست؛ چشمی که اگر کور شد، فتنه هم کور خواهدشد و الا حوادثی چون فتنهی سال ۸۸ را باید انتظار کشید؛
۴) مقابلهی قاطع و فوری با «مرجفون» سیاسی و رسانهای توسط نیروهای حافظ امنیت؛
۵) مجلس همیشه در رأس امور بودهاست؛ مشروط بر اینکه در بزنگاههای خطیرِ اینچنینی، صریح و سریع و صادقانه و انقلابی به وظیفهی قانونی و نظارتی خود عمل نماید؛
۵) آمادگی صددرصدی بسیج برای جلوگیری از اغتشاشات اقتصادی و امنیتی و رسانهای؛
۶) حضور «مردم متحد»، با شور و شعور انقلابی و مکتبی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، یقیناً محاسبات دشمن را برای چندمینبار بههم خواهد ریخت.
بشارت و انذار:
تجربههای چندینسالهی انقلاب نشانداده که بعد از هربار سخنان فصلالخطابگونهی «امامجامعه»، ریزشها و رویشهای جدیدی اتفاق میافتد.
شهدا به محافظهکاران با هر نام و مقام، انذار میدهند که اگر خودتان را خرج «ولایت» نکنید، باید منتظر جداشدن از کشتی انقلاب باشید.
✍عباس بابائی ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
🇮🇷 من انقلابیام||عضویت👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
.
انبوه اسناد میگویند چرا مذاکره دوباره، عاقلانه نیست؟
🔹بازخوانی انبوه اظهارات دولت آقای روحانی به عنوان متولی دو سال مذاکره و سپس توافق در قالب برجام، روشن میکند که چرا به تعبیر رهبر حکیم انقلاب و براساس تجارب، مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست.
🔹مستندات بیانات دیروز رهبر انقلاب را میتوان لابهلای انبوه اظهارات مقامات دولت دوازدهم پیدا کرد. چنانکه محمدجواد ظریف وزیر خارجه وقت سال ۱۳۹۷ تصریح کرد:
🔻«با ترامپ مگر میشود مذاکره کرد؟ روی کلمه به کلمه برجام ساعتها مذاکره شده. بعد آقای ترامپ میآید یک لحظه یک چیزی را امضا میکند، میگوید همهاش باطل! این آیا جز یک نمایش تبلیغاتی هست؟ شما اصلا نشان بدهید مذاکره با شما ارزش وقت آدم را دارد؟!».
🔹او قبل از آن هم، در تاریخ ٢٨ آذر ٩۵ (مقارن با عهدشکنیهای دولت اوباما) در کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان کرد:
🔻«من اشتباه کردم، براساس یک توافقی که (با آقای کری) کردیم، ما استراتژی خودمان را کنار گذاشتیم و بر مبنای آن توافق آمدیم آن را اعلام کردیم که تبدیل شد به موضع جمهوری اسلامی. من این را میپذیرم من اشتباه کردم... ما نباید براساس حرف این بابا (عمل) میکردیم... ولی اینکار را کردیم.»
🔹ظریف همچنین ۴ مهر ۱۴۰۳ در گفتوگو با شبکه آمریکایی msnbc تصریح کرد:
🔻«ما همین حالا نیز یک متن مذاکره شده داریم. نیازی نیست که بر سر توافقی که پیشتر بر سر آن مذاکره شده، مذاکره انجام دهیم. شما یک اسب را دومرتبه نمیخرید. ما این اسب را خریداری کردهایم و بهایش را دادهایم. حال این آمریکا است که باید اسب را تحویل دهد.»
🔹در این میان، نامه ظریف به فدریکا موگرینی هم قابل توجه است. او در این نامه که ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ نوشته شده خاطرنشان میکند:
🔻ایالات متحده و برخی کشورهای اروپایی، به هیچ وجه به تعهدات خود عمل نکردهاند. مردم ایران هیچ بهرهای از برجام نبردهاند و این امر بهویژه از بعد اقتصادی و تجاری مشهود است. ایران نهتنها به تعهدات خود وفادار بوده، بلکه در برخی زمینهها حتی بیش از آنچه که از ایران خواسته شده عمل کرده است. با این حال، خویشتنداری، صبر و التزام یکطرفه ایران به بهبود وضعیت منجر نشده و مردم ایران هیچ بهره اقتصادی ملموسی از برجام نبردهاند.
🔹ظریف همچنین مینویسد:
🔻«از آنجا که ایران بهطور کامل به تعهدات خود عمل کرده، اما ایالات متحده همچنان از صدور مجوزهای لازم برای شرکتهای ایرباس و بوئینگ خودداری میکند، این موضوع عملاً نقض تعهدات برجام است.
🔻تلاشهای ایران برای بازگشت به سیستم مالی جهانی با موانع جدی روبهرو شده و بانکهای ایرانی به دلیل تحریمهای پنهان نتوانستهاند به منابع مالی خود دسترسی پیدا کنند. این بهوضوح نقض تعهدات ایالات متحده است.
🔻فرمان اجرائی جدید که برخی تحریمهای لغو شده را مجدداً برقرار کرده ، نقض صریح برجام است»
🔹آقای روحانی رئیسجمهور وقت هم ۷ آبان ۱۳۹۶ در مجلس گفت:
🔻«اگر دولتی وفاي به عهد نكرد، اعتبارش را به حراج گذاشته است. داستان مضحكي اتفاق افتاده. ميگويند تعهدي كه قبلا با هم بستيم، فعلا محكم نباشد، بياييد در مورد موضوع ديگر مذاكره كنيم. اين، از حرفهاي خندهدار است. كسي ميگويد كه من پاي پيمانم نيستم، اما جايزهاش اين است كه درباره تعهد دوم حرف بزنيم!
🔻آمريكاييها اعلام ميكنند كه ما اهل تعهد و مذاكره نيستيم و اصول اخلاقي را نمیشناسیم. اگر كشوري در اين مسير قرار گرفت، كشور ديگري ميتواند به آن اعتماد كند؟
🔻به برخي كشورهاي شرق آسيا اعلام ميكنند كه با ما مذاكره كنيد. مگر ديوانهاند كه مذاكره كنند؟ شما به مذاكرهاي كه به تاييد سازمان ملل رسيده، پايبند نيستيد. آمريكا با اين شيوهاي که در پیش گرفته، بايد آينده تعهدات خود را نسبت به كشورهاي ديگر كنار بگذارد.»
🔹از دیگر مدیران آن دوره، آقای عباس عراقچی، معاون وقت وزیر خارجه است که سال 96 در اندیشکده «چتم هاوس» لندن صراحتا گفت:
🔻«ایران برجام را داستانی موفق نمیداند؛ چون ایران از آن بهرهمند نشده و تحریمها برداشته نشده است.» او همچنین آذر۹۸ تصریح کرد: «نتیجه پایبندی ما به برجام فقط تحریمهای جدید بود.»
🔹آقای صالحی، رئیس وقت سازمان انرژی اتمی و عضو تیم مذاکرات برجام نیز، به دفعات اعلام کرد که طرف آمریکایی نه یک بار بلکه چند بار درباره تعهد خود برای اجرای برجام دبّه کرد و زیر بار تعهدات خود نرفت.
🔹آقای سیف، رئیس وقت بانک مرکزی هم تصریح کرده بود عایدی ایران از برجام «تقریباً هیچ چیز» بوده و «بهطور کلی ما قادر نیستیم از پولهای خود در خارج استفاده کنیم.»
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
#معرفی_کتاب
📗 کتاب: «ایران 52 - آمریکا 0:
روایت 444 روز چزاندن یک ابرقدرت»
🎙هادی سجادیپور
🔹 تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام، 444 روز پر التهاب را رقم زد؛ روزهایی که طی آن، یک ابرقدرت خود را به هر آب و آتشی زد تا قدرت فروریخته خویش را بازیابد، از قطع رابطه سیاسی گرفته تا تحریم نفتی، اقتصادی، حمله نظامی و...
🔻 شکست انتخاباتی #کارتر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان دهنده بخشی از تاثیرات این اتفاق بزرگ بود. نویسنده در این کتاب به روایت تسخیر لانه جاسوسی ایالت متحدة آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام پرداخته است؛ روایتی که در آن تلاش شده با گردآوری دیدهها و شنیدههای دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، جاسوسان و مسئولان آمریکایی، تصویری گزیده، اما فراگیر از این نقطه غیرقابل بازگشت تاریخ انقلاب اسلامی به مخاطب عرضه شود.
https://usdoc.ir/sh/JskMQY6F
📡 تنها کانال تخصصی اسناد لانه جاسوسی👇
🆔 @USAdoc
🔴 پیام قدردانی وزیر امور خارجه از مقام معظم رهبری
📌 سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با انتشار پیامی ضمن قدردانی از ابراز لطف #مقام_معظم_رهبری نسبت به دستگاه دیپلماسی، تأکید کرد: «#وزارت_امور_خارجه در راستای ایفای وظائف ذاتی خود، و بر مبنای اصول سهگانه #عزت_حکمت_مصلحت، از همه ظرفیتها برای پیشبرد سیاست خارجی فراگیر، فعال و اثرگذار در جهت تامین منافع و امنیت ملی و افزایش اقتدار و منزلت کشور از طریق تعاملات سیاسی و دیپلماتیک استفاده خواهد کرد.»
👈 متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
• بیانات رهبر فرزانه انقلاب در نوزدهم بهمن ۱۴۰۳ همچون همیشه راهنما و راهگشای همه مسئولان نظام به ویژه دستگاه دیپلماسی بود.
• التفات معظم له نسبت به تلاشها و زحمات فرزندان ملت در وزارت امور خارجه و بیان این امر که «امروز وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران یکی از پرکارترین وزارت خارجهها است»، ضمن اینکه مایه مباهات برای اینجانب و همکارانم در وزارت امور خارجه و شایسته قدردانی عمیق است، مسئولیت خطیر ما را برای پیشبرد اهداف عالیه نظام در عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی سنگینتر میکند.
• وزارت امور خارجه در راستای ایفای وظائف ذاتی خود، و بر مبنای اصول سهگانه عزت، حکمت و مصلحت، از همه ظرفیتها برای پیشبرد سیاست خارجی فراگیر، فعال و اثرگذار در جهت تامین منافع و امنیت ملی و افزایش اقتدار و منزلت کشور از طریق تعاملات سیاسی و دیپلماتیک استفاده خواهد کرد.
•• سیدعباس عراقچی
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
🆔 @maktabsoleymani_ir