فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یک دقیقه آرامش❤️
♦️درباره یک ملاقات پنهان در یک مکان مخفی!
🔹دیروز، روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» مدعی شد که «ایلان ماسک» میلیاردر معروف آمریکایی و از حامیان و مشاوران نزدیک ترامپ، مخفیانه با آقای امیرسعید ایروانی، نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل ملاقات کرده است. نیویورکتایمز مینویسد این ملاقات که به طور پنهان و در یک مکان مخفی صورت پذیرفته است، بیش از یک ساعت به طول انجامیده و نماینده ترامپ با نماینده ایران در سازمان ملل درباره راههای کاهش تنش میان ایران و آمریکا گفتوگو کردهاند!
🔹آقای ایروانی، در پاسخ به پرسش یکی از خبرگزاریها که از وی درباره این ملاقات سؤال کرده بود، بیآنکه انجام این ملاقات را تکذیب کند، گفته است: «در اینباره نظری نداریم»! ایلان ماسک، نماینده ترامپ هم درپاسخ به سؤال مشابه نیویورکتایمز گفته است: «ما در مورد گزارشهای جلسات خصوصی که برگزار شده یا نشدهاند، اظهارنظر نمیکنیم»!
🔹اکنون این پرسش از برادر عزیزمان جناب آقای پزشکیان، در میان است که آیا ملاقات نماینده ایران در سازمان ملل متحد با نماینده ترامپ، به صورت «پنهان»! و در یک مکان «مخفی»! و خودداری طرفین از اعلامنظر درباره انجام این ملاقات، با اطلاع رئیسجمهور محترم کشورمان صورت پذیرفته و یا بدون اطلاع ایشان بوده است؟! اگر با اطلاع ایشان بوده است، اولاً؛ تناقض میان این ملاقات ذلتبار و برخاسته از دیپلماسی التماسی با اظهارات و شعارهای جناب پزشکیان چگونه قابل تعریف است؟!
🔹و اگر ملاقات یادشده، بدون اطلاع رئیسجمهور محترم و در بیخبری جناب ایشان صورت پذیرفته، نماینده کشورمان در سازمان ملل با کدام مجوز قانونی دست به این اقدام زده و حیثیت ایران اسلامی و قدرتمند را نزد بیگانگان و اصلیترین دشمن ایران و ایرانیان مخدوش و لکهدار کرده است؟!
🔹اساساً چرا اصرار داشتهاند که این ملاقات پنهان و در مکانی مخفی انجام شود؟! و چرا هر دو سوی ماجرا از پاسخ درباره انجام یا عدم انجام آن طفره رفتهاند؟! این ملاقات با مواضع بارها اعلامشده آقای عراقچی، وزیر محترم امور خارجه کشورمان نیز در تناقض آشکار است.
🔹از آنجا که این ملاقات با مواضع بارها اعلامشده رئیسجمهور همخوانی ندارد، بعید به نظر میرسد که با اطلاع ایشان صورت پذیرفته باشد. اگرچه در این میان، نمیتوان و نباید نقش برخی مشاوران بداندیش و کجاندیش به رئیسجمهور را نادیده گرفت!
🔹این نکته نیز گفتنی است که حتی اگر ملاقات نماینده ایران در سازمان ملل متحد با اجازه و اطلاع ریاست محترم جمهوری نیز صورت گرفته باشد، اقدامی غیرقانونی است، چرا که اقدامات و اموری از این دست در فهرست سیاستهای کلان نظام تعریف شدهاند و دولت نمیتواند به تنهائی درباره اقداماتی از این دست، تصمیم بگیرد.
🔹و بالاخره، انتظار آن است که رئیسجمهور محترم با فراخوان نماینده ایران در سازمان ملل متحد، مخالفت شدید دولت جمهوری اسلامی ایران را با این ملاقات اعلام نموده و گفتوگوهای انجامگرفته و قول و قرارهای احتمالی(!) در این نشست «مخفیانه و پنهان»! را رسماً بیاعتبار و کانلمیکن اعلام کند.
🔹حسین شریعتمداری
🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وطن پرست باشید مثل جواد قارایی....
"حاضرم اینجا ریشه و سنگ بخورم ولی به انگلیس و...نروم" 👌
#انسان_آزاده_و_با_شرف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار شهید در یک قاب 💔
❤️ سلام خدا بر مردان بی ادعا ❤️
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«ما تا میتوانیم این تفسیر را به هر اندازه که خودمان استعداد داریم،گوش بدهیم و با قرآن مأنوس باشیم.هیچ کس نگوید:برای من سخت است...»
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
💢راه حل معضلات اقتصادی
🔹تردیدی وجود ندارد که مسئله مهم اقتصاد ایران «تحریم» است؛ اما موضوع مهمتر چگونگی پاسخ به این مسئله است. نیاز به یادآوری نیست که تجربه برجام و مذاکره در گذشته به ما نشان داده است، مادامی که آمریکا تحریم را اثرگذار میداند، آن را با مذاکره بر نمیدارد و اگر هم بردارد، مانع از انتفاع ایران خواهد شد.
🔸از این منظر مذاکرات گذشته برای ما یک درس است که تلاش برای کم اثر کردن تحریم باید در اولویت باشد. در واقع راه برداشتن تحریم، کم اثر یا بی اثر کردن تحریم است، نه تمرکز بر مذاکره صرف. تحریم وقتی بیاثر شد، تازه امکان مذاکره و برداشتن آن فراهم میشود. دقت شود که منظور رد مذاکره نیست؛ بلکه سخن بر سر اولویتبندی راه حلهاست.
🔹عامل مهم در بیاثر یا کم اثرکردن تحریم، «رشد تولید» است و یکی از مهمترین راه حلهای رشد تولید استفاده بهینه و حداکثرکردن بهرهوری از عوامل تولید (زمین، سرمایه، نیروی کار) است. بر اساس آمار، متوسط سهم بهرهوری در GDP کشورهای در حال توسعه ۳۲ درصد است. بر اساس برنامه ششم توسعه باید بین ۳۰ تا ۳۵ درصد رشد اقتصادی ایران از محل رشد شاخص بهرهوری تأمین میشد، اما رشد این شاخص در سالهای اخیر نزدیک به صفر برآورد میشود.
🔸سخن این است، دولتی که نمیتواند درآمد جدید خلق کند، باید بهینهسازی و بهرهوری و صرفهجویی در پیش بگیرد. خودِ صرفهجویی، یکی از مسیرهای تولید درآمد است. یکی از مهمترین زمینههای موجود برای صرفهجویی، سند دخل و خرج دولت، از جمله بودجه شرکتها و مؤسسههای دولتی است. در سال آینده، مؤسسهها و شرکتهای دولتی تقریباً نصف بودجه را به خود اختصاص دادهاند، در حالی که درآمدها و مصارف آنها به تاریکخانهای شباهت دارد که کمتر فردی از جزئیات آن باخبر است. این بخش هر سال بزرگتر میشود و ابهاماتِ پیرامون آن نیز هر ساله وسعت بیشتری مییابد. جالب اینجاست که غالب این شرکتها نه تنها شفافیتی ندارند؛ بلکه زیانده نیز هستند. ضمن اینکه عمدتاً به دلیل نبود نظارت و کنترل بر آنها منشأ بسیاری از معضلات، همچون هزینههای بالا، رانت، انحصار، حقوق نجومی و ... هستند. غالباً شرکت دولتی درنهایت یا به قیمتگذاری دستوری ختم میشود یا به نظام یارانهای، که هر دوی اینها موجب تضعیف اهرم نظارتی دولت و نشتی منابع میشوند.
🔹قسمت اعظمی از هزینههای شرکتهای دولتی در ردیف مزایای ناعادلانه و قالبهای غیرضروری دیده میشود که ناشی از نبود نظارت و صرفهجویی است. این در حالی است که تنها با ده درصد کاهش این هزینهها، درآمد ۵۵۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده نصیب دولت میشود که با آن میتواند قسمت مهمی از کسری بودجه را پوشش و اقتصاد کشور را نجات دهد.
گزارش روز
https://eitaa.com/jahad_tabbin
⭕️ اگر ماجرای بوسنی را نفهمی، غزه را نخواهی فهمید؛ نخست بوسنی را بفهمید تا غزه و آنچه در آن میگذرد را بفهمید و شگفتزده نشوید! نسلکشیای را که صربها علیه مسلمانان بوسنی به راه انداختند، در آن ۳۰۰هزار مسلمان به شهادت رسیدند و ۶۰ هزار زن و دختر مورد تجاوز قرار گرفتند و یک و نیم میلیون نفر آواره شدند. آیا آنرا به یاد داریم؟ یا فراموشش کردهایم؟ یا اصلاً چیزی در موردش نمیدانید؟!
مجری «سی. ان ان» در مورد سالگرد کشتارهای بوسنی صحبت میکند و از کریستیان امانپور خبرنگار معروف میپرسد:
آیا تاریخ تکرار میشود؟
کریستیان ماریا هایده امانپور از شبکه "سی.ان.ان" در مورد سالگرد کشتارهای بوسنی اظهارنظر میکند: این جنگ، یک جنگ قرون وسطایی، کشتار، محاصره و در گرسنگی و قحطی قرار دادن مسلمانان بود و اروپا حاضر به مداخله نشد و گفت: این یک جنگ داخلی است!
این ادعا، یاوهای بیش نبود.
هولوکاست حدود چهار سال به طول انجامید و در طی آن صرب ها بیش از ۸۰۰ مسجد را که قدمت برخی از آنها به قرن شانزدهم میلادی بازمی گشت، تخریب کردند و کتابخانهی تاریخی سارایوو را به آتش کشیدند.
سازمان ملل مداخله کرد و دروازههایی را در ورودی شهرهای اسلامی مانند: گراژده، سربرنیتسا و زپا قرار داد، اما زیر محاصره و آتش بودند، بنابراین حفاظت سودی نداشت.
صربها هزاران مسلمان را در اردوگاههای کار اجباری قرار دادند، آنها را شکنجه کردند و گرسنه نگه داشتند تا اینکه مبدل به اسکلت شدند.
وقتی از یکی فرماندهان صرب پرسیدند، چرا؟ ... گفت: اینها گوشت خوک نمیخورند!
در روزگار قتل عام بوسنی، "گاردین" یک نقشه تمام صفحه منتشر کرد که موقعیت کمپهای تجاوز جنسی بر زنان مسلمان را نشان میداد؛ هفده اردوگاه بزرگ، که برخی از آنها در داخل خود صربستان قرار داشت!
صربها به کودکان تجاوز کردند [حتی] به دختربچهی چهار ساله!
گاردین گزارشی از آن حادثهای هولناک تحت عنوان:"دختربچهی که گناهش مسلمان بودن بود" به دست نشر سپرد.
راتکو ملادیچ قصاب، رهبر مسلمانان "زپا" را به جلسه دعوت کرد، سیگاری به او داد، کمی با او خندید، سپس به او حمله کرده و او را ذبح کرد.
در حق «زپا» و ساکنین آن جنایات زیادی را مرتکب شدند.
اما معروفترین جنایت، محاصره سربرنیتسا بود. سربازان بینالمللی (صلیبیها) تا دیروقت با صربها شبنشینی میکردند و میرقصیدند و عدهای از آنها در ازای دریافت لقمهای غذا با زن مسلمان در مورد شرف و عزتاش چانهزنی میکردند!
صربها به مدت دو سال سربرنیتسا را در محاصره داشتند. حملات توپخانهای و بمباران یک لحظه هم متوقف نبود.
صربها بخش بزرگی از کمکهایی را که به شهر میرسید به خود میگرفتند،
سپس غرب تصمیم گرفت آن را به گرگها بسپارد؛ گردان هلندیی که از سربرنیتسا محافظت میکرد با صربها توطئه کرد و مسلمانان را تحت فشار قرار داد تا در ازای امنیت [جان شان] سلاحهای خود را تحویل دهند!
مسلمانان پس از خستگی و عذاب، تسلیم شدند و پس از اینکه صربها اطمینان حاصل کردند، به سربرنیتسا حمله کردند، مردهای آن را از زنانش جدا کردند، دوازدههزار ذکور، اعم از مردان و کودکان را جمع کردند و همه را ذبح و مثله کردند.
از نمونههای مثلهای که انجام میدادند:
شخص صربی بالای مرد مسلمان میایستاد و تصویری از صلیب ارتدوکس را در حالیکه [مرد مسلمان] زنده بود بر روی او حک کرد (برگرفته از گزارش نیوزویک یا مجله تایم).
عدهای از مسلمانان از شدت دردی که میکشیدند، صرب را التماس میکردند که کار شان را هرچه زودتر تمام کند!
مادر دست صرب را میگرفت و از او التماس میکرد که تکه جگرش را ذبح نکند، [اما صرب] دستش را قطع میکرد، سپس گلوی فرزندش را جلوی چشمش میبرید!
قتل عام در حال وقوع بود...
اما ما میدیدیم، میشنیدیم، میخوردیم، خوش میگذراندیم و بازی میکردیم!
پس از کشتار سربرنیتسا، قصاب، رادوان کاراجیچ فاتحانه وارد شهر شد و اعلام کرد:
سربرنیتسا همواره شهر صربی بود و اکنون به آغوش صربها بازگشت.
صربها به زنان مسلمان تجاوز میکردند و ایشان را مدت نُه ماه زندانی میکردند تا اینکه او زایمان کند.چرا؟
یک صرب به یک روزنامه غربی گفت: ما از زنان مسلمان میخواهیم که نوزادان صرب به دنیا بیاورند.
ما بوسنی، سارایوو، بانیالوکا و سربرنیتسا را به یاد میآوریم
میگوییم و تکرار میکنیم:
ما بالکان را فراموش نخواهیم کرد.
ما هرگز غرناطه را فراموش نخواهیم کرد. ما هرگز فلسطین را فراموش نمیکنیم .
🔴 در سیامین سالگرد جنایت اروپا و صربها در بوسنی میگوییم: فراموش نمیکنیم، نمیبخشیم و هرگز شعارهای مدارا، همزیستی و حقوق بشر را باور نمیکنیم.
برگرفته از کانال تاملات حقوقی فیروز اصلانی استاد حقوق دانشگاه تهران
🔻هر کس به دشمن اعتماد کند، نابود است.
مثلاً دکتر حشمت در نهضت جنگل اسلحه را تحویل داد بعد اعدامش کردند
ماه قرآن (دستیار قرآنی): https://ble.ir/quranbot?start=in1745918161
ماه قرآن (دستیار قرآنی): سلام
*أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ* (آیه ۲۸ سورهی رعد)
من و چند هزار کاربر از بازوی دستیار قرآنی استفاده میکنیم و علاوه بر امکاناتی مثل کمک به مرور منظم قرآن، جستجو، دسترسی به تفسیر، شان نزول، استخاره و ... هر روز در کنار هم *حدودا ۳ و نزدیک به ۴ بار قرآن* را قرائت میکنیم.
*پیشنهاد میکنم شما هم به دعوتم لبیک بگی😊*
* [👈لبیک به دعوت](https://ble.ir/quranbot?start=in1745918161)*
زمزم هدایت(7)
«قُلْ بِفَضْلِ اللَّهِ وَ بِرَحْمَتِهِ فَبِذلِكَ فَلْيَفْرَحُوا هُوَ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُونَ» (یونس/58)
«بگو: (مؤمنان) تنها به فضل و رحمت خداوند شاد شوند، (نه به مال و مقام،) كه آن بهتر از هرچيزى است كه مىاندوزند.»
امام امیر المؤمنین (علیهالسّلام): «اَعْلَمُ النّاسِ بِاللّهِ اَكْثَرُهُمْ لَهُ مَسْاَ لَةً.»
«خداشناسترين مردم، پر درخواستترين آنان از خداست.»
سؤال: اگر کسی چند روز مانده به سال خمسی حقوق بگیرد و با پرداخت خمس، باقیمانده آن کفاف مخارج ماه آینده را نکند آیا خمس این حقوق واجب است؟ در صورت عدم تعلق خمس، اگر حقوق جدید را دریافت کند و از حقوق قبل مقداری مانده باشد. در این فرض پرداخت خمس چه حکمی دارد؟
جواب: در هر دو فرض خمس تعلق نمیگیرد.
1_13414549568.mp3
1.18M
جهاد تبیین یک واجب عینی است مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/jahad_tabbin