🔺ادامه روند کنترل جمعیت باعث کاهش ضریب هوشی جامعه ایرانی می شود.
#تک_فرزندی_بد_است.❗️
کانال تخصصی آسیبهای تک فرزندی 🙇♂️
@mantanhaam
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
#غربالگری
#سقط_جنین
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
هدایت شده از دانشگاه حجاب
20.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️کنترل جمعیت با ترویج فرهنگ #هم جنس گرایی 😱
⚠️ از نشانه های جاهلیت مدرن 😔
⚠️اندیشمندی که شیعه شده و از عمل زشت #همجنس_بازان و تبلیغات وسیع آنان سخن گفته👆
⚠️ خداوند عذاب خود را بر قوم لوط نازل کرد.... و این یک هشدار هست
🎵 استاد رائفی پور
#تصویری
🌸 @hejabuni | دانشگاه حجاب 🎓
هدایت شده از گناه میبینی، ساکت رد نشو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر رضا منتظر در برنامه انارستان شبکه افق سیما:
واکسن ها طوری طراحی شده اند که طی ده تا سی سال آینده تولید بیماری های مزمن بکنند و باعث مرگ بشوند.
#کرونا_فریب_قرن
#نسل_کشی
#نه_به_واکسن_اجباری
نشر حداکثری
هدایت شده از گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 سایه پیری بر سر جمعیت کشور
🔸 مهمترین عوامل کاهش جمعیت در ایران چیست؟
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از من تنهام
🔸بچه دار شدن یه راه عالی برای تربیت خودته!
#تعدد_فرزند
#فرزند_آوری
#مشکلات_تک_فرزندی
#خانواده_شاد
#تربیت_صحیح
🙇🏻♀@mantanhaam
هدایت شده از دوتا کافی نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مصاحبه تلویزیونی فرستنده تجربه ۴۵۱
#فرزندآوری
#رزاقیت_خداوند
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#حجت_الاسلام_زیبایی_نژاد
✅ مهم ترین آثار زیاد بودن تعداد فرزندان در خانواده:
1️⃣ افزایش جایگاه و اقتدار والدین:
در خانواده پر جمعیت امکانات محدودیت دارد و جمعیت زیاد است؛ مثلا خانواده ای که هشت فرزند دارند در خانه ای دو اتاق دارد، یک نفر میخواهد تلویزیون میبیند، دیگری میخواهد بخوابد و به دنبال خاموش کردن چراغ است و میخواهد صدا نباشد، یکی هم میخواهد درس بخواند، طبیعتا این بچهها دعوایشان میشود و بر سر و کله هم میزنند.در اینجا پدر و مادر به میدان میآیند و داوری میکنند؛ در این سیستم کم کم جایگاه پدر و مادر مهم میشود، چون اینها داور هستند، فصل خصومت میکنند، اقتدار والدین افزایش پیدا میکند؛ در خانوادههای پر جمعیت معمولاً امکان بروز فرزند سالاری وجود ندارد.
2️⃣ جامعه پذیری بهتر:
از آنجا که این بچهها مدام بر سر و کله هم میزنند، پوست کلفت میشوند؛ این دعواهای خانوادگی مانور حضور اجتماعی است؛ یعنی جامعهپذیری این بچهها در این خانوادهها اینگونه است که اگر فردا در اجتماع کسانی پیدا شوند که خلاف میل آنها رفتار کنند و نظر بدهند، به لحاظ روحی چندان دچار مشکل نمی شوند چون عادت دارند؛ اما کسی که تک فرزند است، همه چیز بر وفق مرادش بوده است، این افراد زود رنجتر و شکنندهتر هستند، در محیط اجتماعی که میآیند اگر یک نامرادی ببینند سخت متأثر میشوند.
3️⃣ کاهش شکاف نسلی:
در خانوادههای پر فرزند خیلی شکاف نسلی اتفاق نمیافتد، چون پدر و مادر برای فرزندان مهم شدهاند و باعث میشود که این مرجعیت والدین برای فرزندان حفظ میشود، ولی در خانوادههای تک فرزند و کم فرزند، والدین در خدمت فرزند بودند یعنی بیشتر لجستیک بودند، این اقتدار برای فرزند جا نیافتاده است و احتمال شکاف نسلی افزایش پیدا میکند.
4️⃣ رشد تربیت اخلاقی:
در خانوادههای پر جمعیت محدودیت امکانات وجود دارد. در گذشته اگر بچهای از پدر خود میخواست که مثلا یک توپ بازی برایش بخرد، پدر میگفت تا ببینم چه میشود، این «تا ببینم» یعنی پنج ماه باید بدوی تا برایت بخرم. وقتی بچه به پدر میگفت برایم دوچرخه نمیخری؟ پدر میگفت که برو در مغازه کار کن یک بخشی از پول آن را خودت به دست بیاور و مقداری هم من میدهم.
بنابراین بچههای آن دوران قدر این امکانات را میدانستند اما بچهای که صبح درخواستی از پدر میکند و ظهر آنچه خواسته به دستش میرسد، این طور نیست. مواجهه با محدودیت امکانات را بچههای آن دوران یاد میگیرند؟ یا این بچهای که اصلاً از محدودیت امکانات تصوری ندارد؟ فرزندان ایثار را خانوادههای پر جمعیت بیشتر یاد میگیرید یا در خانوادههای کم جمعیت؟ بچههایی که باهم دعوا میکنند، کم کم به یک الگویی از تعامل میرسند که یک جاهایی باید به نفع هم کوتاه بیایند.
در چین مدتی به دلیل جمعیت زیاد، سیاست تک فرزندی را اعمال کردند اما امروزه دوباره از این سیاست عدول میکردند؛ البته بیشتر به دلیل پیری جمعیت است، ولی خودشان هم پیامدهای منفی تربیتی را دیدهاند. میدانند که پدران و مادرانی که یک فرزند دارند، محبت را بر او سر زیر میکنند، پدر بزرگها و مادر بزرگها نیز محبت خود را سرریز میکنند، چنین بچهای لوس، ننر و کم ظرفیت میشود؛ الگوهای فرزند سالارانه در این شرایط بیشتر شکل میگیرد.
5️⃣ کاهش روحیه فردگرایی:
در بعضی پژوهشها بر این نکته تأکید شده است که الگوهای خانوادههای کم جمعیت برخلاف خانوادههای پر جمعیت متناسب با الگوی تربیتی فردگرایانه است؛ اتفاقا این پژوهشگران در دفاع از فردگرایی مقاله مینوشتند، بحث امروز برنامهریزان دنیا این است که شما باید به سمت الگوهای فردگرایانه بروید و برای تحقق این امر بایستی کاهش زاد آوری داشته باشید، اما چون آنها میدانند که چمعیت مؤلفه قدرت اقتصادی هم هست، میگویند که باید حواستان باشد که سرعت این جریان در دیگر کشورها باید بیشتر از ما باشد و آنها زودتر به بحران حیات جمعیتی برسند و انقراض تمدنی پیدا کنند تا ما بتوانیم دنیا را در دست بگیریم.
#محاسن_چندفرزندی
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅فرزند امروز، تکیه گاه فردا
✅فرزند بیشتر، زندگی شیرین تر
✅همدم امروز، یاور فردا
✅ما کوثریم و کم نمی شویم
✅ازدیاد جمعیت، اقتدار و امنیت
#برکت_خانه
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1