6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ خودرو نتانیاهو هنگام بازگشت از نشست با کنگره توسط معترضان در نزدیکی کاخ سفید مورد حمله قرار گرفت.
راه اندازی جوی خون نمادین در مسیر حرکت خودروی نتانیاهو
هدایت شده از اسرار ظهور (خیمة الانتظار)
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتظار یعنی چی؟!
امام زمانمون بین ماست کنار ماست اما ما نمیبینمشون
🆔 @kheymeh313
🟡ســــــلام
🌺صبح شنبه تون بخیر و شادی
🟡صبحتون زیبـا و پرانرژی
🌺روزتون معطر به نور الهی
🌺شروع هفته تون پر برکت
151.mp3
5.16M
🌳🌴🌳🌴🌳🌴
🌴📖📖📖📖🌴
🌳🌴🌳🌴🌳🌴
فایل صوتی تفسیر آیه ۱۵۱ سوره انعام توسط استاد قرائتی:
قُلْ تَعَالَوْا أَتْلُ مَا حَرَّمَ رَبُّكُمْ عَلَيْكُمْ أَلَّا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئًا وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُم مِّنْ إِمْلَاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُكُمْ وَإِيَّاهُمْ وَلَا تَقْرَبُوا الْفَوَاحِشَ مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَمَا بَطَنَ وَلَا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتِي حَرَّمَ اللَّهُ إِلَّا بِالْحَقِّ ذَٰلِكُمْ وَصَّاكُم بِهِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ
ﺑﮕﻮ : ﺑﻴﺎﻳﻴﺪ ﺗﺎ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﺍم ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺨﻮﺍﻧﻢ : ﺍﻳﻨﻜﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺭﺍ ﺷﺮﻳﻚ ﺍﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﺪﻫﻴﺪ ، ﻭ ﺑﻪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﻧﻴﻜﻲ ﻛﻨﻴﺪ ، ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ [ ﺗﺮﺱِ ] ﺗﻨﮕﺪﺳﺘﻲ ﻧﻜﺸﻴﺪ ، ﻣﺎ ﺷﻤﺎ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﺯﻱ ﻣﻰ ﺩﻫﻴﻢ ، ﻭ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺯﺷﺖ ﭼﻪ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﻭ ﭼﻪ ﭘﻨﻬﺎﻧﺶ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻧﺸﻮﻳﺪ ، ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﺤﺘﺮم ﺷﻤﺮﺩﻩ ﺟﺰ ﺑﻪ ﺣﻖ ﻧﻜﺸﻴﺪ ; ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻦ [ ﮔﻮﻧﻪ ] ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻛﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺑﻴﻨﺪﻳﺸﻴﺪ .(١٥١)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معجزه یک مناجات
🔺وقتی #مناجات_شعبانیه حال آقا را حتی وسط جلسه رسمی منقلب میکند...
با این مناجات زندگی کنید، حالتان را خوب میکند.
🌙 #ماه_شعبان
#شعبان
#صلوات برای فرج #امام_زمان عج الله
🌹اگه دنبال کارگشایی توی زندگیت هستی حتما عضو کانال ما باش هرچی بخوای هست تو فقط عضو شو 🌹
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2174157082C8a265602eb
فصل الخطاب
✍محسن پاک آیین
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی، ضمن تایید مذاکره با کشورهای دنیا و توصیف وزارتخارجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از پُرکارترین وزارتخانه ها در مذاکره با دیگر کشورها،گفتند« استثنائی که وجود دارد آمریکا است.»
ایشان دلیل استثنا کردن آمریکا از مذاکره را عدم پایبندی رییس جمهوری این کشور به اجرای تعهدات خود در مذاکرات دهه ۹۰(برجام) دانسته و گفتند:« خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، امّا نتیجهای را که مقصودمان بود به دست نیاوردیم؛ همین معاهده را هم با همهی این نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد؛ مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.»
در ارتباط با بیانات رهبر معظم انقلاب نکات زیر قابل توجه است.
۱.رهبر انقلاب در این بیانات صریحا مذاکره با آمریکا را نفی کردند،اهمیت این صراحت در این است که برخی از افراد از بیانات ایشان در دیدار با جمعی از مسئولان نظام (۹ بهمن ۱۴۰۳) مبنی بر اینکه «حواسمان باشد که با چه کسی مواجهایم، معامله میکنیم و حرف میزنیم.» برداشت نادرست داشته و آن را موافقت رهبری با مذاکره با آمریکا تفسیر کردند.حتی گفته شد حالا که رهبر انقلاب هم با مذاکره موافق هستند،چرا عده ای مخالفت می کنند؟ آیت الله خامنه ای در دیدار ۱۹ بهمن با صراحت و به عنوان فصل الخطاب،مخالفت خود را با مذاکره با آمریکا اعلام کردند تا دیگر جای شبهه و ابهام باقی نماند.
۲.اگرچه آیت الله خامنه ای فقط به عدم پایبندی آمریکا به انجام تعهدات خود در مذاکرات برجام اشاره کردند اما واقعیت این است که در چند مورد دیگر مانند مذاکره با مکفارلین در دوره حضرت امام خمینی(ره)، مذاکرات حوزه بالکان در مورد آینده بوسنی هرزگوین،مذاکرات درخصوص افغانستان و مذاکرات درمورد آینده عراق نیز ایران بنا به مصلحت هایی که مبتنی بر منافع ملی بود با آمریکا مذاکره کرد.در انتهای تمام این مذاکرات،آمریکا بود که خودمحورانه عمل کرد و ایران را محور شرارت و یا حامی تروریسم خواند.نتیجه این مذاکرات که معمولا با اعمال تحریم های اقتصادی علیه ایران همراه بود، مؤید آن است که اساسا نمیتوان به مذاکره با آمریکا امیدوار بود و به آن دل بست. تجربه نشان می دهد که آمریکا در مقاطعی برای رفع نیازهای خود،دنبال مذاکره با ایران بوده اما به دلیل رویکرد استکباری خود با عدم پایبندی به اجرای تعهدات،معمولا از طرفِ مقابل،امتیاز نقد و فوری میخواهد و در مقابلِ آنچه نقد می گیرد،وعده می دهد و پس از رسیدن به اهداف خود،به راحتی خُلف وعده می کند.
۳.نکته مهم بیانات اخیر رهبری،در مورد تایید انجام مذاکره با کشورهای دنیاست که نشان از رویکرد مثبت ایران برای تعامل سازنده با جهان است.ایران همواره در سایه انجام مذاکرات منطقی با کشورهای جهان به دنبال تامین منافع خود بوده و امضای اسناد راهبردی با چین و روسیه،تقویت ارتباطات با همسایگان و کشورهای همسو و عضویت درائتلاف هایی همچون شانگهای و بریکس از جمله نتایج این مذاکرات است.پس از خروج ترامپ از برجام نیز ایران در قالب مذاکره هستهای، گفتوگوهای جدی خود را با اعضای ۱+۴ و اخیرا کشورهای اروپایی انجام داده که ادامه خواهد یافت.
۴. تردیدی نیست که امروز مشکلات اقتصادی بزرگترین چالش کشور و حل این مشکلات در اولویت برنامه های دولت است. با توجه به تلاش های امیدوارانه دولت نباید سخن ها و قلم ها اینگونه القا کنند که برای حل مشکلات چاره ای جز مذاکره مستقیم با آمریکا وجود ندارد. ترویج این تفکر نه تنها کشور را معطل مذاکره با آمریکا می کند بلکه قاطبه مردم که با بد عهدی های آمریکا آشنا هستند را از حل مشکلات اقتصادی ناامید می سازد.رهبر انقلاب نیز در این ارتباط خاطر نشان کردند:«مذاکرهی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ این را باید ما درست بفهمیم. اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود؛ نخیر، از مذاکرهی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.»
نتیجه اینکه مذاکره با دولت ترامپ بر اساس نظر صریح رهبر انقلاب،در جهت منافع ملی ایران نیست و مذاکرات مستقیمی بین جمهوری اسلامی ایران با دولت دونالد ترامپ در هیچ زمینهای صورت نخواهد گرفت. بر این اساس صاحبان سلایق مختلف با اجماع بر روی «عدم مذاکره با آمریکا» متحدانه به دولت و رئیس جمهور محترم که با تمرکز بر حل مشکلات اقتصادی از حمایت رهبر معظم انقلاب و به تبع آن از پشتیبانی مردمی برخوردار است،کمک فکری کنند تا با استفاده از منابع غنی داخلی و تعامل سازنده با کشورهای دوست،بهبود شرایط اقتصادی را محقق سازند.
هدایت شده از مدافع آنلاین
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای حسن روحانی و شاید بهتر اعتراف و اقرارهای او درباره عدم اعتماد به آمریکا پس از برجام
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی bbc با دست خود، خودش و تمامی غرب پرستان ساده لوح را بی آبرو کرد!
شبکه BBC از بنیانگذار سازمان انرژی اتمی ایران در زمان شاه دعوت کرد تا بیاید و به مردم بگوید ،رهبر ایران و دلواپسان بی دلیل به غرب بدبین هستند!..
حالا ببینید پاسخ های زیبای دکتر اکبر اعتماد ،که رئیس سازمان انرژی اتمی در زمان شاه بوده! 👌
هدایت شده از به سوی سعادت
⚠️ادای واجبات و ترکِ محرمات⚠️
🔹بزرگی میفرمود:
اولین درجه مراقبه این است که انسان از محرمات اجتناب کند، و تمامِ واجبات را به جای آورد، و در این دو امر به هیچ وجه مسامحه نورزد.
https://eitaa.com/besoyesaadat
امامِ عاقل و هوشمند و باشرافت
۱) امروز «امامخامنهای» بعد از حدود ۸ سال، صریحترین، قاطعترین و عاقلانهترین نقدها را به برجام بیان کردند! برجامی که با آن همه خسارت، کماکان طرفدارانی در میان رجال سیاسی و اقتصادی دارد!
۲) کاملاً معلوم بود که «آقا» با مذاکره مخالفاند؛ اما اصرار غیرعاقلانه و غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانهی عدهای در دولت و غیردولت باعث شد تا ایشان برای چندمین بار از «پشت بلندگو» مخالفتشان را اعلام کنند!
۳) ایکاش مجلس و عدلیه و بزرگان حوزه و دانشگاه قبل از اینکه «ولیجامعه» اعلام مخالفت کنند، مخالفتشان را با مذاکرات نافرجام اعلام میکردند!
۴) فعالیتهای برونمرزی دولت در دو ساحت دنبال میشود و توجهدادن «آقا» به تلاشها و فعالیتهای وزارت امور خارجه، نفی ساحت دوم بود که توسط معاون غیرقانونی راهبردی دنبال میشود.
۵) با این سخنان قاطع، معلوم شد که بر خلاف دوران آقای روحانی، «امامخامنهای» بههیچعنوان اجازهی مذاکره را نخواهند داد؛ از طرفی دولت به اذعان رئیسجمهور محترم، برنامهی جامع و مدونی برای رفع مشکلات اقتصادی ندارد؛ شاید تنها برنامهای که عدهای در دولت به آن امید داشتند، «مذاکره با آمریکا» بود!
حال در شرایط پیشآمده، اتفاقات زیر بسیار محتمل است:
الف) اتخاذ مواضع هتاکانه توسط عدهای از رجال سیاسی و رسانهای غربگرا و منتسب به دولت نسبت به «امامجامعه» و مخالفان عاقل و هوشمند و باشرافت مذاکره؛
ب) کناررفتن پردهها و همنوایی عدهای از انقلابینماها با مواضع افراطیون غربگرا؛
ج) احتمال صعود عامدانهی قیمت طلا و دلار و کمبود ارزاق عمومی و احتمال ریزش سنگین بورس جهت عصبانیکردن مردم؛
د) احتمال انجام اقدامات تروریستیِ اسرائیلی و آمریکایی و تکفیری، برای گرفتن برگبرندهی نظام؛
ه) اتخاذ مواضع کلیشهای و کمخاصیت بههمراه تکرار بیانات «آقا» توسط عدهای از مدیران و خواص کماثر!
چه باید کرد؟
۱) اخطار و انذار صریح و بهنگام علمای اعلام به موافقان مذاکره، جهت حفظ «حرم جمهوری اسلامی» که به فرمودهی استاد بزرگوارشان، امام راحلِ عظیمالشأن، از اوجبواجبات است؛
۲) اعلام تبعیت از رهبری و خارجکردن مذاکره از برنامههای دولت توسط رئیسجمهور محترمی که بارها بر ولایتمداری تأکید کردهاست؛
۳) کورکردن چشمفتنه توسط عدلیه که اکنون کاملاً در تیررس اوست؛ چشمی که اگر کور شد، فتنه هم کور خواهدشد و الا حوادثی چون فتنهی سال ۸۸ را باید انتظار کشید؛
۴) مقابلهی قاطع و فوری با «مرجفون» سیاسی و رسانهای توسط نیروهای حافظ امنیت؛
۵) مجلس همیشه در رأس امور بودهاست؛ مشروط بر اینکه در بزنگاههای خطیرِ اینچنینی، صریح و سریع و صادقانه و انقلابی به وظیفهی قانونی و نظارتی خود عمل نماید؛
۵) آمادگی صددرصدی بسیج برای جلوگیری از اغتشاشات اقتصادی و امنیتی و رسانهای؛
۶) حضور «مردم متحد»، با شور و شعور انقلابی و مکتبی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، یقیناً محاسبات دشمن را برای چندمینبار بههم خواهد ریخت.
بشارت و انذار:
تجربههای چندینسالهی انقلاب نشانداده که بعد از هربار سخنان فصلالخطابگونهی «امامجامعه»، ریزشها و رویشهای جدیدی اتفاق میافتد.
شهدا به محافظهکاران با هر نام و مقام، انذار میدهند که اگر خودتان را خرج «ولایت» نکنید، باید منتظر جداشدن از کشتی انقلاب باشید.
✍حجت الاسلام عباس بابائی ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 مذاکره با آمریکا حماقت یا خیانت؟!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔻۱- کسانی که این روزها، ساز بدصدای مذاکره با آمریکا را کوک کردهاند و برای آن صفحه سیاه میکنند و گریبان میدرند، یا «احمق» هستند و یا «خائن» و در هر دو حالت، شایستگی حضور در مسئولیتهای کلیدی نظام را ندارند! آمریکا انکار نمیکند که براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک هدف راهبردی دنبال میکند و تاکید دارد که این هدف استراتژیک با تغییر دولتها در این کشور (جمهوریخواه و دموکرات) تغییر نمیکند. این واقعیت را فقط با مروری هرچند گذرا بر مواضع و عملکرد
چهل و چند ساله آمریکا در قبال ایران اسلامی به وضوح میتوان دید. تا آنجا که آمریکا، به قول حضرت امام(ره) و دیدگاه مشابهی از حضرت آقا، از هیچ اقدام خصمانهای علیه جمهوری اسلامی ایران دریغ نکرده است و اگر در مرحلهای از اقدام خصمانه خودداری کرده است، تنها به این علت بوده که توان انجام آن را نداشته است، نه آن که سر سازگاری داشته باشد.
🔻۲- بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با «جمعی از فرماندهان نیروی هوائی و پدافند هوائی ارتش» آمیزهای از دلیل و تجربه بود، دلایلی که در درستی آن کمترین تردیدی راه نداشت و تجربهای از عهدشکنیهای پیوسته آمریکا که اندک زمینهای برای اعتماد باقی نمیگذاشت. «تجربه میگوید، مذاکره با آمریکا، هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست». حضرت آقا، پیش از این نیز بارها بر این نکته تاکید ورزیده و از چرائی آن خبر داده بودند، از جمله و به عنوان یکی از دهها نمونه، در ۵ دی ماه ۱۴۰۱، در جمع بسیجیان طی سخنانی ابتدا از کسانی که به قول ایشان «ادّعای فهم سیاسی هم میکنند» و «مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند ولی راهحل مشکلات را در مذاکره با آمریکا میدانند! گلایه میکنند و سپس در بیانی حکیمانه و مستدل میفرمایند:
«خب با آمریکا چه جوری مشکل حل میشود؟ این سؤال واقعی است، جدّی است. نمیخواهیم با هم دعوا کنیم، سؤال میکنیم: مشکل با آمریکا چه جوری حل میشود؟ با نشستن و مذاکره کردن و از آمریکا تعهّد گرفتن مشکل حل میشود؟ [اینکه] بنشینیم با آمریکا مذاکره کنیم، تعهّد بگیریم که شما باید فلان کارها را بکنید، فلان کارها را نکنید، مشکل حل میشود؟ در قضیّه بیانیّه الجزایر، سر قضیّه آزادی گروگانها در سال ۶۰، شما نشستید با آمریکا صحبت کردید. بنده آن وقت نماینده مجلس بودم -البتّه در مجلس نبودم، در جبهه بودم، اهواز بودم- همان وقت اینجا در تهران همین حضرات نشستند به واسطه الجزایر و بدون رودررویی با آمریکاییها صحبت کردند -البتّه مصوّبه مجلس بود، کار غیرقانونیای نبود- قرارداد گذاشتند، تعهّدهای متعدّدی گرفتند که ثروتهای ما را آزاد کنید، تحریمهای ما را بردارید، در امور داخلی کشور ما دخالت نکنید، و ما هم از این طرف گروگانها را آزاد میکنیم. گروگانها را آزاد کردیم، آیا آمریکا به آن تعهّدات عمل کرد؟ آیا آمریکا تحریم را برداشت؟ آیا آمریکا ثروتهای مسدودشده ما را به ما پس داد؟ نه، آمریکا به تعهّد عمل نمیکند؛ خیلی خب، این هم مذاکره و نشستن با آمریکا. یا در برجام؛ گفتند که [اگر] شما فعّالیّت صنعتی هستهای را کم کنید -حالا جرأت نکردند بگویند تعطیلِ تعطیل- به این مقدار فروکاهی کنید، ما این کارها را انجام میدهیم؛ تحریمها را برمیداریم، این کار را میکنیم، آن کار را میکنیم، کردند این کارها را؟ نکردند دیگر. مذاکره مشکل ما را با آمریکا حل نمیکند».
🔻۳- هفته قبل به یادداشت «ریچارد نفیو»، معمار تحریمهای ایران در نشریه آمریکایی «فارن افرز» اشاره داشتیم که از کارآمدی تحریمها و برخورد نظامی علیه ایران ابراز ناامیدی کرده و نوشته بود: «مذاکره، تنها راه برای مقابله و مهار ایران است». عبرتانگیز نیست که آمریکا مذاکره را برای مهار ایران میخواهد و طرفداران مذاکره، به جای آن که دامن همت به کمر بزنند و دستی برای حل مشکلات از آستین بیرون آورند، حل مشکلات! را به مذاکره با آمریکا حواله میکنند؟!
🔻۴- اکنون از کسانی که به قول حضرت آقا « ادّعای فهم سیاسی هم میکنند» و «مدّعی سیاستورزی و سیاستدانی و اطّلاع از اوضاع جهان» نیز هستند، این سؤال در میان است که آیا از درک واقعیتی با این همه وضوح و بداهت ناتوان هستند و خسارت سنگینی که مذاکره با آمریکا در پی دارد را درک نمیکنند؟! اگر پاسخ منفی است که به علت درک و شعور اندک نمیتوانند و نباید در مسئولیتهای نظام حضور داشته باشند! و اگر پاسخ مثبت است و با وجود اطلاع از فاجعهبار بودن مذاکره با آمریکا، کماکان بر انجام آن اصرار میورزند، آیا اصرار آنها غیر از خیانت میتواند نام دیگری داشته باشد؟!
#نکته
@Kayhan_online