انتصاب دو جوان نخبه انقلابی در راس دو استان/ «مهدی دوستی» و «سیدرضا مرتضوی» استانداران «هرمزگان» و «اصفهان» شدند
🔹در جلسه امروز هیات دولت مهندس مهدی دوستی و دکتر سیدرضا مرتضوی به ترتیب عنوان استانداران هرمزگان و اصفهان رای اعتماد گرفتند.
🔹مرتضوی متولد ۱۳۵۶ بوده و تحصیلات او از کارشناسی تا دکتری در رشته متالورژی و مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان بوده است. وی سوابق متعدد صنعتی، مدیریتی و اجرایی را از سال ۷۹ تا کنون در کارنامه خود دارد. عضویت در هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، شوراهای مختلف اداری و کارگروههای مختلف صنعتی و اقتصادی، مشاور استاندار و فرمانداری شهرضا از جمله سوابق اجرایی اوست.
🔹مرتضوی همچنین عضو هیات مدیره، معاون و قائم مقام مدیرعامل در شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان بوده و سوابق علمی و پژوهشی طولانی مدت در شرکت صباالکتریک سپاهان و مرکز تحقیقات متالورژی استخراجی و سنتز مواد پیشرفته در فولاد مبارکه را در کارنامه خود دارد. او همچنین با حکم آیتالله رئیسی عضو هیات مدیره بنیاد کرامت امام رضا(ع) و مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان اصفهان بوده است.
🔹مهدی دوستی جوان ۴۰ ساله و نامآشنای سالهای اخیر فضای سیاسی و مدیریتی کشور، امروز از سوی هیات دولت به عنوان استاندار هرمزگان رای اعتماد گرفت.
🔹نام مهدی دوستی با پالایشگاه استراتژیک ستاره خلیج فارس گره خورده است. او که از طراحان طرح ضدتحریمی پتروپالایشگاهها بوده، مدیریت ساخت بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان را بر عهده داشته است. پالایشگاهی که تماما ایرانی بوده و کشور را پس از خودکفایی در بنزین، به صادرکننده سوخت در منطقه تبدیل کرد.
🔹دوستی از موثرترین نخبگان اجرایی کشور در صنعت نفت و گاز بوده که در مدت تصدی معاونت فنی هلدینگ نفت و گاز قرارگاه خاتمالانبیاء(ص) پروژههای راهبردی متعددی را در این حوزه به سرانجام رسانده است. ساخت پایانه صادراتی ماهشهر از دیگر نقاط برجسته کارنامه مدیریتی دوستی است.
🔹ترکیب تخصص و جوانی، مهدی دوستی را به یک گزینه جدی برای تصدی مسئولیتهای مهم تبدیل کرده بود و اکنون سکان قطب گردشگری و اقتصادی کشور به او سپرده شده است. انتصاب یک جوان نخبه موثر در خنثیسازی تحریمها، به سکانداری استان همجوار با تنگه هرمز به عنوان شاهراه انرژی غرب آسیا، حاوی پیامهای روشن اقتصادی و امنیتی و گویای هوشمندی دولت سیزدهم در این انتخاب است./رجانیوز
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 شرق و دروغ شاخدار محبوبیت حسن روحانی
👤 #رها_عبداللهی
🔹️ روزنامه شرق قابلیت وارونهنمایی هرگونه تفسیر و تحلیلی را به نفع خود و جناح سیاسی متبوعش را دارد. اما حواسش نیست که این مدل کنشگری رسانهای باعث میشود کمکم تمام مخاطبان هوشمند و منصف خود را ازن دست داده و به صنف زردها بپیوندد. کمااینکه تا کنون هم این اتفاق افتاده.
🔸️ نمونهای از وارونهنمایی شرق، مطلبی در تحلیل نظرسنجی اخیر ایسپا در سنجش میزان محبوبیت آقای رئیسیست. این روزنامه با تیتر «امید به دولت رئیسی کمتر از روحانی است»، نوشته در شهریور ۹۲، ۷۷.۳ درصد مخاطبان نظرسنجی ایسپا محبوبیت حسن روحانی را زیاد و خیلی زیاد دانستهاند؛ ولی در شهریور ۱۴۰۰ فقط ۳۰ درصد مردم توانایی دولت سیزدهم را باور دارند.
✅ دروغ اول شرق درباره عدد ۳۰ درصد است که هرچه سایت افکارسنجی ایسپا را بالا و پایین کنید، چنین چیزی یافت نمیشود! حتی اگر نظرسنجی ساختگی واقعیت داشت، شاخص محبوبیت روحانی را باید با محبوبیت رئیسی قیاس کرد نه با باور به تواناییهای وی. شرق حتی در دروغگویی خود هم تلاش نکرده اندکی به شعور مخاطب احترام بگذارد.
🔹 خیانت بعدی شرق به مخاطبینش آنجاست که این روزنامه جرأت نکرده نظرسنجیهای واقعی ایسپا را منعکس کند که طبق آن ۶۸.۷ درصد مردم سیاستها و اقدامات آقای رئیسی را تایید کردهاند، ۵۱ درصد محبوبیت او را زیاد دانستهاند، ۵۷.۶ درصد گفتهاند آقای رئیسی توانمندی لازم برای مدیریت امور کشور را دارد و ۵۳.۲ درصد گفتهاند دولت سیزدهم در مقایسه با دولت قبل بهتر عمل خواهد کرد!
🔸️ و رئیسی این اعداد و ارقام قابل قبول را در افکار عمومی طی شرایطی کسب کرده که با افتضاحات مدیریتی دولت روحانی، وضعیت امید و اعتماد جامعه از سال ۹۶ تا ۱۴۰۰ به مقطعی رسیده که تنها ۴۹ درصد مردم حاضر شدهاند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.
✅ چرا شرق به مخاطبان خود نمیگوید رییسجمهور محبوبشان حسن روحانی چه بر سر مردم آورده که محبوبیت ۷۷ درصدیش به زیر ۷ درصد سقوط کرده و امید اجتماعی به طرز بیسابقهای رو به افول رفته؟
🔹 اگر در شهریور ۱۴۰۰، ۵۳ درصد مردم امید پیدا کردهاند دولت رئیسی بهتر از دولت قبل عمل کند، نتیجه بازتولید تدریجی امید اجتماعی ست که تحت تأثیر تغییر مدل مردمداری دولت طی یک ماه و نیم پس از روی کار آمدنش بوده.
🔸️ سوالی که پیش میآید این است که شرق چه سودی از ضربه زدن به اندک امید ایجاد شده در دل مردم میبرد که به خاطرش حتی حاضر است زیر علم محبوبیت شخصیت معلومالحالی مثل حسن روحانی سینه بزند؟
💢 نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، ایسپا را اینجا ببینید
http://www.ispa.ir/
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️عوارض واکسن آسترازنکا در صدا و سیما، کمتر از چند هفته قبل...
🔸 حالا آسترازنکا باد کرده رو دستشون، قراره هدیه بدن به دیگر کشورها!!!
👈👈آیا ایران هم شامل این هدایا شده است؟!🤔😡
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
4_5963027680600263596.mp3
11.77M
🔊 #صوتی | #روضه
📝 گفتم که عمر ماه صفر روبه آخر است...
👤 حاجسیدمجید #بنی_فاطمه
▪️ویژه شهادت #پیامبر_اکرم
حالا که متوجه شدند واکسن عوارض زیادی دارد وتعداد زیادی فوت کردند گفتند مربوط به ما نمیشود .
⁉️ منتظر این دست اخبار برای سایر واکسن ها باشید!!!
❌ در مورد عوارض واکسنها کسی پاسخگو نیست ، مراقب #سلامتی خود باشید.
🔴🔺خیر سرتون شما متخصص هستید و مسئولیت سلامت مردم به عهده شماست بیشتر این وزارت بهداشت نقش #مرده_شور رو داره براش فرقی نداره مرده جوان باشه یا پیر
فقط باشه تا درآمد شون براه باشه
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#نه_به_واکسن_اجباری
🔴 قطع شدن شبکه های اجتماعی و خطری بنام نبود امنیت سایبری حتی برای مدعیان
💢 آنچه در شبانگاه ۱۲ مهرماه صورت گرفت و طی آن برای حدود شش ساعت شبکه های اجتماعی فیس بوک، واتساپ و اینستاگرام قطع شد، ابعاد پیچیده ای دارد که کارشناس حوزه فضای مجازی نباید به راحتی از کنار آن رد شوند.
وابستگی شدید انسان و اعتیاد مرگ آور او به فضای مجازی، درگیر شدن اقتصاد جهانی با فضای سایبر و امنیت این فضا از مقوله های مهمی است که نیاز به تحلیل علمی و حداقل ارائه راهکار جهت کاهش آسیب های آن می باشد.
⭕ اما موضوع امنیت این شبکه ها که حتی گردانندگان آن که از مدعیان اصلی اینترنت جهانی و به عبارتی سلاطین سایبری دنیا هستند نیز از تامین آن مایوس شدند، باید مهمترین موضوع تحقیق باشد.
❌ امروزه بر اساس نظریه آلوین تافلر اطلاعات منشأ قدرت بوده و هر کس آنرا در چنگ خویش نگه دارد سلطان جهان خواهد بود. قطع شدن چند شبکه مجازی و عدم توانایی غول های سایبری جهان برای اتصال فوری آن و سپس انتشار اخباری همچون دسترسی هکرها به دیتا سنترهای این شبکه های اجتماعی و یا عدم اجازه ورود کارکنان به شرکت های خود، نشان داد که دیگر نمی توان حتی صاحبان حقوقی رسانه ها را نیز صاحبان اطلاعات محسوب نمود.
♨️ از امروز ثابت شد هر کس که دانش فنی نفوذ را فرا بگیرد، صاحب اطلاعات است، از امروز دیگر حتی خود شبکه های اجتماعی که قول تامین امنیت اطلاعات ما را می دادند نیز خود در ناامنی هستند. از امروز دیگر اطلاعات همچون حرفی است که از دهان خارج شده و دیگر ما صاحب آن نیستم و فقط عواقب آنرا خواهیم دید.
◀️ حال باید همه سیاست های سایبری کشور را دوباره بازنگری کرد، سیاست هایی که در آن حتی شبکه ملی اطلاعات هم نیاز به تعریف امنیت خویش دارد، شبکه ای که اگر چون غول های سایبری هم عمل کنند باز می تواند با این هجمه گسترده اطلاعات موجود در خویش، یک خسارت جبران ناپذیر برای کشور ایجاد کنند.
⏪ خسارتی که حتی کسی چون مارک زوکربرگ که فروش اطلاعات توسط او سبب انتخاب ترامپ به رئیس جمهوری آمریکا شد نیز از عواقب آن در امان نماند و به ازای هر ساعت یک میلیارد دلار خسارت دید.
✍️دکتر سید محسن هاشمی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 *روایت پدری که ۲۵ سال پسرش را در آغوش نگه داشته بود*
| گزارش بسیار جالب باشگاه خبرنگاران جوان در سال ۹۳ را ببینید |
🔹️ روایت تفحص ازمنطقه عملیاتی والفجر۶ است. روایت تفحص وکشف شهیدان *سید ابراهیم وسیدحسین اسماعیل زاده* بعد از ۲۵ سال است.
◇ حکایت مرزبانان همیشه بیداری است که در کلاس *شهادت* ، آموزگار وفاداری پسر و پدر به یکدیگر و وحدت وجودی انسانها برای قرب الیالله هستند.
🔹️ در این گزارش سردار "سیدمحمد باقرزاده" مسئول كميته تفحص شهدا لحظاتی مانده به تحویل سال ۱۳۸۹ در معراج شهدای اهواز درباره چگونگی کشف *پیکرهای مطهر شهیدان اسماعیل زاده* روايت میکند:
◇ «طی عملیات تفحص درمنطقه چیلات، پیکر *دوشهید* پیداشد، یکی از این *شهدا* نشسته بود و با لباس وتجهیزات کامل به دیوارتکیه داده بود.لباس زمستانی هم تنش بود.
◇ *شهید* دیگر لای پتو پیچیده شده بود.معلوم بودکه این دراز کش مجروح شده است.
◇ اما سر *شهیددوم* بر روی دامن این *شهید* بود، یعنی *شهیدنشسته* که پدر است سر *شهید دوم* که پسر است را به دامن گرفته بود...
https://chat.whatsapp.com/Ec29gGeC549IG8wLxI2b7r