💢 ناگفتههای قصه گندم
و ارز ۴۲۰۰ تومانی - ۳
۸- علت را باید در فقدان سامانهها و ساز و کارهای شفافیت آفرین در عرصههایی مثل شناسایی دقیق «دهکهای درآمدی و میزان برخورداری»، «تولید و تجارت و صادرات و واردات» و همچنین «سرنوشت تسهیلات و یارانههای کلان اختصاص یافته» جست و جو کرد. شرط نزدیک شدن به عدالت، صرفا عادلانه کردن یارانه پرداختی به مصرف کنندگان و طبقات پایین نیست -که در جای خود، ضرورت دارد- بلکه از آن مهم تر، سرنوشت منابع کلان ارزی و تسهیلات ریالی اختصاص یافته به نام حمایت از تولید و صادرات، و یا واردات کالاست. و در کنار آن، مطالبهگری و مواخذه مدیران دولتی و مسئولان بانکی که اهتمامی به سرنوشت تسهیلات کلان واگذار شده نداشتهاند.
۹- ما مجبور نیستیم بین دو رویکرد غلط، یکی را انتخاب کنیم. هم باید قاطعانه، با واگذاری غیرهدفمند و ناهوشمندانه ارز دولتی و انواع یارانهها که جیب رانت خواران را در ازای تحمیل فشار به مردم پر میکند، مخالفت کرد و نقطه پایان بر آن گذاشت؛ و هم از نتیجه گیری غلط و مغالطه بعدی، مبنی بر اینکه «چاره کار، حذف بدون جبران یارانهها و ارز اختصاصی برای واردات کالاهای اساسی است»، اجتناب کرد. این مغالطه هم، نوعا از سوی لیبرالهای اقتصادی دوآتشه عنوان میشود، و حال آنکه حتی در غرب هم، دولتهای لیبرال مجبور شدند به دولت رفاهی میل کنند و برخی از حمایتها را در نظام تامین اجتماعی احیا کنند. (هر چند که به دلیل انحراف بنیادین آن نظامهای سیاسی- اقتصادی، موجب رفع بیعدالتی و شکاف طبقاتی نشد).
۱۰- فهرست طولانی بیتدبیری و سوء تدبیرهای دولت گذشته، چیزی از مسئولیت دولت مستقر نمیکاهد. اولا رفتار دولتمردان، باید در قالب یک کل به هم پیوسته باشد و پازل راهبرد کلان دولت را تکمیل کند. ثانیا بدون روشنگری و تبیین لازم، و در شرایط بمباران رسانهای سنگین از سوی جریان تحریف، نمیتوان مردم را به عنوان پیشران اصلاحات ضروری اقتصادی بسیج و همراه کرد. ثالثا، باید به موازات اصلاحات، و پیش از آن، تدابیر لازم برای جبران فشارها به مردم، اجرا شود. از طرف دیگر، در کنار اصلاح روندهای اقتصادی، نباید از مبارزه قاطع و هوشمندانه و بیامان با مفسدان اقتصادی و سیاسی که در هم تابیده شدهاند، غفلت کرد. غدههای چرکین اقتصادی که در قالب محرومیت معیشتی و فشار اقتصادی بر طبقات پایین خودنمایی کرده، غالبا در اثر مماشات با مفسدان و سود جویان و زالو صفتان پدید میآید.
از دو حال خارج نیست. یا باید بر مردم سخت گرفت، یا بر رانت جویان و مفسدان و اخلالگران. بیان امیر مومنان(ع) درباره سیره پیامبر اعظم (ص)، برای بازشناسی مسئولیت دوگانه مسئولان بسیار گویاست: «طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَهًْ إِلَيْهِ». پيامبر(ص) طبيبى سیّار براى درمان بيماران بود. مرهمهایی که برای تسکین و شفای دردها میگذاشت، محکم و استوار بود؛ اما به این بسنده نمیکرد و هر جا که نیاز به داغ نهادن بر زخم و عفونت بود، از گذاشتن داغهای سوزان بر موضع عفونت دریغ نمیکرد. باید در کنار اصلاح روندهای غلط اقتصادی که موجب رانت خواری و قاچاق و... میشود، ارتکاب جرائم بزرگ اقتصادی را برای مرتکبان، بسیار پر هزینه کرد.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🇮🇷 *مقام معظم رهبری:*
*«اهمیت فضای مجازی»: فضای مجازی رابه نفع ارزشهای ملت مدیریت کنید*
🔹 *قوی شدن در فضای مجازی برای کشور حیاتی است، قوی شدن کشور جزو هدفهای ما است*
🔹 *امروز قوّت در فضای مجازی حیاتی است و فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانها است در همهی دنیا*
🔹 *قوّت در این [زمینه] حیاتی و کلیدی است.*
🔹 *(۱۳۹۹/۱/۰۳) امروز دشمنان از لحاظ فضای مجازی، دارند برنامهریزی میکنند برای اینکه از این طریق به کشور ضربه بزنند*
🔹 *از لحاظ فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد، باید خودش را آماده کند در همهی بخشهای مختلف.*
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
*صبحانه ای با شهدا*
📌 *رهبر معظم انقلاب وقتی حاج قاسم زنده بود گفت: ایشان شفاعت میکند*
| توصیه میشود این فیلم را کامل ببینید |
🔹️ رهبر انقلاب با نگاهی به حاج قاسم سلیمانی میگویند: این آقای حاج قاسم هم از آنهاییست که شفاعت میکند انشاءالله.
🔹️ در جریان دیدار رهبر معظم انقلاب با *خانواده شهید محمدرضا عظیم پور* داماد بزرگ خانواده از طرف *خانواده شهید* به *رهبر انقلاب* میگوید: حاج آقا میخواستیم یک قولی از شما بگیریم که انشاءالله فردای قیامت همه ما را که اینجا هستیم شفاعت کنید...
🔹️ *آیتالله خامنهای* میگویند: ما چهکارهایم که شما را شفاعت کنیم؟
◇ بعد با اشاره به *پدر و مادر شهید* میگویند: این خانم باید من و شما را شفاعت کند. این آقا و این خانم...
◇ داماد خانواده میپرد وسط حرف رهبر انقلاب و میگوید: نه حاجآقا! قول بدهید! امشب باید به ما قول بدهید! قول چه؟ آدم قول چیزی را که ندارد، نمیدهد که! داماد پافشاری میکند: آقا! ما قول میخواهیم!
🔹️ *رهبر انقلاب* با جدیت و قدری تحکم میگویند: این را شما گوش کن! این را از من بشنو! اولین کسانی که در این مجموعه ما، به حسب قاعده، حق شفاعت دارند، این *شهیدها* هستند و امثال این *شهیدها*. دوم، *پدر و مادر شهدا* هستند، این آقا و این خانم؛ و شماها هستید. اگر نوبت شفاعت به آدمها برسد -که در ردیف شما نیستند- آنوقت به کسان زیادی ممکن است برسد؛ که ممکن است ما جزو آنها باشیم، ممکن است نباشیم. ما سعادتمان به این است و آرزویمان به این است مشمول شفاعت خوبانی از قبیل *این شهدا* و امثال اینها باشیم.
🔹️ بعد *رهبر انقلاب* خم میشوند و با نگاهی به *حاج قاسم سلیمانی* میگویند: این *آقای حاج قاسم* هم از آنهاییست که شفاعت میکند انشاءالله.
🔹️ داماد خانواده سریع می گوید: پس ما حتماً از *حاج قاسم* قول شفاعت میگیریم!
◇ *رهبر انقلاب* می گوید: بله! از ایشان قول بگیرید، به شرطی که زیر قولشان نزنند! چون امکانات ایشان، امکانات قول دادن و شفاعت کردنشان، الان خیلی خوب است.
◇ اگر همین را بتوانند نگه بدارند، مثل همین چهل، پنجاه سالی که نگه داشتهاند؛ خیلی خوب است.
🔹️ جواد روحاللهی [داماد خانواده] میگوید: بعد از آن دیدار، *حاج قاسم سلیمانی* را ندیدم تا چند ماه بعدش که برای افطاری رفتم مهمانی حاج قاسم ، همان جلویِ در از حاجی قول شفاعت خواستم.
◇ حاجی کتمان کرد و میخواست دست به سرم کند، که گفتم: حاجی! والله اگر قول ندهی، داد میزنم و به همه مهمانها میگویم آقا درباره تو چه گفتند.
◇ *حاج قاسم* که دید اگر قول ندهد، اوضاع ناجور میشود؛ گفت: باشد، قول میدهم؛ فقط صدایش را در نیاور...
🔹️ *صبحانه ای با شهدا*