🔴 بیجهت ذوقزده نشوید!
👤 #محمدجواد_اخوان
🔹 «عزل»، «ترور»، «دستگیری» و... کلماتی بود که در چند روز اخیر در مورد رئیس سازمان اطلاعات سپاه از رسانههای بیگانه شنیده شد. البته معدود افرادی در داخل از روی بیاطلاعی یا حب و بغضها چیزهایی شبیه همین حرفها را تکرار کردند.
🔸 همین چندگونهگوییها و تناقضگوییها البته یک نکته مهم را در خود پنهان دارد و آن اینکه دشمن برخلاف ادعایش به داخل نهادهای اطلاعاتی ما دسترسی ندارد و از این تغییر شوکه شده است. آشنایان به حوزه مدیریت کلان میدانند که هر جابهجایی مدیریتی مقدماتی دارد و خصوصاً تشریفاتی اداری برای مسئولیتهای حساس وجود دارد که لازم است طی شود.
✅ طبیعی است که در حوزههای اطلاعاتی به دلیل حیطهبندی، طبقهبندی و حساسیتهای فوقالعاده این مراحل بدون سروصدا طی میشود و همینکه در آستانه تودیع و معارفه این خبر به بیرون درز میکند و تحلیلگران دشمن را به شوک و بهت فرو میبرد، بدان معناست که حیطهبندی و حراست از اطلاعات بهخوبی انجام گرفته است.
🔹 حجتالاسلام طائب قریب به ۱۳ سال ریاست سازمان اطلاعات سپاه را بر عهده داشت و این میزان امتداد مسئولیت یک فرد در رأس یک نهاد اطلاعاتی پس از انقلاب تقریباً بیسابقه است. همین استمرار حاکی از رضایتمندی مجموعه نظام از کارنامه او است. بعد از ۱۳سال مسئولیت، جابهجایی امری کاملاً طبیعی است و عکس آن نوعی استثنا تلقی میشود.
🔸 در میان فرماندهان ارشد سپاه و بهطورکلی نیروهای مسلح تعداد معدودی از افراد این بازه زمانی از ابقا در یک مسئولیت را تجربه کردهاند و اکثر فرماندهان در مدتی بسیار کوتاهتر مسئولیت خود را ترک گفتهاند. پس چرا این واژگان تخریبی در مورد این همه جابهجایی دیگر به کار نرفت؟
✅ از شوک و بهت ناشی از غافلگیری دشمن که بگذریم، شاید عامل دیگر این نوع ذوقزدگی و واکنشهای هیجانی و عصبی را بایستی در کارنامه این سازمان در سالهای اخیر جستوجو کنیم. در واقع همه میدانیم به قطار ایستاده در ایستگاه کسی سنگ نمیزند و قطار در حال حرکت است که باید سنگاندازی کودکان نادان را به انتظار بکشد.
🔹 بهنظر میرسد واکنشهای هیجانی و عصبی عناصر دشمن در واقع نه بر اساس اخبار، بلکه آرزوهایی است که ناشی از کینه آنان از موفقیت این سازمان شکل گرفته است. طیف وسیعی از عناصر ضدانقلاب، سرویسهای اطلاعاتی، جریانات برانداز، مفسدان اقتصادی و سیاسی و جاسوسان و نفوذیها در این سالها هدف ضربه سازمان اطلاعات سپاه قرار گرفتهاند که شکستهایشان را از چشم حجتالاسلام طائب میدیدند و اکنون به خیال آنکه این رویکرد با رفتن او پایان میپذیرد در حال جشن و پایکوبی هستند.
🔸 اما اینان متوجه نیستند که او کرسی ریاست خود را به کسی تحویل میدهد که در تمام این ۱۳ سال به نحوی ناظر بر این سازمان بوده و قطعاً با همین خطمشی این سازمان در مبارزه با مفسدان، براندازان، جاسوسان و سرویسها موافق و همراه است و اگر محالاً غیر از این بود مسئولیت رئیس قبلی این سازمان ۱۳ سال به درازا نمیکشید!
✅ از دشمنانی که زخمخورده از اطلاعات سپاه هستند اصلاً عجیب نیست که آرزوهای خود را در قالب خبر و تحلیل از چرایی و چگونگی تغییر مسئول این نهاد ابراز کنند، اما اگر به نام و پیشینه سردار کاظمی که اینک این مسئولیت را برعهدهگرفته است بیندیشند دیگر این ذوقزدگی نیمهتمام میماند.
🔹 قرار نیست اطلاعات سپاه نقاط قوتی را که در دوره حجتالاسلام طائب کسب کرده بود، کنار بگذارد و مثلاً در مقابل مفسدان، براندازان و جاسوسان غمضعین کند. بیشک قوتهای این نهاد تقویت و برای ارتقای کارآمدی آن خصوصاً در عرصههای نسبتاً جدیدتری، چون تهاجم اطلاعاتی به دشمن مجاهدت مضاعفی خواهد شد.
💢 طی این سالها مجموعه اطلاعاتی کشور خصوصاً در اطلاعات سپاه تلاش گستردهای را برای تأمین امنیت کشور خصوصاً با رویکرد آفندی -که حضرت امیر (ع) نسبت به بیتوجهی به آن هشدار میدهد که «ما غُزِیَ قَومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارِهِم اِلّا ذَلّوا» - به کار بستند و کارآمدی همین رویکرد آفندی به اثبات رسید. ملت ایران قدردان این مجاهدتهاست و البته پاداش اصلی را خداوند متعال خواهد داد.
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴اصلاح اقتصادی باید در دولت قبل اتفاق میافتاد
▪️آثار تورمی اصلاح اقتصادی کوتاه مدت است
رئیسجمهور:
🔹ما کشور را در شرایطی تحویل گرفتیم که تورم ماهانه ۶۰ درصدی و کسری بودجه داشتیم و مواجه با رشد نقدینگی هم بودیم که اگر ادامه مییافت، شرایط اقتصادی دشوارتر میشد.
🔹اصلاح اقتصادی باید در دولت قبل اتفاق میافتاد و اگر یک سال زودتر این اتفاق میافتاد، هزینه کمتری برای کشور داشت.
🔹آثار تورم حاصل از اصلاح اقتصادی در زمان کوتاه از بین خواهد رفت.
◾️رئیسی: تلاش ما کنترل قیمتها در بازار است
رئیسجمهور:
🔹اگر اتحادیهها یا اصناف قصد افزایش قیمت کالاها را داشته باشند باید دلیل گرانی کالاها برای مردم روشن تبیین شود.
🔹هر گرانی دلیل خود را دارد، تفاوت بین ارز ترجیحی یا ارز آزاد مشخص است، اینکه هر ساعتی هر شرکتی بخواهد افزایش قیمت داشته باشد قابل قبول نیست.
🔹کنترل بازار و ثبات بازار از شرایط موفقیت اصلاح اقتصادی است.
🔹لایحه دو فوریتی برای مجلس تهیه کردیم که افزایش برخی از کالاها به سال بعد محول شود.
◾️رئیسی: ارز ترجیحی دارو قطع نمیشود
رئیسجمهور:
🔹دارو باید تحت پوشش بیمهها قرار گیرد، اما زیرساخت ما در بیمهها فراهم نیست.
🔹تا این زیرساخت فراهم نشود، ارز ترجیحی دارو قطع نمیشود.
🔹قیمت نان تغییر نمیکند، کار آزمایشی نان در استانها نتیجه خوب داشته است.
🔹میزان افزایش اجارهبها نباید بیش از ۲۵ درصد باشد.
🔹تا زمانیکه وضع کالابرگ الکترونیک قطعیت پیدا نکند شرایط پرداخت نقدی را ادامه میدهیم.
◾️رئیسی: کمبود بسیار جدی در تولید برق داریم
رئیسجمهور:
🔹باید در سال های قبل نیروگاه های متعددی در کشور ساخته میشد.
🔹ما از تولید برق به صورت کلان غافل نبودیم و کارهای عظیمی برای استقلال برق صنایع بزرگ آغاز شده است.
🔹مدیریت الگوی مصرف در زمینه برق در ادارات دولتی در حال اجرا است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🌐 بازگشت به ریل مذاکره!
📝 حسین حسینی نژاد
🔰 سخن جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که گفت «برجام بار دیگر به ریل بازخواهد گشت» را از چند منظر می توان بررسی کرد:
✅ خوردن به در بسته: واکنش بهموقع جمهوری اسلامی در پاسخ به قطعنامه اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی، این پیام را به کاخ سفید رسانده که مدل تهدید - تحریم در مواجهه با برنامه صلحآمیز هستهای ایران نتیجه مطلوبی نداشته و نیازمند تغییر مسیر و بازگشت به میز مذاکره است.
✅ جنگ و فشار ؛ گزینه های تمام شده: برای غرب، دیپلماسی آخرین گزینه است چرا که دیگر نه توان فشار بیشتری بر ایران دارند و نه گزینه تهدید در مقابل ایران جواب می دهد.
✅ اقتصاد، شمشیر دسته شکسته: امروز اقتصاد به شمشیر دسته شکستهای مبدل شده که دست صاحبانش را نیز میبرد؛ درگیری اوکراین و پیامدهای جهانی بهخصوص افزایش هزینه مواد غذایی و انرژی، موجب بروز بحران غذایی در اروپا و افزایش تورم در ایالاتمتحده شده و زندگی در غرب را بهشدت تحت تأثیر قرار داده است. برای جامعهای که همواره نرخ تورم زیر ۲ درصدی داشته، حدود ۴ برابر شدن تورم، رقم بسیار بالایی است و ادامه تنش با ایران احتمالاً این شرایط را برای غرب بدتر خواهد کرد.
نکته مهم اینکه، هر چند نظام آماده مذاکره است ولی تجربه نشان داده است تغییر ریل سیاست خارجی غرب یک تغییر مسیر تاکتیکی و از سر ناچاری است و آنچه بلاوجه است ذوق زدگی های بدون مبنای برخی داخلی هاست.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3